Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13570 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Önemli Duyuru Paz 22 Haz. 2008, 14:50 | |
| Gördüğünüz üzere, tüm listeyi düzenledim. Bundan sonra 1. sınıfların da başvuru yapmasına izin verilecek, çünkü karışıklık çıkıyor ve haksızlıklık olabiliyor. Ancak; belli bir süre aktif olmayan ve rp yapmayan üyelerin ünlüleri uyarısız alınacak. Ünlü ilk başvuranındır. "Ben de bunu istiyorum, onun elinden alın." tarzı saçma cümlelerle benim karşıma gelmeyin lütfen. İlk başvuran ünlüyü alır. Hepinize iyi rp'ler.
En son Amortentia Cécile Derwent tarafından Salı 26 Ağus. 2008, 14:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Önemli Duyuru Cuma 31 Ekim 2008, 14:38 | |
| Sitede herhangi bir rütbeye sahip olmayan üyelerin başvuruları onaylanmamıştır. Rütbesiz olarak başvuran herkes, rütbelerini aldığında tekrar başvurursa karışıklık çıkmayacaktır. Lütfen rütbesiz olarak başvuran herkes sitede bir rütbeye sahip olana kadar başvuruda bulunmasınlar. Bir meslek edindikten sonra tekrar başvurularınızı yapabilirsiniz (: | |
|
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12219 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Önemli Duyuru C.tesi 03 Ocak 2009, 17:19 | |
| Liste düzenlenmiştir. * Yukarıdada belirtildiği üzere rütbesiz üyelerin başvuruları kabul edilmemiştir. Lütfen herkes rütbe sahibi olduktan sonra başvursun... * Aktif olmayan bir üyenin modelini almak istiyorsanız o üyenin ne zamandan beri aktif olmadığını belirtmeniz gerekmektedir. Ancak 3 haftadır aktif olmayan bir üyenin modelini alabilirsiniz... * Üye adınızı değiştirdiğiniz zaman lütfen ünlü listesindede bunu belirtin ki karışıklık olmasın.
Uyarılara dikkat edip öyle başvurun lütfen^^ | |
|
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12219 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Önemli Duyuru Paz 15 Mart 2009, 13:27 | |
| # Arkadaşlar model değişikliği yapanlar veya bir başkasının modelini almak isteyenler Ünlü Değişikliği bölümüne yazsınlar lütfen. Hepsi aynı başlığa alınınca karışıyor... # Rütbe edinmeden başvuru yapmamanız gerektiğini daha öncedende söylemiştim. En azında iş başvurunuzu yaptığınızı ve rütbe beklediğinizi belirtirseniz listeye eklerim. Aksi takdirde başvurunuzu dikkate almadan sileceğim... | |
|