| ^^Rp Out^^ | |
|
+13Noémie Ophasis Boleyn Norwen Jonathen Soulthen Mızmız Myrtle Madeleine Violet Miller Lisa Wanders Emily Dawn Schneider Beverly Joanne Dore Odessa Meredith Poulter Johnny Amoux Malfoy Vittoria Snape Stefania Valérie Bécaud Lily L. Black Stefan Josh Valery 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: ^^Rp Out^^ Perş. 17 Tem. 2008, 19:20 | |
| Tamam her şeyi hallettiğimize göre gurup üyelerini seçmemiz lazım değil mi? | |
|
| |
Stefania Valérie Bécaud Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12067 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| |
| |
Odessa Meredith Poulter Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11971 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: ^^Rp Out^^ Perş. 17 Tem. 2008, 19:24 | |
| Bir kere kesinlikle taraf muhabbeti olmaması gerektiğine katlılıyorum. İki taraftan üyeleri de içinde barındırabilen tek bina biziz - istisnalar var ama... - bunun niye kullanmayalım ki? Kurguda çok işimize yarar bence. Olaya rek katmak amacıyla ara sıra grup üyeleri arasında çıkan kavgalar vs vs. Profesör ofisi, mutfak ve ihtiyaç odası olmamalı... Gizli olmalıyız bir kere; diğer bina öğrencilerinin böyle bir örgütleşmeden haberdar olmaması en iyi. - rp'de. - İhtiyaç Odası'nı da tek bir grup kullanmalı bence. Hogwarts'ta kaç kişi orayı biliyor, bir düşünün. Amacımızı gerçekleştirmek adına kurgudan uzak kalmamalı ve en mantıklı çözüm yolunu seçmeliyiz. Ve yaramazlıklar... Onlar işin olmazsa olmazı zaten (: | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: ^^Rp Out^^ Perş. 17 Tem. 2008, 19:44 | |
| - Odessa Meredith Poulter demiş ki:
- Bir kere kesinlikle taraf muhabbeti olmaması gerektiğine katlılıyorum. İki taraftan üyeleri de içinde barındırabilen tek bina biziz - istisnalar var ama... - bunun niye kullanmayalım ki? Kurguda çok işimize yarar bence. Olaya rek katmak amacıyla ara sıra grup üyeleri arasında çıkan kavgalar vs vs. Profesör ofisi, mutfak ve ihtiyaç odası olmamalı... Gizli olmalıyız bir kere; diğer bina öğrencilerinin böyle bir örgütleşmeden haberdar olmaması en iyi. - rp'de. - İhtiyaç Odası'nı da tek bir grup kullanmalı bence. Hogwarts'ta kaç kişi orayı biliyor, bir düşünün. Amacımızı gerçekleştirmek adına kurgudan uzak kalmamalı ve en mantıklı çözüm yolunu seçmeliyiz. Ve yaramazlıklar... Onlar işin olmazsa olmazı zaten (:
Evet bu söylediklerine katılıyorum ancak iki sorunumuz var.. Nerede toplanıyoruz ve kulüp üyeleri ve başkanları kimler olacak, bunları kim seçecek? | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 684 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12067 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 28/05/08
| Konu: Geri: ^^Rp Out^^ Perş. 17 Tem. 2008, 19:50 | |
| Bana kalırsa bu taraf konusunu hiç açmayalım. Açılırsa kapanmaz. Ara sıra kavgalar olur demişsin Odessa; ama düşün: Sen ZAY taraflısın ve aynı gruptan ölümyiyen taraflı birine ne kadar güvenebilirsin. Hiç taraf konusunu açılmasın. Hogwarts dışında toplanmak gizlilik açısından daha iyi; ama kütüphaneyi ayarlarım, bir masada ders çalışıyor gibi görünerek istediğimiz araştırmayı yapabiliriz. Toplantıları orada yapalım demiyorum, sadece araştırmaları yapalım. | |
