Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Mektup ve Hüzün

2 posters
YazarMesaj
Severus Rodney Anthony
Muggle
Severus Rodney Anthony

Erkek
Ruh hali : Mektup ve Hüzün 10811077vl2
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12182
Ekspresso Puanı : 0

Mektup ve Hüzün Empty
MesajKonu: Mektup ve Hüzün   Mektup ve Hüzün Icon_minitimeCuma 18 Nis. 2008, 12:52

Severus uzun bir süredir ailesiyle mektuplaşamıyordu. Göl Kenarı'nda göle doğru bakarken bir baykuş yaklaşmaya başladı. Ardından Severus'a bir kağıt bıraktı. Severus merakla bu mektubun kimden geldiğini anlamak için parşömende yazanları okumaya başladı. Mektup annesinden geliyordu.

"Sevgili oğlum Severus..

Burada seni gerçekten çok özledik. Uzun zamandır sana mektup yazamıyorduk. Bunun bir sebebi vardı elbet. İlk olarak sakin olmanı istiyorum. Biliyorsun ki bizim ailemiz Yoldaşlığın tarafında. Hepimiz mücadelemiz için canımızı vermeye hazırız. 1 hafta önce baban Bakanlıktan dönerken Ölüm Yiyenler'in saldırısana uğradı. İşkence yapıldığını düşünüyoruz. Neyse ki öldürülmeden yetiştik ve babanı kurtarmayı başardık. Baban bu durumdan haberdar olmanı istemiyordu. Ama ben haberin olmasının daha iyi olacağını düşündüm. Derslerine çalış..Babanı ve beni en mutlu edecek şey ileride Yoldaşlık için her şeyi yapacak olmandır. Lütfen bu yazdıklarımı ve babanın durumunu kafana takma. Baban şu anda gayet iyi. Kendine iyi bak.."

Severus bir anda şaşkına dönmüştü. Mektubun böyle bir durumdan bahsedeceğini hiç tahmin etmemişti. Ağacın altına yığılıverdi. Gözlerinden yaşlar akıyordu. Ağlamamak için kendini tutmaya çalışsada bunu başaramıyordu..
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/sev
Severus Rodney Anthony
Muggle
Severus Rodney Anthony

Erkek
Ruh hali : Mektup ve Hüzün 10811077vl2
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12182

Mektup ve Hüzün Empty
MesajKonu: Geri: Mektup ve Hüzün   Mektup ve Hüzün Icon_minitimePerş. 24 Nis. 2008, 16:07

RP Out : Kimse gelmiyor mu ? Sad
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/sev
James Freelive
Muggle
James Freelive

Erkek
Ruh hali : Mektup ve Hüzün Dansrr6
Galleon : 12065

Mektup ve Hüzün Empty
MesajKonu: Geri: Mektup ve Hüzün   Mektup ve Hüzün Icon_minitimePaz 18 Mayıs 2008, 21:55

James bugün çok durgundu.Camın önüne oturmuş etrafı seyrediyordu.Daha sonra "Biraz hava almalıyım." diye düşünüp.Göl Kenarı'na doğru gitti.Orda Severus'u gördü.

-"Severus neden bu kadar durgunsun dostum?" diye sordu.
Severus mektubu işaret etti.
-"Ailenden mi?"diye sordu
Severus başını evet anlamında yukarı aşağı salladı.James onun yanına oturdu.

-"Üzülme Severus, bak baban kurtulmuş işte.Bence bunları kafana takmamalısın annen cok haklı dostum.Geçmişi değil geleceği düşünmelisin."dedi
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/jam

Mektup ve Hüzün
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Mektup..
» Mektup
» SoN MeKTuP
» Beklenmeyen Mektup