Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Büyük Kavga..

3 posters
YazarMesaj
Summer Lizzie Dumbledore
Muggle
Summer Lizzie Dumbledore

Kadın
Ruh hali : Büyük Kavga.. Agla1ne0
Galleon : 12098
Ekspresso Puanı : 0

Büyük Kavga.. Empty
MesajKonu: Büyük Kavga..   Büyük Kavga.. Icon_minitimePtsi 05 Mayıs 2008, 13:08

Liz her zaman ki gibi geç kalkmıştı. Gece de geç yatmıştı. Bir büyü hakkında birşeyler araştırıyordu.. Ama bir insanda yapılıyordu ve Liz'in bir insanda yapmasına asla izin vermezlerdi. Gizlice yapsa ceza alırdı. Tek care yanlızca okumaktı. Ama belki dönem bittiğinde muggle kentine inip gizlice birine yapabilirdi. Kimse fark etmezdi..
Ağır adımlarla göl kenarına geldi. Direk göle bakan bir ağaç vardı. Onun altına oturdu. Başını geriye yasladı ve gözlerini kapadı. Fazla sürmedi ki gözlerini açtı. Küçük bir çığlık attı. Hemen ayağa fırladı. Sırtında birşey vardı. Böcek olabilridi. Liz böceklerin hepsinden tiksinirdi. Sırtındaki böceği yere düşürmeye çalışıyordu. O an ne kadar aptal göründüğünü düşünebiliyordu. Ama böcek ısırırsa diye çok korkuyordu. Liz'in vücudu çok hassastı. Bir sinik bile ısırsa anında kabarırdı.
Küçük bir çığlık daha attı. Galiba böceği sırtında ezmişti. Kusmak istiyordu. Ama tiksinmemeye çalışarak elini sırtına getirdi ve böceği çıkardı.. Ama bir sorun vardı. O böcek değil, yaprakmış. Küçük bir yaprak. Ne yani Liz o kadar boşuna mı çığırmıştı!? Boşuna mı aptal görünmüştü. Sinirlendi ve ağaca bir tekme attı. Ayağı çok acımıştı. Galiba incinmişti. "Lanet olsun!" diye bağırdı sinirle..

En son Summer Lizzie Dumbledore tarafından Ptsi 05 Mayıs 2008, 13:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/sum
Daphne GreenGrass

Daphne GreenGrass

Kadın
Ruh hali : Büyük Kavga.. Snrrn8
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12130

Büyük Kavga.. Empty
MesajKonu: Geri: Büyük Kavga..   Büyük Kavga.. Icon_minitimePtsi 05 Mayıs 2008, 13:25

”Yine her zaman ki gibi gözlerini sabahın ilk ışıklarıyla açmıştı. Bugün içinde bilmediği bir huzursuzluk vardı. “Her halde çok yoruldum. Kaç gündür şu lanet olası yere yığıldım kaldım. Hep ders hep ders! Bugün biraz dolaşmaya çıksam hiç fena olmaz. Ama o aptal bulanıkların olmadığı sakin bir yere gitmeliyim” dedi. Üzerine yeşil ve siyah işlemelerin oluşturduğu cübbe giymişti. Bu cübbeyi çok seviyordu. O’na ferahlık veriyordu. Aklında göl kenarına gitmek vardı. Hem orada kimsecikler olmazdı bu saatlerde. Hazırlandı ve çıktı. Yolda yine o lanet olası bulanık aptallarla karşılaştı ancak kafasını bile kaldırmadan hızlıca devam etti. Onları hiç aldırmadan göl kenarına doğru yürümeye başladı.

Göl kenarına geldiğinde yakınında yankılanan bie ses duydu. İleri baktığında bir kız değişik hareketler yapıyordu. Ne olduğunu merak etti ve gizlice yanaşmaya başladı. Evet, tahmin ettiği gibi karşısında duran bir Gryffindor’luydu. Zaten başka biriside olamazdı.
http://www.hogwartsekspresi.com
Summer Lizzie Dumbledore
Muggle
Summer Lizzie Dumbledore

Kadın

Büyük Kavga.. Empty
MesajKonu: Geri: Büyük Kavga..   Büyük Kavga.. Icon_minitimePtsi 05 Mayıs 2008, 13:36

Gölde küçük dalgalar vardı. Bir kaç balık görünüyordu. Hep aynı yerde dönüp duruyorlardı. "Salak şeyler! Hiç sıkılmıyorlar mı aynı yerde kalmaktan?" diye söylendi. Oldu olası balıkları sevmezdi. Ama amcası ona bir balık almıştı. O günden beri amcasınıda sevmezdi.. Tekrar göle baktı. Daha büyük balıklar küçük balıkların etrafını sarmıştı.. Polisiye filmleri gibi..

