| Yeni Kişiler | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Severus Rodney Anthony Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12182 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| |
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Yeni Kişiler Perş. 01 Mayıs 2008, 20:40 | |
| Nicole kızlar yatakhanesinde takılmaktan sıkılmıştı artık,dışarı çıkmak ve özgürce dolaşmak varken neden burada inekliyordu ki?Aynasının karşına geçip kılık kıyafeti konusundaki yorumlarını yaptıktan sonra pencereyi açıp havanın soğuk olup olmadığına baktı.Penceden dışarıya uzanan elini soğuk havanın esintisiyle hemen çekti.
^^Bırr...Gerçekten soğukmuş.Üzerime pelerinimi alsam iyi olacak sanırım.Donmak istemem doğrusu...^^dedi ve ranzasının kenarına asılı olan pelerinini hızla alıp giyindi.Kızlar yatakhanesinden kendisini atarak Hogwarts'ın bahçesine koşa koşa indi.Göl kenarına gitmek belki iyi gelebilir,gölün şırıltısını onu mutlu edebilirdi.Göl kenarına indiğinde büüyk meşenin çaprazında oturan çocuk dikkatini çekmişti.Tek başına...
^^Gitmelimiyim?^^dedi kendi kendine.Daha önce hiç görmemişti çocuğu,ama bir kaç kez kuzeniyle beraber gezinirken rastlamıştı.Kim olduğunun merakı içerisinde yavaş yavaş yaklaştı,çocuğun arkasından ona doğru yaklaşarak sırtını dayamış olduğu büyük ağacın altına geldi.
^^Umarım rahatsız etmiyorumdur,Err...Ben Nicole,Nicole Dumbledore...^^dedi elini uzatarak.Çocuğun gözlerinin içine bakarken bir yandan da cübbesindeki armayı arıyordu.Çocuğa çaktırmamak için kıvranıyordu adeta. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 810 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12182 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 13/03/08
| Konu: Geri: Yeni Kişiler Perş. 01 Mayıs 2008, 20:51 | |
| "Umarım rahatsız etmiyorumdur,Err...Ben Nicole,Nicole Dumbledore..."
Bir Dumbledore.. Tıpkı Brooke gibi. Severus karşısındaki kişiyi daha önce görmemişti. Nicole'ydi ismi. Brooke'de hiç bahsetmemişti Nicole'den. Acaba Brooke'nin ablası mı ? diye düşünüyordu.
"Bende Severus Anthony.. Tanıştığımıza memnun oldum Nicole." dedi bir gülümseme ile. Nicole'nin Hufflepuff'lu olduğunu cüppesindeki armadan fark etmişti. İkiside birbirine bir süre baktıktan sonra el sıkıştılar.
"Acaba Brooke senin neyin oluyor?" dedi merakla Severus.. | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12300 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Yeni Kişiler Perş. 01 Mayıs 2008, 21:04 | |
| ^^Bende Severus Anthony.. Tanıştığımıza memnun oldum Nicole.^^dedi çocuk.Nicole'ün uzattığı eli geri çevirmeyerek elini sıktı.Nicole çocuğun ismini aklında tutmak için sessizce mırıldanıyordu.
^^Severus,Severus...^^diye.Nicole sonunda çocuğun elini kaldırmasıyla cübbesindeki armanın Gryffindor arması olduğunu gördü.Ve Severus'ta görmüştü Nicole'ün armasını ki biraz daha akınlık göstermişti,ama Nicole'e tanıdık gibi bakan gözleri kayar kaymaz Nicole'e biraz irkildi.Severus
^^Acaba Brooke senin neyin oluyor?^^dedi merakla.Nicole hafiften kıkırdayarak gözlerini yere devirdi ve sırtını büüyk ağaca yaslayıp Severus'un yanına oturdu.
^^Kuzenim,tanışıyorsunuz galiba?Arkadaşın mı?^^dedi Nicole.Sonra yerden kopardığı bir kaç papatyayla taç yapmaya çalıştı.Büyük bir gayret veriyordu,ellerini papatyaların arasına sıkıştırıyor ve sonra geri çekiyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni Kişiler Perş. 01 Mayıs 2008, 21:10 | |
| "Kuzenim,tanışıyorsunuz galiba?Arkadaşın mı?"
dedi Nicole. Eline papatyalar almış onlardan taç yapmaya çalışıyordu Nicole. Severus hemen cevap verdi Nicole'ye.
