| Bunlar da Oddy'den. // Amortentia mı demeliyim yoksa? XD | |
|
+28Aléida Emilié Widmore Charlie von Diederich Amortentia Cécile Derwent Madeleine Violet Miller Angelina Voleta Anderson Haley Brooke Scott Dorothée Juliette Lemieux Johnny Amoux Malfoy Ophélia E. Willson Rocio Sycorax Malfoy Adéline Michelle Malfoy Christian Dayrnt Black Lily L. Black David Kevin Johnson Samara Y. Laura D'Owen Elizabéth Adrianna Malfoy Tom Edgecombe Tatyana Johnson Eurydice Black Marveille Croweix South Anon Icevita Elina Lora Dark Valencia Claudía Ruselló John Stewen Peterson Nicole Marissa Magdalene Emily Dawn Schneider Chad Michael Straw Odessa Meredith Poulter 32 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Bunlar da Oddy'den. // Amortentia mı demeliyim yoksa? XD Cuma 29 Ağus. 2008, 23:17 | |
| Süpeeeeer *.* Charlie'e katılıyorum. ^^ Söylemiştim sanırım ama bir daha söylemeden geçemeyeceğim; çok hoş, sempatik, doğal ve çekici bir yüzün var canım, her ne kadar yeni resimde maske engellese de görmemizi xP | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Bunlar da Oddy'den. // Amortentia mı demeliyim yoksa? XD Cuma 29 Ağus. 2008, 23:25 | |
| - Amortentia Cécile Derwent demiş ki:
- Charlie Adolph Monaghan demiş ki:
- Fazlasıyla saf, duru ve doğal bir güzelliğin var, çok güzel ve harika gözüküyorsun, nazar değmesin. ^^ Gerçekten çok güzel bir kızsın, gözlerimi alamadım doğruyu söylemek gerekirse. (=
Çoook teşekkür ederim Charlie; nazik ve güzel yorumların için. Fotoğraflarına yorum yapıp yapmadığımı hatırlamıyorum; ancak doğrusunu söylemek gerekirse 'en sempatik' ve 'en yakışıklı' kategorilerinde benim de oyum sanaydı ^.^ Ben de çok teşekkür ederim oylar için. Böyle düşünmen çok güzel. ^^ Ama dediğim gibi duru ve doğal bir güzelliğinin olması çok hoş bence. (= Yani nasıl desem o insana ayrı bir şey katıyor, temizlik katıyor sanki. =) Bu da yüzüne yansımış gibi. x) | |
|
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13367 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: Bunlar da Oddy'den. // Amortentia mı demeliyim yoksa? XD C.tesi 30 Ağus. 2008, 00:03 | |
| Canım,gerçekten çok hoşsun (: Fotoğrafların hepsi - son eklediğin de dahil- çok hoş,tatlı ve sempatik Sana bakınca bile mutlu oldum walla xD O kadar sempatik ve enerji veren birisin =) Daha önce birkaç kez görmüştüm ama bunlar gerçekten süper | |
|
| |
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13570 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| |
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13367 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: Bunlar da Oddy'den. // Amortentia mı demeliyim yoksa? XD C.tesi 30 Ağus. 2008, 00:22 | |
| Saol canım benim (: İyiki bu siteye zamanında üye olmuşum da senin gibi bir güzelliği,tatlılığı görmüşüm =) Süper fotolar walla ! Çok çok tatlı.. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13570 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: Bunlar da Oddy'den. // Amortentia mı demeliyim yoksa? XD C.tesi 30 Ağus. 2008, 00:25 | |
| - Haley Brooke Scott demiş ki:
- Saol canım benim (:
İyiki bu siteye zamanında üye olmuşum da senin gibi bir güzelliği,tatlılığı görmüşüm =) Süper fotolar walla ! Çok çok tatlı.. Canım utandırıyorsun beni, tekrar çok teşekkür ederim. =) Dediğin gibi iyi ki üye olmuşsun da ben de senin gibi iyi kalpli, tatlı bir insan tanımışım. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Bunlar da Oddy'den. // Amortentia mı demeliyim yoksa? XD C.tesi 30 Ağus. 2008, 00:29 | |
| - Amortentia Cécile Derwent demiş ki:
- Haley Brooke Scott demiş ki:
- Saol canım benim (:
İyiki bu siteye zamanında üye olmuşum da senin gibi bir güzelliği,tatlılığı görmüşüm =) Süper fotolar walla ! Çok çok tatlı.. Canım utandırıyorsun beni, tekrar çok teşekkür ederim. =) Dediğin gibi iyi ki üye olmuşsun da ben de senin gibi iyi kalpli, tatlı bir insan tanımışım. ^^ Tekrar tekrar teşekürler Neyse başlık benim değil senin başlığın Benimle ilgili yorumlarla dolmasın =) Tekrar çok tatlı olduğnu ve süper bir yüzün olduğunu söyleyip,seni tanıdığım için çok mutlu olduğumu söyleyip,başlığı doldurmadan gideyim ben artık... xD | |
|
| |
Aléida Emilié Widmore
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 638 Yaş : 31 Kan statüsü : Bu da Soru mu? Tabi ki safkan Galleon : 11926 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/08/08
| Konu: Geri: Bunlar da Oddy'den. // Amortentia mı demeliyim yoksa? XD Cuma 17 Ekim 2008, 10:16 | |
| Wow gerçekten çok sempatik , güzel ve çok tatlısın x)) | |
|
| |
Cordelia Lucifer Bramble
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 525 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11782 Ekspresso Puanı : -2 Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: Bunlar da Oddy'den. // Amortentia mı demeliyim yoksa? XD Cuma 17 Ekim 2008, 10:17 | |
| Şimdi şöyle oluyor sanırım. xP
Amortentia=Odessa=Tuba Nihal ve Tuba arkadaşlar. Hmmm anladım.
Tuba çok güzelsin gerçekten. Nihal'in de iç güzelliği dışına yansımış dedikleri gibi. xD | |
|
| |
Kiera Angela O'Neil
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1115 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11854 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| |
| |
| |
| |
Frances Sibi Chapman Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 287 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11845 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 20/09/08
| |
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| |
| |
| |
| |
Dawnielle Constantine
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11676 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 29/11/08
| Konu: Geri: Bunlar da Oddy'den. // Amortentia mı demeliyim yoksa? XD Salı 09 Ara. 2008, 14:14 | |
| Çok güzelsin bence. Aaa Cats müzikalii o.o Anılarım depreşti xP 4. sınıftayken, İngilizce'sini canlandırmıştık okulca, ben de Grizabella rolünü kapmıştım. xP | |
|
| |
| |
| |
| Bunlar da Oddy'den. // Amortentia mı demeliyim yoksa? XD | |
|