Sawyer Raul Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12004 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/06/08
| Konu: Ortalamalar,SBS ve FYBS Notları(5.Sezon) Perş. 19 Haz. 2008, 17:22 | |
| Bunlar geçen dönemki Karanlık Sanatlara Karşı Savunma profesörünün verdiği notlar. Sanıyorum ki sadece bir ders işlenmiş ve ben de size bu derste veridiği notları ortalamanız olarak almak zorunda kaldım. Bilginize...
Ravenclaw: Johnny Delacour > U / Daha fazla sayıda rp istiyorum. Renkler çok parlak. Vittoria Snape > O / “Ablacım” sözcüğünden başka hata görmedim.. Aynı şekilde devam et. Teşekkür ederim. Lily Johnson > B / Gelişiyor, ancak içeriğine biraz özen göstermelisin.Birde, renkleri mat seçmelisin. Sarah F. Ainsworth > O / Gayet güzel rp’lerin var.Teşekkür ederim. Keiran Brandon O'Dwayne > B / Italic – bold kuralına uymadığın rp’lerin olmuş. Düzeltmeleri ben yaptım. Ayrıca paragraflarını ayırmadığın için okuman baya güç oluyor.Renklerini de daha mat seçmeni öneririm. Yoksa içerik olarak gayet güzel. Lisa Gaunt > O / Aslında biraz daha geliştirmen gerekiyor.Yazı tipin o kadar küçük ki, ekrana yapışmak zorunda kaldım. Yine de teşekkürler. Lily L. Black > B / Rp’lerin güzel, ancak çok fazla kelime tekrarı yapıyorsun. “yapıyordu, ediyordu, gidiyordu, hatırlıyordu, gidiyordu.” İçerik olarak zenginleştirilirse kusursuz olacak. Lucienda B. Blanc > O / Lucienda, gayet güzel rp lerin var. Ancak bir kurgu başlatıyorsan, bunu devam ettirmeli ve karşındaki kişiyi pm yoluyla uyarmalısın. Böyle, cevabı gelmemiş bir soru pek hoş durmamış. Teşekkürler. Eragon James Black > B / Normaldeki rp’lerine oranla god mode olmamış, dersimde saçmalayıpta bana Avada Kedavra yapacaksın diye korkuyordum doğrusu. Eğer god mode’u yenebilirsen, daha sonraki derslerimde o bile alman mümkün. “İyi ki de değişti zaten yoksa şimdi nasıl büyü bulunur konusunu işleyebilirlerdi.” Gibi cümlelerin oluyor bazen saçma. Onları da yok etmelisin. Tatyana Johnson > O / Geçmişe göre çok daha güzel rp’ler yapıyorsun. Büyük bir ilerleme kaydettiğini düşünüyorum. Teşekkürler. Avril Amanda B. Delacour > B / Biraz daha özen gösterirsen imla hatalarının tamamen ortadan kalkacağını ve içeriğinin zenginleşeceğini düşünüyorum. Kesinlikle gelişme var. Teşekkürler. Darchelle J. VanCamp > O / Paragraflarının düzenine biraz daha özen gösterirsen sevinirim. Teşekkürler. Slytherin: Septimus Miller > B / İçeriği biraz daha zenginleştirirsen O alabileceğini düşünüyorum. Yine de teşekkürler. Janice Dylan Lovett > O / Teşekkür ediyorum. Julie Annwyl Lovett > O / Teşekkürler. Yazım hatalarına biraz daha özen gösterirsen, mükemmel olacak. Ashley Catt Dixyqué > O / Harika rp’lerin var. Kurgunda gayet iyi. Teşekkür ediyorum. Ashley Michelle Malfoy > O / Bence gelişme göstermek için en çok çabalayanlardan birisin. Bu yüzden bir o’yu kesinlikle hak ettiğini düşünüyorum. Teşekkürler. Elizabeth Adrianna Malfoy > O / Mükemmel. Teşekkür ederim. Adrâsteia A. Dixyqué > O / Gayet güzel, ancak ben senin bu dersimde yaptığından daha iyi rp’lerini gördüm. Aynı özeni istiyorum. Drizzt Miller > U / İmla hatalarına özellikle dikkat etmeni öneririm.Bir cümle sonunda paragraf başı yapıyorsun. Yine de içerik olarak fena değil. Minority Tina Black > O / İçerik yönünden zengin. Teşekkürler. Stephan Whalley > Z / Rp kötü değil ancak tek bir tane yetmiyor ne yazık ki. Bir dahaki sefere sayıyı arttırmanı bekliyorum. Marietta Dennise Black > B / Rp’lerin fena değil, ama bence düzene önem vermen gerek. Satırların, paragrafların nerede bitiyor nerede başlıyor, bilmen lazım. İmla hatalarına da dikkat edersen, notun yükselir. Cassandra I. Miller > O / Bir o’yu hak ediyor. Teşekkürler.
Hufflepuff: Vanessa Evangeline Black > O / Vanessa, seninde en büyük ilerlemeyi kaydedenlerden biri olduğun kanısındayım. Tebrik ve teşekkür ediyorum… Mustiman Tan'mar > O / Tek bir rp yapmana rağmen açıklayıcı ve hatasız olmuş. Teşekkürler. Laurel de Villep > O / Kısa ve öz açıklamaların var. Teşekkürler.
Gryffindor: Jhon Stewen Peterson > U / Sadece bir rp yapıp aktif olmadığın halde U verdim, çünkü rp’n gayet iyiydi. Aktiflik bekliyorum… Hayley Williams Vance > O / Gittikçe daha da gelişiyor. Teşekkür ederim. Vanessa Adélina Delacour > U / Daha fazla sayıda rp istiyorum. Renkler çok parlak. James Simon Lorgoff > O / İçerik yönünden gayet güzel rp’lerin var. Teşekkürler. Severus Anthony > U / Renkler aşırı parlak. Ayrıca hem italic hem bold kullanmamalısın. David Kevin Johnson >O / Teşekkürler David. İstediğinde daha iyi yapabildiğinin de farkındayım. Molly Anderson > Z / Renkleri mat seçmeli ve içeriğini zenginleştirmelisin. Ayrıca aktifliğe önem vermen gerekmekte. Daffodil Sophié Delacour > U / Uzunluk ve içeriğe biraz daha özen göstermelisin. | |
|