| Mugglekent Gezisi | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Mugglekent Gezisi C.tesi 05 Nis. 2008, 01:07 | |
| Okulda düzenlenen Mugglekent Gezisi, an itibariyle başlamıştır. Tüm öğrencilerin katılımını bekliyoruz. Mugglekent Gezisi Not:- Lütfen God-mode olayına özellikle dikkat edelim. Muggle'ların arasında kendinizi kaybetmekten kaçının.- Her yerdeki gezi başlığını ben açacağım. Kimse kafasına göre takılmasın. - Sınıf başkanları kendi binalarındaki öğrencilerin rp'lerinden sorumludur. gerektiği yerde uyarma yetkisine sahiptirler. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mugglekent Gezisi C.tesi 05 Nis. 2008, 05:55 | |
| Profesör; sorum vardı: Veli izin vermemişse n'olucak? (1. sınıflar için) Sorum 2: Bu olay 31 Ekim'den önce mi sonra mı oluyor? Bilmek için sordum, rp yi de ona göre yazmam gerekirse... |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mugglekent Gezisi C.tesi 05 Nis. 2008, 12:34 | |
| Veli izin verdi. Annem sağolsun.. |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Mugglekent Gezisi C.tesi 05 Nis. 2008, 12:58 | |
| ne kadar sürecek gezi kaç gün yazabiliriz | |
|
| |
Adéline Michelle Malfoy Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 453 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12367 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Mugglekent Gezisi C.tesi 05 Nis. 2008, 13:12 | |
| Annemler Muggleleri pek sevmez.Bilmem izin verirler mi? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mugglekent Gezisi C.tesi 05 Nis. 2008, 13:56 | |
| Bölge olarak King Cross'tan sanırım Nothing Hill tarafına otobüsümüzle gidiyoruz, yanılıyor muyum? heç merak ettim. Birde Madame Tussaud'a gidilicek mi.. Hayır merak ettim ... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mugglekent Gezisi Paz 06 Nis. 2008, 19:15 | |
| Gezide ilk durağımız kitapçı ve Müzikevi;Muggle Kent Gezisi İkinci durağımız ise giysi mağazası;Muggle Kent GezisiBundan sonra yemek bölümüne geçeceğiz. Hiçbirinin çıkışını yazmıyorum. Gezi bir hafta kadar açık kalacak. Haftaya hepsinin çıkışını yazacağım. Herkes benden sonra kendisi için çıkış yazabilir. Şu anda sadece bir kere otobüse bindik. Yemek yemeye giderken bir daha bineceğiz. umarım tüm sorular cevaplanmıştır.**Bu arada Madame Tussaud nedir Keiran? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mugglekent Gezisi Paz 06 Nis. 2008, 19:30 | |
| Eee şey varya ünlülerin Balmumu heykellerinin olduğu müze... Türkçede nasıl yazılıyor bilmiyorum...ben onu kast etmiştim... Ne biliyim belki komik olur diye düşünmüştüm. Durmuş canlı insan heykelleri gibi. Şahsen ben Kylie Minogue'unkine bakmayı tercih ederdim .. Ve yanında da Gökyüzü olayı olan Planetarium vardı da... Prof. Miller eminim oraya bayılırdı.. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mugglekent Gezisi C.tesi 12 Nis. 2008, 17:22 | |
| Gezimiz hala devam etmekte. İşte 3. durağımız. Daha önce de belirttiğim gibi yemek yiyoruz.Muggle Kent Gezisi4. durak ise yeni açılan Meadow Park;Muggle Kent GezisiBundan sonra dondurmacıya uğrayıp geziyi bitirmeyi planlıyorum. Aslında bugün bitirmeyi düşünmüşütm ama haftaiçi giremediğim için olmadı. Bu yüzden gezi biraz daha uzun sürecek. |
|
| |
David Allen Miller
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 31 Galleon : 12158 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/04/08
| Konu: Geri: Mugglekent Gezisi C.tesi 12 Nis. 2008, 17:33 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mugglekent Gezisi Paz 13 Nis. 2008, 14:43 | |
| Gezinin son durağı;Muggle Kent Gezisi Haftaya kadar açık kalacak başlıklar. Haftasonu hepsinin çıkışını yazacağım. Umarım eğlenceli bir gezi olmuştur. Katılan herkese teşekkür ederim. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mugglekent Gezisi Paz 27 Nis. 2008, 15:17 | |
| Arkadaşlar, 'Muggle Kent Gezisi' rp'lerinizi bu hafta içinde bitirirseniz sevinirim. Önümüzdeki hafta sonu - biraz gecikmeli bir şekilde - bitirieceğim çünkü. Şimdiden teşekkürler. |
|
| |
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13570 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: Mugglekent Gezisi Cuma 02 Mayıs 2008, 17:43 | |
| Gerekli duyuru yapıldığından, başlık kilit >> arşiv. | |
|
| |
| Mugglekent Gezisi | |
|