Liz bir çıtırtı duydu. İleriye baktı. Slytherin'li bir kız sanki onu izliyordu. Gözlerini kıstı. Demin ki saçma hareketlerini görmüş olmalıydı. Usulca yerinden kalktı ve kızın yanına yaklaştı. "Birine mi bakmıştın?" dedi kıza kötü kötü bakarak. Sonunda bir kavga olucaktı. Sevindi.
Daphne GreenGrass

Daphne GreenGrass

Kadın

Büyük Kavga.. Empty
MesajKonu: Geri: Büyük Kavga..   Büyük Kavga.. Icon_minitimePtsi 05 Mayıs 2008, 13:46

Gryffindor’lu kız kendisini fark etmiş ve sert bakışlarıyla Daphne’a doğru geliyordu. Yanına iyice yaklaştıktan sonra konuşmaya başladı.

"Birine mi bakmıştın?" dedi. Daphne gayet rahat bir şekilde konuşmasını sürdürdü. “Senin gibi birine bakmadığım kesin Dumbledore. Asıl senmi birine baktın. Saçma hareketlerini görünce aklıma zaten senin olduğun gelmişti. Zaten bir Gryyfindorlu’dan başka kim aptalca hareketler yapar ki? Haksızmıyım acaba sayın pek bilmiş Dumbledore?Kız bu sözleri duyunca birden şaşırmıştı. Daphne altta kalmamanın verdiği mutlulukla kıza doğru sinsice gülümsedi.
Summer Lizzie Dumbledore
Muggle
Summer Lizzie Dumbledore

Kadın

Büyük Kavga.. Empty
MesajKonu: Geri: Büyük Kavga..   Büyük Kavga.. Icon_minitimePtsi 05 Mayıs 2008, 13:59

Liz şaşırmıştı.. Kız altta kalmamıştı ve bundan hoşnut olduğu belliydi.. Kaşlarını çattı. Evet! İşte.. Kavga başlıyordu..
“Senin gibi birine bakmadığım kesin Dumbledore. Asıl senmi birine baktın. Saçma hareketlerini görünce aklıma zaten senin olduğun gelmişti. Zaten bir Gryyfindorlu’dan başka kim aptalca hareketler yapar ki? Haksızmıyım acaba sayın pek bilmiş Dumbledore?" Liz gülümsedi.. "Seni duyamıyorum.. Lay lay lom!" kızı sinir etmek istiyordu. Ama bu gün pke havasında olmadığı için bunu başaramıyacaktı.. Daha iyi bir laf bulmalıydı.. "Ya da şöyle diyelim.. Senin gibi birinin saçmalıklarını duymak istemiyorum.. Zaten yanlızca 'Slytherinliler' saçmalar!" dedi bir solukta. Bu lafta yeterli olmamıştı ama yinede işe yarıyabilirdi..
Daphne GreenGrass

Daphne GreenGrass

Kadın

Büyük Kavga.. Empty
MesajKonu: Geri: Büyük Kavga..   Büyük Kavga.. Icon_minitimePtsi 05 Mayıs 2008, 14:17

Gryffindor’lu şaşkınlığını belli ettirmemeye çalışarak cevap vermişti. "Seni duyamıyorum.. Lay lay lom!" demişti. Bunu söylerken Daphne’ı sinirlendirebileceğini sanmıştı. Daphne” Söylesene siz zaten neyi duydunuz ki? Ancak dediğin gibi lay/lay/lom işte siz busunuz!”dedi. Kız konuşmasını sinirli bir şekilde sürdürerek ” "Ya da şöyle diyelim.. Senin gibi birinin saçmalıklarını duymak istemiyorum.. Zaten yanlızca 'Slytherinliler' saçmalar!" Daphne bir kahkaha patlatarak konuşmasını sürdürdü. “A öyle mi? Sayın Gryffindor’lu? Demek verecek cevabınız yok söyler misiniz acaba Slytherin’in nerede ve ne zaman saçmaladığını. Ama ben söyleyebilirim. İşte saçmalık burada. Daha tartışma bile yapamıyorsunuz. Hemen pes ediyorsunuz. Ne çabuk sende O aptal bulanıklara benzedin acaba? Yoksa sende mi bulanıksın?
Marietta Dennise Black

Marietta Dennise Black

Kadın
Ruh hali : Büyük Kavga.. Hmbl7
Kan statüsü : safkan
Galleon : 12345

Büyük Kavga.. Empty
MesajKonu: Geri: Büyük Kavga..   Büyük Kavga.. Icon_minitimePtsi 05 Mayıs 2008, 14:29

Dennise'in o sabah dersi yoktu.Öğleden sonra sadece sihirli yaratıkların bakımı vardı.Kahvaltısını bitirdikten sonra biraz dışarı çıkmak istedi.Ayakları onu göl kenarına götürmüştü.İlerde iki kız gördü.Zaten etrafta başka kimse yoktu.

