| Melez Prens'den Yepyeni Haberler | |
|
+13Lycaon Tom Welling David Kevin Johnson Lily L. Black Adolf Maynard Griswald Severus Rodney Anthony Mathilda Mythill South Anon Icevita Christophér Thomás Austin Elina Lora Dark Madeleine Violet Miller John Stewen Peterson Johnny Amoux Malfoy 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Melez Prens'den Yepyeni Haberler C.tesi 09 Ağus. 2008, 11:53 | |
| - Johnny Amoux Malfoy demiş ki:
- Ayrıca
İnferilere ateş hüyüsü yapmış Dumbledore
[Alıntıdır] bir şey fark ettim O.o Bu resimde Dumbledore yüzük kardeşliğinde Blrog ile savaşan Gandalf'a cidden çok benziyor onun kadar iyi olmamış ama.. sevemedim ben bu adamı.. oyun çıktı mı ki David O.o | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| |
| |
Adolf Maynard Griswald Ravenclaw 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 755 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12122 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Melez Prens'den Yepyeni Haberler Paz 10 Ağus. 2008, 19:41 | |
| 19 Aralık mı? O.o Rapid yolu gözüktü desenize.. | |
|
| |
Lycaon Kurtadam
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 46 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11989 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: Melez Prens'den Yepyeni Haberler Perş. 14 Ağus. 2008, 18:23 | |
| Aaa çok ayıp Maglor xD
Ben filimleri sadece laf olsun diye izliyorum, kitapla alakası yok. Çünkü yönetmenler, senaryocular fln bence kitabı okumamış. Macere filmi çekmeye kasıyorlar, Harry Potter çocuk kitabı değil ama filmleri çocuklar için.
Ayrıca en büyük şiakyetim Ron ve Draco'nun filmlerde geri plana atılması. Harry'nin en yakın arkadaşı Hermione değil ki?? Ve her kitapta en az elli defa Draco, Vincent ve Gregory ile dalaşan Harry, nedense filmlerde onlarla tek kare yanyana gelmiyor nerdeyse.
Benim için ZAY filmi tam bir fiyaskoydu, sadece DO vardı. Kitapta salya sümük ağlamama sebep olan Sirius'un ölümü birkaç saniyeckti. Umarım Melez Prens filminde Draco - Snape - Dumb üçlüsünün üzerinde yeterince durar. | |
|
| |
Elina Lora Dark
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11954 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: Melez Prens'den Yepyeni Haberler Perş. 14 Ağus. 2008, 22:04 | |
| Ah.. Ah arkadaşım ağzından bal damlıyor desem yeridir. Ayrıca bakanlığa girişte çok kolaydı ilk önce dönün odaya girişleri beyinli oda kaçışları rezaletti... Ama filmde bir tek neyi seviyorum biliyormusun se diyorsun ya Ron ve Draco arka plana atılıyor diye kitaptada Harry Potter arka plana atılıyor. Yani sonuçta cesareti ile binaya seçilen biri için kitapta fazla cesaretsiz mesele filmde kemetli odaya düştüklerinde Harry '' Arkama geçin '' diyor ama kitapta DO tam bir fiyasko düşünsene hepsi yamuldu desem yeridir. Yani o kadar büyü çalışan DO nereye gitti desek yeridir. Ve evt bencede bir kere kitapta DO yu şikayet eden Cho deyildi Dumbledour'un kaçışında Mcgonagall da odanın içerisindeydi. daha bir çok şey neden kitaptaki kişiler ile oynadıklarını anlamıyorum tamam iki saate sığdırmalısınız ama kitaba ve hayal gücüne yazık yani... | |
|
| |
Adéline Michelle Malfoy Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 453 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12367 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/12/07
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Melez Prens'den Yepyeni Haberler Çarş. 20 Ağus. 2008, 18:51 | |
|
0:07 Kuzey İngiltere'de hızla yol alan Hogwarts Ekspresi görünür.
0:10 Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'nun üzerine kar yağar.
0:12 Profesör minevra McGonagall bir grup öğrenciyi koridor boyunca yönlendirmekte. Muhtemelen Dumbledore'un cenazesinden önceki sahne. Ancak gülümseyen yüzlerle, izleyicilere yeni bir yılın başladığı hissi verilmeye çalışılmış.
0:14 Dış ses olarak Dumbledore konuşurken, anılarla dolu bir dolap döner. "Şu an gördüklerin, anılardır." Benim şu an baktığım ise, diğerlerinden farklı olarak, etiketteki ismin üzerinde minik bir işaret olan küçük bir şişe. Yoksa Ölüm Yadigarları'nın simgesi mi? Yaklaştınız. Basit bir üçgen var, ama ne ortasından geçen bir çizgi var, ne de içten teğet bir çember.
0:18 "Bu anı," Harry arkaplanda, görüntü Micheal Gambon'a yaklaşıtken Dumbledore devam eder. "yalnız olana ait." Elbette Voldemort.
0:21 Dumbledore'un eli görüntüye girer, küçük bir şişeyi tutmaktadır. "Bu, belki de şimdiye kadar topladığım en önemli anı. Görmeni isterim."
0:27 Yaklaşan Warner Brothers logosunun içinden geçiyoruz.
0:33 Harry Düşünseli'nin içine yüzüne sokar. Bir anıya girmek için...
