| Bir Parça Tanışma Umudu | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Constantia Inés Kalliope Kalliopé de Fuska Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12448 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu Perş. 24 Nis. 2008, 21:06 | |
| "Evet,beni söylediğin sözler üzmüş olabilir Daff'cım.Ama kuzenimde de en az senin kadar suç var.Boşverin şimdi bunları,olup bitti.Dianna'yla tanıştınız mı?" demişti Nicole.Daffodilin söylediği sözler Nicole 'ü üzmüştü.Sonuçta ailesinden biri kuzeniydi.Daffodil bu konuya ara vermek istediğini anladı ve Nicole'ün bahsettiği Dianna'yı tanımıyordu.Nicole'e dönerek; '' Hayır,ben tanışmadım..Dianna kim..?..'' dedi.Kızı gerçekten de tanımıyordu. | |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 600 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12273 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 05/04/08
| Konu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu Perş. 24 Nis. 2008, 21:08 | |
| '' Nicole,senin hiçbir suçun yok..Sen bizi onunla ayırmaya çalıştın..Ama biz dinlemeden kavgamıza devam ettik..Bundan dolayı sana karşı üzgünüm..Kuzenine söyledğim laflar seni memnun etmemiş olabilir ki etmemiştir de zaten..Ama o da bana gelip de onları dememeliydi.O gelip de düzgünce konuşsaydı,bende ona gayet normal bir şekilde davranırdım..Belli ki binalar konusunda çok katı..Ama kendi binasındaki birine budala demesi de ilginç geldi doğrusu..''
Ellen budala lafıyla yine irkildi. Artık bu sözcük canını sıkmaya başlamıştı. Emilie'ye doğrusu bu söz yüzünden çok kızgındı. Şu an karşısında olsa onu öldürebilirdi.
" Şu budala lafını bırakın artık..."
dedi. Tıslayarak... Şu an hiç bir şey umursamıyordu. Nicole gibi olaylara ılımlı bakamıyordu. Bir tarafta yer alması gerekiyordu. Ellen bu gün yaptığı hatayı biliyordu. Eğer bu bir yoldaşlık ve ölüm yiyenler arasındaki bir kavga olsaydı o yoldaşlık üyelerine yardakçılık etmiş olacaktı. Bunun için az da olsa bir huzursuzluk vardı içinde...
Hava iyice karamış, öğrenciler yavaş yavaş okula girmişti.. Göl kenarında olanlar genellikle büyük sınıflardı. Hava da ki soğuk yavaş yavaş artmış ve yağmur çiselemeye başlamıştı.
"Evet,beni söylediğin sözler üzmüş olabilir Daff'cım.Ama kuzenimde de en az senin kadar suç var.Boşverin şimdi bunları,olup bitti.Dianna'yla tanıştınız mı?" diyen Niloca'ya Daff cevap verdi? '' Hayır,ben tanışmadım..Dianna kim..?..''
Ellen bezgin bir bakışla onlara döndü.
"Sakın Slytherinli deme"
Bugün olanlardan sonra biriyle daha kavga etmek istemiyordu.
| |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu Perş. 24 Nis. 2008, 21:23 | |
| Daff Nicole'un sorusunu üzerine
'' Hayır,ben tanışmadım..Dianna kim..?..'' dedi.Nicole küçük bir kahkaha patlatıp konuşmasına başladı.
