Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Bir Parça Tanışma Umudu

5 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
Samara Y. Laura D'Owen

Samara Y. Laura D'Owen

Kadın
Ruh hali : Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 10nm9
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12300
Ekspresso Puanı : 0

Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu   Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 24 Nis. 2008, 11:07

Emilie kısa bir duraksamadan sonra sinir küpü olmuş bir şekilde anlatmaya başladı.Gerçekten sinirli gözüküyordu.

"Şu gördüğün kız.." dedi Emilie Daffodil'i göstererek.Nicole gözlerini kocaman açarak Emilie'ye baktı ve başını eğdi.Sonra Emilie

"O kız..Ezik bir Gryffındor,kendini cesur zanneden bir *budala* bir Slytherin'le arkadaş.." dedi ve Ellen'e kötü bir bakış fırlattı.Nicole gözlerini kuzenine çevirerek bakmaya devam etti.Emilie alaycı sesiyle konuşmaya devam etti.

"Üstelik bu kendini bilmez budala asil bir Slytherin'e -bana- ahmak diyerek hayatının hatasını yaptı.." dedi.Nicole kafasını öbür kıza çevirdi,gözlerini kıstı.Ardından Emilie Hayley'in de sinirini bozacak cümlelerine devam etti.

"Gryffındor gibi gereksiz bir Hogwarts binası öğrenci nasıl olurdu asil bir Slytherin'le arkadaşlık yapar anlamıyorum..Tüm *ucubelerin*" Emilie bu cümleyi vurgulayarak özellikle Hayley ile Daffodil'e bakarak söylemeye devam etti.

"..yer aldığı bina Gryffındor.Hogwarts içinde sadece *safkanlar* yer almalı.Gryffındor'lu ayak takımlarına gerek yok " dedi ve aşağılayıcı bir gülümsemeyi yerleştirdi suratına.Nicole aslında sinirlenmişti ve de kuzenini ayıplamıştı.Eliyle kolunu çekerek -yapma-dermiş gibi baktı kuzenine.Sonra Hay ve Daff'a bakıp

"Kuzenim adına hepinizden özür dilerim arkadaşlar,ama tek ben değil kuzenimde sizden özür dileyecek.Değil mi Emilie?"dedi ısrarlı ama yüksek bir sesle.Daff'a dönüp

"Daff,lütfen işi fazla uzatmayalım,kavga hiç bir şeyi çözmez,hadi birbirinizden özür dileyin de bu konu kapansın.Sende Emilie"dedi kuzenine ekrar bakarak.Sert konuşmamıştı ama ciddi olduğu belliydi.

"Emilie ve Daff,sonucunda aynı okuldayız değil mi,Hogwarts...Hr ne kadar Slytherin ve Gryffindor arasında çok sıcak arkadaşlıklar kurulmasada okumuş olduğunuz okulunuz hatrına bunu yapmamalısınız.Emilie benim kuzenim,onu korumuyorum tabii dosttumsun diye de seni Daff.Çünkü siz artık öğrecisiniz,sorumluluk alan kişidir öğrencilik.Siz kendinizi koruyabilirsiniz,ama bunu aynı okulu paylaştığınız bir kişi için kullanmayın lütfen."dedi ve biraz soluk alarak duraksadı.

"Şimdi bu olay fazla uzamadan Slytherinli öğrencisine ve de Gryffindor öğrencisine yakışır asil bir biçimde birbirinizden özür dileyin nolur.Size akıl vermiyorum ya da öğüt,sadece bir dost olarak böyle ufak kan veya taraf,bina hususları yüzünden kendinizi paralamanızı istemiyorum.Kendinizi parçalarken ortada kalan sizi sevenler için diyorum."dedi ve derin derin nefes alarak gözlerini Hay'a çevirdi.

"Ayrıca senin adına da özür dilerim,sen daha hiç bir şey bilmeden sana da saldırıldı,üzgünüm"dedi ve gözlerini kapatıp yere çömeldi.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/sam
Constantia Inés Kalliope
Kalliopé de Fuska Sahibesi
Constantia Inés Kalliope

Kadın
Ruh hali : Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Yuppirt8
Kan statüsü : Safkan ~
Galleon : 12448
Ekspresso Puanı : 13

MesajKonu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu   Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 24 Nis. 2008, 12:25

"Bir sorun mu var Daff?"

Bu sırada Hayley gelmişti.Daff buna memnun olmuştu en azından orada duran tek Gryffindorlu değildi.Bu sırada Emilie denen kıza sinirlice bakıyordu.Daff Hay'a bakarak;

'' Tek sorun bu Slytherinlinin hala burada duruyor olması..''

dedi sinirlice.Sinir bozucu kız hala orada duruyordu.Bu sırada yanlarına Nicole gelmişti.Emilie zaten bildiği kadarıyla Nicole 'un kuzeniydi.Ona birşeyler söylemesini umuyordu Daff.Bu sırada Emilie denen kız;

''O kız..Ezik bir Gryffındor,kendini cesur zanneden bir *budala* bir Slytherin'le arkadaş.." Üstelik bu kendini bilmez budala asil bir Slytherin'e -bana- ahmak diyerek hayatının hatasını yaptı.." "Gryffındor gibi gereksiz bir Hogwarts binası öğrenci nasıl olurdu asil bir Slytherin'le arkadaşlık yapar anlamıyorum..Tüm *ucubelerin*" "..yer aldığı bina Gryffındor.Hogwarts içinde sadece *safkanlar* yer almalı.Gryffındor'lu ayak takımlarına gerek yok "

demişti kuzeni Nicole'e.Daffın bu sözler karşısında kıza olan siniri bir kat daha artmıştı.Kendini ne zannediyordu bu aptal kız.Bir Gryffindorla laf dalaşına girecekti.Bunu yapamazdı.Yapamayacaktı.Buna izin vermezdi.Kıza alayla bakarak;

