| Üstteki ile ilgili düşünceler | |
|
+35Charlie von Diederich Rachel M. Scott Rocio Sycorax Malfoy Summer Lizzie Dumbledore Rachel I. Scott Aurore Eulalie Arceneau Samara Y. Laura D'Owen Wolfgang Q. Malfoy Daphne Zoe Launy Amy Grint Claire M. Pacesky Christian Dayrnt Black Armina Jena Alcynda Adéline Michelle Malfoy Tracy McGrady Johnny Amoux Malfoy David Allen Miller Severus Rodney Anthony Allaryce Lena Malfoy Zinovia Audrey Tyra Scott Haley Brooke Scott Shelly Webster Constantia Inés Kalliope Issoria Lathonia Célia Ellen F. Reeser Vittoria Snape Ivyanne Lynn Black Lily L. Black Lily Johnson Marveille Croweix Lucienda B. Blanc Vynsja Croweix Margolis Marguerite Snape Fleur Isabéllé Villiers Tatyana Johnson 39 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Cuma 02 Mayıs 2008, 23:37 | |
| Hadi hadi! Rp için yer konu ve zaman bulmalıyız... |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler Cuma 02 Mayıs 2008, 23:40 | |
| Okagesama de... Arigatoo. (Ne dedim ki ben şimdi?) (: Öğrenicem ben de bananeeee!! Daha fransızca ve italyanca da öğrenicem.. Keiiii bize rp bul! konu bul yer bul. x) |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 03 Mayıs 2008, 09:44 | |
| Rp de tanışmadık ama kurgumuz hazır,iyi çocuk xD | |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 600 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12271 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 05/04/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 03 Mayıs 2008, 16:08 | |
| Öğrencimiz Charlotte ve benim... XD Super adımlara doğu gidecek... Beğeniyoruz. Sahnelerin yeni ekolü olur (umuyorum X parmak çapraz) |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 600 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12271 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 05/04/08
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 03 Mayıs 2008, 16:16 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Célia Ellen F. Reeser
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 03 Mayıs 2008, 16:24 | |
| |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 03 Mayıs 2008, 16:27 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 03 Mayıs 2008, 16:34 | |
| sevimli sempatik Sarah'la RP yaptı.. BEnimle zamanı bulmak ayrı sorun. Menejeri olamam ama amigo olarak destek veririm. Sahneye gül yada para mı atsam İğrenç ama napıyım aklıma gelmedi. Üstteki: Elimdeki kapmak için Angie ile kapışabilirler.. söylemem... Bir üçüncüye ihtiyacım olacak... Sana öğretirim ama ama ama senin online olma durumun nolucak... Hım offline ders vereceğim kendi Profum. (kulağ anasıl tuhaf geliyor.) |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
| |
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 03 Mayıs 2008, 17:10 | |
| Diğer Mischa kullanan benim dediğim Slytherin.. | |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 03 Mayıs 2008, 17:30 | |
| Birinci sınıflar ünlü seçemediği için geçersiz bir istekti, dediğim ve aynı ünlüyü avatar-imza yapmaktan hoşlanmadığımdan bende değiştirme isteği uyandıran kişi.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 03 Mayıs 2008, 17:34 | |
| Şaşkın olabilir bazen. Sempatiktir, o yüzden tam bir slytherin formuna giremiyor karakteri (klasik saldırgan, safkan takıntılı) Bu yüzden bence acayip renkli olabilecek bir RP karakterine sahip. Her duruma göre karakteri inanılmaz konu yaratabilecek bir charı var. O yüzden enteresan geliyor. Bir üstündeki de aynı potansiyelin mevcut olması daha da şaşırtıcı. İksinin de mischa seçmesinden mi nedir? Edit: Enteresan bir karakteri olan diğer Slytherinli. Lucy ile iş çeviriyor. Memnunum. seviyorum. Bir gün daha iyi bir kurguda rp yapmak isteğim var. Güzel fikirleri var imza konusunda. elindne her iş gelir. (sonu uymadı) |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 03 Mayıs 2008, 17:40 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 03 Mayıs 2008, 18:03 | |
| Mischa'nın avatarında kullandığı resmini çok beğendiğim,iconlardan yaptığı imzanın hoş durduğunu düşündüğüm,Slytherin.. | |
|
| |
David Allen Miller
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 31 Galleon : 12158 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/04/08
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 03 Mayıs 2008, 18:09 | |
| Sevdiğim birisi fakat bana halen Avatar/imza yapmamış birisi(başvuru yapmama rağmen).. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 03 Mayıs 2008, 18:14 | |
| Beklemesi gerektiğini ve ondan önce yapmam gereken yaklaşık on kişi olduğunu söylediğim kişi.Yetişemiyorum hepinize. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 03 Mayıs 2008, 18:14 | |
| Acayip renkli olabilecek bir RP karakterine sahip biridir. Her duruma göre karakteri inanılmaz konu yaratabilecek bir charı var. O yüzden enteresan bir karakteri olan Slytherinli. Lucy ile iş çeviriyor. Seviyorum. Bir gün daha iyi bir kurguda rp yapmak isteğim var. Diğer özelliği: Güzel fikirleri ve yapımları var imza konusunda. Aynısı gibi oldu ama bu sefer daha derli toplu anlattım sanırım. |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ile ilgili düşünceler C.tesi 03 Mayıs 2008, 18:21 | |
| |
|
| |
| Üstteki ile ilgili düşünceler | |
|