"Dianna...benim ikizim.Uzun zamandır annemle yaşıyordu,ben Hogwarts'a geldiğimde onunda okuması gerekti ama bir kaç sorun yüzünden benimle gelemedi.Dönemi kaçırınca 1.sınıftan başlamak zorunda kaldı.Şimdi Ravenclaw'da,Dianna Dumbledore"dedi. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12448 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu Perş. 24 Nis. 2008, 21:50 | |
| "Dianna...benim ikizim.Uzun zamandır annemle yaşıyordu,ben Hogwarts'a geldiğimde onunda okuması gerekti ama bir kaç sorun yüzünden benimle gelemedi.Dönemi kaçırınca 1.sınıftan başlamak zorunda kaldı.Şimdi Ravenclaw'da,Dianna Dumbledore" Daffodil Dianna'yı ilk defa duymuştu.En azından Nicole'den.Bir ikizi olduğunu bilmiyordu .Ama tanışmak isterdi.Nicole'e dönerek; '' Ne kadar da güzel..Onunla tanışmayı çok isterim Nicole..'' dedi.Gerçekten de Dianna'yı merak ediyordu.Daha önce görmediğine emindi. | |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 600 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12273 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 05/04/08
| Konu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu Cuma 25 Nis. 2008, 16:26 | |
| "Dianna...benim ikizim.Uzun zamandır annemle yaşıyordu,ben Hogwarts'a geldiğimde onunda okuması gerekti ama bir kaç sorun yüzünden benimle gelemedi.Dönemi kaçırınca 1.sınıftan başlamak zorunda kaldı.Şimdi Ravenclaw'da,Dianna Dumbledore"
Ellen duraksadı. Bu aile kesinlikle çok tuhaftı. Çünkü Emilie Slytherin, Nicole Hufflepuff, Diana Ravenclaw öğrencisiydi. Bir çok ailede bazı istisnalar oluyordu evet ama bu ailedeki istisnalar fazlaydı.
" Ne kadar da güzel..Onunla tanışmayı çok isterim Nicole..''
Ellen sinsi sinsi gülümsedi.
"Bir Dumledore daha... Başka hangi binalara öğrenci veriyorsunuz?"
dedi. Yine eski Ellen olmuştu. Aksi, sinirli... Ama bir o kadarda dikkatliydi. En ufak detaylara dikkat eder onları düşmanlarına karşı kolayca kullanan birine dönüştü.
| |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu Cuma 25 Nis. 2008, 19:04 | |
| Daff ve Ellen şaşkınlıkla Nicole'un üzerine bir perde gibi çekmişken gözlerini Daff hem heyecan hem de istekle
''Ne kadar da güzel..Onunla tanışmayı çok isterim Nicole..'' dedi.Dianna'yı görmeye sabırsızlanan bir hal vardı benzinde.Nicole suratındaki mahmur gülümsemeyi bozmadan sıkılaştırdı dudaklarını.Ellen'in
"Bir Dumledore daha... Başka hangi binalara öğrenci veriyorsunuz?"aksi sözleyle mahmur gülümsemesi dağılmıştı,yerini büzük bir dudak tutmuştu adeta.Sözüyle ezilmeyerek
"Her binaya verdik şu anda,Gryffindor'dan sadece kuzenim Brooke,Slytherin'den kardeşim Mary,Emilie ve Brooke'nin ikizi Lourdes...Ravenclaw'dan ikizim Dianna ve de Huff'tan ben ve de mezun olan ablam..."dedi.Sonra Daff'a bakıp o güzel gülümsemesini sürdürerek
"Merak etme canım,en yakın zamanda seni tanıştıracağım.Belki görmüşsündür,ama açıkcası hiç benzemiyoruz birbirimize..."dedi.Sonra tüm masum bakışlarını göle çevirerek kıyıya oturdu.Uzun uzun bakınarak göldeki yansımaları seyretti. | |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
| Konu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu C.tesi 26 Nis. 2008, 12:30 | |
| "Her binaya verdik şu anda,Gryffindor'dan sadece kuzenim Brooke,Slytherin'den kardeşim Mary,Emilie ve Brooke'nin ikizi Lourdes...Ravenclaw'dan ikizim Dianna ve de Huff'tan ben ve de mezun olan ablam..."
Ellen sinsi sinsi güldü. "Ne güzel... Aileniz bütün binları gezmiş..."
"Merak etme canım,en yakın zamanda seni tanıştıracağım.Belki görmüşsündür,ama açıkcası hiç benzemiyoruz birbirimize..."
Ellen göle doğru döndü. Hava gerçekten çok kararmıştı. Nicoe'nin söyledikleride onu fazla etkilemiyordu. Birnin kendisine benzemeyen ikiziyle tanışması hiç cazip gelmiyordu.
"Daff emin ol sabırsızlıkla bekliyor" diye mırıldandı. Duyup duymadıklarından emin değildi. Yavaş yavaş ışıklar yanmaya başladı. Bu ışıkların yanması genellikle öğrencilere içeri girme zamanının geldiğini belirtir. Ellen Emilie gelince yere fırlattığı kitapları aldı. Tozlanmış cüppesini temizledi.