'' Hah ! Demek öyle asıl ben hayatımın hatasını şu an seninle konuşmaya teşebbüs ederek yapıyorum..Asıl eziğin kendin olduğunu sende biliyorsun..Ve kendi binanı bu kadar düşürmene de gerek yok..Sonuçta dediğin gibi Slytherin binası asil bir binadır değil mi.? Ama senin gibiler oldukça malesef bunu kaybediyor..Kendi binanı bu kadar düşürme bence...Safkanlar,Gryffindor'da birçok '' Safkan..'' olduğunu bilmiyorsan da o senin sorunun sinir Slytherin'li...''

dedi.Dediklerinden asla pişman değildi.Bu kız ne sanıyordu kendini.Sinir şey.Daff böylelerine sinir olurdu.Ama kız takılmayacak kadar budala idi zaten.Bu yüzden bakmada bile.Uğraşmaya değmezdi.Hem kız kendi binasını söyleriyle düşürmüştü.Daff kendi binasını böyle düşüremezdi.Bu sırada Nicole Daff'a dönerek;

"Daff,lütfen işi fazla uzatmayalım,kavga hiç bir şeyi çözmez,hadi birbirinizden özür dileyin de bu konu kapansın.Sende Emilie""Şimdi bu olay fazla uzamadan Slytherinli öğrencisine ve de Gryffindor öğrencisine yakışır asil bir biçimde birbirinizden özür dileyin nolur.Size akıl vermiyorum ya da öğüt,sadece bir dost olarak böyle ufak kan veya taraf,bina hususları yüzünden kendinizi paralamanızı istemiyorum.Kendinizi parçalarken ortada kalan sizi sevenler için diyorum."

demişti.Daff'ın özür dilemeye niyeti yoktu.Çünkü Daf daha kıza tek kelime bile etmeden kız Daff'a aşağıalyıcı sözler söylemişti bile.Kız gelip doğru düzgün konuşsaydı Daff ona gıcıklık etmeyecekti tabii ki.Bu yüzden özür dilemesi gereken asıl o kızdı.Nicole'e bakarak;

'' Nicole,lütfen ondan özür dilemeye niyetim yok..Kendisi gelip laf attı bana..Eğer düzgünce gelseydi ona söylecek lafım olmazdı..Ve de bina ve safkanlık konusunu açan ben değil kendisi..''

dedi.Sonuçta Nicole çok iyi arkadaşıydı,onu kırmak istemezdi ama kuzeni Emilie Daff'ı sinir etmişti.Bu yüzden özür yoktu.Kız kendi Daff'a laf atmıştı...
http://www.hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164
Zinovia Audrey Tyra Scott
Muggle

Kadın
Ruh hali : Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Friendssx9
Galleon : 12160

MesajKonu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu   Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 24 Nis. 2008, 12:39

'' Hah ! Demek öyle asıl ben hayatımın hatasını şu an seninle konuşmaya teşebbüs ederek yapıyorum..Asıl eziğin kendin olduğunu sende biliyorsun..Ve kendi binanı bu kadar düşürmene de gerek yok..Sonuçta dediğin gibi Slytherin binası asil bir binadır değil mi.? Ama senin gibiler oldukça malesef bunu kaybediyor..Kendi binanı bu kadar düşürme bence...Safkanlar,Gryffindor'da birçok '' Safkan..'' olduğunu bilmiyorsan da o senin sorunun sinir Slytherin'li...'' Emilie her zamanki o alay dolu aşağılayıcı sahte kahkasını koyverdi.Daffodil'in *çırpındığını* görmek hoşuna gidiyordu besbelli.. "Zavallı kız!!Çırpın bakalım.." dedi Emilie nefretle. "Senin gibi ucube bir varlıkla konuştuğuma,senin seviyene indiğime inanmıyorum.Sevgili babam haklıydı Hogwarts gittikçe eski ihtişamını kaybediyor.Senin gibi bir budala bile alındığına göre..Bir *muggle* kadar değersiz bir varlıksın" dedi Emilie..Ardından kuzeni Nicole'nin dedikleri kulağında çınladı."Kuzenim adına hepinizden özür dilerim arkadaşlar,ama tek ben değil kuzenimde sizden özür dileyecek.Değil mi Emilie?" Emilie şaşkınlık ve kızgınlık içinde kuzenine döndü.Onun kalbini kırmak istemiyordu ama nefret dolu anlarda karşısındakine dediklerini tınlamazdı bile. "Hayır Nicole.O ucubeden asla özür dilemem!!" dedi haykırırcasına.Çok öfkelendiği için bir süre Nicole'nin dediklerini duymadı Emilie. "Şimdi bu olay fazla uzamadan Slytherinli öğrencisine ve de Gryffindor öğrencisine yakışır asil bir biçimde birbirinizden özür dileyin nolur..." Emilie Nicole'ye sert bir bakış attı ve "Ondan asla özür dilemem!Bir Gryffındor'dan,kendini beğenmiş bir budaladan özür dilemem!!" dedi sinirden köpürüyordu resmen. Nicole,lütfen ondan özür dilemeye niyetim yok..Kendisi gelip laf attı bana..Eğer düzgünce gelseydi ona söylecek lafım olmazdı..Ve de bina ve safkanlık konusunu açan ben değil kendisi..'' Emilie Daffodil'in sinir bozucu sesini tekrar işitti."Bana bak seni seni iğrenç varlık..Hemen o çeneni kapatmazsan ben kapatmak zorunda kalacağım haberin olsun" dedi

http://hogwartsekspresi.com/
Constantia Inés Kalliope
Constantia Inés Kalliope

Kadın

MesajKonu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu   Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 24 Nis. 2008, 12:50

