Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Harry Potter Oyunları

+6
Lily L. Black
Tom Welling
David Kevin Johnson
John Stewen Peterson
Vynsja Croweix
Severus Rodney Anthony
10 posters
YazarMesaj
Severus Rodney Anthony
Muggle
Severus Rodney Anthony

Erkek
Ruh hali : Harry Potter Oyunları 10811077vl2
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12180
Ekspresso Puanı : 0

Harry Potter Oyunları Empty
MesajKonu: Harry Potter Oyunları   Harry Potter Oyunları Icon_minitimePaz 20 Tem. 2008, 22:47

Harry Potter'in filmleri ve kitapları dışında, oyunlarınıda oynamışımdır. Son oyun oldukça güzeldi. Neyse yorumları geçeyim. Yıl sonuna doğru Melez Prens'in oyunuda piyasaya sürülecekmiş. Oyunlar ile ilgili tüm haberleri, yorumları paylaşabilmemiz için bu başlığı açmış bulunmaktayım. Umarım oyunseverlerin ilgisi olur ^.^

~MELEZ PRENS~

Oyunun ilk fragmanı internette: Tıklayın!

Kısa Yorum: Fragmana giriş Yoldaşlık serisinde olduğu gibi yapılmış. Ama çoğu kişiyi sevindirecek Quidditch'de yer alıyor. Açıkçası Quidditch framdanda süs olarak mı kalır, yoksa oyunda oynayabilir miyiz bilemiyorum. Ama olursa harika olacağından eminim ^.^ Yüzler biraz daha benzetilmeye çalışılmız ki fragmanda yüzünü görebildiğimiz tek kişi zaten Harry. Çene yapıları değiştirilmiş ve bu biraz gerçekçilik katmış...

Çıkış tarihi açıklandı: 14 Kasım 20008

Oyundan 4 yeni resim:

Spoiler:

Oyundan 2 yeni resim:

Spoiler:

En son Severus Rodney Anthony tarafından Ptsi 04 Ağus. 2008, 16:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/sev
Vynsja Croweix
The Nocturnal Sahibesi

Kadın
Ruh hali : Harry Potter Oyunları Friendssx9
Galleon : 12300
Ekspresso Puanı : 5

MesajKonu: Geri: Harry Potter Oyunları   Harry Potter Oyunları Icon_minitimePaz 20 Tem. 2008, 22:54

Sanırım tüm oyunlar arasından en beğendiğim Zümrüdüanka Yoldaşlığı oldu. Bu oyun nedense hiç ilgi çekici gelmedi, yani diğerleri gibi önceki bölümlerinden çok daha kaliteli bir grafiği yok. Eh, beni en çok etkileyen şey de ilk olarak konu, ki HP sonuçta hepsi, sonra da grafiktir. ^^ Neyse, çıkması iyi yine de. Koleksiyona eklenecek bir parça daha. Razz Teşekkürler paylaşım için. ^^
John Stewen Peterson
Seherbaz
John Stewen Peterson

Erkek
Ruh hali : Harry Potter Oyunları Yuppirt8
Galleon : 12196
Ekspresso Puanı : 6

MesajKonu: Geri: Harry Potter Oyunları   Harry Potter Oyunları Icon_minitimeSalı 29 Tem. 2008, 13:41

Öncelikle görselik açısından bu oyunca çıtanın biraz daha yükseldiğini görüyorum ki bu iyi bir şey. Aslında hp oyunlarının hiçbirini doğru dürüst oynamadım ama görüdğüm resimlerden ulaştığım kanı böyle. Quidditch de kulağa güzel geliyor gerçekten. Ama tabi filmde takımı amerikan futbolu takımına çevirdiler diye bunu da öyle yaparlarsa pek de iyi olmaz.

Paylaşım için sağol Rıza..
http://www.hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164
David Kevin Johnson
Muggle
David Kevin Johnson

Erkek
Ruh hali : Harry Potter Oyunları 43772825vu8
Galleon : 12288

MesajKonu: Geri: Harry Potter Oyunları   Harry Potter Oyunları Icon_minitimePaz 03 Ağus. 2008, 19:17

Düello varmış, yuppi! xD Benim de en çok beğendiğim oyunu Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nın oyunu olmuştu. BEnim ilgimi çekiyor, her türlü. En azından Sibel'in de dediği gibi koleksiyonluk bir parça ^.^ Baylaşım için sağol Rıza
Tom Welling
Muggle
Tom Welling

