| Kullanılmayan Kızlar Tuvaleti | |
|
+15Adéline Michelle Malfoy Marietta Dennise Black Laurel de Villep Ivyanne Lynn Black Lily Johnson Marcus Lucas Black Catherine Inés Beauchene Tatyana Johnson Lisa Wanders Daphne Zoe Launy Issoria Lathonia Johnny Amoux Malfoy Lucienda B. Blanc Lily L. Black Vittoria Snape 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Marietta Dennise Black
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 260 Yaş : 36 Kan statüsü : safkan Galleon : 12345 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: Kullanılmayan Kızlar Tuvaleti Paz 20 Nis. 2008, 19:07 | |
| Kızlar Vanessanın ve Vitt'in öncülüğünde gizli geçide girmiş bekliyorlardı.Dennise arada bir kaç kişi var diye etrafa bakınıyordu..Görebildiği kadarıyla kuzeni Vanessa,Ash,Darch,Slytherinden başka bir kız ve kendisi vardı.
Yukarda ayak sesleri ve gürültüler bir türlü azalmıyordu.Endişeli bekleyenler arasında en rahatları Dennise gibiydi.Sessizce elinde tuttuğu kaymak birasını içiyordu.Profesör MAlfoy onları bulsa bile bir şekilde elinden kurtulacağını biliyordu.Sonuçta Slytherinlere ceza verecek değildi heralde.
Profesör Malfoy son bir kez ortalığı dolaştıktan sonra çıkıp gitmişti.Dışarda kimlerin kaldığını tam olarak bilmiyorlardı.Ama bir süre sonra Vitt'in sesi duyuldu. ''Çıkabilirsiniz ...Vanessa beni duyuyormusun?..Diğerleri nerede?"
Bu sesi duyunca kapının girişindeolan VAnessa kapıyı açtı.Önce kendisi ardından Dennise çıktı.Dışarda endişeli ve üzgün görünen Vitt dışında kimse yoktu.Bütün çöpler ve bazı süslemeler yok olmuştu.Bir kaç yemek masası devrilmişti.Ama ilerde hala sağlam bir içki masası duruyordu.Dennise yorgun gözlerle Vitt'e baktı:
"Off ne geceydi ama.Tanrı aşkına neler oldu dışarda? Diğer kızlar geçitten çıkarken Dennise yavaşça içki masassını gitti.Bir balkabağı suyu gözüne çarptı.Genelde kahvaltıda içerdi ama şimdi ne içtiğinin pek önemi yoktu.İçecek bir şeyler olsun yeterdi.Bu arada kızlar kendi aralarında konuşuyorlardı.
Dennise onlara: "Balkabağı suyu isteyen var mı?burda bir sürahi dolusu var.Sinirlerinize iyi gelir...Sen istersin değil mi Vitt,biraz sarsılmışa beziyorsun." bir kadeh doldurup ona götürdü.Bardağı ona verirken yeniden bi soru sordu.
"Bu geçidi de nerden buldun böyle,bir yere falan açılıyor mu?" Kapısı açık duran geçide bir bakış fırlattı.Uzayıp giden bir karnlığın içinde kayboluyordu. | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12342 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Kullanılmayan Kızlar Tuvaleti Paz 20 Nis. 2008, 22:58 | |
| Bir süre sonra sesler kesilmişti tamamiyle. Eva içeride ne olduğunu çok merak ediyordu ama şu anda bulundukları geçitten çıkmaları büyük tehlikedeydi. Stresli bir bekleyişten sonra karanlıkta Vitt'in sesi duyuldu.
''Çıkabilirsiniz ...Vanessa beni duyuyormusun?..Diğerleri nerede?'' Eva derin bir nefes alarak, o dar yerden kendini dışarıya attı. Peşinden Dennise ve diğerleri de çıkmıştı. İçerisi hemen toplanmıştı. Masada biraz içki kalmıştı ki Dennise hemen oraya yönelip Vitt'e Balkabağı suyu verdi. Başı çatlayan Eva'da bir bardak aldı o içecekten.