"Hadi gidelim çok geç oldu"
dedi. Diğerlerinin tepkilerini beklemeye başladı. Eğer gitmek istemezlerse Ellen onları orda bırakacaktı. Ama sonra diğer Slytherinlilerin onu Dafflar görmesinin yanlış olacağını düşünmüş olacak ki gitmeye karar verdi. Daff'a yaklaştı. Elini uzattı. Yüzünde umursamaz bir tavır vardı
"İleride görüşmek üzere" dedi. Daff'ın elini sıktıktan sonra yavaş yavaş yürümeye koyuldu. "Beraber görünmek başıma büyük işler açar"
dedi. Elindeki kitapları kendine daha bir yaklaştırdı. Basmış olan karanlığın içinde kayboldu...
RP OUT: Ben gittim siz isterseniz devam edin
| |
|
| |
| Konu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu C.tesi 26 Nis. 2008, 21:15 | |
| "Merak etme canım,en yakın zamanda seni tanıştıracağım.Belki görmüşsündür,ama açıkcası hiç benzemiyoruz birbirimize..." demişti Nicole Daff'a.Gerçektende Daff onu görmüş olabilirdi fakat benzemedikleri için bilemiyor olabilirdi.Bu sırada Elllen'in Nicole'e sorusu üzerine Dumbledore ailesinin hangi binalara öğrenci verdiğini de öğrenmiş oldu Daff.Tüm binalara.Bu değişik olmalıydı çünkü Delacour ailesi sadece Gryffindor,Hufflepuff ve Ravenclaw'a öğrenci vermişti.Slytherin ise yoktu.Bu sırada Ellen kalkacak gibi görünmüştü Daff'ın gözüne.Gerçektende öyle olmuştu.Daff'a; "İleride görüşmek üzere" demişti.Daff Ellen'e dönerek; '' Görüşürüz..'' dedi.Bu sırada Ellen karanlığın içinden hızla kaybolmuştu.Daff bu sırada etrafına bakınıyordu.Havanın kararmasından saatinde oldukça geçtiğini anlamıştı.Artık gitmesi gerekti.Nicole'e hafiften bir tebessüm ederek;
'' Sonra görüşürüz..'' dedi.Hızla okula doğru yürümeye başladı. Rp Out: Bende gittim... | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu Paz 27 Nis. 2008, 19:43 | |
| Ellen kalması gerekmiş gibi etrafına bakındı ve tozlanmış cübbesini silkeledi.Oturduğu yerden büyük bir hızla ayağa kalkarak -gidiyorum-dermiş gibi baktı.Daff'a dönüp umursamazmışcasına
"İleride görüşmek üzere"dedi.Daff'ta Ellen'e bakıp
"Görüşürüz..."dedi.Nicole Daff'a şaşkınca bakınırken bir Slytherin'liyle nasıl arkadaş olmuştu ve görüşmek istediğini belirtmişti buna şaşıyordu.Gryffindor ve Slytherin birlikte büyüyen ama iyi bir geçmişi olmayan binalardı.Nicole gözlerinin büyüdüğünü saklayarak hafif bir kırpıntıyla giden Ellen'e baktı.Daff
'' Sonra görüşürüz..'' dedi hafif bir tebessümle.Nicole'de başını sallayıp elini havaya kaldırıp küçük bir kıpırtı oluşturdu.Sonra elini indirerek Hayley'e baktı,ikisi kalmışlardı.Yalnız başlarına,korkuyordu Nicole.Ama Hay'la konuşmak istiyordu,yok yok...istemiyordu.Her neyse kararsızdı ama bu sefer koşa koşa oradan kaçmayı başardı.
Hızla göl kenarını aştı ve binasına doğru yol aldı.Hala aklı Hayley'deydi.Canının bir parçasını bırakmış gibi yalnızdı Nicole.Hufflepuff binasının kapısını araladıktan sonra aklındaki tüm düşünceler kaybolmuştu ama,rahatlamıştı. | |
|
| |
Célia Ellen F. Reeser
| Konu: Geri: Bir Parça Tanışma Umudu Ptsi 28 Nis. 2008, 19:43 | |
| out: Rp bitti. Kilitlenebilir
| |
|
| |
| Bir Parça Tanışma Umudu | |
|