Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Notlar

YazarMesaj
Emily L. Black

Emily L. Black

Kadın
Ruh hali : Notlar Hmbl7
Kan statüsü : Melez(Half-Blood)
Galleon : 11998
Ekspresso Puanı : 0

Notlar Empty
MesajKonu: Notlar   Notlar Icon_minitimeC.tesi 19 Tem. 2008, 17:59

1. ORTAK DERS ÖDEV VE DERS PUANLARI

Ders Notları

Stefan Josh Valery - İ
Elizabeth Clara Murtle - Z(45) Tek bir rp bırakmışsın. Ayrıca rp'nde eksikler var. Öncelikle neredeyse hepsi konuşma. Doğru düzgün betimleme yok ve özensiz yazılmış bir rp. Biraz daha geliştireceğini umuyorum.
Lyusrs Outrots Pistons - İ
Melania Lizzie Livera - İ
Jacqueline L. Darkness - İ
James Tommy Parker - İ
Alessa Roxané Bernadea - İ
Stefania Valérie Bécaud - O(98) Kesinlikle harika rp'lerin var Stefanie. Büyük bir zevkle okudum rp'lerini. Öncelikle renkler, renk uyumu harika. Uzunlukta yetiyor, hatta artıyor. Sende gördüğüm tek eksik arada sırada anlatım bozukluklarının olması. O da hızlı yazmaktan oluyor diye düşünüyorum. Neden puan kırdım diye sorarsan ise çok fazla devrik cümle var ve anlatım bozuklukları(çok sık rastlanmıyor)Ancak kesinlikle çok güzel yapıyorsun. Böyle devam et...
Paula Lilith Do'urden - Z(55) Tek bir rp bırakman senin için bir eksi. Ayrıca rp'lerini biraz daha geliştirmen gerekiyor.
Karyn Mia Silethe - İ
Vilerus Chas Le'Borge - İ
Ian King Stone - İ
Vendetta Lora Dégoût - İ
Jacquelyn L. Marquesa - İ
Evanna Eovyn About - İ
Elina Lora Dark - U(60 Puan) Öncelikle söylemek isterim ki bu uygun puanı verirken bile biraz olsun tereddüte düştüm. Rp'lerini geliştirmen gerektiğini söylemek isterim. Öncelikle renklerine ve uzunluğuna bir lafım yok. Ancak rp'nde neredeyse hiç betimleme yok. Ayrıca olaylar çabuk gelişmiş. Betimlemeler eklemelisin ve düşüncelerini. Böylece biraz daha gelişebilirsin.
Brooke Liberty Scott - İ
Célia Ellen F. Reeser - İ
Luisa Ruby Sanz - İ
Daphne GreenGrass - İ
Severus Anthony - İ
Alessia A. Dixyqué - İ
Maglor Silimaurë - İ
James Simon Lorgoff - i
Elizabéth Adrianna Malfoy - U(65) Tek bir rp bırakmışsın. Ancak o rp gerçekten eksiksiz ve harika. O nedenle Uygun aldın.
Ethelinde R. del Valdez - B(80) Gayet güzel yapıyorsun. Böyle devam et diyorum. Ancak biraz daha geliştir. Mesela ilk rp'nde paragraflar arasında epey boşluk bırakmışsın...
Charlie Boone Monaghan - İ
Hayley Mireille Vance - İ
Daffodil Sophié L. D'Owen - Z(58) Tek bir rp yapmışsın ve yetersiz. Neredeyse tamamı konuşmalarla geçiyor.

Rox Renske - İ
Nicole Marissa Magdalene - Z(41) Tek bir rp bırakmışsın ve bıraktığın bu rp özensizce yazılmış...

En son Emily L. Black tarafından Perş. 24 Tem. 2008, 12:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://hogwartsekspresi.com/index.htm
Emily L. Black

Emily L. Black

Kadın

Notlar Empty
MesajKonu: Geri: Notlar   Notlar Icon_minitimePerş. 24 Tem. 2008, 11:46