"Bu geçidi de nerden buldun böyle,bir yere falan açılıyor mu?" diye sormuştu Dennise. Bunların hepsini Eva dahil herkes merak ediyordu. Özellikle az önce olanları.
"Ben mi yanlış duydum yoksa Eragon'un başkanlığı elinden mi gitti? Lütfen yanlış duyduğumu söyle Vitt." dedi sorgulayan gözlerle. Herkes yorgun gözüküyordu. Ama anlaşılan bu gece uyumayacaklardı.
| |
|
| |
Adéline Michelle Malfoy Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 453 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12369 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Kullanılmayan Kızlar Tuvaleti Ptsi 21 Nis. 2008, 15:51 | |
| Ash Vitt`i beklerken icinden o aptal Johnson ve Lorgoff`a lanetler savuruyordu.Bu cesaret budalalari kendilerini ne zannediyorlardi.Johnson sinif baskani oldugundan beri kendini birsey saniyordu.Ash parmaklarini citlatip bütün bunlari düsünürken Vitt gelmisti.
''Çıkabilirsiniz ...Vanessa beni duyuyormusun?..Diğerleri nerede?''
"Buradayiz."
diye cevapladi Ash ve Dennise`in arkasindan cikti.Dennise hemen ickilerin oldugu bölüme gitmisti.Michelle`de onu takip etti.Kendine bir bardak kaymak biras doldururken konusulanlari dinliyordu.
"Off ne geceydi ama.Tanrı aşkına neler oldu dışarda?Balkabağı suyu isteyen var mı?burda bir sürahi dolusu var.Sinirlerinize iyi gelir...Sen istersin değil mi Vitt,biraz sarsılmışa beziyorsun.Bu geçidi de nerden buldun böyle,bir yere falan açılıyor mu?"
Ash`de herkes gibi gecide bir bakis atti ve:
"Umarim Knockturn yoluna ya da domuz kafasina aciliyordur.Balyumruk da fena degil."
dedi hafif bir gülümseme ile ama Eva`nin derdi baska birseydi.
"Ben mi yanlış duydum yoksa Eragon'un başkanlığı elinden mi gitti? Lütfen yanlış duyduğumu söyle Vitt."
Ash bazi bakislarin kendine cevrildigini hissedebiliyordu.Ne de olsa Elwina onun kuzeniydi.Hemen arkasina döndü ve bardagini dolduruyormus gibi yapmaya basladi.Vitt`in ne diyecegini merak ediyordu. | |
|
| |
Vittoria Snape
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 31 Galleon : 12294 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Kullanılmayan Kızlar Tuvaleti Paz 04 Mayıs 2008, 13:49 | |
| Büyüler etkisini kaybediyor olmalıydı.Sesi yankılanıyordu çünkü. Endişe ve sabırsızlıkla karışık bir duygu vardı içinde. Ne olmuştu geçitte? Ya büyülü bir geçitse.O zaman arkdaşlarını tehlikeye atmış olurdu.Büyülü geçit fikri biraz saçmaydı tamam ama Hogwarts'da bulunuyorlardı ve böyle bir şey olması olası bir ihtimaldi.Endişe ile geçitin bulunduğu yere yöneldi.Ve Dennise in sesi ile geriye döndü.Feci rahatlamış bir şekilde nefes aldı.
"Off ne geceydi ama.Tanrı aşkına neler oldu dışarda?
Vitt anlatmak için diğerlerininde çıkmasını beklemenin daha uygun olduğunu söyledi ve Dennise tek sağlam masadaki içkilerin yanına ilerledi.
''Balkabağı suyu isteyen var mı?burda bir sürahi dolusu var.Sinirlerinize iyi gelir...Sen istersin değil mi Vitt,biraz sarsılmışa beziyorsun."
