| Dönüş(isteyen gelebilir) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
John Synea Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 27 Galleon : 12276 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/02/08
| Konu: Dönüş(isteyen gelebilir) C.tesi 12 Nis. 2008, 10:33 | |
| John,Ash ile ayrıldığından beri intikam duygusuyla o salak kışkırtıcı çocuğun arayışındaydı.Ash her ne kadar başkasını sevmediğini söylesede John'a bu söz hiç inandırıcı gelmiyordu.Asasını bu sefer cebine atmamıştı,elinde sıkıca tutuyordu.Karşısına ilk çıktığı anda hesap sormak için...
Sakinleşmek istemiyordu aslında,sadece göl kenarına gidip dinlenmek istiyordu.Göl kenarına giderken yavaş adımlarla giden iki kız gördü,biri Ash'tı.Diğeri ise Slytherinli biriydi.John şaşırdı,aklına gelcek ilk şey de taraf değişikliği oldu.John düşündü,bunu kendisi iyi olduğu için yapmıştı,emindi.Ash'a kızmadı,ama onunla artık düşmanlardı,sevdiği kız ile.
Göl kenarına geldiğinde gölün kıyısına çömelip oturdu.Gözü hep David,Hayley,Daff gibi yakın dostlarındaydı,olup biten herşeyi onlar bilirdi çünkü.Gözleri arayış içerisinde birilerinin gelmesini bekledi. | |
|
| |
Amy Grint Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 72 Yaş : 32 Galleon : 12380 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: Dönüş(isteyen gelebilir) C.tesi 12 Nis. 2008, 21:36 | |
| Amy derslerden çıktıktan biraz kafa dağıtmak için göl kenarına gelmişti. Gölde ilerlerken ileride birisinin oturduğunu gördü.Kim olduğunu anlamaya çalıştı fakat kim olduğunu anlayamıyordu. Biraz ilerleyince Hufflepuff binasından bir çocuğun oturduğunu gördü.Çocuğu tanımıyordu ama çocuk çok sinirli duruyordu.Amy hem çocukla tanışmak hem de ne olduğun öğrenmek için yanına gitti ve ona; "Merhaba!Ben Amy." dedi ve gülümsedi. | |
|
| |
John Synea Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 27 Galleon : 12276 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/02/08
| Konu: Geri: Dönüş(isteyen gelebilir) Paz 13 Nis. 2008, 16:10 | |
| Birden yanına kendisinden yaşca büyük olan bir kız yaklaştı.Tanıyormuydu pekii...Hayır,belki bir kaç kez görmüştü.Cübbesindede yazdığı gibi Gryffindorluydu,cesurdu anlaşılan.John'a gülümseyerek
"Merhaba!Ben Amy"dedi.John ilk önce elini uzattı sonrada gülümsedi ve armasını gösterdi.
"Bende John,memnun oldum Amy."dedi.Kafasını tekrar elleri içine alarak nefretle bakındı.Kafası allak pullak olmuştu,derdini anlatacak yanında sadece Amy vardı. | |
|
| |
Amy Grint Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 72 Yaş : 32 Galleon : 12380 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/12/07
| Konu: Geri: Dönüş(isteyen gelebilir) Paz 13 Nis. 2008, 20:36 | |
| Amy John'la tanışınca ona tedirgin bir bakışla baktı ve ; "Neyin var John.Çok sinirli gözüküyorsun!" dedi ve John'nun yanına oturdu.Ne olduğunu anlamaya çalışıyordu. John sadece elleriyle kafasını tutup sinirli sinirli etrafına bakınıyordu. Amy bir an önce ne olduğunu anlamak istiyordu.John'a sanki anlat der gibi bakmaya başladı. | |
|
| |
John Synea Muggle
| Konu: Geri: Dönüş(isteyen gelebilir) Paz 13 Nis. 2008, 23:27 | |
| "Neyin var John.Çok sinirli gözüküyorsun!" sözüyle irkilde John.Amy'e önemsiz dermiş gibi baktı.Ama onla artık arkadaşlardı,paylaşmakta bir sakınca olmadığı düşününce anlatmaya başladı.