Erkek
Kan statüsü : Melez
Galleon : 12142

MesajKonu: Geri: Harry Potter Oyunları   Harry Potter Oyunları Icon_minitimePtsi 04 Ağus. 2008, 12:12

Kesinlikle Harry Potter Fan'lerinin denemesi gereken bir oyun. :yuppi:
http://www.com.com
Severus Rodney Anthony
Muggle
Severus Rodney Anthony

Erkek

MesajKonu: Geri: Harry Potter Oyunları   Harry Potter Oyunları Icon_minitimePtsi 04 Ağus. 2008, 16:14

Bir şey değil ^.^

Oyundan iki yeni resim daha yayınlandı;

Spoiler:
Tom Welling
Muggle
Tom Welling

Erkek

MesajKonu: Geri: Harry Potter Oyunları   Harry Potter Oyunları Icon_minitimePtsi 04 Ağus. 2008, 19:17

Grafikler gerçekten etkileyici, umarım büyüler konusunda daha çok çeşit eklemişlerdir. Hogwarts'ta ders görmemek ve az sayıda büyü yapmak gerçekten çok üzücü birşeydi. Bu seride çok fazla olay olmadığı için bu konuda umutluyum. Umarım saçma sapan, kitapta olmayan bölümler eklemektense dersleri ve sınavları eklerler...
Lily L. Black
Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Lily L. Black

Kadın
Ruh hali : Harry Potter Oyunları 44692542ju9
Galleon : 12322
Ekspresso Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Harry Potter Oyunları   Harry Potter Oyunları Icon_minitimePtsi 04 Ağus. 2008, 19:40

5 gibi bu da sinir bozucu görevlerle dolu olacak ^^ 3 ve 2 oyunlarda favorilerimdir grafiği bunlar kadar ' gerçekçi ' olmasa da zevk alıyorum ^^ birde Quidditch World Cup var xD 5 ve 4 e verdiğim paraya acımıştyım.. 4 e özellikle..

6. mutlaka alırım ne de olsa favori kitabımın oyunu ^^
Tom Welling
Muggle
Tom Welling

Erkek

MesajKonu: Geri: Harry Potter Oyunları   Harry Potter Oyunları Icon_minitimePtsi 04 Ağus. 2008, 19:53

Lily L. Black demiş ki:
5 gibi bu da sinir bozucu görevlerle dolu olacak ^^ 3 ve 2 oyunlarda favorilerimdir grafiği bunlar kadar ' gerçekçi ' olmasa da zevk alıyorum ^^ birde Quidditch World Cup var xD 5 ve 4 e verdiğim paraya acımıştyım.. 4 e özellikle..

6. mutlaka alırım ne de olsa favori kitabımın oyunu ^^

:^^:
2. seri, 3. seri ve Quidditch World Cup da benim favorilerim. İkinci seriyi özellikle çok seviyorum.
Severus Rodney Anthony
Muggle
Severus Rodney Anthony

Erkek

MesajKonu: Geri: Harry Potter Oyunları   Harry Potter Oyunları Icon_minitimePtsi 04 Ağus. 2008, 21:27

Beşinci oyun grafik olarak diğerlerinden son derece üstündü. Fakat öyle görevleri vardı ki, bu oynarken sıkılmama neden oluyordu bazen. Örneğin; araziden bitkiler toplayıp, profesöre götürmek... Kütüphane'den kitağ alıp, Snape'ye götürmek. Bunlar görev değil ki. Getir, götür işleri yaptırıyorlardı resmen.

Mâziyi bir kenara bırakalım ve altıncı seriye dönelim xD Grafik olarak, beşinciden bir farkı olmayacak gibi. EA firması genelde bunu yapıtor. (Fifa serilerinde de bu durumu görebiliriz) Quidditch'in olması ilgi çekici. Ama bu Quidditch'i nasıl yapacaklarına bağlı. Böyle gösterip, meraklandırdıktan sonra oyunda bir süpriz yaşatabilirler. Quiditch'e seyirci olarak katılmakla yetinebiliriz. Buna dair bir haber okumuştum. Gerçek değildir umarım. (Ki ben gerçek olmadığını tahmin ediyorum. İki satır bile etmeyen bir haberdi.)