Sarılsılmıştı evet. Ne geceydi! Her şey ne kadar karışıktı ve bir geceye ne kadar çok olay sığmıştı.Şimdi düşününce imkansız gibi geliyordu ama bu bir gerçekti.Şİmdi böyle bir olaya kalkıştığı için kendine şaşıyordu ama eğlenmişti.Hiç değilse hayatında bir kaç deneyim kazanmıştı.Ve arkdaşları ile bulunmanın zevkini yaşıyordu.Elinde bardak ile bekleyen Dennise e bakıp:
''Evet isterim Dennise,İyi gelir.Çok şey yaşadık bu gün.'' dedi çarpık gülümsemesi ile.
Dennise yorgun yürüyüşü ile elindeki balkabağı suyunu biraz dökerek ilerliyordu.Vitt bir adım attı ve bardağı ondan alarak direk bir yudum aldı içinden. Merlin adına! Ne kadar susamıştı.Geçitin kapısı aniden açıldı. Sadece sonsuz bir karanlık görünüyordu.Vitt endişeli bir şekilde bardağını Ash ın eline aceleyle tutuşturdu ve hemen oraya yöneldi. İçeriden Eva diğerleri çıkmıştı yanlarına geliyordu. Herkes ne olduğunu merak ediyor olmalıydı.Bakışları bunu çok açık ele veriyordu. Eva meraklı bir şekilde Eragonun başkanlığı hakkında soru soruyordu. Vitt bir yudum daha balkabağı suyu alarak açıklamaya başladı.
'' Profesör Malfoy geldi gördüğünüz yada duyduğunuz gibi. Saklandığınız yerden çıkmadığınız için size minnettarım.Gecenin bir yarısı burda toplandığımıza kızdı. Özellikle sınıf başkanlarına. Ve Eragona olan tepkisini duymuş olmalısınız.Eragon başkanlığını Keiran a kaptırdı.Evet Eva başkanlığını kaybetti.Keiran,Sarah,Lucy,Lily ceza aldılar. Bende burayı temizlemek için kalacağımı söyledim. İyi bir temizlik gerekiyor ama değil mi?'' Dedi ve biraz bekledi sonra konuşmasasına başka yönden devam etti.
''Geçiti şans eseri buldum. Ortamın biraz hava almasını istediğim için pencereyi açmaya çalışıyordum.Eski kolu çevirin işe yarıyor. Ve sizce kim bu geçiti bulmuş yada yapmış olabilir? Araştıralım derim.'Geçit nasıldı?' Dedi ve arkadaşlarının ne düşündüğünü bilmek için can atarcasına onları gözledi.Belli geçitte bir şeyler bulmuşlardır umuduyla bekledi.
| |
|
| |
Marietta Dennise Black
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 260 Yaş : 36 Kan statüsü : safkan Galleon : 12345 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: Kullanılmayan Kızlar Tuvaleti Paz 04 Mayıs 2008, 14:08 | |
| '' Profesör Malfoy geldi gördüğünüz yada duyduğunuz gibi. Saklandığınız yerden çıkmadığınız için size minnettarım.Gecenin bir yarısı burda toplandığımıza kızdı. Özellikle sınıf başkanlarına. Ve Eragona olan tepkisini duymuş olmalısınız.Eragon başkanlığını Keiran a kaptırdı.Evet Eva başkanlığını kaybetti.Keiran,Sarah,Lucy,Lily ceza aldılar. Bende burayı temizlemek için kalacağımı söyledim. İyi bir temizlik gerekiyor ama değil mi? Dennise de dahil tüm kızlar şaşkınlıkla Vitt'i dinliyorlardı.Eragon başkanlığını kaybetmişti ha!işte bu korkunçtu.Vitt tüm bu olanlardan dolayı çok üzgün görünüyordu.Bir sürelik sessizliğin ardından devam etti: ''Geçiti şans eseri buldum. Ortamın biraz hava almasını istediğim için pencereyi açmaya çalışıyordum.Eski kolu çevirin işe yarıyor. Ve sizce kim bu geçiti bulmuş yada yapmış olabilir? Araştıralım derim.'Geçit nasıldı?" Dennise elindeki kadehten bir yudum daha aldıktan sonra bir adım öne çıkıp karanlığın içinde uzayıp giden geçide baktı. "Vay canına Vitt!Nereye açıldığını sende bilmiyorsun yani öyle mi?Bencede bir araştıralım derim.Eğlenceli olabilir." Kuzeni Eva'ya baktı.Sonra devam etti: "Belki bu okulun kurucularının bile bilmediği bir yer buluruz." Balkabağı suyu oldukça iyi gelmişti.Biraz daha sakinleşmişti.Etrafa göz attı.Ortalığı toparlamak kolaydı.sadece birkaç saniyelerini alırdı.Sonrada bu geçidi incelerlerdi.Ama önce kokuyu savuşturacak bir büyü bulmaları gerekecekti.Kollarını kavuşturarak konuşanları dinledi. | |