"Zavallı kız!!Çırpın bakalım.." "Senin gibi ucube bir varlıkla konuştuğuma,senin seviyene indiğime inanmıyorum.Sevgili babam haklıydı Hogwarts gittikçe eski ihtişamını kaybediyor.Senin gibi bir budala bile alındığına göre..Bir *muggle* kadar değersiz bir varlıksın" "Bana bak seni seni iğrenç varlık..Hemen o çeneni kapatmazsan ben kapatmak zorunda kalacağım haberin olsun"

demişti Emilie denen kız.Demek Daff çırpınıyordu ha.Kız bunu yanlış anlamış olmalıydı asıl kendini üstün göstermeye çalışan aptal kendisiydi.Kıza alaylıca dönerek;

'' Evet gerçekten de Hogwarts ihtişamını kaybediyor..Senin gibiler Slyherin binasına alındığına göre mutlaka öyledir.Çok yazık ki binan senin yüzünden yerlerde sürünüyor seni sürüngen yaratık..Asıl sen benimle böyle konuştuğun için muggle kadar değersiz bir varlıksın aptal şey..Kendini ne sandığını bilmiyorum ama gerçekten aptallıkta üstüne yok gördüğüme göre..Kendinden büyük birine böyle davranıyorsan terbiye alman gerekicek malesef ..Demek çenemi kapatmamı istiyorsun ..Bunu beklemen gerekicek aptal yaratık..''

dedi.Gerçekten kızın öyle aptal durşunu görmek hoşuna gidiyordu.Kıza bakarak için için gülüyordu..Bu kızın gitmeye niyeti yoktu besbelli ..Daff asasını kıza doğru çevirdi ve;

'' Aquamenti...''

diye haykırdı..Asasından çıkan sular kızın üstünü rezil etmişti.Kız bir anda sırılsıklam olmuştu.Daff bundan dolayı çok mutluydu..Kıza bakarak için için gülüyordu.Ve de ona acıyordu...
Samara Y. Laura D'Owen

Samara Y. Laura D'Owen

Kadın

MesajKonu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu   Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 24 Nis. 2008, 12:54

"Hah ! Demek öyle asıl ben hayatımın hatasını şu an seninle konuşmaya teşebbüs ederek yapıyorum..Asıl eziğin kendin olduğunu sende biliyorsun..Ve kendi binanı bu kadar düşürmene de gerek yok..Sonuçta dediğin gibi Slytherin binası asil bir binadır değil mi.? Ama senin gibiler oldukça malesef bunu kaybediyor..Kendi binanı bu kadar düşürme bence...Safkanlar,Gryffindor'da birçok '' Safkan..'' olduğunu bilmiyorsan da o senin sorunun sinir Slytherin'li...'' dedi Daff.Nicole artık sinir küpüne dönmüştü.Birisi arkadaşı diğeri ise kuzeniydi,ne yapacığını gerçekten bilmiyordu.Emilie

"Zavallı kız!!Çırpın bakalım.." dedi nefretle.Nicole gözlerini bir Daff'a bir de Emilie döndürüyordu.

"Senin gibi ucube bir varlıkla konuştuğuma,senin seviyene indiğime inanmıyorum.Sevgili babam haklıydı Hogwarts gittikçe eski ihtişamını kaybediyor.Senin gibi bir budala bile alındığına göre..Bir *muggle* kadar değersiz bir varlıksın" dedi Emilie.Sonra özür dilemeyeceğini belirtti.Nicole ısrar ettikçe nefret basıyordu kuzenini.

'' Evet gerçekten de Hogwarts ihtişamını kaybediyor..Senin gibiler Slyherin binasına alındığına göre mutlaka öyledir.Çok yazık ki binan senin yüzünden yerlerde sürünüyor seni sürüngen yaratık..Asıl sen benimle böyle konuştuğun için muggle kadar değersiz bir varlıksın aptal şey..Kendini ne sandığını bilmiyorum ama gerçekten aptallıkta üstüne yok gördüğüme göre..Kendinden büyük birine böyle davranıyorsan terbiye alman gerekicek malesef ..Demek çenemi kapatmamı istiyorsun ..Bunu beklemen gerekicek aptal yaratık..'' dedi Daff.

"Ondan asla özür dilemem!Bir Gryffındor'dan,kendini beğenmiş bir budaladan özür dilemem!!" dedi sinirden köpürüyordu Emilie.

"Nicole,lütfen ondan özür dilemeye niyetim yok..Kendisi gelip laf attı bana..Eğer düzgünce gelseydi ona söylecek lafım olmazdı..Ve de bina ve safkanlık konusunu açan ben değil kendisi..'' dedi Daff.Nicole bu muhabbetten buanlmıştı gerçekten,kendisi bile daralmıştı kavgadan.Emilie Daffodil'in sesini tekrar işittir işitmez

"Bana bak seni seni iğrenç varlık..Hemen o çeneni kapatmazsan ben kapatmak zorunda kalacağım haberin olsun" dedi.Nicole gözlerini büyük bir hiddetle açıp çömeldiği yerden kalktı.Daff'ta asasını çıkarıp büyüyü yapmıştı bile,kuzeninin üstü sırılsıklam olmuştu.Nicole derince nefes alıp cübbesindeki asasını çıkarttı.