"Ben,ben ilk defa birine aşık omuştum Amy,Ash'a.Her şey harikayken onunla ilgilenmediğimi söyledi,evet doğruydu.Çünkü Ash'ın başka birini sevdiğinden şüpheleniyorum,hatta eminim bile diyebilirim sana.Ben de bunu yüzüne karşı söyleyince suratıma sert bir tokat patlattı ve de bitti dedi.Ama aslında bitmedi,bitmeyecekte.O aptal çocuğun kim olduğunu öğrenip ondan intikamımı alana dek bitmeyecek.Ben iyi taraftayım,Ash'ta öyle,öyleydi.Sırf bana düşman olabilmek için tarafını değiştirmiş,bazı arkadaşları da sinirlenip Ash'a kızmış tabii."dedi. | |
|
| |
Amy Grint Muggle
| Konu: Geri: Dönüş(isteyen gelebilir) Ptsi 14 Nis. 2008, 09:49 | |
| Amy olanları duyunca biraz suratını astı.Amy'nin başına hiç böyle bir şey gelmemişti ama nasıl bir şey olduğunu tahmin edebiliyordu.John'a bakarak; "İmtikan bir şeyi çözmez.Bence sen yeni birisinin bul!" dedi ve gülümsedi.John'u eğlendirmeye çalışıyordu ama John'nun hiç eğlenecek bir hali yoktu.John'a; "İstersen sana yardımcı olabilirim.Eğer gerçekten Ash'in hayatında biri var ve ben onu bulmak istiyorum! diyorsan." dedi ve John'nun gözlerine baktı.Gerçekten isteyip istemediğini anlamaya çalışıyordu. | |
|
| |
John Synea Muggle
| Konu: Geri: Dönüş(isteyen gelebilir) Ptsi 14 Nis. 2008, 15:55 | |
| "İmtikan bir şeyi çözmez.Bence sen yeni birisinin bul!" dedi Amy.John gözlerini kısıp Amy'e baktı ve biraz düşündü.Haklı olabilirdi,yeni biri.
"Bilmiyorum Amy,aslında isterim tabii,ama hala onu seviyorum.Biliyorum bu hiç bir kız için değmez,ama onun için değer inan bana.Bir tanısan,benim kadar seversin.Hem karşıma öyle iyi kalpli birinin çıkacağını da sanmıyorum"dedi gülümseyerek.Amy biraz nefes alıp
"İstersen sana yardımcı olabilirim.Eğer gerçekten Ash'in hayatında biri var ve ben onu bulmak istiyorum! diyorsan"dedi.John kararsızdı,ama o aptalı bulursa çok kötü yapacaktı.Aslında saçmaydı düşündükleri,aptalcaydı.Ash'ın sevgisi yüzünden yapıyordu bunu.Amy'ye
"Teşekkür ederim Amy,benim için sadece o sürtüğün kim olduğunu öğrenebilirsin.Nolur yap bunu!"dedi yalvararak. | |
|
| |
Amy Grint Muggle
| Konu: Geri: Dönüş(isteyen gelebilir) Ptsi 14 Nis. 2008, 22:04 | |
| John'nun biraz olsun siri geçmişti.Amy'ye yalvararak; "Teşekkür ederim Amy,benim için sadece o sürtüğün kim olduğunu öğrenebilirsin.Nolur yap bunu!" demişti. Amy ; "Tamam yapıcam." dedi Amy birden gaza gelmişti.John'nun daha fazla sinirlenmesini istemiyordu.John'a; "Eee Ash'ten başka bir şey konuşalım." dedi ve güldü.John'nun sinirini yenmesi için konuyu dağıtmaya çalışıyordu. | |
|
| |
John Synea Muggle
| Konu: Geri: Dönüş(isteyen gelebilir) Ptsi 14 Nis. 2008, 22:31 | |
| "Tamam yapacağım" dedi Amy.Bu sözle rahatlamıştı hiç değilse,sonunda birine güvenebilmişti.Bu yüzden hzuur dolmuştu içi,mutluydu.Amy konuyu dağıtmak adına
"Eee Ash'ten başka bir şey konuşalım."dedi.John haklısın dermiş gibi baktı ve sonra Amy'ye uzun uzun baktı.Gerçekten de gözleri John'u dinlendiriyordu.Sonra gözlerini kapatıp açıp
"3.sınıf mısın?Seni daha önce görmüş gibiyim."dedi.Yüzü ne kadar tanıdık gelsede hatırlayamıyordu.Evet belki görmüştü ama dikkat etmemişti.Amy'i baştan aşağı süzerken bir yandan da kuşların ötüşünü dinliyordu. | |
|
| |
Amy Grint Muggle
| Konu: Geri: Dönüş(isteyen gelebilir) Ptsi 14 Nis. 2008, 22:37 | |
| John; "3.sınıf mısın?Seni daha önce görmüş gibiyim." demişti.Amy John'a güldü ve; "Evet 3. sınıfım.Fazla görmemen normal fazla sakin bir kişiyim." dedi,güldü ve; "Beni fazla tanımaman normaldir ama belki Haktor'u tanıyorsundur?" dedi ve Jonh'a soran gözlerle baktı. | |
|
| |
John Synea Muggle
| Konu: Geri: Dönüş(isteyen gelebilir) Ptsi 14 Nis. 2008, 22:44 | |
| "Evet 3. sınıfım.Fazla görmemen normal fazla sakin bir kişiyim.Beni fazla tanımaman normaldir ama belki Haktor'u tanıyorsundur." dedi.John başını sallayarak