|
| |
Ivyanne Lynn Black Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 823 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12342 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/12/07
| Konu: Geri: Kullanılmayan Kızlar Tuvaleti Çarş. 07 Mayıs 2008, 17:08 | |
| Duyduklarında yanılmadığını Vitt'in sözleriyle bir daha anladı. Kuzeninin başkanlığı gitmişti ki hem de birinci sınıf birine. Eragon'a içten içe üzülmüştü ama yapacak bir şey yoktu. Kız kardeşi de cezaya kalanların arasındaydı. Bu kız kendisindende beterdi. Bu sene aldığı bilmem kaçıncı cezaydı. Eva'da bir çok yaramazlık yapmıştı ama şimdiye kadar hiç cezaya kalmamıştı. Yaptığı işi gizlilikle yapmasını bilmek gerekiyordu. Elindeki balkabağı suyundan bir yudum aldıktan sonra yanındaki masaya bıraktı. Gözleri tuvaletin içinde gezinirken temizlik konusunda arkadaşının ne kadar da haklı olduğunu anlamıştı. İçerisi oldukça kirlenmişti ama az önce buldukları geçit kadar olamazdı. Orası fazlasıyla nemli, soğuk ve tozluydu. Uzun zamandır kullanılmadığı o kadar açıktı ki belki de hiç keşfedilmemişti. Belki de bir yere açılıyordu. Hiç olmadı orayı uzun zamandır aradıkları toplantı mekanı olarak da kullanabilirlerdi. Kimse onları orada bulamazdı ve kurdukları grubun gizli kalmasını sağlardı.
Vitt'in bulduğu gizli geçide doğru yürüdü ve pencerenin üstündeki eski kolu çevirdi. Az önce girdikleri gizli geçit ortaya çıkmıştı. Kafasını uzatarak gözleriyle içeriye bakmaya çalıştı ama karanlık olduğundan dolayı hiç bir yer belli olmuyordu. Asasını karanlık odaya yöneltip "Lumos" diye mırıldandı ve içerisi tamamen aydınlıklaştı. İçeride az önce göremedikleri eski bir şömine, uzunca bir koltuk ve ortaya serilmiş desenleri oldukça garip şekillerden oluşan tozlu bir halı vardı. Burayı adam edip, toplantılarını yapabilirlerdi. Asasının ucundaki ışığı söndürerek kafasını pencereden çekti ve kızların yanına döndü. Yorgun bedenini onların yanında bir sandalyeye bıraktı ve dudaklarını aralayıp konuşmaya başladı.
"İçeride bir geçit olmasa bile grubumuzun karargahı olarak kullanabiliriz. Ortam çok müsait, sadece bir kaç büyüyle temiz bir hale getiririz o kadar. Hem kimse şüphelenmez. Kızlar tuvaletine giden bir kız grubu. Çok normal değil mi? Birileri şüphelense bile içerideki odayı bulamazlar." dedi ve kısa bir soluk aldıktan sonra devam etti. "Belki de gizli bir geçit vardır evet onu da zamanla anlayacağız artık. Kimler eksik aramızda? Mmm Vanessa ile Cassandra yok. Sahi onlar nerede?"
| |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 600 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12273 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 05/04/08
| Konu: Geri: Kullanılmayan Kızlar Tuvaleti Cuma 16 Mayıs 2008, 13:10 | |
| "İçeride bir geçit olmasa bile grubumuzun karargahı olarak kullanabiliriz. Ortam çok müsait, sadece bir kaç büyüyle temiz bir hale getiririz o kadar. Hem kimse şüphelenmez. Kızlar tuvaletine giden bir kız grubu. Çok normal değil mi? Birileri şüphelense bile içerideki odayı bulamazlar." "Belki de gizli bir geçit vardır evet onu da zamanla anlayacağız artık. Kimler eksik aramızda? Mmm Vanessa ile Cassandra yok. Sahi onlar nerede?"