Birisi ayakta duruyor öbürü ise ağacın altında oturuyordu.Oturan kızının yüzü Dennise'e dönüktü ve yüzünde sinirli bir ifade olduğundan Dennise bir şeyler olduğunu anlamıştı.Oraya doğru yaklaşınca oturan kızın Gryfindorlu olduğunu gördü.Ayaktaki kızın Dennise'e arkası dönük olduğu için cüppesinin önündeki armasını göremiyordu.

Kollarını bağlayarak yaklaştı.Kulak misafiri olduğu bir kaç söz üzerine konuştu:

"Birisi Slytherinlerin saçmaladığını mı söyledi ben mi öyle duydum!"
Ayakta duran kızın yanında durup çaktırmadan yan gözle cüppesinin armasına baktı.Evet!yanılmamıştı.O bir slytherindi.Dennise Gryfindorlu kıza uyuşuk bir bakış atıp Slytherinli kıza döndü. "Bir sorun var galiba!istersen kulağına bir kaç uğursuzluk büyüsü fısıldayabilirim."
Sinsi sinsi sırıtarak oturan kıza baktı. "İki tane siytherinlinin karşısında Slytherinlilerin saçma sapan konuştuğunu söylemek büyük cesaret doğrusu....ne cesareti aptallık desek daha doğru!!"
Dennise istese ona bir uğursuzluk büyüsü yollar,karşısı büyüyü yaptıktan sonrada bir profesöre binalarına hakaret ettiği için şikayet edebilirdi.Elbetteki hiç bir Sltherin birbirini gammazlamayacağı iiçin Slytherinli kız onu ele vermezdi.Ama sonra düşünce buna gerek olmadığına karar verdi.Sabah sabah asasını pis bir kanıbozuk için kirletemezdi.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/mar
Summer Lizzie Dumbledore
Muggle
Summer Lizzie Dumbledore

Kadın

Büyük Kavga.. Empty
MesajKonu: Geri: Büyük Kavga..   Büyük Kavga.. Icon_minitimePtsi 05 Mayıs 2008, 14:38

Liz kızın söylediklerine şaşırmıştı.. ”Söylesene siz zaten neyi duydunuz ki? Ancak dediğin gibi lay/lay/lom işte siz busunuz!” "En azından sizin gibi budala değiliz!" dedi sinirle.. Ama bir an duraksadı.. Kızı umarsamamaya çalıştı ve sakinleşti.. “A öyle mi? Sayın Gryffindor’lu? Demek verecek cevabınız yok söyler misiniz acaba Slytherin’in nerede ve ne zaman saçmaladığını." "Her zaman.. Her zaman.." dedi sanki kızı teselli ediyormuş gibi.. "Ama ben söyleyebilirim. İşte saçmalık burada. Daha tartışma bile yapamıyorsunuz. Hemen pes ediyorsunuz. Ne çabuk sende O aptal bulanıklara benzedin acaba? Yoksa sende mi bulanıksın?" Liz çok sinirlenmişti. Gryffindor'lu olduğu için ona bulanık denmesinden nefret ederdi. Sonuçta kendisi tam bir 'safkan' dı. "Beni kendinle karıştırmamaya çalış lütfen!" Dedi ciddiyetle... Daha sonra yeni gelen kıza baktı.. Büyük görünüyordu.. O iğrenç sırıtışından miğdesi bulanmıştı. "Ne oldu tek Slytherin olarak bana gücün yetmedi de arkadaş mı çağırdın!?" dedi sırıtarak..
Daphne GreenGrass

Daphne GreenGrass

Kadın

Büyük Kavga.. Empty
MesajKonu: Geri: Büyük Kavga..   Büyük Kavga.. Icon_minitimePtsi 05 Mayıs 2008, 15:02