"Evet,erkekler yatakahanesinde görüşmüştük,ama artık göremiyorum.Ee..Şeyy..Siz sevgili misiniz?"dedi utanarak.Daha önce kimseye böyle bir şey dememişti ve de kendinden büyük birine.Gerçi yaşı pek takmazdı ha 15 ha 11 ha 17 derdi her zaman.Önemli olan yöneliş ve zekaydı... | |
|
| |
Amy Grint Muggle
| Konu: Geri: Dönüş(isteyen gelebilir) Ptsi 14 Nis. 2008, 23:01 | |
| John; "Evet,erkekler yatakahanesinde görüşmüştük,ama artık göremiyorum.Ee..Şeyy..Siz sevgili misiniz?" dediğinde Amy biraz kızardı ve cevap verdi; "Evet!" dedi.Amy ilk defa kendinden küçük birisiyle bu kadar iyi arkadaş olmuştu.Okulda fazla 3. sınıfta yoktu gerçi. Amy John'a bakarak; "Eeee napıyorsun.Biz bu sene mezun olcaz." dedi ve güldü.Mezun olacağına üzülüyordu ama kendini teselli etmeye çalışıyordu. out:biz mezun oluyoz dimi ben öle biliyorum:D | |
|
| |
John Synea Muggle
| Konu: Geri: Dönüş(isteyen gelebilir) Perş. 17 Nis. 2008, 22:34 | |
| Amy titrek bir sesle -evet- dedi.Kızarmıştı gerçekten,John gülümseyerek kaşlarını kaldırdı.Amy biraz duraksadıktan sonra
"Eeee napıyorsun.Biz bu sene mezun olcaz." dedi ve gülümsedi.John başını eğdi ve aptal aptal Amy'e baktı.
"Sen olursun,ben 3.sınıfa bile geçemeyeceğim.Sadece Ash'ın sevdiği o aptalı bulmak için burdayım,derslere de girmedim.Bu gün Londra'ya gideceğim.Üvey annem kaydımı Durmstrang'a yaptırdığını söyledi.Yani bu son konuşmamız belkide,iyi bir dostsun Amy.Hactor'da çok şanslı,bu aralar ortada fazla gözükse iyi olur."dedi gülerek.
"Ash'ı görmek istiyorum aslında,onu son kez görmek...Bana çok kızgın ve bu sefer beni affetmeyecek.Biliyormusun,Ash'ı hala çok seviyorum,her ne kadar başka birini sevdiğini düşünsemde.Aslında sevdiği kişi hakkında bir çok tahminim var.Şu kendini beğenmiş Slytherinli George olabilir,hiç fena değil.Ama sınıfta kaldı,Ash geri zekalılardan hoşlanmaz.Sence kim olabilir?"dedi merakla. | |
|
| |
Amy Grint Muggle
| Konu: Geri: Dönüş(isteyen gelebilir) Perş. 24 Nis. 2008, 22:00 | |
| John; "Sen olursun,ben 3.sınıfa bile geçemeyeceğim.Sadece Ash'ın sevdiği o aptalı bulmak için burdayım,derslere de girmedim.Bu gün Londra'ya gideceğim.Üvey annem kaydımı Durmstrang'a yaptırdığını söyledi.Yani bu son konuşmamız belkide,iyi bir dostsun Amy.Hactor'da çok şanslı,bu aralar ortada fazla gözükse iyi olur." dediğinde Amy suratını astı.Kendine iyi bir dost bulmuştu ama oda Durmstrang'a gidicekti. Amy; "Gitme Durmstrang'a falan.Eğer o kız için gideceksen değmez.Boşver şu kızla uğraşmayı. Bırak kendini hayata Eğlenemene bak!" dedi ve gülümsedi. John'u Dumrstrang'a gitmekten caydırmaya çalışıyordu. John çok iyi birisiydi.Onun bu kıza bı kadar bağlanmasına şaşırıyordu. | |
|
| |
John Synea Muggle
| Konu: Geri: Dönüş(isteyen gelebilir) Ptsi 28 Nis. 2008, 16:11 | |
| Amy suratı asık bir biçimde John'u izliyordu.John gitmek istemiyordu ama gitmeliydi,üvey annesi onun başka binalarda okumasını istiyordu,Huffle puff'ta değil.O Slytherinliydi,John'sa...Amy
"Gitme Durmstrang'a falan.Eğer o kız için gideceksen değmez.Boşver şu kızla uğraşmayı. Bırak kendini hayata Eğlenemene bak!" dedi.John'un elinde olan bir şey değildi,ama Amy'nin sözleri üzmüştü John'u. Değmezmiydi,değerdi.Çünkü Ash'ın hala onu sevdiğini biliyordu,seve seve ayrılmışlardı.Suçsa John'daydı.John saatini yoklayıp
"Gitmem lazım Amy,üzgünüm.Ash'la tanmışmalısın,o sana her şeyi anlatır.Şimdi hoşçakal"dedi.Londra'ya dönmesi gerekti,Amy'nin yanağına küçük bir öpücük kondurduktan sonra koşa koşa göl kenarından ayrıldı.Ve Hogwarts'a dönmeyecekti. | |
|
| |
Amy Grint Muggle
| Konu: Geri: Dönüş(isteyen gelebilir) C.tesi 10 Mayıs 2008, 13:16 | |
| John; "Gitmem lazım Amy,üzgünüm.Ash'la tanmışmalısın,o sana her şeyi anlatır.Şimdi hoşçakal" deyip Amy'nin yanağına bir öpücük kondurup gitmişti.