Ellen bütün olanları baştan sona sessizce izlemişti. Profesör Malfoy'un gelişi, Eragon'un başkanlıktan alınması ve diğerlerinin cezaları... Bu gece onlar için oldukça pahalıya patlamış gibiydi...
Şimdi ise başka bir macera konusuyla karşı karşıyaydılar. Hiç beklemedikleri anda buldukları bir geçit...Ellen'ın içinden bir ses bu geçidin onları daha çıkmaza sokacağını söylüyordu. Ancak Ellen bunu arkadaşlarına söylemekten çekiniyordu. Oların arasında bir tek rüzgar yapan kişi olmak istemiyordu. Bu yüzden bütün olan bitenleri sessizce izlemişti.
Eva'nın Cass ve Vanessa'yı merak etmesi sonucu konuşmaya karar verdi. Aslında onların nerede olduğunu bilmiyordu ama bu saatte olmaları gerektiği yerin Slytherin ortak salonu olduğunu düşünüyordu.
" Buraya hiç gelmediler. Sanırım yatakhanedeler... Bizim bunları yaşadığımızdan habersiz mışıl mışıl uyuyorlar"
Sinsice gülümsedi. Bu gün yaşadıkları kendi siciline işlenmemiş olsa bile bu grupta bulunan insanları etkilemişti. Onlar ise GOD'un değişmez üyeleri olarak neredeydiler...
"Ben onları çağırmaya giderim"
Sözleri söyleidkten sonra diğerlerine baktı. Hepsi başını hafifçe salladı. Ellen ona verilen görevi yapmak üzere oradan ayrıldı.
Kapıdan çıktıktan sonra oldukça sessiz olması gerekitğini biliyordu. Çünkü Profesör buralarda hala devriye geziyor olabilirdi. Her zaman yaptığının aksine bu sefer yolu uzamadan kestirme olarak bina ortak salonuna gitmek istedi. Karanlık koridorlarda yürürken duvarlarda bulunan şamdanlardan yansıyan cılız mum ışıkları Ellen'ın yolunu bulmasına yardımcı olmuyordu. Aksine zaten içinde bulunan korkuyu dahada arttıryordu.
Cüppesinin cebinde bulunan asasını yavaş çıkardı. Olabildiğince kısık sesle konuşmaya dikkat ederek " Lumos " dedi. Asadan ufak bir ışık demeti çıktı. Bu Ellen için az da olsa yeterli bir ışıktı.
Portreden içeri girerken parmaklarının ucunda yürüyordu. Aslında kimseden korkusu yoktu o an için ama yinede kimseyi uyandırmak istemiyordu. Yavaş yavaş yatakhaneye çıktı. kızların yataklarına baktı.
Tahmin ettiği gibi ikiside mışıl mışıl uyuyordular. Ellen asasındaki ışığı söndürmek için " Nox " diye fısıldadı. Aslında yatakhanede uyuyan başka Slytherinliler olmasaydı Ellen onları dah değişik şekilde uyandıracaktı. Ama fazla gürültü ve ışık onları şimdi muggle tarzında uyandırmaya mecbur bırakıyordu.
İlk önce Vanessa'nın yanına gitti. Sarı saçları darmadağın bir şekilde uyuyordu. Ellen onu dürttü. Ancak Vannessa uyanmak yerine arkasıı dönüp uyumaya devam etti. Ellen bir kez daha dürttü.
