Öğleden sonra sıcaklığı heryeri ısotmıştı.Ama gölün yanındaki yosun tutmuş taşlar hala çok soğuktu beliki gölün o buz kesen soğukluğu gölden taşlara geçmişti.Güneşin olmasına rağmen havada serin bir güz hava mevcuttu.
Cassy nedensizce yürüyordu.Kendini bu aralar çok yanlız hissediyordu ayrıca nedensiz yere isyan etmek bağırmek çağırmak vede birazda tokat atası vardı.İnsanların onu anlamasını beklemeiyordu çünkü onu aileside anlamıyordu zaten onlar niye anlasaydıki?Bütün güvendikleri ve sevdikleri onlardan uzaktı en sevdiği kuzeni ve kardeşi bile onunla ilgilenmiyordu hadi diğerleri sihir bakanlığındaydı ama Linda ve Catalina okuldaydı.İçinden umutsuzca ''sanırım yanlızkalkdım'' dedi.
Ardından bir ağacın yanına oturdu ve başını ağaca yaladı.Umutsuzca ağpacın dallarına baktı.Sağdece ağlamak istiyordu ama bunu yapmamalıydı.Çünkü ağlamak güçsüzlüğü ve savunmasızlığpı simgelerdi ozaman mugglelardan bulanıklardan hiçbir farkı kalmazdı.Herşeye katlanabilirdi ama buna asla katlanamazdı asla.
İçinden ''ne düşünüyorum ben kendimden utanıyoprum bulanıklartdan ve mugglelardan bahsediyorum olamaz onlardan bassetmekten vazgeçmeliyim evet vazgeçmeliyim'' dedi sinirle.Ardından çantasından KSKS kitabını aldı ve okumaya başladı...