|
| |
| Konu: Geri: ^^Rp Out^^ Perş. 17 Tem. 2008, 19:51 | |
| Hogwarts dışı derken toplanabileceğimiz tek yer Hogsmeade... Birde Bağıran Baraka olur mu? Gerçi korkunç ama... | |
|
| |
| Konu: Geri: ^^Rp Out^^ Perş. 17 Tem. 2008, 19:53 | |
| Hogwarts dışı derken okul dışı bir yer. Okul bahçesi vs.. olabilir diyorum. Birçok toplanabileceğimiz yer var zaten. Klüp kurulsun sonra hallederiz bunu. | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12320 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: ^^Rp Out^^ Perş. 17 Tem. 2008, 20:04 | |
| Her bakimdan Stefania ya katiliyorum uyeler tabi oncelikle bu fikri gelistiren bizler xD Baskanlik degil ama kurucu daha dogrusu onlardan biri olmak istiyorum xD Isim konusunda vs vs hos planlarim var okul disi guzel fikir anca khic bir sekilde sabit bir yer olmasin diyorum LS vs hepsi sabit bir yrede toplaniyor -_- ee baska iste o kadar xD soyle avatar imzaya yetenekli arkadas varsa aramizda bi banner koyabiliriz ama bence uc tane Ravenclaw`la ilgili ikon koysak ilginc olur. Mesela ilkine P ortadakine kuzgun ce sonuncuya da R eklenmis ne dersiniz ? | |
|
| |
| Konu: Geri: ^^Rp Out^^ Perş. 17 Tem. 2008, 20:07 | |
| Onu avatar-imzacı yapacak ben karışmam. Bu arada kurucuları ve üyeleri belirleyelim diyorum. Gurup kurulsun toplanma yerini falan konuşuruz. Ancak bu üye seçimleri seçici olsun. İyi hatta çok iyi rp yapanlar alınsın. Birde iki veya üç tane mi kurucu olsun yoksa tek kurucu mu olsun. Bence iki-üç olsun bir kişi zorlanır tek başına. Birde Lily kuruculardan biri olmaya uygun bence. Yani kurucu olsun Lily. Ayrıca Lily'nin yanına ya yardımcı alınmalı ya da ek kurucular. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12320 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: ^^Rp Out^^ Perş. 17 Tem. 2008, 20:35 | |
| Pride -s ? - Of Raven - bu begenildiyse bu olsun xD the fialn gelecek mi - Kuzgunun Gururu Kuzgunun Gururlari Kuzgunlarin Gururu Kuzgunlarin Gururlari Bunlarin ingilizceleriyle oynamalar yapabiliriz, isterseniz. Kesin Uyeler - en ilgili gorduklerimi yazdim ^^ - * Lily L. Black * Stefania Valérie Bécaud * Johnny Amoux D'anton * Odessa Meredith Poulter * Stefan Josh Valery Klubun Amaci : Toparlayalim ^^ Imza icin dedigim gibi.. Ikonlarda israrciyim.. xD Baska bir sey var mi | |
|
| |
Odessa Meredith Poulter Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11971 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: ^^Rp Out^^ Perş. 17 Tem. 2008, 20:49 | |
| Ben şu icon fikrini sevdim açıkçası, iyi düşünmüşsün Lily. Bu konu iyi olmadıklarım arasında; yeteneğim olduğuna inansaydım şimdiye el atmıştım bile banner'a -__-
'The' gelmesine gerek yok. Pride of Raven iyi gibi. Bu arada Johnny; sadece bir kurucu olması en iyisi, başkan yardımcılarının görevi zaten başkanın üstüesinden gelemediği durumları ayarlamak. Bu grupta hepimizin eşit rolü var; grup başkanı ve yardımcıları sadece rp in'de önemli bence. Küçük sınıfların olması biraz garip olur; 1. sınıfta grup kuracak değiller ya -__- Şu anki ikinci sınıflar gelecek dönem okuyup mezun olunca küçükler başkan ve yardımcılarının yerine geçerler. Katılıyorsanız; büyüklerimiz? XD | |