"Biz çıkıyoruz.." dedi gülerek. Brooke ilede uzun zamandır görüşemiyordu. Onu en son DO Toplanısında görebilmişti. Gerçekten onu çok özlemişti.
Nicole'den cevap beklerken bir yandan da onun papatyalardan taç yapışını izliyordu.. | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Yeni Kişiler Perş. 01 Mayıs 2008, 21:20 | |
| ^^Biz çıkıyoruz^^diyip kıkırdayan Severus'u duyar duymaz elindeki papatyaları kenara koydu ve Severus'la beraber gülmeye başladı.Nicole hiç beklemediği bir cevap almıştı ondan.Severus'un suratından onu özlediği anlaşılmıyor da değildi,somurtkun suratı bir tebessümle şenlenirken yine de onsuz yapmıyordu adeta.
^^Özlemiş gibisin...Bak Severus,bu ilk aşkın diye umuyorum tabii eğer yanılmıyorsam.Ben de çok pişman oldum ama sen bu tuzağa düşmemelisin.Kuzeniminde benim gibi olmasını istemem.Ne bileyim,birbirinize biraz daha zaman ayıramaz mısınız?^^dedi ve sonra nefes alarak...
^^Kısa bir süre verin sadece...Olaylara çabuk karar vermeyin,inan bana 2.sınıfa geçtiğinde bunu yapmadığınız için belkide çok pişman olacaksınız.Şimdiden kendisini bu kadar kasmayın,hayatınızı yaşayın.^^dedi Severus'un sırtına yavaşça vurarak.Sonra kafasını eğip tekrar papatya taçlarını yapmaya başladı ve boğuk bir sesle
^^Ama yine siz bilirsiniz tabii...^^dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni Kişiler Perş. 01 Mayıs 2008, 21:34 | |
| "Özlemiş gibisin...Bak Severus,bu ilk aşkın diye umuyorum tabii eğer yanılmıyorsam.Ben de çok pişman oldum ama sen bu tuzağa düşmemelisin.Kuzeniminde benim gibi olmasını istemem.Ne bileyim,birbirinize biraz daha zaman ayıramaz mısınız? Kısa bir süre verin sadece...Olaylara çabuk karar vermeyin,inan bana 2.sınıfa geçtiğinde bunu yapmadığınız için belkide çok pişman olacaksınız.Şimdiden kendisini bu kadar kasmayın,hayatınızı yaşayın."
Severus düşünceliydi. Nicole'ye ne olmuştu ki. O neden pişmandı. Severus bir yandan bunu merak ederken bir yandan da Brooke'yi düşünüyordu. Brooke'yi gerçekten seviyordu.
"Tavsiyelerin için sağol. Çok işime yarayacak. Zaten ben onu gerçekten çok seviyorum." dedi. | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Yeni Kişiler Perş. 01 Mayıs 2008, 21:59 | |
| ^^Tavsiyelerin için sağol. Çok işime yarayacak. Zaten ben onu gerçekten çok seviyorum^^dedi Severus.Nicole'de her şeyi bir kenara bırakıp konuyu başka yerlere saptırmak adına demesi gerek şeyleri düşünüyordu.
^^Eee...dersler nasıl?Profesörlerler aran...^^dedi merakla.Gözü hala papatyalardaydı,neredeyse aç bitmek üzereydi.Son idüğümüde attıktan sonra heyecanla
^^İşte bitti,harika oldu.Baksana...^^dedi Severus'a dönerek.Sonra da elindeki tacı kafasına takarak poz verirmiş gibi saçlarını sağa attı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni Kişiler Cuma 02 Mayıs 2008, 10:02 | |
| "Eee...dersler nasıl?Profesörlerler aran..."
Severus bir süre notlarını düşündü. En başarılı olduğu dersi.. Bunu bulmak çok da zor değildi.
"Çoğu derste iyi sayılırım. Ama Muggle Araştırmaları'nda çok başarılıyım.. Profesör Johnson en sevdiğim profesör.." dedi.
"İşte bitti,harika oldu.Baksana..."
Severus, Nicole'nin elindeki taca baktı. Gerçekten de güzel olmuştu. Bunu biraz zorlanarak yapmıştı Nicole..