"Vanessa... Hadi uyan"
Vanessa artık uyanmış gibi gözüksede aslında Ellen'ın arkasını dönmesiyle tekrar uykuya dalacak gibiydi. Ellen Vanessa'yı bu durumda bırakıp Cass'nın yanına geldi. Cass Vanessa'dan daha düzgün bir şekilde uyuyor gibiydi. Ellen Vanessa'ya yaptığı gibi onuda dürttü. ilk dürtmesinde her zamanki gibi sonuç alamadı. İkincisinde daha şiddetli ürtünce Cass, Vanessa'nın aksine hemen uyandı. Ellen ise onun bağırmasına engel olmak için sus işareti yaptı.
"Şiittt. Diğerlerini uyandıracaksın. Hadi kalk bir yere gitmemiz gerekiyor"
Ellen ardından tamamen uyanmış olan Vanessa'nın yanına gitti. Uykulu gözleriyle Ellen'a yalvarıyor gibiydi.
"Vanessa hadi. Sizi ortak salonda bekliyorum. Ses çıkarıp kimseyi uyandırmayın... Size olanları anlatacağım. Birde asalarınızı almayı unutmayın..."
Merdivenlerden inerek sadece şömine ateşiyle aydınlanmakta olan ortak salona geldi. Şöminenin kaşrısındaki koltuğa oturup iki uykucuyu beklemeye başladı. Biraz sonra iki uykucu merdivende görüldü. Üstlerini düzeltmişlerdi. Ellerine asaları vardı. İkiside artık ayılmış gibiydiler. Ellen oturduğu yumuşak koltuktan kalkmakta biraz zorlansada kalktı.
"Hadi gidelim diğer GOD'lar bizi bekliyor..."
Kızlar şaşkın bir halde portreden çıktılar. Vanessa ağzını açmış bir şey söylecekken Ellen onu susturdu.
"Biliyorum merak ettiğinizi. Ama biraz sabredin herşeyi anlatacağım."
Ellen geldikleri kestirme yolun başına geldiklerinde cebine koyduğu asayı çıkarıp yine aynı şekilde " Lumos " diye fısıldadı. Asadan yine aynı şiddette ışık demeti çıktı. Arkadakilere hadi gelin işareti yaparak yine o karanlık koridorda yürümeye başladırlar.
"Bu gün kullanılmayan kızlar tuvaletinde ufak bir parti yapıyorduk. Nick içinmiş. Neyse parti esnasında Gryffindorlular gelince biraz tartışma yaşandı. Tabi havada uçanları sayarsak ufak bir tartışma sayılmazdı... Neyse biz olanları yatıştırmaya çalışırken Vitt bir geçit gibi bir şey buldu. Tam bu sırada Profesör Malfoy baskın yaptı. Ancak aniden Eva bütün GOD üyelerini o geçide soktuğu için biz paçayı yıttık. Ancak Vitt dışarıdaydı ve ceza aldı. Eragon'un başkanlığı elinden gitti. Daha bir kaç kişi ceza aldı. Neyse sonra ortalık sakinleşince geçit konusunu düşünmeye başladık. Ve siz iki uykucu yoktunuz... Bende sizi çağırmaya geldim."
Ellen bu özeti onlara sunarken tuvaletin kaısına gelmiştiler bile. Kapıyı açmadan önce " Nox " diye fısıldayarak asasını cebine koydu. Kapıyı açarak ikisini içeri itti. Kendiside girdikten sonra kapıyı kapadı.
"Getirdim onları... Tahmin ettiğim gibi uyuyordular"
diyerek. Hala orada duran masadan bir kaymak birası alıp içmeye başladı. | |
|
| |
Cassandra I. Miller
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 33 Galleon : 12284 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/01/08
| Konu: Geri: Kullanılmayan Kızlar Tuvaleti C.tesi 17 Mayıs 2008, 11:17 | |
| Ellen koşturark yatakaneye girmişti beliki Vanessayı uyandıracaktı.Cassy ona dikkate almadan uyumasına devam etti.Vanessa artık uyanmış gibi gözüksede aslında Ellen'ın arkasını dönmesiyle tekrar uykuya dalacak gibiydi. Ellen Vanessa'yı bu durumda bırakıp Cass'nın yanına geldi. Cass Vanessa'dan daha düzgün bir şekilde uyuyor gibiydi. Ellen Vanessa'ya yaptığı gibi onuda dürttü. ilk dürtmesinde her zamanki gibi sonuç alamadı. İkincisinde daha şiddetli ürtünce Cass, Vanessa'nın aksine hemen uyandı. Ellen ise onun bağırmasına engel olmak için sus işareti yaptı.
