Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Dostluğa Doğru..

2 posters
YazarMesaj
Rachel I. Scott

Rachel I. Scott

Kadın
Ruh hali : Dostluğa Doğru.. Danceuy7
Galleon : 12104
Ekspresso Puanı : 0

Dostluğa Doğru.. Empty
MesajKonu: Dostluğa Doğru..   Dostluğa Doğru.. Icon_minitimeCuma 02 Mayıs 2008, 21:05

Rachel yürüyerek göl kenarına geldi.Dün mükemmel ötesi bir gün geçirmişti.Hala rüyada olduğunu sanıyor ve bulutların üzerinde yürüyordu.Artık gülüşen ve konuşan insanlar moralini bozmuyordu.Ablasını bulmuştu ve birkaç arkadaş edinmişti.Bundan büyük zevk,keyif mi olur? Dedi kendi kendine.Güneş kendini hiç olmadığı kadar fazla gösteriyordu şu son günlerde.Üzerindeki Gryffindor armalı cüppesini çıkardı.Fazlasıyla sıcaklamıştı.Kravatını biraz gevşetti.Böyle daha iyi..Diye mırıldandı.Yavaş,sakin ve huzurlu adımlarla yürüyordu.Yanında konuşulacak birinin olmasını isterdi doğrusu ama hepsinin gerçekleşmesini bekleyemzdiki.Hiç olmazsa bir günde olmazdı.Bunları düşünüyor ve şişmiş olan ayaklarını zorlayarak yürüyordu.Bir ara can sıkıntısından ablasının yanına gitmeyi düşündü.Sonra bu kararından hızla vazgeçti.Derslerinide son günlerde asmıştı zaten.Ayaklarına daha fazla işkence etmekten vazgeçip bir ağacın altına oturdu.Gölge gelmesi için fazla dallı bir ağaç seçmişti.Böylelikle güneşten korunuyordu.Yanınıma kitap almış olsaydım keşke..Dedi içinden.Böyle boş oturmak onu sıkmıştı.Belki birinin yanına gelmesiyle sıkıntısı dağılabilirdi.Bunu umarak gzölerini kapadı.Etrafı dinelemeye başladı.Birkaç kişinin konuşma ve gülüşme sesleri geliyordu.Adım sesleri ve bir kuş seside buna ekleniyordu.

-Off... Sıkıntıyla derin bir iç çekti.Sıkılmalara gelemezdi.Boş gezmeyide sevmezdi gerçi ama şu son 2 gündür mutluluk sarhoşuydu.Kendini hoş görüyordu.Herzaman olduğu gibi bir bahenesi vardı yani.
Summer Lizzie Dumbledore
Muggle
Summer Lizzie Dumbledore

Kadın
Ruh hali : Dostluğa Doğru.. Agla1ne0
Galleon : 12098

Dostluğa Doğru.. Empty
MesajKonu: Geri: Dostluğa Doğru..   Dostluğa Doğru.. Icon_minitimeCuma 02 Mayıs 2008, 21:21

Liz okula yeni alışmıştı.. Etrafı gezinmek için dışarı çıkmıştı.. Öncelikle bahçeden başlıycaktı.. Üzerindeki cüppeyi çıkarmış ve siyah pantolonunu giyinmişti.. Üzerinde de yeşil montu vardı.. İçinde ise siyah body vardı.. Yeşil spor ayakkabıları montu tamamlıyordu..
Yanında ki ağaçlardan bir hışırtı geldi.. Liz hemen yana döndü.. Ellerini ceplerinden çıkardı ve ağaçlara doğru baktı.. Biraz korkmuştu.. Ama fazla değil.. Bir hışırtı daha geldi.. Bu sefer gerçekten korkuyordu..
"Kim.. Kim var orada!?" dedi korkuyla.. Sonra bir baykuş öttü.. Bu ötüşte daha çok adrenalin yaratıyordu.. Ağaça doğru baktı.. Bir anda baykuş fırladı..
"Aptal şey!" diye söylendi Liz.. Ama rahatlamıştı.. Derin bir oh çekti ve yürümeye devam etti.. Uzakta biri vardı.. Çok mutlu görünüyordu.. Liz pek mutlu değildi ama.. Kıza bi bakınca pek sevmiş gibi görünmüyordu ama.. Zaten hiç arkadaşı yoktu.. Yanına yaklaştı ve oturdu..
"Selamm.! Ben Liz.." dedi gülümseyerek..
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/sum
Rachel I. Scott

