Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Koridorlarda Yürüyüş...

+2
Constantia Inés Kalliope
Rose D. Kroes
6 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Anna Luaná del Muñeco
Yazar
Anna Luaná del Muñeco

Kadın
Ruh hali : Koridorlarda Yürüyüş... - Sayfa 2 Heyup7
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12114
Ekspresso Puanı : 18

Koridorlarda Yürüyüş... - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Koridorlarda Yürüyüş...   Koridorlarda Yürüyüş... - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. 05 Haz. 2008, 13:56

Etrafına aranırcasına bakınıyordu Silvia. En sevdiği bilekliğini bu sabah kaybetmişti. Yatakhanenin en sonlarındaki kıyafet yığınının içinine aradı. Nihayet ki burdaydı bileklikleri. Kaybolmalarını göze alamazdı, en sevdiği, en değer verdiği eşyaydı. Üstündeki pijamaları çıkartarak pembe bluzunu üstüne geçirip, eteğini de giydi. Yatakhanede nedense kimse yoktu. Genellikle kızlar sabah yürüyüşü için gölde buluşurlardı. Rastlantı, bir kız içeriye girdi. Geçenlerde ortak salonda konuştuğu kızdı. Silvia'nın selam vermesine fırsat vermeden hemen konuşmaya başladı. " Silvia'ydı değil mi ? Yanlış hatırlamıyorum... " dedi kız, meraklı bakışlar altında Silvia ses tonunu alçaltarak devam etti. " Silvia, evet... Sende Nina olmalısın ? "

" Evet Nina'yım. Elbise beğeniyorsan bence yatağındaki elbiseyi seç, tavsiyem. " dedi Nina. Silvia birden üstündekinin kötü olduğunu düşünerek hoyratça üstündekileri çıkartarak Nina'nın dediği beyaz elbiseyi giydi. Bu Silvia'yı biraz daha açmıştı. " mmh... bu güzelmiş sahiden, teşekkürler Nina, neyse benim gitmem gerek. Sonra görüşürüz. " " dedi Silvia vve yatakhanenin kapısını açarak dışarıya çıktı. Üstünde sallanan beyaz elbisesi, merdivenlerden indikçe daha ahnekli savruluyordu. Iki kat aşağıya indi merdivenlerden. Uzun Hogwarts koridorlardan ilerlerdikçe koridorlar sessizleşiyor gibiydi.

Daha sonra ilerde Daffodil, Tom ve hiç tanımadığı bir kız vardı. Sarışın bir kızdı. Ilerden görüldüğü kadarıyla, güleryüzlü birisi gibi görünüyordu. Iyi anlaşmışlardı galiba. Silvia'nın gelmesi acaba muhabbetlerini bozar mıydı ? Bilenmez ama Silvia yavaşça yakınlarına doğru ilerlemeye başladı.
" Aaa, bu ne süpriz. Nasılsınız, bende merakımdan dolaşıyordum. Ne zamandır burdayız dolaşamadım bir türlü. " dedi gülerek. Onlara doğru bakış atarak, etrrafa bakmaya devam etti. Silvia'nın umursamaz tavrıydı bu. Onlara doğru tekrar dönerek verecekleri cevabı beklemeye başladı.
Rose D. Kroes

Rose D. Kroes

Kadın
Ruh hali : Koridorlarda Yürüyüş... - Sayfa 2 Heyup7
Galleon : 12046
Ekspresso Puanı : 0

Koridorlarda Yürüyüş... - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Koridorlarda Yürüyüş...   Koridorlarda Yürüyüş... - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma 06 Haz. 2008, 12:36

Rose yine suskun kalmıştı. Hector ve Daffodil ise baloya gitmeyle bir konuyu tartışıyorlardı:
" Tabii ki de Rose ,ortak salon'da hep beraber toplaşarak gideceğiz zaten. Sen de hazırlandıktan sonra ortak salona gidersin. Oradan birlikte gideriz. "dedi Daffodil. Onun ardından Hector biraz sıkınca:
" Üzgünüm Daff ama alınan karara göre; partneri olanlar sevgilileri ile gelecekler. Yani yalnız kendisi ve partneri... Ama tüm Gryffindorlar aynı masada oturuyoruz. Yani siz beraber gelebilirsiniz. Dedim ya masa ortak... "dedi. Daffodil onun ardından soluk almaksızın:
'' Bunu biliyorum fakat diğerleriyle konuşurum,kabul edeceklerdir. Zaten beraber gidilse de olur sonuçta masa ortak . Bu belirgin. "dedi. Hectorsa:
" Kesinlikle doğru. Offf, ne sıkıcı gün! Hadi biraz yürüyelim. Durmayalım böyle. "dedi ve yürümeye başladılar. Yine susmuşlardı Rose düşnüyordu. Tam bu sırada Hector Rose ile Daffodil'e yaklaşarak fısıldadı:
" Bu kızı hep yalnız görüyorum. Tanıyor musun onu? " Rose Slytherinli kıza dikkatlice baktı. İlk kez görmüyordu onu. Oda kendisi gibi yeni gelmiş olmalıydı. Rose Slytherinli kıza bakarken birden irkildi biri daha gelmişti yanlarına. İçlerinden birini tanıyor olmalıydı ki konuşmaya başladı:
" Aaa, bu ne süpriz. Nasılsınız, bende merakımdan dolaşıyordum. Ne zamandır burdayız dolaşamadım bir türlü. " dedi gülümseyerek. Sonra hiçbir şey sormamış havasında etrafına bakındı ve tekrar onlara döndü. Umursamaz bir tavrı vardı kızın. Rose susmayı bir kenara bırakarak:
"Merhaba! Tanışmıyoruz, değil mi? Ben Rose."dedi.

Koridorlarda Yürüyüş...
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» koridorlarda...