Paigé Searlus Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 265 Yaş : 29 Kan statüsü : Saf-kan Galleon : 11958 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Biraz dinlence Salı 15 Tem. 2008, 18:21 | |
| Paigé, dersleri bittikten sonra boş sınıflardan birine girdi. Yanında parşömen parçaları ve tüykâlem getirmişti. Kapıyı kapadı ve öğretmen masasının önündeki koltuğa oturdu. Çok sertti, sırtı acımıştı biraz. Önce oturdu bir süre sessizce, düşündü. Ödevlerinin neler olduğunu hatırladı düşünürken. Ama Paigé, bunun için düşünmüyordu; âilesine yazacağı mektupta nelerden bahsedeceğini düşünüyordu. Dersler konusundan uzak kalmalıydı ki mantıklı şeyler yazabileydi. Biraz daha zaman geçtikten sonra, Paigé cebinden bir parşömen parçası ve tüykâlem çıkarıp masaya koydu. Tüykâlemin mürekkebi içinde olduğu için, mürekkebe ihtiyaç duymuyordu. Yâni tüykâlemin içindeki mürekkep hiç bitmiyor, devamlı tazyikleniyordu. Bu kolaylığı, II. Paigé'e yâni büyük büyük büyük amcasına borçluydu. II. Paigé, yâni o zamanlarda Paigé Searlus, birçok büyü dalıyla uğraşmıştı: İksir, bitkibilim, biçim değiştirme... Ama asıl profesyonelliği seherbazlıktı. Bu yüzden uzman olduğu konu lânetler, karanlık sanatlara karşı savunma gibi seherbazlığı ve karanlık sanatları ilgilendiren konulardı. Paigé, masaya koyduğu tüykâlemi aldı ve parşömenin üzerine doğru tuttu. Biraz bekledikten sonra üzerine değdirdi ve Fransızca olarak el yazısıyla şunları yazmaya başladı: - Alıntı :
- Sevgili Anne, Baba, Dede ve Bütün Searlus Âilesi,
Hogwarts'ta zaman gerçekten çok eğlenceli geçiyor. Burada istediğim kadar kitap okuyabiliyorum, ödevler de sorumluluk sahibi olmamı sağlıyor. Derslerde henüz zorlandığım bir konu ya da anlayamadığım bir nokta olmadı. İşime yarayan ancak bulamadığım bir kitap da yok. Eğer olursa yazarım. Şu an bu satırları boş bir sınıfta yazıyorum, bu sınıflar kişiye huzur veriyor. Sessizlik ve yalnızlık... Bundan iyi ilâç olduğunu sanmıyorum. Sizler nasılsınız, Fransa nasıl ? Havalar ısındı mı ? Oraya gelmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Hepinizin ellerinizden öperim. Evlâdınız, IV. Paigé Paigé, satırları tekrar okuyup inceledikten sonra tüykâlemini pelerininin cebine koydu, parşömen elindeydi. Boş olan sınıftan çıktı, hiç ses çıkarmamaya çalışarak kapıyı kapattı ve baykuşhaneye doğru yürümeye başladı elindeki parşömen parçasını tutarak. | |
|
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12199 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Biraz dinlence Ptsi 25 Ağus. 2008, 20:05 | |
| Başlık uzun zamandır inaktif olduğu için kilit+arşiv | |
|