Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

-Sessiz yaklaşım-

4 posters
YazarMesaj
Angelina Voleta Anderson

Angelina Voleta Anderson

Kadın
Ruh hali : -Sessiz yaklaşım- 11mt8
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12206
Ekspresso Puanı : 1

-Sessiz yaklaşım- Empty
MesajKonu: -Sessiz yaklaşım-   -Sessiz yaklaşım- Icon_minitimePerş. 08 Mayıs 2008, 18:30

Molly ilk defa Hogwarts bahçesindeki ejderha çiftliklerine uğrayacaktı.Orayıda gerçekten çok merak ediyordu.Zaten her zaman ejderhalara merakı da olmuştur..Üzerine lacivert ceketini geçirdi..Saçlarını ise salık bıraktı..Ve yüzündeki o makyajı ..süperdi..Ayağında ise siyah botları..Yavaş adımlarla ejderha çiftliklerine doğru yaklaşmaktaydı..Oraya vardığında,ellerini başının üstüne koydu ve ,

"Tanrım hava ne kadar da soğuk..!"

dedi kendi kendine..Ve etrafı gezmeye devam etti.Gezerken ayağına bir şey takıldı ve Molly aniden yere düştü.

"Lanet olasıca çakıl taşları.."

dedi bilmiş bilmiş söylenerek..

out:canım tnışm fstını geçelimç..güya tnışmışız gibi olsun
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/mol
Rachel M. Scott
Muggle
Rachel M. Scott

Kadın
Ruh hali : -Sessiz yaklaşım- Cheesyol1
Galleon : 12096
Ekspresso Puanı : 0

-Sessiz yaklaşım- Empty
MesajKonu: Geri: -Sessiz yaklaşım-   -Sessiz yaklaşım- Icon_minitimePerş. 08 Mayıs 2008, 18:42

Rachel Gryffindor ortak salonundan çıktı. Orada tıkılıp kalmaktan bıkmıştı artık. Biraz temiz hava herzamanki gibi onu rahatlatacaktı. Binanın içinde bir süre yürüdükten sonra bahçeye çıktı. Daha önce birinden duyduğu ejderha çiftliklerini görmeyi çok istiyordu. Kimden duymuştu acaba? Bi türlü hatırlamayamıyordu. Bi hatırlasa... Ah bi hatırlasa.. Gidip ona soracaktı ama yine hafıza sorunu nedeniyle unutmuştu. Yasak ormana doğru yürümeye başlamıştı bile. Ormanlar yavaş yavaş sıklaşıyor, ağaçların dalları Rachel'ın saçlarına dolanıyordu. Büyük bir ağacın köküne takılıp sendeledi. Önce önündeki uzun yola sonra da arkasına,az önce geldiği yola, baktı. Henüz fazla ilerlememişti yani geri dönebilir ve kendisini yine merak içinde bırakabilirdi. Derin bir nefes aldı ve yoluna devam etti...

Uzun bir süre hatta Rachel'a çok uzun gelen bir süre yürüdü. Karşısına hiçbir şey, hiç kimse çıkmamıştı. Sanki koca ormanda bir tek o vardı... Gözlerini kırptı, biraz ilerisinde birini gördüğünü sandı... Sanki yere düşmüş birisi vardı... Adımlarını biraz daha hızlandırdı... Molly... Evet gördüğü kız çocuğunu tanıyordu.

"Molly!!.."

Diye bağırdı. Aralarındaki mesafe fazlaydı. Rachel koşar adımlarla yürümeye devam etti ve duyabileceğine karar verince tekrar bağırdı;

"Molly!..."
Angelina Voleta Anderson

Angelina Voleta Anderson

Kadın

-Sessiz yaklaşım- Empty
MesajKonu: Geri: -Sessiz yaklaşım-   -Sessiz yaklaşım- Icon_minitimePerş. 08 Mayıs 2008, 18:48

"Molly!.."

diye bağırıyordu bir kız..Molly ilk dediğinde duyamadı ama kız sonra ikinci defa söyleyince duyup,

"Aaa..Rachel nasılsın canım ya?.."

diye sordu ..Kendi kendini mutlu etmeye çalışıyordu zaten.Yine sinirleri tepesine çıkmıştı Molly'nin..Aslında şimdi bir macera yaşamk hiçte fena olmazdı..Molly çok hayal kuran bir kızdı ve yine her zaman ki gibi hayal kurmaya başladı..Hayalinde ise ; Rachel ile süper maceralar yaşıyorlardı..
Rachel M. Scott
Muggle
Rachel M. Scott

