| Barış'ımın bana yazdığı şiir | |
|
+5Daphne Zoe Launy Penelopé Lilith Caliente John Stewen Peterson Stefan Josh Valery Samara Y. Laura D'Owen 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Barış'ımın bana yazdığı şiir C.tesi 05 Tem. 2008, 21:34 | |
| Liseli Aşık...
Umutların yıkılıp paramparça olduğu bir gecede, ben seslendiğinde duymazken Yalnızlık yakamozuna kapılıp sürüklenen gemide, hayatı hiç tınmazken Tek başıma olmaktan korktuğum sonsuz denizde, senin kucağını özlemişken Arayacağım tek şey bir damla aşkken ben aşkı nasıl bırakırım ki…
Dökülen birkaç damla gözyaşı olsun ne yazar, ben mayınların içerisinde yüzerken Sana ulaşana kadar bu yürek hep kazar, kazar… Acımı duyduğum an bıkmazken Yazdığım şiirlerle olmuşum bir yazar, kaç yazar sen yokken kaç yazar… Özlediğim tek şey senken ben seni nasıl bırakırım ki…
Destanım ulaşınca eline anlarsın sana olan sevgimi, bu sevgi bu kalpte hiç tükenmezken Sevmekten bıktığın zaman hele bir düşünsen, bu aşık neyler bu diyarda sensizken Aşar gelirim, üşenmem sen ne kadar uzaktaysan, nerede olduğunu, ne yaptığını bile bilmezken Hatırladığım tek şey senleyken mutluluğum, ben mutluluğumu nasıl bırakırım ki…
Ardıma bakmadan yürüdüğüm serseri kaldırımlarla dostluğum, sensizlikten bıkıp usanmışken Ulaşıncaya kadar iniltilerim kesilmezken sana, ağma gibi evlerin nöbetini ben tutmuşken Kıskansan da… Ben sevemem başkasını, kalbimde adı yazan senken Derdimi dinleyen, beni çok seven senken, ben beni seveni nasıl bırakırım ki…
Elini uzatan biri, Kasım ayının sert rüzgârı beni sürüklerken Kim uyanmak istemez ki onun elinden, sabah uyandığımda beni öperken Rüyalarımı süsleyen karabasanları öldüren, sessizliğimi dindirip yok ederken Bir tanem, aşkım… Meleğimken, ben seni, Defne'mi nasıl bırakırım ki…
Nasıl? Barış geçen aydan önceki ay yaşamını kaybetti, Ya her okuduğumda ağlıyorum, sizce de güzel değil mi?
En son Samara Y. Laura D'Owen tarafından Ptsi 14 Tem. 2008, 13:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Stefan Josh Valery Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 667 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12017 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/06/08
| |
| |
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Geri: Barış'ımın bana yazdığı şiir Paz 06 Tem. 2008, 09:15 | |
| Yorumun için teşekkürler...
En son Samara Y. Laura D'Owen tarafından Ptsi 14 Tem. 2008, 13:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12196 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Barış'ımın bana yazdığı şiir Paz 06 Tem. 2008, 09:57 | |
| Gerçekten duygularını iyi ifade etmiş. Birkaç söz sanatı da ilgimi çekti de bayauğraşılmış bir şiir olmalı. Arkadaşını tebrik ederim. Gerçekten güzel olmuş. | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| |
| |
Penelopé Lilith Caliente
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11976 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: Barış'ımın bana yazdığı şiir Paz 06 Tem. 2008, 10:04 | |
| | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| |
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Barış'ımın bana yazdığı şiir Paz 06 Tem. 2008, 10:58 | |
| | |
|
| |
Penelopé Lilith Caliente
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11976 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/07/08
| Konu: Geri: Barış'ımın bana yazdığı şiir Paz 06 Tem. 2008, 10:59 | |
| | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| |
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| |
| |
Anahi Giovanna P. Portill
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 30 Kan statüsü : † Safkan † Galleon : 11964 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/07/08
| |
| |
| |
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Barış'ımın bana yazdığı şiir Çarş. 16 Tem. 2008, 00:43 | |
| - Samara Y. Laura D'Owen demiş ki:
- Liseli Aşık...