Rachel I. Scott

Kadın

Dostluğa Doğru.. Empty
MesajKonu: Geri: Dostluğa Doğru..   Dostluğa Doğru.. Icon_minitimeCuma 02 Mayıs 2008, 21:27

Etrafa bakınmayı ve sesleri dinlemeyi sürdürdü.Uzaktan bir kuş çalıların ardında hızla çıkmış ve kendi yaşlarında görünen bir kızı kokrutmuştu.Baykuşları pek sevmezdi.Posta hariç bir işe yaramadıklarını düşünürdü.Kendi yaşlarında görünen bu kızın yanına gelmesini gerçekten çok isterdi ama bu umudu boşa çıkar diye düşünüyordu.Ama kız git gide yanına yaklaşıyordu.Oturduğu yerde dikleşti.Kız iyice yaklaşmıştı.İçine ayrı bir sevinç dalgasının yayıldığını hissediyordu.

Selamm.! Ben Liz.

Ahh merhaba Liz.Ben Rach yani şey Rachel.Kıza elini uzatırken konuştu:"Tanıştığıma memnun oldum oturmaz mısın?"

Bu kelimeler ondan mı çıkmıştı.Kulaklarım beni yanıltıyor olmamalılar.

Eliyle yanını işaret etti.
Summer Lizzie Dumbledore
Muggle
Summer Lizzie Dumbledore

Kadın
Ruh hali : Dostluğa Doğru.. Agla1ne0
Galleon : 12098

Dostluğa Doğru.. Empty
MesajKonu: Geri: Dostluğa Doğru..   Dostluğa Doğru.. Icon_minitimeCuma 02 Mayıs 2008, 21:44

Liz gülümsedi.. Sonunda bir arkadaşı olucaktı.. Belkide o kadar katı olmamalıydı.. Sonuçta Gryffindor'a seçilmişti ve biraz iyimser olması gerekiyordu.. "Aslına bakarsan bende Lizzie.. Ama bana Liz derler.."
dedi hafif gülümserken.. Doğrusu mutlu olmak ve gülümsemek o kadarda kötü değilmiş.. "Hangi bina ve kaçıncı sınıf" dedi tekrar gülümseyerek.. Kız da 1. sınıf gibi görünüyordu ama yaşına göre küçükte gösteriyor olabilirdi. Bunları söyledikten sonra etrafına bakındı ve kızın cüppesi gözüne çarptı.. Gryffindor arması vardı.. Liz sevinmişti.. Aynı binadan biriyle tanışmıştı.. Belki çok yakın arkadaş olabilirlerdi.. Hem aynı yatakhanede de olurlardı.. Bi an için iyi olmanın kötü olmadığını düşündü..
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/sum
Rachel I. Scott

Rachel I. Scott

Kadın

Dostluğa Doğru.. Empty
MesajKonu: Geri: Dostluğa Doğru..   Dostluğa Doğru.. Icon_minitimeC.tesi 03 Mayıs 2008, 17:57

Liz gülümsedi..Rachel'da gülümsedi.

Aslına bakarsan bende Lizzie.. Ama bana Liz derler.

-Bende genelde Rach olarak kullanırım adımı Isabélle'yi pek sevmem fazla uzun ve klasik..

Etrafa bakındı biraz sonra gözlerini tekrar Liz'e çevirdi.Sarı ve uzun saçları vardı ve birde kahverengi gözleri vardı.

-Saçların çok güzel..Sarı ve uzun..Dedi gülümseyerek..

Hangi bina ve kaçıncı sınıf" dedi tekrar gülümseyerek..

-Ahh ben Gryffindor binasındayım..1.sınıf..Yanına bıraktığı cüppesini kaldırarak armayı gösterdi.

-Ya sen?

Dostluğa Doğru..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-