"Gerçekten güzel oldu." dedi gülümseyerek. "Merak ettim de.. Az önce konuştuğumuz konu hakkında.. Sen neden pişmandın?" diye sordu. Yanlış bir şey söyleyip söylemediğinden emin değildi.. | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Yeni Kişiler Cuma 02 Mayıs 2008, 16:39 | |
| ^^Çoğu derste iyi sayılırım. Ama Muggle Araştırmaları'nda çok başarılıyım.. Profesör Johnson en sevdiğim profesör...^^dedi Severus ve sonra da Nicole'ün elinde tuttuğu taca suratındaki gülümsemeyi sıkılaştırarak
^^"Gerçekten güzel oldu." dedi.Nicole gözlerini tekrar taca devirerek gülümsemeye başladı.Severus utangaç ama cesur bir şekilde
^^Merak ettim de.. Az önce konuştuğumuz konu hakkında.. Sen neden pişmandın?^^dedi.Bu Nicole için zor bir soru değildi,hemen cevaplayabilirdi.Ama acısının ikiye katlanması bambaşkaydı...
^^Ben,John diye bir çocukla çıkıyordum Severus.Her neyse,dediğim gibi biz birbirimizi sevmek için zaman ayıramadık.Yani senin anlayacağın daha 1.sınıfta kendimizi kastık ve çıkmaya başladık.Sonra da rahat ve özgür olduğumuzu bu ilişkiyle tamamen unuttuk,sorun dabu zaten.Ve 2.sınıfta da ayrıldık...^^dedi.
Aynı tecrübeli biri gibi anlatıyordu geçmişi,içten ama ciddiyetle.Bu yüzden de Severus'un şaşkın bakışları arasında hem eziliyor hem de yükseliyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni Kişiler C.tesi 03 Mayıs 2008, 10:33 | |
| "Ben,John diye bir çocukla çıkıyordum Severus.Her neyse,dediğim gibi biz birbirimizi sevmek için zaman ayıramadık.Yani senin anlayacağın daha 1.sınıfta kendimizi kastık ve çıkmaya başladık.Sonra da rahat ve özgür olduğumuzu bu ilişkiyle tamamen unuttuk,sorun dabu zaten.Ve 2.sınıfta da ayrıldık..."
Severus az önce olduğu gibi yine ne söyleyeceğini bilemeyen bir haldeydi. Nicole'yi kırmak istemiyordu. Ağzından yanlış kelimelerin de çıkmasını istemiyordu. Üzgün bir yüz ifadesi ile;
"Üzüldüm.." dedi.
"Peki onu gerçekten seviyormuydun?" | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Yeni Kişiler Paz 04 Mayıs 2008, 17:47 | |
| ^^Üzüldüm...Peki onu gerçekten seviyormuydun?^^dedi Severus üzgünce.Nicole kafasını basitçe sallamakla yetinemezdi,ya da sadece -seviyordum-demekle.Evet,sevmişti ama bu kadar da çabuk bitmesi üzmemişti onu,bunun sorumlusu da John'du zaten.
^^Seviyordum ama her şeyin bu kadar çabuk gelişmesi...Ne bileyim,soğuttu beni ondan ve tabii onu da benden.İlk aşkımdı,geldi ve....Gitti işte^^dedi.Bu konular sıkıcı gelmiyordu ona ama artık adının John ile alınmasını istemiyordu,zaten aşk iksiri hazırlamaya başlaması gerektiğinin bilincindeydi.
^^Brooke...Kuzenim seni çok seviyor olmalı,o hep öyledir.Sevdiği kişiye o kadar değer verir ki,onu bırakma olur mu?En azından ilk aşkını en iyi şekilde tatsın...Ve sende tamamen kuzenime layık bir gençsin,umarım...^^dedi biraz bekleyerek,yutkundu ve
^^Umarım,sonun bizimki gibi olmaz,seve seve ayrılmak daha bir başka...^^dedi.John'u hala sevdiğini söylemek değildi aslında dediği,sevmiyordu.Ama yine de o sıralar,John gitmeden önce aralarında gezinen bir tutam aşk vardı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni Kişiler Ptsi 05 Mayıs 2008, 13:39 | |
| "Seviyordum ama her şeyin bu kadar çabuk gelişmesi...Ne bileyim,soğuttu beni ondan ve tabii onu da benden.İlk aşkımdı,geldi ve....Gitti işte. Brooke...Kuzenim seni çok seviyor olmalı,o hep öyledir.Sevdiği kişiye o kadar değer verir ki,onu bırakma olur mu?En azından ilk aşkını en iyi şekilde tatsın...Ve sende tamamen kuzenime layık bir gençsin,umarım...Umarım,sonun bizimki gibi olmaz,seve seve ayrılmak daha bir başka..."
