Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Muggle Araştırmaları

2 posters
YazarMesaj
Severus Rodney Anthony
Muggle
Severus Rodney Anthony

Erkek
Ruh hali : Muggle Araştırmaları 10811077vl2
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12182
Ekspresso Puanı : 0

Muggle Araştırmaları Empty
MesajKonu: Muggle Araştırmaları   Muggle Araştırmaları Icon_minitimeSalı 06 Mayıs 2008, 17:11

Hogwarts'ın bulutlu günlerinden birisi daha.. Hava insan üzerinde sanki bir sıkıntı oluşturuyor gibiydi. Severus'da ortak salonda şöminenin karşısındaki koltukta biraz ısınmaya çalışıyordu. Daha sonra koltuktan kalktı. Cam kenarına doğru geçti. Dışarıya bakıyordu. Kap kara bulutlar gökyüzünü iyice kaplamıştı. Belkide yağmur yağar..

Ortak salonda hiçbir arkadaşı yoktu. Sıkılmıştı aslında. Ama cam kenarından dışarıyı izlemek. Sevdiği şeylerden birisiydi. Kafasını biraz daha kaldırdı. Gökyüzüne doğru bakıyordu. Ardından cam kenarından ortak salın kapısına gitti.

Ortak salondan çıktı. Merdivenlerde büyük bir öğrenci kalabalığı vardı. Herkes sanki bir telaş halindeydi. Çoğunun ödevi vardır.. Evet.. Belkide ödevleri vardı. Severus da biraz ders çalışmalıydı. Şu Muggle Araştırmaları'nda bilmediklerimi öğrensem..Hiç de fena olmaz..

Doğruca kütüphanenin yolunu tuttu. Burası ne kadar da sessiz.. Kütüphane gerçekten çok sessizdi. Kimi eline bir kitap almış dikkatlice kitabı okurken, kimi ise elindeki kitapta yazanları parşömene geçiriyordu. Burası ders çalışmak için çok uygun..

Kitapların dizili olduğu sıra sıra dolaplardan Muggle Araştırmaları dersliyle ilgili olabililecek kitabı arıyordu. Nerede bu kitaplar.. kitapları tek tek çıkarıp kapaklarında yazan isimlere bakıyordu. "Bu karanlık sanatlar için.. Bu neymiş.. Bu da muska dersiyle ilgili.. Heh.. Şurdaki muggle araştırmaları galiba.." Aradığı kitabı yine bulamamıştı. Birinden yardım istemeyi düşünüyordu..

Out : İsteyen Gelebilir..
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/sev
Rachel M. Scott
Muggle
Rachel M. Scott

Kadın
Ruh hali : Muggle Araştırmaları Cheesyol1
Galleon : 12096

MesajKonu: Geri: Muggle Araştırmaları   Muggle Araştırmaları Icon_minitimeÇarş. 07 Mayıs 2008, 18:11

Kızlar tuvaletinin kapısı hızla açıldı. İçeriden uzun siyah saçlı bir kız çıktı. Kısık sesle kendi kendine konuşuyordu... Her zaman yanında taşıdığı mor çantasının ipleri yerlerde sürünüyor ama Rachel bununla ilgilenmiyor, hala saçıyla oynuyordu. Ayaklarının onu nereye götürdüğü farketmeden uzun uzun yürüdü. Eski neşesine kavuşmuş, herkese gülücükler dağıtıyordu...

Geldiği yer ona göre çok sessizdi. Etrafına bakındı. Herkesin elinde bir kitap vardı. 'Kütüphanede miyim?' diye geçirdi içinden. Daha önce buraya gelmemişti, dersler onu fazla ilgilendirmezdi. Çevresine bakarak yürüdü. Aynı binada olduğu ama daha önce konuşmadığı birisi onun 5 adım ilerisinde duruyordu.. Rachel çocuğun yanına yaklaştı ve ondan beklenmeyecek kadar kısık bir sesle;

"Merhaba..."