Kadın

-Sessiz yaklaşım- Empty
MesajKonu: Geri: -Sessiz yaklaşım-   -Sessiz yaklaşım- Icon_minitimePerş. 08 Mayıs 2008, 18:57

Rachel birini gördüğü için rahatlamıştı... Hele de tanıdığı birini gördüğü için mutluluktan uçmak üzereydi. Molly sonunda onun bağırışlarını duymuştu...Hatta "Aaa..Rachel nasılsın canım ya?.." diyerek konuşmaya bile başlamıştı. Rachel tanıdığı birinin yanında olmanın rahatlığıyla konuşmaya başları;

"İyiyim..Ya da sayılırım... Sen nasılsın?"

Işıldayan gözlerle Molly'e baktı. O burada ne yapıyordu acaba? Hemde tek başına.. Rachel kendi aklından geçenlere güldü. 2 dakika öncesine kadar o da tek başınaydı. Hoş kendisinin de ne yaptığını bilmiyordu. Ejdarha çiftliklerini görmeye gelmişti ama görünürde ejderha falan yoktu...
Angelina Voleta Anderson

Angelina Voleta Anderson

Kadın

-Sessiz yaklaşım- Empty
MesajKonu: Geri: -Sessiz yaklaşım-   -Sessiz yaklaşım- Icon_minitimePerş. 08 Mayıs 2008, 19:02

"İyiyim..Ya da sayılırım... Sen nasılsın?"

dedi Rachel ışıldayn gözleriyle.Molly üşüdüğü için elleriyle vücuduna ilk önce destek verdi sonra ,

"İyiyimde..sen neden iyi sayılırsın?"

diye sordu..Her zaman bu gıcıklığı yapmasa olmayacaktı Molly..Çıkıntılıkta usta haline gelmişti.Aslında şuan bile ne yaptığını bilmiyordu..Saçma sapan şeylerle uğraşıp vakit geçirmekti tek amacı..
Rachel M. Scott
Muggle
Rachel M. Scott

Kadın

-Sessiz yaklaşım- Empty
MesajKonu: Geri: -Sessiz yaklaşım-   -Sessiz yaklaşım- Icon_minitimeC.tesi 10 Mayıs 2008, 15:38

Rachel Molly'nin onun derdini dinlemek istemesine gülümsedi. Ama bi derdi yoktu ki... Neden iyi olamadığını kendi de bilmiyordu. Molly'i daha fazla bekletmeyip sorusuna cevap verdi;

"Önemli birşey değil.. Ama teşekkür ederim.."

Sonra aklına yeni birşey afgelmiş gibi avcunun içini alnına dayadı;

"Benim bir işim vardı.. Gitmem gerek sonra görüşürz.."

Koşarak okula doğru yol aldı..
Angelina Voleta Anderson

Angelina Voleta Anderson

Kadın

-Sessiz yaklaşım- Empty
MesajKonu: Geri: -Sessiz yaklaşım-   -Sessiz yaklaşım- Icon_minitimePaz 11 Mayıs 2008, 14:08

"Benim bir işim vardı.. Gitmem gerek sonra görüşürz.."

dedi Rachel..Molly 'nin gülen suratı birden bire asılmış durumdaydı..Ne güzel hayaller kurmuştu oysa ki..Belki Rachel ile maceralar yaşayabilirlerdi..Belki de saçma sapan şeyler kuruyordu..Ama zaten Rachel çoktan koşa koşa okulun yolunu tutmuştu bile..Molly aldırış etmeden yeni biri gelir diye düşündü ve kayalıklara yaslanarak oturdu..Keşke Chester gelsede onunla doya doya sohbet etsem diye geçiriyordu içinden..
Hector Tom Andson
Muggle

Erkek
Ruh hali : -Sessiz yaklaşım- Heyup7
Galleon : 12164

-Sessiz yaklaşım- Empty
MesajKonu: Geri: -Sessiz yaklaşım-   -Sessiz yaklaşım- Icon_minitimeCuma 30 Mayıs 2008, 12:51

Hector, okul arazisinde, elleri cebinde boş boş dolaşıyordu. Canı felaket sıkılıyordu. Okulun arazisi gerçekten çok büyüktü. Hector, göle gitmişti, seraya da gitmişti ama çiftliklere ve ormana gitmemişti. Şimdi bir çiftliklere bakamaz mıydı? " Peki ya ejderhalar varsa... " dedi kendi kendine. " Varsa da kafeslidir herhalde. " dedi ve aydınlık ağaçların arasına daldı.
Biraz ileride Gryffindor'dan bir kız oturuyordu. " Yalnız değilim. " dedi Hector gülerek. Kızın yanına yaklaştı ve " Merhaba, ben Hector Tom Dumbledore. Nasılsın? " dedi.
Angelina Voleta Anderson

