| Üstteki ile ilgili düşünceler | |
|
+35Charlie von Diederich Rachel M. Scott Rocio Sycorax Malfoy Summer Lizzie Dumbledore Rachel I. Scott Aurore Eulalie Arceneau Samara Y. Laura D'Owen Wolfgang Q. Malfoy Daphne Zoe Launy Amy Grint Claire M. Pacesky Christian Dayrnt Black Armina Jena Alcynda Adéline Michelle Malfoy Tracy McGrady Johnny Amoux Malfoy David Allen Miller Severus Rodney Anthony Allaryce Lena Malfoy Zinovia Audrey Tyra Scott Haley Brooke Scott Shelly Webster Constantia Inés Kalliope Issoria Lathonia Célia Ellen F. Reeser Vittoria Snape Ivyanne Lynn Black Lily L. Black Lily Johnson Marveille Croweix Lucienda B. Blanc Vynsja Croweix Margolis Marguerite Snape Fleur Isabéllé Villiers Tatyana Johnson 39 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| |
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Çarş. 09 Nis. 2008, 18:46 | |
| - Lucienda B. Blanc demiş ki:
- Küçük kardiş.. Böyle nedense kol kanat geresim var kendisine, ha savunmasız mı? Yoo. Ama yine de kardeşim gibi sevmekteyim kendisini. Zaten rpde de istediğim gibi korudum.
korumak ne kelime koruyucu meleğim oldun ayrıca arada uzlaşma sağlayan melek XD James : kendisinin işini elinden almışlığım vardı ondan daha iyi uçuyorum o lig sonuncusu takımdayken ligde ikinci olan takımdayım birde bu kadar muggle koruyan biri olmasa..Kuzenlerimde ona dalmasa ağız yoluyla da olsa.. başı belaya girmeden o küçük (!) tartışmadan sıyrılacağı düşüncesinde olduğum kişi çok sevdiğim insanlardandır ama onun önceden üye olduğu siteleri sevmem uçuş profesörlüğünü hep kapar bir sefer hariç.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Çarş. 09 Nis. 2008, 23:55 | |
| şekerpare pek bi sevdiğim aman da aman diyesim gelen çıtır pıtır kız |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Perş. 10 Nis. 2008, 00:02 | |
| Rp yapalım bir ara dediğim,avatarından tırstığım Ravenclaw'lı.Klasik 'iyi biridir' sözünü de ekleyeceğm^^ | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Perş. 10 Nis. 2008, 00:03 | |
| yapalım tabi, müsait olduğun herhangi bir zaman herhangi bir yere herkangi bir konuyla RP aç, PM at bana uçar da gelirim canım... dediğim slytherin bayanı. |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Perş. 10 Nis. 2008, 00:17 | |
| Hemen yazıyormuşum falan XD. Neyse,sitede sevilen iyi bir Ravenclawlı.Bizdenmiş bir de.Keşke Sly. olsaymış.^^ | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Perş. 10 Nis. 2008, 00:21 | |
| Slytherin alımlarının kapalı olduğu sırada kaydolduğumdan, sistemin gazabına uğradım ^^ İmzasını beğendiğim Sly |
|
| |
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Margolis Marguerite Snape Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Galleon : 12708 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/07
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Perş. 10 Nis. 2008, 10:06 | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Perş. 10 Nis. 2008, 10:21 | |
| Koridorda amma uzun RP yazmış. Herkesin açısından cevabı vermiş abimiz. Okurken kasmıştım azcık XD.. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Perş. 10 Nis. 2008, 10:37 | |
| evet tavandan sonraki kısmı yazabilicek tek kişi... içinde kalmasın . akşamıd abeklemesin. Lily'ile yazabilirsin.. bence tabii... İİ yazardır. Sadece benim gibi alevi burnunda... Hemen parlar) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Perş. 10 Nis. 2008, 10:42 | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Perş. 10 Nis. 2008, 19:22 | |
| Partide kendi halinde takılmayı tercih eden, kısa sürede mekanı terk eden ve gerçekte durgun bi karakter gözlemlediğim şahıs. Bi kötülüğü dokunmadı bana =) .. |
|
| |
Vittoria Snape
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 31 Galleon : 12292 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Perş. 10 Nis. 2008, 19:59 | |
| Gry.dan. Görüyorum sitede xD pek tanışıklığımız yok ama iyi birine benziyor. (: | |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 600 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12271 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 05/04/08
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Perş. 10 Nis. 2008, 20:33 | |
| | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12313 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Perş. 10 Nis. 2008, 20:54 | |
| G.O.D'un yeni üyesi, severim kendilerini. Rp yapıyorduk ve söz veriyorum şimdi yarın yazacağım (: | |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 600 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12271 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 05/04/08
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Perş. 10 Nis. 2008, 20:55 | |
| rpsini bkliorum seviyorum yaww | |
|
| |
Margolis Marguerite Snape Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Galleon : 12708 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/07
| |
| |
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Perş. 10 Nis. 2008, 23:13 | |
| Kuzenim,harika kişilik.Rpleri de kendisi kadar süper.Bir de ilerideki editörüm olacak galiba (Tembel stajer mod.) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Perş. 10 Nis. 2008, 23:24 | |
| Sevimli bulduğum SLytherinli arkadaş Ash-chan |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Cuma 11 Nis. 2008, 00:01 | |
| Sevimli bulduğum Ravenclaw'lı arkadaş.Kei-chan.. falan ^^
Neyse,iyidir.Rpleri güzeldir.Bir ara okumaya üşeniyordum bir kaç tanesini okuyana kadar.Şimdi de üşeniyorum ama içeriği güzel ya.Onun dışında avatarına da hayranım. ^^ | |
|
| |
Lucienda B. Blanc
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 307 Yaş : 73 Galleon : 12188 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/03/08
| |
| |
| Üstteki ile ilgili düşünceler | |
|