Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Tek başına...

2 posters
YazarMesaj
Samara Y. Laura D'Owen

Samara Y. Laura D'Owen

Kadın
Ruh hali : Tek başına... 10nm9
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12300
Ekspresso Puanı : 0

Tek başına... Empty
MesajKonu: Tek başına...   Tek başına... Icon_minitimePaz 30 Mart 2008, 22:29

Nicole derslerden sıyrılıp baharın tüm kokusuyla sarılmış göl kenarına gitti.Hafiften bir rüzgar essede hava güneşliydi,bahar gelmişti anlaşılan.Eskisi kadar şırıltılı akmıyordu göl ama Nicole yine de yorgunluğunu böylesine doğayla iç içe bir yerde atabileceğini düşündü.

Her taraf yemyeşildi ve de kuşların cıvıltısı şarkı gibi geliyordu.Ama Nicole yalnızdı ve de suratı asıktı.Ablası Sophié'nin yoğun işleri yüzünden onu sadece okulun tatil olduğu zamanlar ve de koridorda koşuştururken görebiliyordu.John'a da ne zamandır Hogwarts'a rastlayamaz olmuştu.Derin bir iç çekip gözlerini kapattı.

-Yalnız olmamayı diliyorum...

dedi.İstediği tek şey buydu.Yalnız olmamak...Yalnız kalmak ona acı veriyordu ve de bir o kadarda ürkütüyordu.Üşüyen bir kedi gibi onu ısıtacak ve de sevecek birini arıyordu.Kendisine biraz kızgındı,John'u aramıyordu çünkü.

-Suç bende,neden onu aramıyorum ki?Beni özlemiş olmalı,bende onu özledim...

Ama bu iyi düşünceler birden aklından siliniyor ve de aklına ggirmeye çalışan kötü düşüncelere güçsüz düşüyordu.

-Aaaa...Suç neden bende ki?Hem o özleseydi beni arardı,merak ederdi...

Ashley bu düşüncelerle boğuşurken hızla esen rüzgar baharı silip süpürdü.Savrulan sarı saçları duran rüzgarla uçmayı bıraktı.Sonra Nicole başını öne eğerek bir kaç dost diye mırıldanmaya başladı.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/sam
Ned Narion

Ned Narion

Erkek
Ruh hali : Tek başına... 37978406tk7
Galleon : 12168

Tek başına... Empty
MesajKonu: Geri: Tek başına...   Tek başına... Icon_minitimePtsi 31 Mart 2008, 15:43

Ned ağır adımlarla göle doğru gidiyordu hava güzel esiyor İlk bahar kendini çok güzel gösteriyordu ama aynı zamanda çiçeklerin polenleri uçuşuyordu

"Ha-Ha-hapşuu."

polenlere alerjisi olmadığına seviniyordu ah birde alerjisi olsaydı çok daha kötü olurdu . Cebinden bir peçete çıkarttı. Adımlarını hızlandırıyordu bir yandanda 'Acaba çıkmasamıydım.' diye düşünmekten kendini alamıyordu. Bu hapşuruklar sinir ediyordu Ned'i.Hızlı adımlarla göle doğru giderken gözüne bir kız ilişti Hufflepuff'lı sarışın biriydi yanına yaklaşıyordu ancak her Hufflepuff'lının iyi olmadığını öğrenmişti. Ama sevecenliğinden eksiltmiyordu hiç

"Merhaba .Ben Ned Narion."
dedi ve elini uzatarak bir karşılık bekledi.

out not= Ben edn_135
Samara Y. Laura D'Owen

Samara Y. Laura D'Owen

Kadın
Ruh hali : Tek başına... 10nm9
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12300

Tek başına... Empty
MesajKonu: Geri: Tek başına...   Tek başına... Icon_minitimePtsi 31 Mart 2008, 16:58

Nicole mırıldanırken yanına ufak boylu birinin geldiğini gördü.Cübbesine baktı ve tahmin ettiği gibi o bir Gryffindor'Luydu.Çocuk Nicole'e elini uzatıp

-Merhaba .Ben Ned Narion.

dedi sevimli bir ifadeyle.Nicole suratındaki asık ifadeyi bozup çocuğun elini sıktı.

-Bende Nicole Ashley.Tanıştığıma memnun oldum Gryffindorlu.

dedi gülerek.Çocuk hakkında bir sürü sorular vardı kafasında.Daha önce görmediği için 1.sınıf olduğunu düşündü.Kafasını göle çevirdi ve

-Bu gün ne kadarda sakin göl.Kuşlarda bir başka,ötüşmeleri...Yenisin sanırım?

dedi.Konudan konuya atlamıştı.Ama o bu tür 1.sınıf-2.sınıf ya da 3.sınıf muhabbetlerini sevmiyordu.Konuyu hızla geçiştirdi ve sadece evet ya da hayır cevabını bekledi.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/sam
Ned Narion

Ned Narion

Erkek
Ruh hali : Tek başına... 37978406tk7
Galleon : 12168

Tek başına... Empty
MesajKonu: Geri: Tek başına...   Tek başına... Icon_minitimePtsi 31 Mart 2008, 18:38

Ned kızın elini sıktıktan sonra bırakıp yere oturdu ve

-Bende Nicole Ashley.Tanıştığıma memnun oldum Gryffindorlu.

Kız kafasını göle çevirip düşüncelere dalmış bir hal alırken

-Bu gün ne kadarda sakin göl.Kuşlarda bir başka,ötüşmeleri...Yenisin sanırım?

Kuşların ötüşmelerinden kendisinin yeniliğine hızlı bir geçiş yapılmasına şaşırmıştı hafif bir gülümseme ile

"Evet birinci sınıfım.Peki sen?"
dedi . Kızın daha büyük olduğu belli idi ama kaçıncı sınıf olduğunu bilmiyordu.

Tek başına...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-