"Şiittt. Diğerlerini uyandıracaksın. Hadi kalk bir yere gitmemiz gerekiyor"
Ellen ardından tamamen uyanmış olan Vanessa'nın yanına gitti. Uykulu gözleriyle Ellen'a yalvarıyor gibiydi.
"Vanessa hadi. Sizi ortak salonda bekliyorum. Ses çıkarıp kimseyi uyandırmayın... Size olanları anlatacağım. Birde asalarınızı almayı unutmayın..." Cassy tam arkasını dönüyorduki Ellen gitmişti.Cassy hemen birdaha vannessayı dürttü.Orada Cassy formasını giydi.Gece karanlığında incecik bedeni simsiyah saçları arasında kayboluyordu asasını aldı ve Vanessanın giyindiğini gördü.Sesizce fısıldayarak ''hadi gidelim bakalım neymiş bukadar bizi uyandırmaları gereken'' dedi.Orada Vannessa Cassye başını sallayarak *tamam* işareti verdi.İkiside merdivenleri ikişer ikişer atlayarak ortak solona indiler.. "Hadi gidelim diğer GOD'lar bizi bekliyor..."
Kızlar şaşkın bir halde portreden çıktılar. Vanessa ağzını açmış bir şey söylecekken Ellen onu susturdu.
"Biliyorum merak ettiğinizi. Ama biraz sabredin herşeyi anlatacağım."
Ellen geldikleri kestirme yolun başına geldiklerinde cebine koyduğu asayı çıkarıp yine aynı şekilde " Lumos " diye fısıldadı. Asadan yine aynı şiddette ışık demeti çıktı. Arkadakilere hadi gelin işareti yaparak yine o karanlık koridorda yürümeye başladırlar.
"Bu gün kullanılmayan kızlar tuvaletinde ufak bir parti yapıyorduk. Nick içinmiş. Neyse parti esnasında Gryffindorlular gelince biraz tartışma yaşandı. Tabi havada uçanları sayarsak ufak bir tartışma sayılmazdı... Neyse biz olanları yatıştırmaya çalışırken Vitt bir geçit gibi bir şey buldu. Tam bu sırada Profesör Malfoy baskın yaptı. Ancak aniden Eva bütün GOD üyelerini o geçide soktuğu için biz paçayı yıttık. Ancak Vitt dışarıdaydı ve ceza aldı. Eragon'un başkanlığı elinden gitti. Daha bir kaç kişi ceza aldı. Neyse sonra ortalık sakinleşince geçit konusunu düşünmeye başladık. Ve siz iki uykucu yoktunuz... Bende sizi çağırmaya geldim."
Ellen bu özeti onlara sunarken tuvaletin kaısına gelmiştiler bile. Kapıyı açmadan önce " Nox " diye fısıldayarak asasını cebine koydu. Kapıyı açarak ikisini içeri itti. Kendiside girdikten sonra kapıyı kapadı.