0:35 'Telaşlı, eski moda bir Londra sokağı.' (Melez Prens, İngiltere basımı, sf 263) Yağmurun altında, Dumbledore, genç Tom Riddle'a bir büyücü olduğunu açıklamak için yetimhaneye ilerler.
0:36 Yetimhaneye zumlanır, buradan kaçmanın imkansız olduğunu önceden haber veren, dökme demirden bir kapı ve tuğladan çitlerle korunan, soğuk bir binadır burası.
"Geleceği bilmek için"
0:40 Dış ses olarak, yetimhane müdiresi Ms.Cole "Burada kaldığı yıllar boyunca hiç ziyaretçisi olmamıştı." der, bu sırada kadının Dumbledore'u Riddle'ın yanına götürüşü görülmektedir. Gerek Riddle'ın odasına giden merdiven, gerekse arkafondaki müzik, izleyiciye bir şeytanın inine gittikleri izlenimini vermekte.
0:43 Büyüyüp de Voldemort olacak olan çocuğu, Tom Riddle'ı ilk defa görüyoruz.Arkada Ms.Cole ve kitaptakinden farklı giyinmiş olan Dumbledore.
"Geçmişe Dönmeli"
0:46 Dış ses olarak, Tom Riddle "Sen doktorsun, değil mi?" der. Dumbledore "Hayır" deyince, ikinci kez sorar. "Kimsin sen?" Kitaptaki muhtemelen en güzel sahne, filme de güzel geçirilmişe benziyor. Yates, Dumbledore ve Voldemort savaşının başlangıcında, Rowling'in izinden gidiyor. Dumbledore kendini erken gelişmiş bir canavardan korurcasına bir üslup takınmış
0:58 "Ben de senin gibiyim Tom," diyor Dumbledore "farklıyım". Riddle'sa "Kanıtla o zaman". O anda yandaki dolap alev alıyor. Kitaptan biliyoruz ki orada Riddle'ın diğer çocuklara yaptığı zorbalıkların ganimetleri olan eşyalar var.
1:00 Riddle Dumbledore'a günah çıkarırken Harry'nin bir tarla boyunca koştuğunu görüyoruz. Kuvvetle muhtemel, eklenmiş Kovuk sahnesinden.
1:02 Fenrir Greybeck'in, dönüşmemiş de olsa, ilk görüşümüz
1:04 Pijamalarını giymiş Ginny Weasley.
1:06 Ron, tıpkı ölü gibi, Profesör Slughorn'un bürosunda yatarken. Sonra Tom Riddle konuşur. "Onlara dokunmadan eşyaları hareket ettirebiliyorum. Kötü şeylerin olmasını sağlayabiliyorum." Elbette, Ron'u zehirleyen Riddle değil, Draco Malfoy. Bundan sonra Harry Ron'a bir bezir verecek.
1:07 Dumbledore bir Hortkuluk ve Yadigar olan Gaunt yüzüğünü takıyor.
1:08 Dumbledore bir yeraltı gölünün ortasındaki bir adada, Harry'i ve kendini çepeçevre saran ve onları İnferius saldırısından koruyan bir ateş halkası oluşturuyor.
1:12 Riddle sözlerini bitirir. "Yılanlarla da konuşabiliyorum." Müziğin aniden kesilmesi ve Dumbledore'un yüzündeki ifade, sanki Dumbledore'un ölümünün bir habercisi gibi. "Beni buluyorlar, birşeyler fısıldıyorlar."
1:18 Voldemort görüntüleri
1:21 Filmin logosu yaklaşırken, Hedwig's theme duyulur. Dış ses olarak, Harry soruyor: "O halde biliyor muydunuz, efendim?"
1:22 "Tüm zamanların gelmiş geçmiş en tehlikalı karanlık büyücüsu olduğunu mu? Hayır." Fragmandaki tüm sahnelerin çözümü ^^
| |
|
| |
Adéline Michelle Malfoy Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 453 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12367 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Melez Prens'den Yepyeni Haberler Çarş. 20 Ağus. 2008, 19:53 | |
| "Yılanlarla da konuşabiliyorum." "Beni buluyorlar, birşeyler fısıldıyorlar." BUrası çok hoşumna gidiyor benim. Paylaşım için çoook sağol ^^ | |
|
| |
Marietta Dennise Black
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 260 Yaş : 36 Kan statüsü : safkan Galleon : 12343 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: Melez Prens'den Yepyeni Haberler Ptsi 15 Eyl. 2008, 15:32 | |
| ya snape ve narcissanın bi resmi var.bozulmaz yemini yaparken.buldum da.bi türlü alamıyorum o resmi.bulabilceğim başka yer varmı?çoğaltımasına izin vermiyolar galiba daha. | |
|
| |
| Konu: Geri: Melez Prens'den Yepyeni Haberler Ptsi 27 Ekim 2008, 21:34 | |
| | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12034 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Melez Prens'den Yepyeni Haberler Paz 09 Kas. 2008, 16:07 | |
| muhteşem bir fragman olmuş tüylerim diken diken oldu ağzım açık kaldı | |
|
| |
Erzsébet Dora Csézy The Wizard's Daily Köşe Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11275 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/06/09
| Konu: Geri: Melez Prens'den Yepyeni Haberler C.tesi 04 Tem. 2009, 14:04 | |
| Anam çok az kaldı leyn son iki hafta XD | |
|
| |
| Melez Prens'den Yepyeni Haberler | |
|