Ödev Notları

Stefan Josh Valery

Elizabeth Clara Murtle
Lyusrs Outrots Pistons
Melania Lizzie Livera
Jacqueline L. Darkness
James Tommy Parker
Alessa Roxané Bernadea
Stefania Valérie Bécaud - O(50) Ödevin gayet açıklayıcı. Gerçekten çok güzel. Resimlerle süslenmesi ise ayrı bir hava katmış zaten. Görsellerin olması benim için bir artı. Harika bir ödev. Dersime gösterdiğin ilgiden dolayı teşekkürler.
Paula Lilith Do'urden - O(45) Kesinlikle özenilerek yapılmış ve gayet açıklayıcı. Yalnız resim kullansaydın daha iyi olurdu...
Karyn Mia Silethe
Vilerus Chas Le'Borge
Ian King Stone
Vendetta Lora Dégoût
Jacquelyn L. Marquesa
Evanna Eovyn About
Elina Lora Dark - O(48) Gerçekten özenilerek yapılmış bir ödev. Teşekkürler...
Brooke Liberty Scott
Célia Ellen F. Reeser
Luisa Ruby Sanz
Daphne GreenGrass
Severus Anthony
Alessia A. Dixyqué
Maglor Silimaurë
James Simon Lorgoff
Elizabéth Adrianna Malfoy
Ethelinde R. del Valdez
Charlie Boone Monaghan
Hayley Mireille Vance
Daffodil Sophié L. D'Owen

Rox Renske

Sürekli editlenecektir...
http://hogwartsekspresi.com/index.htm
Emily L. Black

Emily L. Black

Kadın

Notlar Empty
MesajKonu: Geri: Notlar   Notlar Icon_minitimeC.tesi 09 Ağus. 2008, 13:00

2. DERSİN NOTLARI

Ders Notları

1. ve 5. Sınıflar

GRYFFİNDOR
Jacqueline L. Darkness ~ İ
Alessa Roxané Bernadea
~ İ

Tom Edgecombe ~ Z(41) Oldukça yetersiz. Çok kısa ve kötü bir rp. Biraz daha özenli yazmalıydın.

RAVENCLAW
Stefan Josh Valery ~ İ
Lyusrs Outrots Pistons ~ İ
Stefania Valérie Bécaud(Mazeretli)
Ian King Stone ~ İ
Jacquelyn L. Marquesa ~ İ
Evanna Eovyn About ~ İ
Rox Renske ~ İ

SLYTHERİN
Elizabeth Clara Murtle ~ Z(58) Tek rp bırakman gerçekten kötü. Dersin bir anlamı kalmıyor senin için. Karanlık Sanatlara Karşı Savunma dersine koyduğun rp'nin aynısını benim dersime koyman pekte iyi değil. Neyse, onu geçiyorum. Rp'ni - üzülerek söylüyorum - yeterli bulmadım. Geliştirmen dileğiyle...
Vilerus Chas Le'Borge ~ İ
Nicole Marissa Magdalene ~ Z(55) Tek rp bırakman oldukça kötü. Ayrıca bu rp pekte yeterli değil. Oldukça kısa. Geliştirmeni tavsiye ediyorum.
Christophér Thomás Austin ~ İ

Mysteé Hannah Dwight ~ İ

HUFFLEPUFF
James Tommy Parker ~ İ
Paula Lilith Do'urden ~ B(82) Gayet başarılı, gerçekten çok beğendim. Kendini geliştirmeyi çok iyi biliyorsun. Ders içinde arkadaşlarınla konuşman gerçekten çok güzel. Rp'ne renk katmış. Ayrıca renk seçimin oldukça iyi. Uzunluk çok güzel. Ancak tabiiki de eksiklerin var. İmla hatlarına rastladım sık sık. Aceleyle yazdığın için olabilir. Ancak bir önerim var. Yazdığın rp'yi word belgesine kopyala. Böylece eksikliklerin ortaya çıkar. Ayrıca şu 'mor' rengi pek tavsiye etmiyorum. Biraz göz alıyor.
Karyn Mia Silethe ~ İ

Vendetta Lora Dégoût ~ İ
Elina Lora Dark ~ B(72)
İlk derse göre kendini bayağı bir geliştirdiğini gördüm. Öncelikle renklerin gayet başarılı. Kimine göre uzunluk çok önemli olmasa bile bana göre önemli. Rp'lerini, özellikle giriş rp'lerini biraz daha uzatmanı öneriyorum. Ayrıca betimlemelere biraz daha yer vermeli ve virgül noktalama işaretini sık sık kullanmalısın.

6. ve 7. Sınıflar

GRYFFİNDOR
Brooke Liberty Scott ~ İ
Severus Anthony ~ İ

James Simon Lorgoff ~ İ
Ethelinde R. del Valdez ~ İ

Charlie Adolph Monaghan ~ İ

Daffodil Sophié L. D'Owen ~ İ
Hayley Mireille Vance ~ İ

SLYTHERİN
Célia Ellen F. Reeser ~ İ
Daphne GreenGrass ~ İ