"Şimdi,ağzınızı açmadan beni dinleyin,sorun ne ha?Sorun ne,taraf mı,kanlık mı ya da bina mı?Hepsi lanet olası işler işte,tek gerçek olan asa anladınız mı,asa ve büyü gücü.Ve bu da her ikinizde de fazlasıyla var.Şimdi o lanet olası hakaretleri kesip ayrılın artık,beyninizde bu kanlık durumu öyle bir yer kaplamış ki sözleriniz bile safkanlık ve melezlikten ibaret.Yeter,biraz da dersler için bu kadar çabalayın,biraz da derslerininiz için birbirinizle yarışın."dedi ve asasını büyük bir güçle ikisine doğrulttu.Daff'ın asasını elinden hızla kapıp söylediklerini tekrarladı ve bir yandanda kuzeninin haline bakmıştı ve onu yatıştırmaya çalışıyordu.
Muggle

Kadın

MesajKonu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu   Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 24 Nis. 2008, 12:57

Islanmıştı Emilie..Islanmış nasıl oluyordu da bir Gryffındor ona büyü yapmıştı.Bu ne cüretti.Kuzeni ise öğüt vermeye devam ediyordu."Şimdi,ağzınızı açmadan beni dinleyin,sorun ne ha?Sorun ne,taraf mı,kanlık mı ya da bina mı?Hepsi lanet olası işler işte,tek gerçek olan asa anladınız mı,asa ve büyü gücü.Ve bu da her ikinizde de fazlasıyla var.Şimdi o lanet olası hakaretleri kesip ayrılın artık,beyninizde bu kanlık durumu öyle bir yer kaplamış ki sözleriniz bile safkanlık ve melezlikten ibaret.Yeter,biraz da dersler için bu kadar çabalayın,biraz da derslerininiz için birbirinizle yarışın"Nicole'nin Daffodil'in asasını aldığı iyi olmuştu.Emilie cübbesinin cebinden asasını çıkarttı ve kıza doğrultup "Furnunculus" diye mırıldandı ve asasından mavi bir buket demeti Daffodil'i sardı.Daffodil'in her tarafından çıbanlar çıkmaya başlayınca Lilth tiz bir kahkaha koyverdi. "Böyle çok güzel oldun,ahmak" dedi bir kahkaha daha koyverip..
Samara Y. Laura D'Owen

Samara Y. Laura D'Owen

Kadın

MesajKonu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu   Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 24 Nis. 2008, 13:05

Nicole Emilie'nin yaptığı büyüyle çok sinirlendi,asasını çıkaran Emilie'nin elindeki asayı kaptı ve ikisini de cübbesine attı.Kendi asasını yere attıktan sonra sinirden kıpkırmızı olmuş yanaklarını şişirdi,öfkeyle ikisine bakıyordu.

"Kızlar,yeter artık.Nasıl oldu da bu hale gelebiliyorsunuz,hem de bir tartışma polemiği yüzünden.Tanrım,bu haliniz ne?Seninle sonra konuşacağız Emilie,lütfen artık binana git,bu kadar tartışma yeter.İkinizde birbirinizden intikamınızı aldınız sanırım.Daff her şey için üzgünüm,Gryffindor ve Slytherin kavgaları işte.Takmıyorsun,takma zaten..."dedi ve asasını verdi ve kulağına fısıldadı

"Sakın Daff,lütfen bunu onu yapmak için kullanma"dedi ve göz kırptı.Sonra Emilie'yi kolundan tutup gitmeye zorladı.
Constantia Inés Kalliope
Constantia Inés Kalliope

Kadın

MesajKonu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu   Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 24 Nis. 2008, 13:11

"Şimdi,ağzınızı açmadan beni dinleyin,sorun ne ha?Sorun ne,taraf mı,kanlık mı ya da bina mı?Hepsi lanet olası işler işte,tek gerçek olan asa anladınız mı,asa ve büyü gücü.Ve bu da her ikinizde de fazlasıyla var.Şimdi o lanet olası hakaretleri kesip ayrılın artık,beyninizde bu kanlık durumu öyle bir yer kaplamış ki sözleriniz bile safkanlık ve melezlikten ibaret.Yeter,biraz da dersler için bu kadar çabalayın,biraz da derslerininiz için birbirinizle yarışın."

demişti Nicole.Ama herşeyi başlatan kuzeniydi.Daff için bina ,taraf,safkanlık değildi önemli olan ama belli ki kuzeni için önemli olan onlardı.Nicole'e dönerek;

'' Nicole bunu biliyorsun..Benim için önemli olan karanlık taraf aydınlık taraf değil..Safkanlık melezlik değil..Bina da değil..Kuzeninle tartışmamın sebebi bana söz söylemiş olması..Hem benim Slytherin biansındakilere düşmanlığım yok ama onun Gryffindorlulara çok belli ki var..''

dedi.Bu sırada kız Daff'a asasını doğrultup birşeyler yapmıştı.Bir anda Daff'ın etrafı sarılmıştı.Ama bu onu yıldırmazdı asla.Üstünü şöyle bir elleriyle temizledikten sonra kıza dönüp;

'' Bunun beni yıldıracağını mı sandın budala şey..''

dedi.Daff asasını kıza doğru çevirdi ve ;

''Expelliarmus''

diye bağırdı..Kızın asası elinden uçmuştu.Daff kıza acıyarak bakarak bir yandan da gülüyordu..
Muggle

Kadın

MesajKonu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu   Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 24 Nis. 2008, 13:26

Emilie kızın Nicole'den asasını aldığını fark edince kendi de asasını aldı.
'' Nicole bunu biliyorsun..Benim için önemli olan karanlık taraf aydınlık taraf değil..Safkanlık melezlik değil..Bina da değil..Kuzeninle tartışmamın sebebi bana söz söylemiş olması..Hem benim Slytherin biansındakilere düşmanlığım yok ama onun Gryffindorlulara çok belli ki var..''