Angelina Voleta Anderson

Kadın

-Sessiz yaklaşım- Empty
MesajKonu: Geri: -Sessiz yaklaşım-   -Sessiz yaklaşım- Icon_minitimeCuma 30 Mayıs 2008, 13:02

" Merhaba, ben Hector Tom Dumbledore. Nasılsın? "

Bu sözü duyar duymaz yerinden kalktı..Arkasına dönüp,bu sözü söyleyen kişiye baktığında bir erkek gördü.Üstünde Gryffindor cübbesi vardı.Bu iyiydi,en azından aynı binadalardı.İyi arkadaş olabilmeleri için bir avantaj olabilirdi.Onu pek fazla bekletmeden cevap verdi,

" Merhaba , bende Molly Anderson,iyiyim ya sen? "

Yeşil parıldayan gözlerini kısmış bir şekilde öylece onu izliyordu.Acaba onunla iyi anlaşabilecek miydi?
Hector Tom Andson
Muggle

Erkek

-Sessiz yaklaşım- Empty
MesajKonu: Geri: -Sessiz yaklaşım-   -Sessiz yaklaşım- Icon_minitimeC.tesi 31 Mayıs 2008, 19:08

Kız, Hector'un sesini duyunca aniden ayağa fırladı. Hector kızın deli olup olmadığını mrak ederek bir adım geri çekildi. Kız, Gryffindor'dandı. Ama Hector onu daha önce hiç görmemişti.
Kız, hemen " Merhaba , bende Molly Anderson,iyiyim ya sen? " dedi. Gözlerinin içi parlıyordu. Hector da " Tanıştığımıza memnun oldum Molly. Ben de iyiyim. Teşekkürler, sadece biraz turlayayım dedim de. " dedi. Bir yandan cam mavisi gözleriyle etrafı tarıyordu. Burası bir hayli yakındı çiftliklere ama hiç ejder sesi yoktu. Zaten Bakanlık'ın yılın ortasında çocuk ve gençlerle dolu bir şatoya ejderha göndermesi çok büyük saçmalıktı. Peki ama bu kız ne arıyordu burda?
" Sen burda ne arıyorsun? Burası pek öğrenciler tarafından tercih edilmez de. Ya da en azından şu an öyle gözüküyor. Ne kadar ıssız değil mi? Hem bu doğal çünkü Yasak Orman iki adımlık yerde. " dedi.
Angelina Voleta Anderson

Angelina Voleta Anderson

Kadın

-Sessiz yaklaşım- Empty
MesajKonu: Geri: -Sessiz yaklaşım-   -Sessiz yaklaşım- Icon_minitimePtsi 02 Haz. 2008, 16:49

" Tanıştığımıza memnun oldum Molly. Ben de iyiyim. Teşekkürler, sadece biraz turlayayım dedim de. "

" Sen burda ne arıyorsun? Burası pek öğrenciler tarafından tercih edilmez de. Ya da en azından şu an öyle gözüküyor. Ne kadar ıssız değil mi? Hem bu doğal çünkü Yasak Orman iki adımlık yerde. "

Molly sadece sessizce usul usul duruyordu.Ama son sorusuna cevap vermesi gerekiyordu.Eğer vermezse bu biraz yüzsüzlüğe kaçabilirdi.Yerden aldığı çakıl taşıyla biraz oynadıktan sonra ileriye doğru fırlattı ve hemen ardından cevap verdi,

" Ejderhaları severim hem de macera arıyorum, istersen sende benimle birlikte macera yaşayabilirsin. "

azla mı ileri gitmişti acaba?Yok canım daha neler artık,ne ileri gitmesi.Sonuçta macera yaşamakta ne vardı ki.Hem üstelik şu son zamanlarda bütün öğrencilerin canıda sıkılmışken...
Hector Tom Andson
Muggle

Erkek

-Sessiz yaklaşım- Empty
MesajKonu: Geri: -Sessiz yaklaşım-   -Sessiz yaklaşım- Icon_minitimePtsi 02 Haz. 2008, 20:09

