| Kadınların Kıvrak ve İnce Zekası | |
|
+6Tatyana Johnson Daphne Zoe Launy Adéline Michelle Malfoy Christophér Thomás Austin Elina Lora Dark Samara Y. Laura D'Owen 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Samara Y. Laura D'Owen
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/08
| Konu: Kadınların Kıvrak ve İnce Zekası Perş. 24 Tem. 2008, 18:18 | |
| Erkek: Bana isminizi bağışlar mısınız? Kadın: Neden? Sizin yok mu?
Erkek: Size bir içki ısmarlayabilir miyim? Kadın: Aslında içkinin parasını direkt alsam daha iyi olur.
Erkek: Ben bir fotoğrafçıyım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum. Kadın: Ben de estetik cerrahım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum.
Erkek: Sanırım sizinle daha önce bir kez çıkmıştık ya da iki kez? Kadın: Sadece bir kez çıkmış olabiliriz, çünkü aynı hatayı ikinci kez yapmam.
Erkek: Nasıl bu kadar güzel olabiliyorsunuz! Kadın: Sanırım doğarken sizin payınızı da ben almışım.
Erkek: Bu cumartesi benimle çıkar mısınız? Kadın: Üzgünüm, bu cumartesi başım ağrıyacak.
Erkek: Birçok erkeğin başını döndürüyor olmalısınız. Kadın: Siz de birçok kadının midesini bulandırıyor olmalısınız.
Erkek: Sizi çok mutlu edebilirim. Kadın: Nasıl? Gidiyor musunuz?
Erkek: Size evlenme teklif etsem, ne cevap verirdiniz? Kadın: Bir şey diyemezdim muhtemelen, çünkü gülerken konuşamam.
Erkek: Sizi sinemaya davet edebilir miyim? Kadın: Ben o filmi gördüm.
Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz? Kadın: Sizden saklanıyordum.
Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz? Kadın: Hayatınızın geri kalanında da olacağım yerde, rüyalarınızda.
Erkek: Sizi daha önce bir yerde görmüş gibiyim... Kadın: Evet, o yüzden artık oraya gitmiyorum.
Erkek: Bu koltuk boş mu? Kadın: Evet, ama oturursanız bu boşalacak.
Erkek: Ne işle meşgulsünüz? Kadın: Kadın taklidi yapıyorum.
Alıntıdır... | |
|
| |
Elina Lora Dark
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11954 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: Kadınların Kıvrak ve İnce Zekası Perş. 24 Tem. 2008, 19:12 | |
| Heee çok güzel .... teşekkürler.... | |
|
| |
Christophér Thomás Austin
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan ~~ Galleon : 11942 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/07/08
| Konu: Geri: Kadınların Kıvrak ve İnce Zekası Cuma 25 Tem. 2008, 01:51 | |
| Erkek: Bu cumartesi benimle çıkar mısınız? Kadın: Üzgünüm, bu cumartesi başım ağrıyacak.
Erkek: Sizi sinemaya davet edebilir miyim? Kadın: Ben o filmi gördüm.
Bayıldım. | |
|
| |
Adéline Michelle Malfoy Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 453 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12367 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/12/07
| Konu: Geri: Kadınların Kıvrak ve İnce Zekası Paz 17 Ağus. 2008, 13:47 | |
| | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| |
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Kadınların Kıvrak ve İnce Zekası Paz 17 Ağus. 2008, 21:13 | |
| | |
|
| |
Alana Aleece Dia Silver
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11876 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: Kadınların Kıvrak ve İnce Zekası Paz 07 Eyl. 2008, 21:55 | |
| Süper ''Hayatım boyunca sizden saklanıyordum '' teşekkürler | |
|
| |
Kiera Angela O'Neil
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1115 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11854 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| |
| |
Vasili Von Holtz Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1259 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11861 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Kadınların Kıvrak ve İnce Zekası Paz 19 Ekim 2008, 16:44 | |
| Erkek: Ben bir fotoğrafçıyım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum. Kadın: Ben de estetik cerrahım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum. 4ever | |
|
| |
Svetléna Rosselyn Widmore Psikiyatrist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1051 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11857 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Kadınların Kıvrak ve İnce Zekası Paz 19 Ekim 2008, 17:17 | |
| Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz? Kadın: Hayatınızın geri kalanında da olacağım yerde, rüyalarınızda.Ayy süper mişşşş | |
|
| |
| Kadınların Kıvrak ve İnce Zekası | |
|