Emilie kızın dediklerini duyunca öfkeyle "Hak ettklerini duydum sersem şey"demişti ki asası elinden uçtu.Emilie birkaç adım öteye uçan asasını aldı." Rictusempra" dedi Emilie.Ardından Daffodil geriye doğru savruldu.Emilie gene gevrek gevrek gülümsedi. "Zavallısın Delacour.Gerçekten de ukala ve kendini beğenmiş diğer Gryffındorlardan farkın yok."
Hava yavaşça değişiyordu.Sanki bu gergin ortamı hissetmiş gibi,güneş ışınlarının yer aldığı,kızıl gölgelerin göl kenarına vurduğu alan da şimdi hafif bir rüzgar çıkmıştı.
Constantia Inés Kalliope
Constantia Inés Kalliope

Kadın

MesajKonu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu   Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 24 Nis. 2008, 13:31

"Zavallısın Delacour.Gerçekten de ukala ve kendini beğenmiş diğer Gryffındorlardan farkın yok."

Kız Daffodil'i yaptığı büyü ile geriye doğru savurmuştı.Daffodil her zaman olduğu gibi küçük aptal bir Slytherinlinin karşısında öylece durmayacaktı herhalde.Sonuçta karşısındaki kendinden bir yaş küçük aptal bir Slytherin'liydi.Hemen ayağa kalktı ve asasını kıza doğru doğrultarak;

''Incarcerous''

diye haykırdı.Bir anda kalın ipler yaratılarak kızı sarmışlardı.Kız bağlanmıştı.Yerde öylece duruyordu.Daff gerçekten yaptığından memnun bir gülümseme ile kıza;

'' Aptal,budala şey..Bunu haketmiştin..Sana acıyorum ...''

dedi.Bir yandan da gülüyordu..Gerçekten de kızın acınacak bir hali vardı.
Muggle

Kadın

MesajKonu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu   Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 24 Nis. 2008, 13:45

" Aptal,budala şey..Bunu haketmiştin..Sana acıyorum ...''
Lilth ipler tarafından sarılmaya başlanmıştı.Karanlık sanatlara ilgi duyması Lilth'in işine şimdi gelecekti.İpler onu sararken elindeki asayı sıkıca kavramıştı bile.Son bir güçle "Sen öyle san..Priori Incantatem" diye mırıldandı.Biraz zorda olsa asanın ucundan beyaz bir ışık demeti çıktı ve Lilth iplerden kurtuldu.Ardından silkelendi ve asasını Daffodil'e yönlendirdi. "Bumbardie" dedi ve Daffodil oldukça fazla bir şekilde sarsıldı. Lilth "Benle kolay kolay baş edemezsin" dedi gevrek bir sırıtışla...
Havada gerginlik hat safadaydı.lilth damarlarında nefretin alev aldığını hissediyor gibiydi.Daffodil'den gerçekten de hiç hoşlanmamıştı.Kendinden byük bir Gryffındorlu'ya kafa tutuyor olmasına rağmen oldukça iyiydi.Babası yaptıklarını duysa çok gurur duyardı.
Constantia Inés Kalliope
Constantia Inés Kalliope

Kadın

MesajKonu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu   Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 24 Nis. 2008, 13:51

Emilie'nin yaptığı büyü ile Daff biraz sarsılmıştı.Ama Daffodil ile asla başa çıkamazdı.Kendini ne sanıyordu ki o kız.Heme silkelendi ve asasını kıza doğru çevirip;

''Locomotor Mortis''

diye bağırdı.Bir anda kızın bacakları kilitlenmişti.Hareket edemiyordu.Daff bundan dolayı oldukça memnundu.Kıza karşı içinde büyük bir nefret vardı ve yenmesi fazlaca zordu.Kız yerde öylece duruyordu.Bacaklarını hareket ettiremiyordu.Daff kızın karşısında durmuş gülüyordu.Kıza dönerek;

'' Asıl sen benle başedemezsin küçük kız..''

dedi ve gülmeye devam etti.
Muggle

Kadın

MesajKonu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu   Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 24 Nis. 2008, 14:01

Havada gerginlik artık kopma noktasına gelmişti.Büyüler havada uçurken Nicole'de Daffodil'le Emilie'i ayırmaya çalışıyordu.Daffodil'in yaptığı bacak kilitleme büyüsü işe yaramıştı.Emilie'nin bacakları kitlenmişti.Emilie asasını bacaklarına doğru çevirip "Priori Incantatem" diye mırıldandı.Anti-Büyü olan Priori çok işe yarıyordu doğrusu.