Tom'un da söylediği gibi bence de, getir götür görevleri yapmaktansa, dersler ile ilgili görevler verilebilir. Derslere katılabiliriz. Ki ben yapılırsa bu uygulamanın çok eğlenceli olacağını düşünüyorum. Oynayan kişinin Hogwarts'ın içine bir adım daha atmasını sağlayacaktır. ^.^
Tom Welling
Muggle
Tom Welling

Erkek

MesajKonu: Geri: Harry Potter Oyunları   Harry Potter Oyunları Icon_minitimePtsi 04 Ağus. 2008, 21:30

Severus Rodney Anthony demiş ki:
Beşinci oyun grafik olarak diğerlerinden son derece üstündü. Fakat öyle görevleri vardı ki, bu oynarken sıkılmama neden oluyordu bazen. Örneğin; araziden bitkiler toplayıp, profesöre götürmek... Kütüphane'den kitağ alıp, Snape'ye götürmek. Bunlar görev değil ki. Getir, götür işleri yaptırıyorlardı resmen.

Mâziyi bir kenara bırakalım ve altıncı seriye dönelim xD Grafik olarak, beşinciden bir farkı olmayacak gibi. EA firması genelde bunu yapıtor. (Fifa serilerinde de bu durumu görebiliriz) Quidditch'in olması ilgi çekici. Ama bu Quidditch'i nasıl yapacaklarına bağlı. Böyle gösterip, meraklandırdıktan sonra oyunda bir süpriz yaşatabilirler. Quiditch'e seyirci olarak katılmakla yetinebiliriz. Buna dair bir haber okumuştum. Gerçek değildir umarım. (Ki ben gerçek olmadığını tahmin ediyorum. İki satır bile etmeyen bir haberdi.)

Tom'un da söylediği gibi bence de, getir götür görevleri yapmaktansa, dersler ile ilgili görevler verilebilir. Derslere katılabiliriz. Ki ben yapılırsa bu uygulamanın çok eğlenceli olacağını düşünüyorum. Oynayan kişinin Hogwarts'ın içine bir adım daha atmasını sağlayacaktır. ^.^

+1 :yuppi:
Johnny Amoux Malfoy
Tılsım Profesörü
Johnny Amoux Malfoy

Erkek
Ruh hali : Harry Potter Oyunları Heyup7
Galleon : 12197

MesajKonu: Geri: Harry Potter Oyunları   Harry Potter Oyunları Icon_minitimePtsi 04 Ağus. 2008, 21:30

Ya birde beşinci oyunda resmen bilgisayarı kırıyordum o derece yani. D.O. üyelerinin görevlerini yerine getiricem diye. Ama oyun bitti :bee:

Altıncı oyunda düello var onu sevdim. Umarım manasız görevlerle doldurmazlar oyunu....
Tom Welling
Muggle
Tom Welling

Erkek

MesajKonu: Geri: Harry Potter Oyunları   Harry Potter Oyunları Icon_minitimePtsi 04 Ağus. 2008, 21:41

28 kişinin de görevlerini yapmak akıllıcaydı aslında, ama görevler aptalcaydı. Beklediğim kadar güzel değildi. Özellikle Bakanlık'ta geçen sahnelerden çok şey beklemiştim ama koskocaman Dumbledore; Stupefy, Expelliarmus gibi aptalca bebek büyüleri yapınca sinirim bozuldu.
Severus Rodney Anthony
Muggle
Severus Rodney Anthony

Erkek

MesajKonu: Geri: Harry Potter Oyunları   Harry Potter Oyunları Icon_minitimeCuma 08 Ağus. 2008, 17:32

Fazla habersiz kalmamak lazım. Öyle değil mi? xD Elimize dört adet yeni resim geçmiş bulunmaktadır. xP Resimlerin görüntü kalitesi pek iyi değil. Görüntü net değil anlayacağınız. Bu yüzden bu oyun ile ilgili bir fikre varmamızı sağlamıyor. Neyse.. Buyrunuz;

Spoiler:
Severus Rodney Anthony
Muggle
Severus Rodney Anthony

Erkek

MesajKonu: Geri: Harry Potter Oyunları   Harry Potter Oyunları Icon_minitimePerş. 21 Ağus. 2008, 18:10

Öhm... İkinci bir fragman yayınlanmış. İlk fragmana oranla çok daha meraklandırıcı ve heyecanlı bir fragman. Harry Potter ve Melez Prens oyunun ikinci fragmanı için tıklayın..

