| Keşif. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12457 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Keşif. Salı 15 Nis. 2008, 15:48 | |
| Avril,buranın daha yeni açıldığını biliyordu.Adı da kulağa çok Hoş geliyordu.Fısıldayan ağaç korusu...Mükemmeldi. Aslında o, buranın nasıl bir yer olduğunu çok merak ediyordu.Bu merakına yenildi... Elindeki kitaplar onun derslerden henüz çıktığının bir göstergesiydi.Saçlarını,tepeden sımsıkı toplamış, iki yandan da tutamlar bırakmıştı.Kızarmış yanakları koştuğunu belli ediyordu.
Yere eğildi ve kitaplarını çimenlerin üzerine koydu.Gerçekten de,Daffodil'in ona anlattığı kadar vardı.Dillere destan olabilirdi burası belki..
Yerinden kalkarken,ağaçların arasında bir şeyin parıldadığını gördü. -''Acaba ne olabilir?'' diye merak ederek, o bölmeye girdi.Burası çalıların sıklaştığı bir bölmeydi.O şeye ulaşana kadar,bileğini ve kolunun kabuk bağlamış yarasını tekrar kanatmayı başardı.Ancak bu acılara aldırmadan, toka zannetiği şeyi eline alıp incelemeye başladı.
Evet, bu gerçekten klipsli bir tokaydı.Maviydi ve güneşin dik gelen açısı nedeniyle parlıyordu.Arka tarafını çevirdiğinde,bir ravenclaw arması gördü.Gerçekten de güzel bir tokaydı...Bir hışırtı duydu.Arkasını döndü ve bulunduğu çalılıklı bölmeden çıkıp kitaplarının yanında aldı soluğu. | |
|
| |
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12182 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12457 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Keşif. Ptsi 21 Nis. 2008, 15:58 | |
| out:Tabii var
"Burası gerçekten çok güzel değil mi?" dedi. Biraz bekledikten sonra "Ben Severus Anthony..Gryffindor'luyum ve 1.sınıf öğrencisiyim."
Avril, elindeki tokayı tek eliyle arkasına sakladı ve diğer elini çocukla tokalaşabilmek için uzattı: -''Ben Avril Pink.Bana genellikle Avril derler ama sen Pink diyebilirsin.Ravenclaw 3. sınıfım ''
Gülümseyerek el sıkıştılar.Bu çocuk, bir yereden tanıdıktı sanki, ama nereden?Nereden olabilirdi? Kesinlikle bu çocukla daha önce aynı bir ortamda bulunmuştu, fakat bir türlü anımsıyamıyordu işte.Çocuğu şöyle bir süzdükten sonra:
-''Biz seninle daha önce karşılaşmışmıydık? '' dedi düşünceli bir tavırla.Kırışmış alnı, düşündüğünü gösterir gibiydi. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12182 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Keşif. Ptsi 21 Nis. 2008, 16:27 | |
| ''Ben Avril Pink.Bana genellikle Avril derler ama sen Pink diyebilirsin.Ravenclaw 3. sınıfım ''
İkiside birbirine gülümsedi. El sıkıştılar. Ardından Severus;
"Avril kulağa daha hoş geliyor." dedi gülerek. Avril bir süre Severus'a dikkatlice baktı. Daha sonra;
''Biz seninle daha önce karşılaşmışmıydık? '' dedi. Yüzünde düşşünceli bir ifade vardı.
"Hayır. Daha önce karşılaşmamıştık." dedi Severus. "Ama belki büyük salonda yada Göl Kenarı'nda daha önce görmüşssündür beni." dedi suratında bir gülümseme ile.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Keşif. Ptsi 21 Nis. 2008, 16:35 | |
| "Hayır. Daha önce karşılaşmamıştık." dedi Severus. "Ama belki büyük salonda yada Göl Kenarı'nda daha önce görmüşssündür beni." Avril başını hızlı hızlı iki yana salladı: -''Hayır.Eminim, daha önce seni gördüm- bir an duraksadı -Evet seni daha önce D.O da görmüştüm'' dedi yüzündeki zafer ışıltısıyla.Bulmuştu işte.
-''Sen de epey küçükmüşsün'' diyerek onu bir kez daha şöyle bir süzdü.Kendi küçüklüğü aklına gelmişti, kendisi o yaşlardayken bile hayli uzundu yaşıtlarına göre.
Elindeki toka artık sıkı sıkı tutmaktan canını yakıyordu.Saklanamın ne gibi bir faydası olabilirdi ki? Tokayı öne doğru uzattı.Pırıl pırıl parlıyordu.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Keşif. Ptsi 21 Nis. 2008, 16:45 | |
| ''Hayır.Eminim, daha önce seni gördüm- bir an duraksadı -Evet seni daha önce D.O da görmüştüm'' dedi Avril.
"Evet..Bende bir DO üyesiyim.. Ama ben seni hatırlamadım nedense" dedi Severus tuhaf bir bakışla.
''Sen de epey küçükmüşsün'' dedi Avril. Severus hemen cevap verdi. Ona gelen bu cümlelere artık alışmıştı.
"Aslında yaşıtlarıma göre uzun boylu sayılırım ama 1.sınıfım." dedi. Ardından Avril'in elini öne doğru uzatarak gösterdiği şey dikkatini çekti. "O da nedir?" dedi Severus. | |
|
| |
| Konu: Geri: Keşif. Çarş. 30 Nis. 2008, 20:48 | |
| "Aslında yaşıtlarıma göre uzun boylu sayılırım ama 1.sınıfım."''Hem o elindekide nedir''
-''Boşver'' cebine koydu.Sıkılmaya başlamıştı, hem yapması gereken yığınla ödevi ve çalışması gereken dersleri vardı. -''Öff'' leyerek iç geçirdi.Mavi gözlerini kısıp Severus'a baktı...Bir yandan da eliyle trampet çalacak bir yerler arıyordu.En sonunda ağacı bulabildi sadece,ama o da komik bir görüntü oluşturabilirdi. -''Ben gidiyorum'' dedi sıkıntıyla.Ödevleri çok fazlaydı biraz da korkuyordu ama bir an önce gidip bir savaş vermeliydi: -''Ben gidiyorum.Görüşürüz severus'' El sallayarak uzaklaştı.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Keşif. Perş. 01 Mayıs 2008, 11:32 | |
| ''Boşver'' dedi Avril. İkiside sıkılmıştı. Avril bir süre sonra;
''Ben gidiyorum.Görüşürüz severus'' dedi. Severus da sıkılmıştı. Burada tek başına kalmayıda düşünmüyordu.
"Görüşürüz Avril." dedi.
Avril uzaklaştıktan sonra o da yavaş adımlarla oradan uzaklaştı.. | |
|
| |
| Keşif. | |
|