Umutların yıkılıp paramparça olduğu bir gecede, ben seslendiğinde duymazken Yalnızlık yakamozuna kapılıp sürüklenen gemide, hayatı hiç tınmazken Tek başıma olmaktan korktuğum sonsuz denizde, senin kucağını özlemişken Arayacağım tek şey bir damla aşkken ben aşkı nasıl bırakırım ki…
Dökülen birkaç damla gözyaşı olsun ne yazar, ben mayınların içerisinde yüzerken Sana ulaşana kadar bu yürek hep kazar, kazar… Acımı duyduğum an bıkmazken Yazdığım şiirlerle olmuşum bir yazar, kaç yazar sen yokken kaç yazar… Özlediğim tek şey senken ben seni nasıl bırakırım ki…
Destanım ulaşınca eline anlarsın sana olan sevgimi, bu sevgi bu kalpte hiç tükenmezken Sevmekten bıktığın zaman hele bir düşünsen, bu aşık neyler bu diyarda sensizken Aşar gelirim, üşenmem sen ne kadar uzaktaysan, nerede olduğunu, ne yaptığını bile bilmezken Hatırladığım tek şey senleyken mutluluğum, ben mutluluğumu nasıl bırakırım ki…
Ardıma bakmadan yürüdüğüm serseri kaldırımlarla dostluğum, sensizlikten bıkıp usanmışken Ulaşıncaya kadar iniltilerim kesilmezken sana, ağma gibi evlerin nöbetini ben tutmuşken Kıskansan da… Ben sevemem başkasını, kalbimde adı yazan senken Derdimi dinleyen, beni çok seven senken, ben beni seveni nasıl bırakırım ki…
Elini uzatan biri, Kasım ayının sert rüzgârı beni sürüklerken Kim uyanmak istemez ki onun elinden, sabah uyandığımda beni öperken Rüyalarımı süsleyen karabasanları öldüren, sessizliğimi dindirip yok ederken Bir tanem, aşkım… Meleğimken, ben seni, Defne'mi nasıl bırakırım ki…
Nasıl? Barış geçen aydan önceki ay yaşamını kaybetti, Ya her okuduğumda ağlıyorum, sizce de güzel değil mi? n-noldu ? :S | |
|
| |
Samara Y. Laura D'Owen
| Konu: Geri: Barış'ımın bana yazdığı şiir Çarş. 16 Tem. 2008, 11:02 | |
| Ya bu konu hakkında pek fazla konuşmak istemiyorum zaten de Barış diye Lise'de beni seven biri vardı, geçen aydı sanırım. Antalya Anadolu Lisesinin kapısının önünde bıçaklandığını duymuştum, sonra hastahaneye felan gittik morg'a kaldırıyorlarken gördük. Sevgilim değildi, sadece bir arkadaşım... Bana mektup bırakmış, kankasındaydı. Sevdiğinden habersizdim, mektubu bana verince beni sevdiğini anladım. Neyse, uzattım biraz. Şiirini yayınlamak adına kankasına sordum, bunu çok isterdi dedi, ben de ilk önceler ölümünden bahsetmek istemeyip hala yaşıyan birisiymiş gibi teşekkür ettim. Zaten hala yaşıyor bence, ölmesi sadece bir süpriz... | |
|
| |
Paigé Searlus Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 265 Yaş : 29 Kan statüsü : Saf-kan Galleon : 11956 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: Barış'ımın bana yazdığı şiir Çarş. 16 Tem. 2008, 11:31 | |
| Çok güzel yazılmış, ama sanırım bir kelime kullanmış ki o kelime yerine başka bir kelime kullanılmalıydı. | |
|
| |
Constantia Inés Kalliope Kalliopé de Fuska Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12446 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Barış'ımın bana yazdığı şiir Çarş. 16 Tem. 2008, 22:56 | |
| Gerçekten de çok güzel yazmış. | |
|
| |
| Barış'ımın bana yazdığı şiir | |
|