Filmin 2009 yazına ertelendiği ile biraz hayalkırıklığı yaşadık. Aynı şeyin oyuna da olup olmayacağını araştırırken, oyunun çıkış tarihinde bir oynama olmayacağını öğrendim. Biraz olsun sevindirici bir haber..
David Kevin Johnson
Muggle
David Kevin Johnson

Erkek

MesajKonu: Geri: Harry Potter Oyunları   Harry Potter Oyunları Icon_minitimePaz 24 Ağus. 2008, 13:55

Filmin gecikmesi umrumda değil xD Oyunun gecikmemesineyse çok sevindim ^.^
Christian Dayrnt Black
Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Christian Dayrnt Black

Erkek
Ruh hali : Harry Potter Oyunları Yaaati6
Galleon : 12312
Ekspresso Puanı : 4

MesajKonu: Geri: Harry Potter Oyunları   Harry Potter Oyunları Icon_minitimePaz 24 Ağus. 2008, 14:20

Güzel bir oyuna benziyor fakat insanın birçok şüphesi oluyor. Aslında şu ana kadar Harry Potter'ın sadece 3 oyununu oynadım. 3. Oyununu bitirdim. Quidditch'de çok başarılıydım. Çıktığım her maçı kazanıyordum. Hatta arkadaşlarım bile oynamaya başlamıştı bu oyunu. Tabii ki en iyileri bendim. Hatta size açık açık söyliyeyim; 23 yaşındaki ablam bile oynuyordu bu oyunu xD. 4. Oyunu oynadım. Bu oyunların hepsi bana doğum günü hediyesi olarak gelmişti ve bende hepsini merakla yükledim. 4. kitap -bir zamanlar favorim olmasına rağmen- oyuna düzgünce çevrilememişti. Büyüleri çözmek, Ölüm Yiyen'lere karşılık vermek için kim bilir kaç kere ölmüşümdür!? Fakat bu oyun umarım 3. Oyundan bile güzel olur.

Aslında detaylı bakınca hepsinin eksikleri var. 3. Oyunu bitirmek için o aptal derslerin görevleri beni çok zorladı. Aslında 1. görevler çok güzeldi fakat finale yaklaştığı için 2. görevleri beni çok yordu. İlk oynayışımda 1 ayda bitiriyordum. Şimdi ise sabah oyunu kurup akşam siliyorum. En hoşuma gitmeyen bölümü Tavşan ve Ejderha kullanmak oldu. O görevi çok zorlanarak bitirdim. Finale çıkmadan önce Dumbledore ve McGonagal önünü kesiyor ve senden eksiklerini tamamlamanı istiyor. Hadiii, tekrar aynı görevlere. Çok sinir olmuştum aslında.

6. Oyundaki Quidditch sahnelerine gelirse; bence onlar fragman. Çünkü gerçek Quidditch oyununda adamı arkadan görüyoduk fakat -belki fragmandan kaynaklanıyordur, bilemeyeceğim- her yönden çekim yapmış. Şimdi bir düşünün; snitch'in peşinden gidiyorsunuz. Yanınıza Draco yaklaştı. Kamera öne dönüp tekma atmak bence mantıksız. Çünkü o zaman sntch'i kaçırabiliriz. Dediğim gibi; fragmandan kaynaklanıyor da olabilir fakat bence koyacaklarını pek sanmam.

Harry Potter oyunlarının en kötü yanıda hep iyi karekterleri kullanıyorsun. Ben olsaydım -Transformers gibi- her iki taraf içinde görevler yaratırdım ve oyunun daha srükleyici ve uzu olmasını sağlardım. Mesela yeni oyundaHarry Potter ile tüm görevleri yaptığımızda oyun bitiyor. Fakat hem iyi hem kötü karakterlerle yunu sürdürsek farklı sonlar ortaya çıkablir. Örneğin; BenLord Voldemort'um. Tüm görevlerini yapıp sonra yenilebilirim. Yada -tabii bu hakları olanlara kalmış- değişik sonlar getirebilirim. Yinede kim olursa olsn; Voldemort'un görevlerini yerine getirip yenilsede görevi başaıyla tamamladığını bilir. Hep iyi oyunu bozuy diyebiliriz xD.

Peki düellolarda o kaçış hareketlerini yapmaya çalışsak tüm tuşlara sığmaz. Fragmanda da gördüğünüz gibi Harry hep uçuyor, kaçıyor bu merakta bırakıyor bizleri. Zaten oyun fragmanda görüldüğü gibi olursa gerçekten zor olacak. Çünkü bu oyunda beceri ve refleks çok önemli olacak. Rakibin büyü yaptığını gördğümüz anda ona karşılık verecek tuşa basacağız ve geç kalırsak kim bilir neler olacak? Benim yorumlarım bu kadar. Yinede paylaşımın için çok teşekkür ederim Rıza ^.^
Vasili Von Holtz
Muggle
Vasili Von Holtz

Erkek
Ruh hali : Harry Potter Oyunları Hahadb3
Galleon : 11861
Ekspresso Puanı : -1