Amy arkasında öylece bakakalmıştı.Bir süre öylece durdu ve sonra yanağından bir damla göz yaşının süzülmekte olduğunu hissetmişti. John'nun gitmesine çok üzülüyordu.Onu bir daha belki hiç göremeyecekti.
Daha yeni tanışmışlardı fakat Amy John'a çok ısınmıştı ve Amy onun gitmesini istemiyordu.Bir kaç dakika orda durduktan sonra Amy'de John'nun arkasından koşmaya başladı. John'a yetişme arzusuyla tüm hızıyla koşuyordu.İçinden;
"Lütfen gitme John!"
diyordu.Gölde koşarken herkes ona bakıyordu.Amy elini yüzüne sürdüğünde gözyaşlarını fark etti ve onları silerek John'nun arkasından koşmaya devam etti. | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Dönüş(isteyen gelebilir) Cuma 23 Mayıs 2008, 15:54 | |
| Yürüyordu arkasına bakmadan, bir bahar kokusu vardı burnuna gelen. Mavi gökyüzünün tazeliği gece hiç olmayacakmış gibi bozulmuyordu. Göl sakindi, ortalıkta gezinen çok fazla kişi de yoktu, derslerine çalışmaktaydılar belki de.
" Lütfen gitme John! " sesi yankılandı göl kenarında. Nicole, hayretler içerisinde sesin geldiği yöne koştu. Cübbesinin ağacın dalına takılmasıyla kendisini yerde buldu, ilk fırsatta ayağa kalkıp koşmaya devam etti. Neler oluyordu...? İleride koşan kızıl saçlı bir kız görmüştü, sesin ondan geldiğine emindi.
" Dur! John, o nerede? "demekle yetindi. John'la ayrılmış olsalar da kızın John'a gitme diye yalvarması kafasını soru işaretleriyle doldurdu. Koşan kız durdu birden, Nicole'e bakıyordu yalnızca. " John, nerede John?" dedi. | |
|
| |
Amy Grint Muggle
| Konu: Geri: Dönüş(isteyen gelebilir) Perş. 05 Haz. 2008, 17:27 | |
| Amy John'nun arkasından koşarken bir kızın ona " Dur! John, o nerede? " demesini gördü ve Kızın önünde durark dik dik bakmaya başladı.Bu John'nun dediği kızdı. Kız; " John, nerede John?" dedi. Amy sinirli bir ifadeyle; "Sen John'nun bahsettiği kız olmalısın.John sayende okulu bıraktı." dedi ve kıza bakışı nefretle değişti.O an içinden kızı boğmak gelmişti.Kendini zor tutuyordu.Her an patlayacak bir bomba gibiydi. Kıza bir şey yapmamak için kendini tutuyordu.Kız bir şey söylese hemen bağırmaya başlayacaktı. | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Dönüş(isteyen gelebilir) Perş. 05 Haz. 2008, 17:43 | |
| "Sen John'nun bahsettiği kız olmalısın.John sayende okulu bıraktı."
Ne diyordu bu böyle, Samara'nın yüzünden ayrılmışlar gibi konuşuyordu aynı. John'un yaptıklarını bilmiyordu galiba, sinirlerine her ne kadar hakim olmaya çalışsa da Samara, kızın tavırlarını izledikçe inip kalkan göğsü daha da hızlanıyordu. John gitmişti, Durstrang'a mı?
"Büyük ihtimalle" dedi mırıldanarak. Yanındaki kızın sert bakışlarına aldırış etmemeye çalışıyordu, neden böyle sert bir tepki gösteriyordu ki? Onlar ayrılmışlardı... Sonra Samara sinirle kıza baktı ve bir kaç cümle söylemeden edemedi.
"Sayemde mi? Üvey annesinin onu almaya geldiğini sanıyordum yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca, biz ayrılalı aylar oldu, sorun bende değil anlasana. Durup dururken benim başka birini sevdiğim yalanını ortaya atan John. Lanet olsun, gitti..." | |
|
| |
| Dönüş(isteyen gelebilir) | |
|