| gırgırı kullanan üyeler için önemli duyuru | |
|
+5Johnny Amoux Malfoy Mattéo Bernand Black Tatyana Johnson Margolis Marguerite Snape Amortentia Cécile Derwent 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13568 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: gırgırı kullanan üyeler için önemli duyuru Çarş. 26 Mart 2008, 21:00 | |
| Arkadaşlar, lütfen sonuna kadar okuyun, rica ediyorum. Biliyorsunuz ki bir rp sitesiyiz ve kalitemize çok önem veriyoruz. Çok mesaj değil, içerikli mesaj istediğimizden geçtiğimiz günlerde 100.000 civarı mesajı sildiğimizi de biliyorsunuz. Bu yüzden gırgırı sadece rp den çok bunaldığınızda, arada kullanın.
Bazıları rp yapacak yer olmadığını söylüyor. Hayır, var. Bir sürü yer var. Bir aileye dahilseniz, malikanenize yazabilirsiniz.Hıgsmeade, Godrics Hollow, Muggle Kent, vs... Lütfen rp'ye önem verin. Eğer geliştiremiyorsanız, rp pratiklerine yazın. Elwina size çok yardımcı olacak, her türlü hatanızı gidermenizi sağlayacaktır.En azından sitede bir yerlere gelmek gibi bir amacınız varsa. Çünkü iş verirken buna çok dikkat ediyoruz. Rp'si iyi olmayan, istediği yere de yerleşemiyor. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: gırgırı kullanan üyeler için önemli duyuru Çarş. 26 Mart 2008, 21:31 | |
| Peki bir şey sorabilir miyim? Hazır lafı gelmişken.. Eş zamanlı rp mi yapıyoruz? Çoğu sitede öyle olduğu için, bir başlıkta rp sürüyorken biğer bir başlığa saldırmaya korkuyorum o yüzden. |
|
| |
Margolis Marguerite Snape Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Galleon : 12706 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/07
| Konu: Geri: gırgırı kullanan üyeler için önemli duyuru Çarş. 26 Mart 2008, 21:35 | |
| Evet Itami; aynı anda 1000 yerde bile rp yapabilirsin =) | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12412 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: gırgırı kullanan üyeler için önemli duyuru Çarş. 26 Mart 2008, 21:42 | |
| Bende birşey sormak istiyorum.Okuldayken malikaneye,Hogsmade,Godric's Hollow'a falan rp yapabiliyor muyuz? | |
|
| |
Mattéo Bernand Black Sihirli Kazalar ve Felaketler Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 217 Yaş : 29 Galleon : 12387 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 20/01/08
| Konu: Geri: gırgırı kullanan üyeler için önemli duyuru Perş. 27 Mart 2008, 00:13 | |
| Bilmiyorum yorum yazdım ama sorusuna cevap vermek istedim. Tatyana, dediğin şey geçerli.Yani mesela sen Kehanet dersine girdin veya ders online diye düşün, onu yazdın başka yerde de rp yapabiliyorsun benim bildiğim kadarıyla. Itami^nin dediği buna kısmen örnek. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: gırgırı kullanan üyeler için önemli duyuru Perş. 27 Mart 2008, 17:33 | |
| Arkadaşlar, okuldan çıkmak yasak olduğu için, başka bir yerde rp yaptığınızda bile onu okul dönemindeymiş gibi anltamazsınız. Ama yaz tatiliyile ilgili rplerinizi sanki okula gitmeden önceymiş gibi devam ettirebilirsiniz. |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12412 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: gırgırı kullanan üyeler için önemli duyuru Perş. 27 Mart 2008, 20:00 | |
| | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: gırgırı kullanan üyeler için önemli duyuru C.tesi 29 Mart 2008, 13:35 | |
| - A. Cécile McGonagall demiş ki:
- Arkadaşlar, lütfen sonuna kadar okuyun, rica ediyorum.
