Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Hoşçakal Aşk

2 posters
YazarMesaj
Samara Y. Laura D'Owen

Samara Y. Laura D'Owen

Kadın
Ruh hali : Hoşçakal Aşk 10nm9
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12300
Ekspresso Puanı : 0

Hoşçakal Aşk Empty
MesajKonu: Hoşçakal Aşk   Hoşçakal Aşk Icon_minitimeÇarş. 02 Nis. 2008, 20:39

Ashley,John'la buluşmak için göl kenarına gitti.Gölün hemen yanındaki büyük meşe ağacının dibine oturup güneşin gölgelerinden kaçmaya çalıştı.Ağacın sallanan yapraklarının hışırtsını dinlerken John'un geldiğini farketti.Yanına gidip gülümsedi ve sonra elinden tutup meşenin önüne oturtturdu.

John'un suratında -mutsuz,halsiz ve de isteksiz- bir ifade vardı.John'a güneşi gösterdi ve sonra tekrar suratıan bakıp sinirlenmeye başladığını belirtti.

-Bak John,Eğer benimle olmaktan mutlu değilsen neden çekip gitmiyorsun?Ben senin oyuncağın değilim ki istediğin zaman bneimle oynamayı keseceksin.

dedi kızgınca.John umursamazmış gibi bakmıyordu artık.Ashley elini hemen John'dan çekti ve sırtını döndü.John'un elini tekrar tutuşu sonucundada tekrar elini çekip ters ters John'a baktı.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/sam
John Synea
Muggle
John Synea

Erkek
Ruh hali : Hoşçakal Aşk Agla1ne0
Galleon : 12276

Hoşçakal Aşk Empty
MesajKonu: Geri: Hoşçakal Aşk   Hoşçakal Aşk Icon_minitimeÇarş. 02 Nis. 2008, 20:45

John ile Ashley göl kenarında buluşacaklardı ve bu yüzden John apartopar göl kenarına gitti.Ashley'i büyük bir meşe ağacının altında görünce şaşırdı.Sonra Ashley yanına gelip elini tuttu.Ve meşeye kadar sürükledi.Yanına oturtup John'un suratına ters ters baktı.John Ashley'i çok seviyordu,ama Ashley...Bu aralar sanki John'a değil başkasına bakıyordu gözleri.Bu yüzden endişeleniyordu.Ashley John'a bakıp

"Bak John,Eğer benimle olmaktan mutlu değilsen neden çekip gitmiyorsun?Ben senin oyuncağın değilim ki istediğin zaman benimle oynamayı keseceksin."dedi sinirle.John şaşırmış bir şekilde

"Ne yaptım ben Ashley?Asıl sana ne demeli,gözün hep dışarlarda değil mi?İtiraf et artık,sen beni sevmiyorsun!"dedi kızgınca.Ashley'in gözlerinden duman fışkırıyordu adeta.John'u tersleyip büyük bir tokat patlattı.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/-jo
Samara Y. Laura D'Owen

Samara Y. Laura D'Owen

Kadın
Ruh hali : Hoşçakal Aşk 10nm9
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12300

Hoşçakal Aşk Empty
MesajKonu: Geri: Hoşçakal Aşk   Hoşçakal Aşk Icon_minitimeÇarş. 02 Nis. 2008, 20:52

-Ne yaptım ben Ashley?Asıl sana ne demeli,gözün hep dışarlarda değil mi?İtiraf et artık,sen beni sevmiyorsun...

dediğini duyduğu anda gözlerinden dumanlar fışkırıyordu.Ani bir öfkele elini havaya kaldırıp sertçe John'a tokat attı.John yanağını tutmadan sadece gülümsedi.Ashley buna tahammül edemeyip

-Bu kadarı da fazla ama...Bitti!Herşey bitti,bundan sonra benim için sadece bir yabancısın John,yabancı...

dedi ve koşarak büyük meşenin altından kalktı.Üstünü silkeleyip John'u tersledi ve bir daha asla yüzüne bakmayacakmışcasına nefret dolu bir yüz ifadesiyel göl kenarından ayrıldı.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/sam
John Synea
Muggle
John Synea

Erkek
Ruh hali : Hoşçakal Aşk Agla1ne0
Galleon : 12276

Hoşçakal Aşk Empty
MesajKonu: Geri: Hoşçakal Aşk   Hoşçakal Aşk Icon_minitimeÇarş. 02 Nis. 2008, 20:55

Ashley büyük tokadın ardından "Bu kadarı da fazla ama...Bitti!Herşey bitti,bundan sonra benim için sadece bir yabancısın John,yabancı..."dedi ve büyük bir hızla göl kenarını terk etti.

John Ashley'in arkasından bağırarak "Bitmedi Ashley,bitmeyecekte...Sen beni hangi salakla sattığını görmeden bu iş asla bitmeyecek.Noktayı sana koydurmayacağım.."dedi muzip bir gülümsemeyle.

+Daha uzun rpler yapalım lütfen.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/-jo

Hoşçakal Aşk
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-