"Dilkilit" diye mırıldandı Emilie.Asasından morumsu bir ışık haznesi dosdoğru Daffodil'e gitti.Bu büyüyü Emilie babasından öğrenmeşti.Dilkilit dili-damağa yapıştıran bir büyüydü ve karşısındakinin büyülü sözcükleri söylemesi zorlaştırıyordu.Daffodil büyüden etkilenmişe benziyordu.Emilie gevrekçe gülümseyip konuşmaya başladı.

"Çok yazık..Bir Gryffındor bu kadar kötü büyü yapamaz"
Constantia Inés Kalliope
Constantia Inés Kalliope

Kadın

MesajKonu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu   Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 24 Nis. 2008, 14:21

Kız Daffodil'e dili damağa yapıştıran büyü yapmıştı.Fakat Daffodil bundan dolayı hiçbir şekilde gitmemişti.Nasıl olsa ters bir büyü yapacaktı.Asasını kıza doğru çevirdi ve;

''Prior Incantato''

diye bağırdı.Kızın yaptığı büyüyü tersine kızın kendisine çevirmişti Daffodil...Ters etki eden büyü yapmıştı.Şimdi ise onun dili damağıan yapışmıştı ve konuşamıyordu.Daff kahkalar atarak gülüyordu.Kı za doğru konuşmaya başladı..

''Ne kadar da aptalsın,konuşamıyorsun bile..''
Muggle

Kadın

MesajKonu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu   Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 24 Nis. 2008, 16:02

Emilie kendine yapılan büyüyü Daffodil gibi Prior Incantato büyüsüyle defetti.Sonuç olarak büyü ilk olarak Emilie'nin asasından çıkmıştı ve anti etki yaratacak büyüyü kendi asasıyla oluşturabilirdi.Tüm bunları Emilie biricik babasından öğrenmişti.

Emilie ve Daffodil birbirlerine büyüler savurmaya başlayalı sattler geçmişti belki.Kuzeybatıdan hafifçe esen rüzgar şimdi inildiyor gibi gelmeye başlamıştı.Çıplak ve vasıfsız olan arazinin bir kısmında rüzgar toprağın bir kısmını ürkütmeye çalışıyor gibiydi.

Saatlerdi burada olan Emilie'nin yüzündeki kan çekilmiş gibiydi.Şimdi bembeyaz ölü gibi bir yüz hattına ve delici masmavi bakışlara sahipti Emilie...Havada esen rüzgar ve kararmaya başlayan gün batımı onun görünüşü belli etmeye çalışıyor gibiydi.

''Ne kadar da aptalsın,konuşamıyorsun bile..'' Daffodil gene o *lanet* çenesini açmış Emilie'nin canını sıkmak için konuşuyordu.Boş ve manasız sözler etmekte üstüne yok gibiydi..Emilie'nin nefretle yanan katılaşmış kalbi sayesinde,Daffodil'in bu söylediklerine pek aldırmıyordu.

"Emin ol senden daha iyi konuşuyorum minik Daff..Petrificus Totalus"

Asadan çıkan ışık haznesi tekrar Daffodil'i vurdu.Zavallı kız kaskatı kesilip yere düştü.Herhangi bir yerini oynatamıyordu.Emilie Daffodil'e alaycı bakışlar attı sadece...
Constantia Inés Kalliope
Constantia Inés Kalliope

Kadın

MesajKonu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu   Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 24 Nis. 2008, 16:40

Kız Daff'a yine büyü yapmıştı.O kadar uzun süredir burada birbirlerine büyü yapıyorlardı.İksinin de pes etmeye niyetleri yoktu.Hele Daffodil'in hiç.O aptal Slytherinli kız onunla asla başa çıkamayacaktı.Çıkamazdı.Daffodil bunun için elinden geleni yapıyordu zaten..Bu sırada kendine yapılan büyü ile kaskatı kesilen Daff ;

''Finite Incantatum''

diye mırıldandı.Kızın kendine yaptığı büyüyü sona erdirmişti Daffodil.Kıza dönerek;

'' İşte aptal kız yaptığın büyü bu kadar sürebiliyor ancak..''

dedi.Kahkahayla güldü ve asasını kıza doğrultarak;

''Stupefy..''

diye haykırdı Daffodil.Kız bir anda geriye doğru düşmüş ve vücudu hareketsiz kalmıştı.Ne de olsa hareketsiz bırakan büyüydü bu.Daffodil kıza acıyarak bakıyordu.
Muggle

Kadın

MesajKonu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu   Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 24 Nis. 2008, 17:36

Emilie, üstüne gelen büyünün etkisiyle bir süre yığılıp kaldı.Ardından güç bulunca asasını aldı ve kurtarıcı büyüsü "Prıor Incantato"'yu yaptı.Ardından öfkeyle asasını kavradı.

Emilie gerçekten öfkelenmişti.Sinirlenmişti..Asasıyla elinden gelse en büyük laneti uçuruverecekti Daffodil'e..Şuracıkta öldürse öfkesi anca dinerdi belki de.. "Şimdi görürsün sen.." diye tısladı Emilie.. "Sectumsemp..." tam büyüyü Daffodil'e savuracakken Emilie'nin tanımadığı bir öğrenci geldi.

