| Üstteki ile ilgili düşünceler | |
|
+35Charlie von Diederich Rachel M. Scott Rocio Sycorax Malfoy Summer Lizzie Dumbledore Rachel I. Scott Aurore Eulalie Arceneau Samara Y. Laura D'Owen Wolfgang Q. Malfoy Daphne Zoe Launy Amy Grint Claire M. Pacesky Christian Dayrnt Black Armina Jena Alcynda Adéline Michelle Malfoy Tracy McGrady Johnny Amoux Malfoy David Allen Miller Severus Rodney Anthony Allaryce Lena Malfoy Zinovia Audrey Tyra Scott Haley Brooke Scott Shelly Webster Constantia Inés Kalliope Issoria Lathonia Célia Ellen F. Reeser Vittoria Snape Ivyanne Lynn Black Lily L. Black Lily Johnson Marveille Croweix Lucienda B. Blanc Vynsja Croweix Margolis Marguerite Snape Fleur Isabéllé Villiers Tatyana Johnson 39 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Constantia Inés Kalliope Kalliopé de Fuska Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12448 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Cuma 18 Nis. 2008, 22:49 | |
| Dediğim gbi binadaşım.. İmzasındaki All Good Thimgs şarkısını severim.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Cuma 18 Nis. 2008, 22:56 | |
| |
|
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13369 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Cuma 18 Nis. 2008, 23:04 | |
| gırgırda tanıştım ve çok sevdim =) iyi bir üye geleceği parlak | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Cuma 18 Nis. 2008, 23:08 | |
| Kei denen zıpır haşeratı iyicene çiğ köfte yapacak olan kişi... Bekle beni öküz başı.... bu uymadı sen benim aslında ikizimsin Ama anne babamız bunu nasıl olduğunu bilmiyor... Hayale bak. filmide geçtim.. James ve Keiran aslında kardeştiler. ama hayat onlara acımadı ve ayırdı... Hem de ne ayırdı... Biri Kuzgun biri aslan parçası oldu. saçmalardan seçmelere hoşgeldniz tiartivan... Edit: İste evleneceğim insan .... (ööö yaş farkını boşver... o güzel bi müfettiş.. Adıda sophie... Cici... dövme beni Müfettiş herşey Coloseu'nun sucu) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Cuma 18 Nis. 2008, 23:12 | |
| ahaha, minik bir kavgayı dallasvari olaylara saniyeler içerisinde çeviren insan xD |
|
| |
Lucienda B. Blanc
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 307 Yaş : 73 Galleon : 12190 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/03/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Cuma 18 Nis. 2008, 23:18 | |
| hah ben de bunu bekliyodum xD uzaktan sevme olayına tamamen katıldığım, Kei'nin isim problemi sebebiyle bir kez de msn'de karşılaştığım ama zaman-mekan eksikliğinde tekrar bir görüşemediğim kişi ^^ Aynı RP isteğiyle yanıp tutuşuyoruz xD |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13369 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Cuma 18 Nis. 2008, 23:24 | |
| süper hatta ötesi üye =) gırgırın ve sitenin neşesi. sitenin olmazsa olmazı rav lı kişilik xD | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Cuma 18 Nis. 2008, 23:24 | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Cuma 18 Nis. 2008, 23:26 | |
| süper insan deyip sıyrılıyımm =)) ps: site halkına duyuru; RP ye girmiş bulunuyorum | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Cuma 18 Nis. 2008, 23:30 | |
| ayhh sophia oldu, alışamadım. hala aklıma howl'la sophie geliyo, şarjım(elektrofiziksel xD) bitiyo... ahh ahh, oturup evolet'le öbürünü mü izlesem. (evoletle öbürü, bkz: 10000BC xD) |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Cuma 18 Nis. 2008, 23:34 | |
| imzasındaki kızın gözleri gibi lens alıcammm xD alışırsın alışırsın ben alıştım... süper kişilik,dengesiz ama ve şakacı xD | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Cuma 18 Nis. 2008, 23:56 | |
| Müfettiş okula denetime geliyor, biirleri okulda alkolik öğrenci dolu olduğunu ihbar etmiş... (Lucy sitede yok şu an onu koyamadım o yüzden rpde bir yere) Bu arada Okul müdürü olmadığındna Elwinaya haber verilir.(Başka profesör varsa onuda çağırın.) bende etrafta toz alan ev cini olayımmı ( ) |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Cuma 18 Nis. 2008, 23:59 | |
| süper kurguu yaa.. bunu bir an önce gerçekleştirelimm. ani baskın xD süper üye =) | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12730 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 19 Nis. 2008, 11:39 | |
| Gırgırda sürekli rastladığım ama rplerini pek görmediğim şeker adminimiz.Avatar ve imzasındaki bakış güzelmiş =) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 19 Nis. 2008, 13:06 | |
| Son sıralarda epey geyiğimiz düştü arkadaşla.. Bu sitede ne ötürü Slyherin olduğuna kafam basmadı pek x).. Avatar ve imzalarını her zaman garip bulurum. İyi bi kız x).. |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 19 Nis. 2008, 13:15 | |
| süper gırgırcı xD bol bol karşılaşıyorum kendisiyle iyi bir gry li =) | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 19 Nis. 2008, 13:22 | |
| Di =) Olabilir tabiki Hemen yer,zaman belirleyebilirsin boşum ben Süper kişi,iyi üye Ayrıca avatar-imza içn tşk | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 19 Nis. 2008, 13:30 | |
| Sen bilirsin =) İyi bir gry. Geleceği çok parlak xD (görücü oldum :D ) | |
|
| |
David Allen Miller
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 31 Galleon : 12160 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/04/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 19 Nis. 2008, 17:04 | |
| "Nerden çıktığını düşünmekteyim.." dediğim üye.. Son sıralardaki aktifliği gözüme çarpıyor. Bundan dolayı tebrik ediyorum arkadaşı.. Kısa zamanda bi RP yapacağımızı umuyorum.. [Evdeki netin açılması üzere herkesle birer RP planım var zaten xD] |
|
| |
| Üstteki ile ilgili düşünceler | |
|