İkiside bir süre düşünceli bir şekilde sessiz kaldılar. Severus söyleyecek bir şey bulamıyordu. Aslında birbirini seven kişilerin ayrılmasınada bir anlam verememişti. Ama böyle bir şeyi yaşamadığı için tahmin edemiyordu.
"Neyse.. Artık başka şeylerden konuşalım.. Az önce bana sormuştun.. Peki senin derslerin nasıl?" dedi sırıtarak.. | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Yeni Kişiler Ptsi 05 Mayıs 2008, 17:01 | |
| Severus dalgınca Nicole'ün anlattıklarını düşünmeye çalışıyordu ve kim bilir,belki de kafasında bu olayı tanımlıyordu.Anlatması bile zordu,güçtü.Anlamak....O nasıldı acaba?Severus'un beynindeki çelişkeyi tahmin edebiliyordu.Bulanık bir görüntü yaratan tek kusur buydu zaten,ayrılık.
^^Neyse.. Artık başka şeylerden konuşalım.. Az önce bana sormuştun.. Peki senin derslerin nasıl?^^dedi.Konuyu değiştirmek bu sıkıcı konudan atlamaya cesaret edememişken Severus'un buna cesaret edip fikir birliği yaratması hoşuna gitti.Eliyle başını kaşıdı ve biraz düşündü.Lafı ağzında gevelemek istemezdi ama hep bunu yapıyordu genelde.Tanışma fassıda onun için merhabaydı sadece.
^^Err...Güzel,sadece eski yazılar dersinde biraz sıkıntılarım var o kadar.Dersi sevmeye bağlı aslında notlar,ama eski yazılar...Ne bileyim,o derste beni kendisine çeken en ufak bir mucize yok.Ama aritmansi,dört gözle dersin başlamasını bekliyorum^^dedi.Sonra gözlerini göle daldırarak uzun uzun bakındı.
^^Göl kenarı...İnsanın ruhunu yıkarcasına dinlendiren şırıltının rüyası.Keşke biz de onun gibi kendimizi hayatın akışına salıp bir kuş gibi canlanabilsek.O zaman belki de derslerimizde iyi olur ne dersin?^^dedi kıkırdayarak.Bir yandan da aklı hala kardeşindeydi,Rachel ve Summer.İki ikiz kardeş koca Hogwarts'da ne yapabilirdi ki.Başlarına bir şey gelmiş olabilirmiydi?Tüm aklını kurcalayan bu sorular içini yiyip bitiren tek şeydi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni Kişiler Ptsi 05 Mayıs 2008, 19:10 | |
| "Err...Güzel,sadece eski yazılar dersinde biraz sıkıntılarım var o kadar.Dersi sevmeye bağlı aslında notlar,ama eski yazılar...Ne bileyim,o derste beni kendisine çeken en ufak bir mucize yok.Ama aritmansi,dört gözle dersin başlamasını bekliyorum. Göl kenarı...İnsanın ruhunu yıkarcasına dinlendiren şırıltının rüyası.Keşke biz de onun gibi kendimizi hayatın akışına salıp bir kuş gibi canlanabilsek.O zaman belki de derslerimizde iyi olur ne dersin?"
Severus yere doğru eğdiği başını kaldırdı. Nicole gibi o da göle doğru bakıyordu. Ahh şu dersler.. Hogwarts'ın cıvıl cıvıl günlerinde derslerin yorgunluğu.. Öğrencileri çok yoruyordu gerçekten.. Ama bir yandan nefret ettiği bu dersleri bir yandan da çok seviyordu. Tuhaf düşüncelerim var..