diyerek. Hala orada duran masadan bir kaymak birası alıp içmeye başladı. Cassy çok şaşırmıştı içinden ohh ben yoken baya şeyler olmuş beliki ama neyse artık dedi.Ardından biraz meraklı bir şekilde: ''şey ben birşey daha diyeceğim'' dedi.O arada esneyerek ''şey o Japon kız Aki Ako ah evet Akimoto nerede? Yanlış hatırlamıyorsam oda GODdandı bence bir Ravenclawlı onu çağırsın '' dedi gülümseyerek.. | |
|
| |
Adéline Michelle Malfoy Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 453 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12369 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Kullanılmayan Kızlar Tuvaleti Perş. 29 Mayıs 2008, 21:37 | |
| "İçeride bir geçit olmasa bile grubumuzun karargahı olarak kullanabiliriz. Ortam çok müsait, sadece bir kaç büyüyle temiz bir hale getiririz o kadar. Hem kimse şüphelenmez. Kızlar tuvaletine giden bir kız grubu. Çok normal değil mi? Birileri şüphelense bile içerideki odayı bulamazlar." "Belki de gizli bir geçit vardır evet onu da zamanla anlayacağız artık. Kimler eksik aramızda? Mmm Vanessa ile Cassandra yok. Sahi onlar nerede?"
Ash dikkatlice Eva`nin söylediklerini dinliyordu. Bu karargah fikri pekte fena degildi. Sonra Eva, Vanessa ve Cassy`i sordugunda, alt dudagini disari cikarip, omuzlarini yukariya kaldirmakla yetinmisti.Kisa bir sessizlik olmustu o arada, Ell konusmaya baslayana dek.
" Buraya hiç gelmediler. Sanırım yatakhanedeler... Bizim bunları yaşadığımızdan habersiz mışıl mışıl uyuyorlar"
Aslinda aklina ilk gelmesi gereken yer yatakhenyedi. Uykucu Vanessa uzun süren kontröllerden sonra zaten baska nerede olabilirdi ki. Dennise`e bakip hafifce sirittiktan sonra, Ellen`e cevirdi yine gözlerini Michelle.
"Ben onları çağırmaya giderim"
Herkes hafifce baslarini sallamisti. Ellen`de sessizce, kizlari "uyandirmaya" gitmek icin tuvaletten ayrilmisti. Tüm GoD üyeleri az önce olanlarin sokunu atlatamamisti anlasilan. Hic kimseden ses cikmiyordu. Hepside bos bos bir yerlere bakiyor ve Asley`nin tahminine göre, bulduklari yeri düsünüyorlardi.
Bir süre sonra kapi acilmis ve Ash hemen asasina davranmisti. Gelenlerin Vanessa, Cassy ve Ellen oldugunu görünce hemen cebine koymustu asasini tekrar.
Normaldi aslinda. Herkesin düsündügü gibi. Ell hemen kaymak birasi icmeye gitmisti. Belli ki yakalanmamak icin büyük bir strese girmisti zavalli.
''Sey ben birşey daha diyeceğim''
Ash grimsi gözlerini Cass`e cevirirken yorgun oldugu anlasilan kiz konusmaya devam ediyordu.
''Sey o Japon kız Aki Ako ah evet Akimoto nerede? Yanlış hatırlamıyorsam oda GODdandı bence bir Ravenclawlı onu çağırsın ''
Bu sefer gülümseyerek kurmustu cümlelerini. Ash soran gözlerle Vitt`e bakiyordu. Vitt Ashley`nin duyamadigi birseyler söyledikten sonra yine suskunluk olmustu. Cok gergin bir hava vardi. Ash encerenin kolunu cevirip odaya bakti. Güzel ve karanlikti. Gruplarinin taraflari gibi. Buralari bir kralicenin sarayina cevirebilirlerdi. Harika olacakti. Gülümseyerek:
"Grup olduk ama düzgün bir adimiz bile yok. Mesela Queens of.. Yo hayir sacma. Ya da Dark Girls.. Yoo. Igrenc. Hmm.. Dark.. Dark.."
söylemisti ilk sözleri. Ses tonu gittikce ciddilesiyordu. Zordu ciddi olmak. Arkadaslari arasinda ciddi olmak Ash icin en zor seylerdendi. Sonunda sevincle ziplamaya basladi.
"Buldum, buldum, buldum... Goddes of Dark !! ?"
Ziplamayi kestiginde, grup arkadaslarina onay beklercesine bakiyordu. | |
|
| |
| Kullanılmayan Kızlar Tuvaleti | |
|