(.........) Çok mesaj değil, içerikli mesaj istediğimizden geçtiğimiz günlerde 100.000 civarı mesajı sildiğimizi de biliyorsunuz. Bu yüzden gırgırı sadece rp den çok bunaldığınızda, arada kullanın. Bence bizim şişirdiğimiz ve stres attığımız bu RP out başlığında, aşırıya kaçan başlıkları zaman zaman silip yeniden oyunu başlatalım derim. Nasılsa kimse geriye dönüp geçmişi okumuyor... (Sadece bir kaç kişiyi gördüm öyle okuyan. Yoksa hababam aynı mesajlar dönüp durmazdı.) Böylece sitedeki yığılmadan da kontrollü rejimle kurtuluruz. (Öneridir.) |
|
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13365 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: gırgırı kullanan üyeler için önemli duyuru C.tesi 29 Mart 2008, 13:38 | |
| zaten bu bölümün modlarının ve adminlerin yapması gerekenlerden biri de bu. başlığın çok dolduğunu gördükçe yenilemek gerek... | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12338 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: gırgırı kullanan üyeler için önemli duyuru Ptsi 31 Mart 2008, 00:18 | |
| Birşey sorcaktım ^^ Okul varken dışarda Rp yapmamız yasak tamam ama gizlice kaçmışısz gibi bir hava verebiliyor muyuz? Yani geçn dönem Karanlık büyücüler derneği için gizlice kaçmıştık da. Mümkün değil mi bu? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: gırgırı kullanan üyeler için önemli duyuru Ptsi 31 Mart 2008, 18:31 | |
| Eh, o zaman aklına esen bir profesörün sizi basa olasılığıçok yüksek. Ayrıca Hogwarts'tan kaçmanın çok zor olduğunu düşünürsek (bazılarının yaptığı gibi) hiçbir şekilde cisimlenmeyin lütfen. Hogwarts arazsinde cisimlenemiyor. Buna yasak orman da dahil. Ve de unutmayın ki 17 yaşından küçükler cisimlenemiyor. |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: gırgırı kullanan üyeler için önemli duyuru Ptsi 31 Mart 2008, 18:37 | |
| peki yasak ormana gizlice girsek? | |
|
| |
Matthew S. Wood Ejderha Ateşi ~ Kovalayıcı
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 32 Galleon : 12207 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/03/08
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13365 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: gırgırı kullanan üyeler için önemli duyuru Ptsi 14 Nis. 2008, 21:33 | |
| doğru | |
|
| |
David Allen Miller
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 31 Galleon : 12156 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/04/08
| Konu: Geri: gırgırı kullanan üyeler için önemli duyuru Ptsi 14 Nis. 2008, 21:38 | |
| Dünyanın en iyi rpg sitesinde bir tek ben Elw ile anlaşamıyorum:( | |
|
| |
| Konu: Geri: gırgırı kullanan üyeler için önemli duyuru Ptsi 14 Nis. 2008, 21:57 | |
| 1. henüz dünyanın en iyi RP sitesi değiliz.Ama oluruz umarım 2. bunu söylemenin yeri burası değil.Burası gırgır hakkında sorulması gerekenler için 3. elw ile sorununu çözmek istiyorsan,ona pm atıp,sorunun nedenini bulabilirsin. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: gırgırı kullanan üyeler için önemli duyuru C.tesi 10 Mayıs 2008, 15:22 | |
| Biri ne demiş, aha bunu demiş... Oku, anla... - A. Cécile McGonagall demiş ki:
- Arkadaşlar, lütfen sonuna kadar okuyun, rica ediyorum.
Biliyorsunuz ki bir rp sitesiyiz ve kalitemize çok önem veriyoruz. Çok mesaj değil, içerikli mesaj istediğimizden geçtiğimiz günlerde 100.000 civarı mesajı sildiğimizi de biliyorsunuz. Bu yüzden gırgırı sadece rp den çok bunaldığınızda, arada kullanın. Peki son günlerde neden RP Out'ta sadece bir grubun paso yazısı görülüyor... Milletce sinirleniyoruz. Nerden mi biliyorum, milletle iç içeyim ondan.... Gevezelik için geyik siteleri için bir sürü sanal topraklarda site var. Geyikus yeri arıyorsan.... bir tık yeter... Sonra neden bize kızdılar burada demeyin... |
|
| |
| gırgırı kullanan üyeler için önemli duyuru | |
|