"Hayatı akışına bırakmak.. O zaman herşey daha kötü olur Nicole..Herşeyin kontrolünden çıktığını düşünsene.." | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Yeni Kişiler Ptsi 05 Mayıs 2008, 19:17 | |
| "Hayatı akışına bırakmak.. O zaman herşey daha kötü olur Nicole..Herşeyin kontrolünden çıktığını düşünsene.."dedi Severus.Haklı olabilirdi belki ama kendin tadınca ve kendin kontrol edince ister istemez eline yüzüne bulaştırılıyordu.Nicole biraz iç çektikten sonra
"Evet ama...Belki de sorun bendedir,ben beceremiyorum tek başıma.Yalnızlık bana iyi gelmiyor,beni sevenlerim yanımda yok artık.Belki de yanımda olmalarına rağmen,uzaklar işte..."dedi üzüntüyle.Ama ağlamayacaktı artık,ağlamazdı da.Sadece biraz duygu karışmıştı tanışma fassı içine.Bu da onu rahatsız etmiyor değildi,ama yine de ne diyebilirdi ki.O bir Huffle puff'luydu,illa ki duygusal olacaktı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni Kişiler Paz 11 Mayıs 2008, 14:37 | |
| "Evet ama...Belki de sorun bendedir,ben beceremiyorum tek başıma.Yalnızlık bana iyi gelmiyor,beni sevenlerim yanımda yok artık.Belki de yanımda olmalarına rağmen,uzaklar işte..."
Son zamanlarda en çok yaptığı işti sanki bu. Kendini yalnız hissedenlere teselli olmak. Daha önce o da düşmüştü bu düşüncelere. Hogwarts'da yalnız olduğunu düşünüyordu. Her yerde tek başına dolaşıyordu. Şimdi aynı durumda sanki Nicole'yi görüyordu. Ne denebilirdi ki? Fazla samimi de değildi onunla. Daha yeni tanışmışlardı. Çok samimi ifadeyle konuşsa mıydı? O kadar samimi değillerdi ki. Sağ elini ensesine doğru götürdü. Ve kafasını iyice ağaca doğru yasladı.
"Boşver artık bunları. Baksana.. Son senene doğru yaklaşıyorsun artık. Bence buranın tadını çıkarmalısın." | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Yeni Kişiler Paz 11 Mayıs 2008, 14:42 | |
| "Boşver artık bunları. Baksana.. Son senene doğru yaklaşıyorsun artık. Bence buranın tadını çıkarmalısın." Haklımıydı?Olabilir di,belki Nicole büyütüyordu.Sevgi herşeyi çözermiydi ki?Hayır,artık öyle düişünmüyordu,artık bu eskimiş ve aptallaşmış gerçek dışı yorumlara inanmıyordu.Kafasını sallamakla yetindi ve de gülümsemekle.
"Geç olmadı mı,gitsek mi ki?"dedi durgunca.Gerçekten de acayip geç olmuştu,sınıf başkanlarının teftişine yakalanmadan ve de ceza almadan gitseler iyi olurdu aslında.Hafifçe gerildi ve elini ağzına götürüp esnedi.Uykusu gelmiş bir kedi gibi homurdanıyordu ve de omuzlarını silkeliyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yeni Kişiler Paz 11 Mayıs 2008, 14:46 | |
| "Geç olmadı mı,gitsek mi ki?"
Evet.. Gerçekten de geç olmuştu. Sınıf başkanları az sonra buralarda gezinmeye başlar..Yakalanmayalım.. Oturduğu yerden kalktı. Göle doğru baktı biraz.
Ardından Nicole'ye doğru döndü. Onunda elinden tuttu ve kalkmasına yardımcı oldu. Daha sonra onun söyledikelrini onaylarmış gibi kafasını salladı.
"Evet..Gitsek iyi olacak." | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Yeni Kişiler Paz 11 Mayıs 2008, 14:52 | |
| Severus aniden ayağa kalkıp cübbesini silkeledi.Sonra da Nicole'e bakıp elini uzattı.Nicole gülümsemesini bozmadan Severus'a
"Teşekkürler Severus,çok kibarsın."dedi kısık bir sesle.Sonra ayağa kalkıp üzerini düzeltti.Kırışmış olan cübbesini kenarlarını çekiştirerek kıkırdadı.Severus hem başını sallayarak ve de hem onaylayarak
"Evet..Gitsek iyi olacak."dedi.Nicole Severus'a tekrar bakınıp cübbesini iyice üzerine örttü.Hava soğumuştu sanki,esen rüzgara aldırmamak elde değildi.Severus'a kısık gözleriyle göz kırptı
"Hoşçakal,tekrar görüşmek dileğiyle, Severus"dedi.Fazla ciddi mi olmuştu?Birden suratındaki ifade değişti,soğumuş gibi.Havadan olsa gerek ki Severus'a geçen elektriği azalıyordu,soğuk...Hiç takmadan suratına tekrar bir gülümseme kondurdu ve koşa koşa göl kenarından ayrıldı. | |
|
| |
| Yeni Kişiler | |
|