Hector Molly'nin tuhaf bir kız olduğu izleminimine kapılmıştı. Molly Hector'un sorusunu cevaplamadan bir iki saniye öylece durdu. Sonra bir taş aldı ve öylece fırlattı. " Ne acayip birisi! " diye geçirdi içinden.
En sonunda kız cevabını verdi :
" Ejderhaları severim hem de macera arıyorum, istersen sende benimle birlikte macera yaşayabilirsin. " Hector kıza bakakalmıştı. Ne demek macera yaşamak? Kız utanmasa, " Gel Yasak Orman'da piknik yapalım " diyecekti. Hector bunu söylemeye karar vermişti.
" İsteren Yasak Orman'da çiçek toplayalım. " dedi. Büyük kabalık etmişti ama hak etmişti kız da. " Şu an Hogwarts'ta ejderha olmadığına eminim Molly. Üstelik, biz 11 yaşındayız, ejderhaya Aguamenti mi yapmayı düşünüyorsun? " dedi. Ve mavi gözlerini yüksek ağaçlarda dolaştırmaya başladı. " Tamam, Gryffindor'uz ve cesuruz, maceraya bayılırız ama zaten binamız ikinci. Arada az fark varken, iki koca kertenkele göreceğiz diye binamızı sonuncu yapmayalım istersen. " dedi, ağacın dibindeki mantarları incelemye koyuldu. " Bence burada ejderhadan daha önemli şeyler var. Bunlar, " dedi mantarları göstererek " öyle her zaman bulunmaz. Çok değerlidir. "
Angelina Voleta Anderson

Angelina Voleta Anderson

Kadın

-Sessiz yaklaşım- Empty
MesajKonu: Geri: -Sessiz yaklaşım-   -Sessiz yaklaşım- Icon_minitimePtsi 02 Haz. 2008, 20:40

" İsteren Yasak Orman'da çiçek toplayalım. "

Molly bu lafın üzerine sesli bir kahkaha patlattı.Sonra da ona dönerek,

"Ay komiksin valla. "

dedi.Çok vakit geçmeden Tom konuşmaya başlamıştı,

" Şu an Hogwarts'ta ejderha olmadığına eminim Molly. Üstelik, biz 11 yaşındayız, ejderhaya Aguamenti mi yapmayı düşünüyorsun? "

Ay şu bilmişe de bak.Hiç Molly'nin kafasından değildi bu Tom.Molly hiçbir şeyi umursamıyordu özellikle korkakları.Şuan Tom onun gözünde bir korkaktı.Tamam belki korkmuş olabilirdi ama söylemeliydi.Of Molly yine ne saçmalıyorsun sen diye geçirdi içinden.Tam o sorada Tom yine konuşmaya başladı,

" Bence burada ejderhadan daha önemli şeyler var. Bunlar, "

Mantarları işaret ediyordu.Molly Tom'a tuhaf bir şekilde baktı.Mantarlar mı?Bunlar mı ilginçti.Birse her zaman bulunmaz çok değerlidir diye eklemişti cümlesinin sonuna.Mantarlar Molly için hiçte ilginç şeyler değildi.Ellerini beline koydu ve bu kelimeleri söyledi,

" Hadi ama yapma , yoksa korkuyor musun? "

Aslında amacı onu gaza getirmekti.Molly bu konularda gerçektende çok başarılıydı.
Hector Tom Andson
Muggle

Erkek

-Sessiz yaklaşım- Empty
MesajKonu: Geri: -Sessiz yaklaşım-   -Sessiz yaklaşım- Icon_minitimeSalı 03 Haz. 2008, 10:04