Emilie dikkatini bir an için gelen öğrenciye verdi.Gelen kız konuşmaya başladı. "Emilie sensin galiba..?Profesör Dumbledore seni çağırıyor..Acilmiş" Emilie'nin gitmeye niyeti yoktu ama kuzeni gitmezse ona oldukça kızar ve elinden geldiğince canından bezdirirdi.Gelen öğrenci gitmemiş Emilie'yi bekliyordu.Emilie Daffodil'e dönüp "Seninle sonra görüşeceğiz,ahmak!!" dedi ve gelen kızla göl kenarından ayrıldı.

rp out:Ayrılış rpsi Daffodil ile birlikte ayarlanmıştır.
Constantia Inés Kalliope
Constantia Inés Kalliope

Kadın

MesajKonu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu   Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 24 Nis. 2008, 17:42

Tam Emilie Daffodil'e büyü yapacakken bir öğrenci gelip Emilie'ye;

"Emilie sensin galiba..?Profesör Dumbledore seni çağırıyor..Acilmiş"

demişti.Kızın gitmee niyeti yoktu .Ama öğrenci belli ki Profesör Dumbledore'un çağırması konusunda ısrarcıydı.Bu sırada Emilie Daffodil'e dönerek;

"Seninle sonra görüşeceğiz,ahmak!!"

demişti.Kız giderkesn bile laf atıyordu.Böylesine aptal biriydi.Kız neredeyse Daff'ın ölümcül düşmanı olmuştu.Kız oradan ayrılırken Daffodil kıza;

'' Görüşürüz ,minik budala.!!.''

dedi yapmacık bir gülümseme ile.Daha sonra Emilie denen kız oradan ayrılmıştı.Daffodil hala bankta oturuyordu.
Célia Ellen F. Reeser

Célia Ellen F. Reeser

Kadın
Ruh hali : Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Dansrr6
Galleon : 12273
Ekspresso Puanı : 5

MesajKonu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu   Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 24 Nis. 2008, 20:31

Ellen zaten Emilie ve Daff'ın arasında kalmışken şimdi ise Hufflepuff'lı kız atlamıştı konuya... Atışmalar birbirini kovalıyordu. Ama Ellen bunlardan uzak durmaya özen gösterdi. Çünkü lavga etmek yerine olan kavgaları izlemek daha eğlenceliydi. Ancak bir süre sonra söylenen sözler sertleşti. Hatta Emilie'nin kendisine "budala" dediğini duydu. Ancak tepki vermek anlamsız olurdu.
Yapılan büyülerde cabasıydı. Ellen kavgada daha çok gözlemci konumundaydı. Bir profesörün gelmesi üzerine kavga eden bir çok kişi okul müdürüyle karşılaşabilirdi.

Bir süre sonra gelen kız Emilie'yi alıp gitti. Ellen bu gidişe içten içe sevindi. Çünkü izlemekten yorulmuştu. şimdi Emilie'nin kendisine budala demesinin hesabını karşılarında duran Nicola'dan çıkarmalıydı. Yoksa bu üzerine yapışan "budaladan" asla kurtulamayacaktı.
"Kuzenine terbiye vermeni tavsiye ederim. Sınırlarını çok aşmış"
dedi. Kıza bakışlarında hafif bir kızgınlık vardı. Suçlu o değildi ama biri bunun hesabını verecekti.
Samara Y. Laura D'Owen

Samara Y. Laura D'Owen

Kadın

MesajKonu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu   Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 24 Nis. 2008, 20:36

Emilie'nin gidişinden sonra yanında duran armasında yazdığı gibi SLytherinli kız,Nicole'e soğuk soğuk baktıktan sonra suskunluğunu bozdu.

"Kuzenine terbiye vermeni tavsiye ederim. Sınırlarını çok aşmış"dedi hafif bir kızgın bakışla.Nicole gözlerini hızla havaya kaldırdı,benzi yosun yeşiline dönük bir hal almıştı.Mesafesiz ufuklar aralıyor gibi göğe bakan gözleri birden kızın üstüne yüklendi.

"Farkındayım,kuzenim farklı.Küçükken de böyleydi,beni bile dinlemezdi bazen,her ne kadar ondan büyük olsam bile.Hep başına buyruktu ve de dik kafalının tekiydi.Değişmedi,değiştiremedik ve öyle görünüyor ki bundan sonra da değişmeye niyeti yok.Ben onun adına tekrardan özür dilerim,ama kinini bana atmazsan daha iyi anlaşabiliriz,Err..Ellen"dedi ve buhar buhar kaynaşan gözlerini bu sefer göle indirdi.
Constantia Inés Kalliope
Constantia Inés Kalliope

Kadın

MesajKonu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu   Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 24 Nis. 2008, 20:41

"Kuzenine terbiye vermeni tavsiye ederim. Sınırlarını çok aşmış"

demişti Ellen Nicole'e.Gerçekten de o Emiilie denen kız kendi binasındaki kıza bile budala demeği layık görüyordu.Kızda sorun olmalıydı.Vardı besbelli.Ellen'e dönerek;

'' Ne kadar da aptal bir kız,baksana kendi binasından olan sana bile budala diyor..Bence Slytherin binasını kendisi bozmuş..Bir insan kendi binasındakine böyle demez.Tabii normalse..''

dedi gülerek.Ellen'e yaptığı ayıptı.Çünkü kendi binasından dı.Daff inanamamıştı.Kız Gryffindorlulara budala diyordu ama kendi binasından olanlara da diyordu.Daffodil kızın pek de normal olmadığını düşündü...
Célia Ellen F. Reeser

Célia Ellen F. Reeser

Kadın
Ruh hali : Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Dansrr6
Galleon : 12273
Ekspresso Puanı : 5

MesajKonu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu   Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 24 Nis. 2008, 20:46