"Beni kendinle karıştırmamaya çalış lütfen!" dedi gryffindorlu. Karıştırmak mı? Tabiî ki karıştırmam sen ve ben. Lord aşkına nasıl karıştırabilirim ki? dedi Daphne. Tam da bu sırada arka taraftan bir ses duyuldu.” Birisi Slytherinlerin saçmaladığını mı söyledi ben mi öyle duydum!" Bu 3. sınıftan Slytherinli bir kızdı. Aslında Daphne tanımıyordu ama sık sık karşılaşıyordu. Daphne’a dönerek” "Bir sorun var galiba! İstersen kulağına bir kaç uğursuzluk büyüsü fısıldayabilirim."dedi. Daha sonra Gryffindorluya dönerek konuşmasına devam etti. "İki tane slytherin'linin karşısında Slytherinlilerin saçma sapan konuştuğunu söylemek büyük cesaret doğrusu....ne cesareti aptallık desek daha doğru!!" Söylediklerine Daphne’da katılmıştı. Evet Slytherin’liler her zaman en zeki ve en iyi bilendir siye düşünüp yavaşca gülümsedi Daphne. Bu sırada Gryffindorlu Daphne’a sırıtarak” "Ne oldu tek Slytherin olarak bana gücün yetmedi de arkadaş mı çağırdın!?"dedi. Daphne aşağılayıcı bir gülümsemeyle ” A evet çok korktum bak korkudan yerimde duramıyorum ellerim titriyor!dedi .Ayrıca Slytherin’liye teşekkür etmişti. İhtiyacı yoktu ama yinede Ona yardım edebileceğini söylemişti.
Summer Lizzie Dumbledore
Muggle
Summer Lizzie Dumbledore

Kadın

Büyük Kavga.. Empty
MesajKonu: Geri: Büyük Kavga..   Büyük Kavga.. Icon_minitimePtsi 05 Mayıs 2008, 15:07

Liz kızlara küçükseyerek baktı.. "A evet çok korktum bak korkudan yerimde duramıyorum ellerim titriyor!" "O zaman korkmaya devam et!" dedi umursamayarak. Sonra tekrar kızlara baktı.. "Sizinle daha fazla kalamıycam.. Uğraşmak istemiyorum.." dedi hışımla.. Arkasını döndü ve yavaş adımlarla oradan uzaklaştı..

Rp out: Özürdilerim ama çıkmam lazım annem baskı yapıyor Sad
Marietta Dennise Black

Marietta Dennise Black

Kadın
Ruh hali : Büyük Kavga.. Hmbl7
Kan statüsü : safkan
Galleon : 12345

Büyük Kavga.. Empty
MesajKonu: Geri: Büyük Kavga..   Büyük Kavga.. Icon_minitimePtsi 05 Mayıs 2008, 19:11

"Ne oldu tek Slytherin olarak bana gücün yetmedi de arkadaş mı çağırdın!?" dedi Gryfindorlu kız sırıtarak..

"A evet çok korktum bak korkudan yerimde duramıyorum ellerim titriyor"

"O zaman korkmaya devam et!,Sizinle daha fazla kalamıycam.. Uğraşmak istemiyorum.

Dennise arada dönen bu dialogtan kafasını iki yana çevirmekten sıkılmıştı.Gyrfindorlu kız bir hışımla yerinden kalkıp giderek buna bir son vermişti.Dennise yinede gitmesine bir anlam verememişti.O giderken arkasından bakıp mırıldandı:

"Hah!şuna da bakın!uğraşmak istemiyormuş" kafasını başka yöne çevirerek yine mırıldandı:"Lnet olası bulanıklar.Her yerdeler ve hepsi ayrı bir cins!"

Gözleri Slytherinli kıza takıldı.1.sınıfa benziyordu ama gelecekte sıkı bir safkan olacakı.Bu belliydi.Dennise ona gülümseyerek elini uzattı:
"Dennise...Dennise Black"

Sonrada ilerdeki taşların üstüne oturdu.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/mar
Daphne GreenGrass

Daphne GreenGrass

Kadın

Büyük Kavga.. Empty
MesajKonu: Geri: Büyük Kavga..   Büyük Kavga.. Icon_minitimePtsi 05 Mayıs 2008, 20:58

Gryffindor’lu kız arkasına bakmadan hızlıca çekip gitti. Aslında korktuğu çok belli oluyordu. Slytherin’li kızın konuşmasıyla Daphne kendine geldi.
"Hah!şuna da bakın!uğraşmak istemiyormuş.Lanet olası bulanıklar.Her yerdeler ve hepsi ayrı bir cins!"

Daphne söylediklerine katılıyordu. Zaten onunda istediği buydu biran evvel Hogwarts’dan bulanıklar gitmeliydi. Başka çaresi yoktu. Bunun içinde birçok çalışma vardı zaten. Arkasından yürünecek ve örnek alınan bir önderlerinin olması çok güzeldi. Daphne bunları düşünüyordu.
"Dennise...Dennise Black"Sıcak bir gülümsemeyle elini uzatmış ve ağzından bunlar dökülmüştü diğer Slytherin’linin. Daphne çok mutlu olmuştu. Yeni biriyle tanışmıştı üstelik bu kişide Daphne’a yabancı değildi çünkü düşünceleri aynıydı büyük bir mutlulukla baktı ona elini uzatırken”"Daphne GreenGrass 1.sınıf öğrencisiyim yeni başladım"Daphne bir kez daha Slytherin’li olmaktan gurur duymuştu.

Büyük Kavga..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kavga