|
| |
| Konu: Geri: ^^Rp Out^^ Perş. 17 Tem. 2008, 20:56 | |
| icon tamam ^^ evet kurucu & baskan neyse artik ben oluyorum sanirim ^^ yardimciysa Stefania olur diyorum ama burada herkesin sozu esit rp de gorevimiz daha agir bizim ^^ toplantilari duzenleyecegiz, yer belirleyecegiz vs vs xD hep ayni yer olmamasindan yanayim hala xD neden bende anlamadim :? Kutuphane ugrak bir mekan olacak orasi kesin xD iste avatar imzadan anlayan biri gerek.. | |
|
| |
| Konu: Geri: ^^Rp Out^^ Perş. 17 Tem. 2008, 21:08 | |
| Evet o zaman Başkan Lily yardımcısı Stefanie çok iyi fikir. Bu arada avatar-imza ustası Ravenclaw'da var mı bilmiyorum ancak avatar-imza görevlilerinden yardım isteyebiliriz.(Off Kei olsaydı hallederdi xD) | |
|
| |
| Konu: Geri: ^^Rp Out^^ Perş. 17 Tem. 2008, 21:11 | |
| avatar imza gorevliler filan deniyorsa aklimda yardim isteyecek iki kisi var ^^ Ama pm yada msn le hallederim.. Hic mi yok ya avatar imzaci ben denerimde kotu olur :? | |
|
| |
| Konu: Geri: ^^Rp Out^^ Perş. 17 Tem. 2008, 21:14 | |
| Valla ben avatarın a'sından imzanın i'sinden anlamam. Lily bir dene istersen. Bu arada inşallah imzacılar bizi kırmaz. Arkadaşlar ben gidiyorum. Siz aranızda konuşun haledin karaelaştırın ve büyücü kulüpleri forumuna koyduralım. Ancak şu kurguyu tam olarak vermemiz lazım. Ayrıca; * Lily L. Black
* Stefania Valérie Bécaud
* Johnny Amoux D'anton
* Odessa Meredith Poulter
* Stefan Josh Valery bunlar çok iyi ancak çok az... Biraz daha fazla olması lazım sanırsam. | |
|
| |
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12217 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| |
| |
| Konu: Geri: ^^Rp Out^^ Perş. 17 Tem. 2008, 21:18 | |
| İşte üstünde gurbun adı yazsın. Errr... Başka güzel bir şeyler yap işte yani... | |
|
| |
| Konu: Geri: ^^Rp Out^^ Perş. 17 Tem. 2008, 21:23 | |
| Lisa sahi sen geleckmisin guruba ?
Gurubun cok kalabalik olmasini istemiyorum zaten Johnny ^^ Tum Ravenclaw`lar olamaz sonucta bir gurup bu
Oncelikle GUrubun adi yada banner degil
secilecek uc ikon Ravenclaw ikonu
ilkinde P ikincisinde kuzgun ve ucuncusunde r xD diye dusunuyorum, fikirlere acigim xD | |
|
| |
| Konu: Geri: ^^Rp Out^^ Perş. 17 Tem. 2008, 21:24 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ^^Rp Out^^ Perş. 17 Tem. 2008, 21:25 | |
| Evet çok kalabalık olmasın zaten. Birde ikon için Lily fikrin çok güzel. Lisa yapar bize bir şeyler... | |
|
| |
| Konu: Geri: ^^Rp Out^^ Perş. 17 Tem. 2008, 21:29 | |
| ben ikon bulurum ona bende bir tane vardi birinden mi calmistim :hmm: ee Stefania sende guzel ikonlar vardi diye hatirlamaktayim.. Koyarmisin varsa ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: ^^Rp Out^^ Perş. 17 Tem. 2008, 21:30 | |
| | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12217 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| ^^Rp Out^^ | |
|