MesajKonu: Geri: Harry Potter Oyunları   Harry Potter Oyunları Icon_minitimePaz 24 Ağus. 2008, 16:59

1.oyun bence en iyi uyarlanmış oyundu.Gittikçe görev olsun oyun dolu görünsün diye boş boş görevler koymaya başladılar.Hele 5.oyun o 28 kişi yi toplama görevi tam bi felaket.Aksiyon olması gereken oyunu resmen Hogwarts ı keşif oyunu yapmışlar.Grafiklere ve manzaralara diyecek birşeyim yok.O bakımdan aşmış ama.Kanımca 6.oyun da çok farklı olmıcak 5 inciden.
Johnny Amoux Malfoy
Tılsım Profesörü
Johnny Amoux Malfoy

Erkek
Ruh hali : Harry Potter Oyunları Heyup7
Galleon : 12197

MesajKonu: Geri: Harry Potter Oyunları   Harry Potter Oyunları Icon_minitimePaz 24 Ağus. 2008, 17:06

Vasili Von Holtz demiş ki:
1.oyun bence en iyi uyarlanmış oyundu.Gittikçe görev olsun oyun dolu görünsün diye boş boş görevler koymaya başladılar.Hele 5.oyun o 28 kişi yi toplama görevi tam bi felaket.Aksiyon olması gereken oyunu resmen Hogwarts ı keşif oyunu yapmışlar.Grafiklere ve manzaralara diyecek birşeyim yok.O bakımdan aşmış ama.Kanımca 6.oyun da çok farklı olmıcak 5 inciden.

Katılıyorum ayrıca seni merak ettim :zuha: Pm'den falan bir yerlerden söyle ah: Neyse konuyu saptırmayalım. Umarım altıncı oyun beşinci oyun gibi saçmasapan görevlerle doldurulmaz ^^
David Kevin Johnson
Muggle
David Kevin Johnson

Erkek

MesajKonu: Geri: Harry Potter Oyunları   Harry Potter Oyunları Icon_minitimePaz 24 Ağus. 2008, 18:14

Vasili Von Holtz demiş ki:

Tamamen katılıyorum ben de. 28 kişiyi toplayana kadar benim de canım çıkmıştı :' Baykuşhane tepesinde ne işim var yahu xD Grafiklere benim diyeceğim var aslında. Hep aynı, hiçbir gelişme göstermiyorlar. Altıncı oyun da beşincinin grafiklerini içeriyor gibi görünüyor; hatta aynı gibi.
Vasili Von Holtz
Muggle
Vasili Von Holtz

Erkek

MesajKonu: Geri: Harry Potter Oyunları   Harry Potter Oyunları Icon_minitimePaz 24 Ağus. 2008, 18:20

Ama manzarası güzel şimdi hakkını yeme abi :) Mesela baykuşhane kulesine çıkınca tüm hogwarts ayaklarını altında.Hgwarts ın temizliğini yapıyosun oyunda :zuha: Meşaleri yakma tabloları asma kırılanları toplama vsvs daha neler neler Filch ten farkın yok 5 te :zuha:
Christian Dayrnt Black
Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Christian Dayrnt Black

Erkek
Galleon : 12312
Ekspresso Puanı : 4

MesajKonu: Geri: Harry Potter Oyunları   Harry Potter Oyunları Icon_minitimePaz 24 Ağus. 2008, 19:52

5. yi oynamadım ama 6.'yı oynamaya çok kararlıyım xD.
Jhony Mac Philson

Jhony Mac Philson

Erkek
Galleon : 11864

MesajKonu: Geri: Harry Potter Oyunları   Harry Potter Oyunları Icon_minitimePerş. 28 Ağus. 2008, 11:40

iyide resimler zümrüdüankayla aynı işşallah oynanış öyle olmaz zay daki oynanış neydi öle kamera açısı berbattı
http://hogwartsekspresi.com/secmen-apka-f121/jhony-mac-philson-t
Vasili Von Holtz
Muggle
Vasili Von Holtz

Erkek

MesajKonu: Geri: Harry Potter Oyunları   Harry Potter Oyunları Icon_minitimePerş. 28 Ağus. 2008, 15:51

Büyüleri bazı bölümlerde yapamıyordun.Mesela diffindo yapmak için maus la anan ağlıyordu 5 te.Kolay olması gereken şeyler zor zor olması gerekenlerde kolay olmuş 5 te.Son cümlem özetliyor yanlışını 5.oyunun.

Harry Potter Oyunları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Harry Potter-Nymphadora Tonks
» Harry P. Whisper