"Farkındayım,kuzenim farklı.Küçükken de böyleydi,beni bile dinlemezdi bazen,her ne kadar ondan büyük olsam bile.Hep başına buyruktu ve de dik kafalının tekiydi.Değişmedi,değiştiremedik ve öyle görünüyor ki bundan sonra da değişmeye niyeti yok.Ben onun adına tekrardan özür dilerim,ama kinini bana atmazsan daha iyi anlaşabiliriz,Err..Ellen"

Ellen birden yumuşayı verdi. Nicola'ya bakan kızgın gözleri daha bir yumuşamış görünüyordu. Gerçekten onun bir suçu yoktu ve içinde bulundurduğu kini başkalarına atmaya hakkı yoktuç

"Sanırım"
dedi. Bu kısa bir cevaptı. Ama anlatmak istediğini anlatıyor gibiydi.
'' Ne kadar da aptal bir kız,baksana kendi binasından olan sana bile budala diyor..Bence Slytherin binasını kendisi bozmuş..Bir insan kendi binasındakine böyle demez.Tabii normalse..''

"Bu safkan konularında bende en az Emilie kadar katıyım... Ama sende safkansın. Ama bina laylarını kafama takmıyorum. Binadaşımada böyle söyleyemem...Bu konuda haklısın..."

dedi. Nicole döndü

"Sanırım sende safkansın"
Emilie'nin kuzeni olduğuna göre bu kesindi.
Samara Y. Laura D'Owen

Samara Y. Laura D'Owen

Kadın

MesajKonu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu   Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 24 Nis. 2008, 20:51

"Sanırım"diye mırıldandı Ellen.Nicole'e bakan gözlerinde büyük bir yumuşama vardı artık,kızgın bakışların gölgesinden kurtulmuştu.Daff'ta

''Ne kadar da aptal bir kız,baksana kendi binasından olan sana bile budala diyor..Bence Slytherin binasını kendisi bozmuş..Bir insan kendi binasındakine böyle demez.Tabii normalse..'' dedi.Evet biraz haklıydı,ama yine de kuzenine aptal denmesi moralini bozmuştu ve de utanmasına yol açmıştı.

"Bu safkan konularında bende en az Emilie kadar katıyım... Ama sende safkansın. Ama bina laylarını kafama takmıyorum. Binadaşımada böyle söyleyemem...Bu konuda haklısın..."deyişiyle irkildi Ellen'in.Nicole başını ufak bir kıpırtıyla sallayarak asık suratına biraz neşe kattı.Ellen

"Sanırım sende safkansın"dedi merakla.Tabbi ki de o da safkandı,çünkü Emilie ile kuzenlerdi,ayrıca ablası,ikizi ve de kardeşi Mary'de safkandı.Cevap vermeye gerek duymayarak sadece kafasını olumlu şekilde kıpırdattı.Yosun yeşilini andıran yüzü artık daha parlaktı.
Constantia Inés Kalliope
Constantia Inés Kalliope

Kadın

MesajKonu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu   Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 24 Nis. 2008, 21:00

"Farkındayım,kuzenim farklı.Küçükken de böyleydi,beni bile dinlemezdi bazen,her ne kadar ondan büyük olsam bile.Hep başına buyruktu ve de dik kafalının tekiydi.Değişmedi,değiştiremedik ve öyle görünüyor ki bundan sonra da değişmeye niyeti yok.Ben onun adına tekrardan özür dilerim,ama kinini bana atmazsan daha iyi anlaşabiliriz,Err..Ellen"

demişti Nicole.Bu konuda onun hiçbir suçu yoktu.Hatta o Daff ve Emilie'yi ayırmaya çalışmıştı.Ama ikisi hala kavgalarına devam etmişlerdi.Daffodil Nicole'e dönerek;

'' Nicole,senin hiçbir suçun yok..Sen bizi onunla ayırmaya çalıştın..Ama biz dinlemeden kavgamıza devam ettik..Bundan dolayı sana karşı üzgünüm..Kuzenine söyledğim laflar seni memnun etmemiş olabilir ki etmemiştir de zaten..Ama o da bana gelip de onları dememeliydi.O gelip de düzgünce konuşsaydı,bende ona gayet normal bir şekilde davranırdım..Belli ki binalar konusunda çok katı..Ama kendi binasındaki birine budala demesi de ilginç geldi doğrusu..''

dedi.Bu sırada gözleriyle göle bakıyordu.Göl sakin ve durgundu.Gerçekten de güzeldi.Hava da git gide kararıyordu.Çoktandır oradaydılar.Ama hava hala sabhki gibi güzeldi.

Samara Y. Laura D'Owen

Samara Y. Laura D'Owen

Kadın

MesajKonu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu   Bir Parça Tanışma Umudu - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 24 Nis. 2008, 21:03

'' Nicole,senin hiçbir suçun yok..Sen bizi onunla ayırmaya çalıştın..Ama biz dinlemeden kavgamıza devam ettik..Bundan dolayı sana karşı üzgünüm..Kuzenine söyledğim laflar seni memnun etmemiş olabilir ki etmemiştir de zaten..Ama o da bana gelip de onları dememeliydi.O gelip de düzgünce konuşsaydı,bende ona gayet normal bir şekilde davranırdım..Belli ki binalar konusunda çok katı..Ama kendi binasındaki birine budala demesi de ilginç geldi doğrusu..'' dedi Daff.Nicole

"Evet,beni söylediğin sözler üzmüş olabilir Daff'cım.Ama kuzenimde de en az senin kadar suç var.Boşverin şimdi bunları,olup bitti.Dianna'yla tanıştınız mı?"dedi heyecanla.

Bir Parça Tanışma Umudu
2 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
 Similar topics
-