Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Şu an çok kötüyüm:(

+2
Nicole Marissa Magdalene
Johnny Amoux Malfoy
6 posters
YazarMesaj
Johnny Amoux Malfoy
Tılsım Profesörü
Johnny Amoux Malfoy

Erkek
Ruh hali : Şu an çok kötüyüm:( Heyup7
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12197
Ekspresso Puanı : 0

Şu an çok kötüyüm:( Empty
MesajKonu: Şu an çok kötüyüm:(   Şu an çok kötüyüm:( Icon_minitimePtsi 28 Tem. 2008, 00:13

Ne düşüneceğimi şaşırdım arkadaşlar. Şu patlama olayı yüzünden. PKK'lılar tarafından yapılan patlama. Ne acı... Haberleri izliyordum az önce de gerçekten ağladım. Bunların kökü kurumuyor mu? Karınca sürüsü gibiler. Askerlerimiz bir çoğun öldürdü ama bunlar nasıl olduyla İstanbul - Güngören'de çıktı ve BOMM!!! Ardı ardına gelen iki bomba. 13 Ölü ve 144 Yaralı. Daha fazla ölü çıkabilir, ya da yaralı. PKK'YI kınıyorum(aslında çok şey söylemek istiyorum da terbiyem elvermiyor)Neden böyle şeyler yapıyorlar. Hala ağlıyorum.. Offf!!!
http://www.hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164
Nicole Marissa Magdalene
Fontjoncouse Otel Ortağı
Nicole Marissa Magdalene

Kadın
Ruh hali : Şu an çok kötüyüm:( Friendssx9
Galleon : 12677
Ekspresso Puanı : 75

MesajKonu: Geri: Şu an çok kötüyüm:(   Şu an çok kötüyüm:( Icon_minitimePtsi 28 Tem. 2008, 13:37

Bu olayı bende şiddetle kınıyorum. Ayrıca dün sabahtan akşama kadar tüm haberleri izledim. Televizyonda olsa bile o can pazarını görmek beni can evimden yaktı ve üzdü. Teröre lanetler okuyorum. Ayrıca neden en can alıcı ve insanların olduğu noktadan atıyorlar. Neden bu olay oluyor bilmiyorum, ama buna karşı çıkıp beklemekten başka çarem yok, keşke elimizden bir şey gelebilise...
John Stewen Peterson
Seherbaz
John Stewen Peterson

Erkek
Ruh hali : Şu an çok kötüyüm:( Yuppirt8
Galleon : 12196
Ekspresso Puanı : 6

MesajKonu: Geri: Şu an çok kötüyüm:(   Şu an çok kötüyüm:( Icon_minitimePtsi 28 Tem. 2008, 19:09

İşin ilginç yanı adamların iyi taktik geliştirmeye başlaması.Bir çok denemeleri başarısız oldu ama bu sefer iyi çalışmışlar.Şerefsiz herifler aslında bizi iyi tanımışlar.İlk bombayla bir gürültü kopuyor ve meraklı halkımız olay yerinde toplanıp zaten kalabalık olan meydanı daka kalabalık ediyor ve bum.. Gerçekten büyük bir vahşet.Şimdi bile bunları yazarken tüylerim ürperiyor.Bu arada Johnny zaten o dediğin ölen teröristlerin acısını çıkarmak için yapıyorlar.Biraz da ortalık karıştırmak için.
http://www.hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164
Elina Lora Dark

Elina Lora Dark

Kadın
Ruh hali : Şu an çok kötüyüm:( 10811077vl2
Kan statüsü : Melez
Galleon : 11954
Ekspresso Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Şu an çok kötüyüm:(   Şu an çok kötüyüm:( Icon_minitimePtsi 28 Tem. 2008, 20:39

Pis şerefsizler ( kötü kelime kullanıyorum ama ) dağda askerler yetmiyor halkıda öldürüyorlar..Televizyonda izlerken bile canı yanıyor insanın gözyaşlarına hakim olamıyor.. Diyorum ki işşallah onların evlatlarının başınada gelir sonra kıyamıyorum onların ne suçu var küçücük çocukların diyorum...

İnsanlarımızın yardım severliğini kullanıyorlar...Belki bende ilk bombadan sonra yardım etmek için koşardım bilemiyorum...
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın
Ruh hali : Şu an çok kötüyüm:( 43772825vu8
Galleon : 12455
Ekspresso Puanı : 7

MesajKonu: Geri: Şu an çok kötüyüm:(   Şu an çok kötüyüm:( Icon_minitimePaz 10 Ağus. 2008, 00:26

Hain bebek kasapları! Kaç tane bebeği öldürdüler. Yaşlı-genç-çocuk-bebek dinlemiyor bunlar. Yemin ederim acıyorum onlara. Tüylerim diken diken oldu şu an.
Carlos Pedrosa

Carlos Pedrosa

Erkek
Ruh hali : Şu an çok kötüyüm:( Komikym0
Galleon : 11899
Ekspresso Puanı : -1

MesajKonu: Geri: Şu an çok kötüyüm:(   Şu an çok kötüyüm:( Icon_minitimePaz 10 Ağus. 2008, 20:36

Bilmemneyaptığım lavukları. Biliyorum patlama olalı bayağı oldu ama yeni görüyorum başlığı. Zaten ülkenin karışıklığı yetmezmiş gibi bunlar da ortamı daha da çorbalaştırıyorlar!
http://www.google.com

Şu an çok kötüyüm:(
1 sayfadaki 1 sayfası