Dedi. Henüz adını bilmediği çocuk ondan uzun boyluydu, Rachel ona sesini duyurabilmek için parmak uçlarında yükselmişti...
Severus Rodney Anthony
Muggle
Severus Rodney Anthony

Erkek

MesajKonu: Geri: Muggle Araştırmaları   Muggle Araştırmaları Icon_minitimeÇarş. 07 Mayıs 2008, 18:19

Offf..Nerede bu kitap ?

Severus kitabı hala bulamamıştı ve çılgına dönmüştü. Bir sağına bir soluna bakınıp duruyordu. Biraz da sinirlenmişti. Kütüphane'deki sessizlik biraz bozulmuştu. Hafif bir gürültü oluşmuştu sanki. Sinirini çıkarır gibi bağırdı bir anda..

"Sesinizi kesin. Madam Pince'nin hepinize gününü göstermesini mi istiyorsunuz?"

Bir anlık sinirle etrafındakilere patlamıştı resmen.. Merlin'in sakalı..!Ne yapıyorum ben.. Etrafındakiler sinirle ona doğru bakarken bir ses duydu.

"Merhaba..."

Dönüp baktığında karşısında bir kızı gördü.. Bu da kim ? Daha önce görmediğime eminim.. İlk olarak kızın cüppesine baktı. Bir Gryffindor'lu olduğunu anladı. Ne yani ? Bizim binada olmasına rağmen onu tanımıyor muyum ? Kıza biraz daha baktıktan sonra bir cevap verdi.

"Merhaba.. Ben Severus.. Severus Anthony.."
Rachel M. Scott
Muggle
Rachel M. Scott

Kadın
Ruh hali : Muggle Araştırmaları Cheesyol1
Galleon : 12096

MesajKonu: Geri: Muggle Araştırmaları   Muggle Araştırmaları Icon_minitimeÇarş. 07 Mayıs 2008, 18:30

Gryffindorlu çocuk ona daha önce görmemiş gibi bakıyordu. Rachel mahçup mahçup gülümsedi ona. Parmak uçlarında yaylanıyordu hala...

"Merhaba.. Ben Severus.. Severus Anthony.."

Severus... İsim hafızası zayıf olduğu için Rachel ismi aklına iyice yerleştirmeye çalıştı.

"Bende Rachel... Rachel Minevra Lomax.. Ama Rachel demeni tercih ederim. Minevra biraz daha resmi geliyor bana. Sadece annem Minevra der bana. Zaten bu ismide o koymuş."

Gözlerini devirerek ekledi;

"Ne gerek varsa..."

Sonra mahçup bir ifadeyle Severus'a baktı. Yine çok konuşmuştu. Daha yeni tanıştığı birine bu kadar şey anlatılır mıydı? İşte bu yüzden geveze olarak nitelendirilirdi Rachel. Gözlerini Severus'un yüzüne çevirdi. O ne düşünmüştü acaba?...
Severus Rodney Anthony
Muggle
Severus Rodney Anthony

Erkek

MesajKonu: Geri: Muggle Araştırmaları   Muggle Araştırmaları Icon_minitimePerş. 08 Mayıs 2008, 15:29

"Bende Rachel... Rachel Minevra Lomax.. Ama Rachel demeni tercih ederim. Minevra biraz daha resmi geliyor bana. Sadece annem Minevra der bana. Zaten bu ismide o koymuş.Ne gerek varsa..."

Severus gözlerini Rachel'e dikmiş onu süzüyordu. Uzun uzun tanıttı kendini.. Acaba nasıl biri? Daha önce ismini hiç duymamıştı. Yeni tanışsada ismi kulağına gelmiş olmalıydı. Sonuçta aynı binadayız.. Rachel'e bakarken bir anda da ona cevap verdi.

"Tanıştığımıza memnun oldum Rachel."

Bu cümlelerini söylerken birbirlerinin elini sıktılar. Daha sonra Severus gözlerini tekrar kitapların sıralı olduğu tozlu raflara çevirdi. Siniri git gide artıyordu. Aradığı kitabı hala bulamamıştı. Acaba o biliyormudur? Rachel'e bilip bilmediğini sormayı planlıyordu ama daha sonra vazgeçti. Rafları incelemeye, kitapların isimlerine tek tek bakmaya devam ediyordu..

Muggle Araştırmaları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Muggle Kent Gezisi