Hetor, zehri oldukça değerli olan bu mantarlardan bi-iki tanesini almaya çalışıyordu. Eğer eline falan akarsa çok kötü şeyler olabilirdi. Bir keresinde karşı komşuları sırf bu yüzden sol kolunu kaybetmişti. Ve o gün öğrenmişti ki, bu zehir pek çok yaratığınkinden çok daha kudretliydi. Etkisini yok etmek için tam 2 litre Anka Gözyaşı gerekiyordu. En azından Hector komşusunun öyle dediğini hatırlıyordu.
Molly, mantarla pek ilgilenmiyordu. Hatta Hector'a bir tuhaf bakıyordu. Aslında Hector şu an biraz ilginç hissediyordu kendini. En az bir Ravenclaw kadar inclemeci, en az bir Slytherin kadar fırsatçı, en bir Hufflepuff kadar kuralcı ve kendi halindelik... Ama şüphesiz Gryffindor'un sahip olabileceği en büyük cesareti gösterşyordu. Bu mantarların zehri çok hızlı yayılıyor ve tıpkı kurtadam yaraları gibi geçmiyordu.
Molly, bir anlık duraksamadan sonra " Hadi ama yapma , yoksa korkuyor musun? " dedi. Hector birden durdu. " Yoksa korkuyor musun? ". Sanki içinde bir volkan patlıyordu. Öfke kabarıyordu içinde. Karnından yukarı, beynine sefer düzenliyordu. Tüm beynini kaplayacak, Hector'u kontrol altına alıp Molly'yi cayır cayır yaktıracaktı.
Ancak Hector, Sophia'nın kendisine verdiği nasihati hatırladı. " Öfken sana ait, sen ona değil! " . Hemen mantarı bıraktı. Zavallı mahluku nasıl sıkmışsa, gövdesinde bir delik açmıştı ve oradan her an zahir akabilirdi. Bir-iki derin nefes aldı. Sakinleşmişti. Herşey kontrol altındaydı.
" Bak Molly, eğer korkuyor olsaydım, bir korkak olurdum. Eğer bir korkak olsaydım, şu an bu cüppenin içinde olmazdım. Eğer korkak olsaydım, şuan bu mantara dokunmazdım. " dedi buz gibi soğuk bir ses, yanardağ gibi kasılmış mavi gözlerle. Sonra yerden bir dal parçası aldı. Mantarda açılmış deliğe değdirdi. Delikten yaşilimsi bir sıvı dalın ucuna aktı. Büyük bir hışırdama ile ince sopaya dağıldı. On saniye sonra sopa küçücük tanecikler halinde yere dağılmıştı.
" Anladın mı şimdi? " dedi. Sonra sinsi sinsi sırıttı. " Beni gaza getireceğini sanıyorsan boşa ümitlenme. Herkes benim Zihnebend'de yeteneğim olduğunu söyler. Ayrıca kurnazımdır da. " dedi. Bir şişe çıkardı ve mantarın zehriyle doldurdu küçük şişeyi. " Kendine iyi bak. " dedi ve şatoya doğru ilerledi. Sonra dönüp Molly'ye bir hayli küçümser bir ses tonu ile " Dikkatli ol da ejderhalarla poker oynarken hile yapmasınlar! " dedi ve alayla şatoya giderek gözden kayboldu.
Angelina Voleta Anderson

Angelina Voleta Anderson

Kadın

-Sessiz yaklaşım- Empty
MesajKonu: Geri: -Sessiz yaklaşım-   -Sessiz yaklaşım- Icon_minitimeSalı 03 Haz. 2008, 12:09

" Bak Molly, eğer korkuyor olsaydım, bir korkak olurdum. Eğer bir korkak olsaydım, şu an bu cüppenin içinde olmazdım. Eğer korkak olsaydım, şuan bu mantara dokunmazdım. "

Çocuk adeta bilmece gibi konuşmutu.Molly içinden 'vayy' diye geçirdi.Gerçekten de sinir biriydi.Ama Molly onu sinirlendirmek için söylememişti bu sözleri amacı sadece gaza getirmekti.Tom hemen ardından yine konuşmaya başladı,

" Anladın mı şimdi? "

" Beni gaza getireceğini sanıyorsan boşa ümitlenme. Herkes benim Zihnebend'de yeteneğim olduğunu söyler. Ayrıca kurnazımdır da. "

Çocuğa bak be.! Anında Molly'nin zihninden geçenleri okumuştu.En kısa zamanda onunla bir zihinbend çalışması yapmalıydı belki Molly'ninde gelişebilirdi.

" Kendine iyi bak. "

" Dikkatli ol da ejderhalarla poker oynarken hile yapmasınlar! "

Molly ayağıyla sertce yere vurdu.Şuan gerçekten çok sinirlenmişti.Ona sinirlice baktı ve,

" Seni pis bulanık. "

dedi ama artık çok geçti çünkü çocuk çoktan okul'un yolunu tutmuştu.Molly hala kendinden emindi.Cesurdu da..Kendini aldığı gibi yasak ormanın yolunu tuttu..
Stefania Valérie Bécaud
Seherbaz
Stefania Valérie Bécaud

Kadın
Galleon : 12071
Ekspresso Puanı : 3

-Sessiz yaklaşım- Empty
MesajKonu: Geri: -Sessiz yaklaşım-   -Sessiz yaklaşım- Icon_minitimeSalı 26 Ağus. 2008, 15:23

Rp ortamı boşaldığı için Kilit + Arşiv
http://www.hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164

-Sessiz yaklaşım-
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sessiz Koridor