Kate GreenGrass
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 34 Kan statüsü : SAFKAN Galleon : 12094 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Kate GreenGrass C.tesi 02 Ağus. 2008, 23:15 | |
| Ad : Kate
Soyad :GreenGrass
Sihirsel Soy: Safkan
Kişisel Özellikler: Hırslı olan Kate greengrass aynı zamanda zekidir de. İnatçı ve vurdumduymaz bir safkandır. Değer vermediği kişiler etrafta yokmuş gibi davranır. Gizemli bir yapısı olsa da yüzüne bakan biri onun ruh halini kolayca çözebilir. Genellikle yerinde duramayan ve eğlenceli bir tiptir tabi bu özelliği sadece yanında eğlenebileceği kişiler olursa su yüzüne çıkar. Kuralları asla umursamaz ve umursayanları hep küçümser. Aile kavramına inanmaz Kat. Bu yüzden ailelerden konu açıldığında ya sessiz kalır ya da alay eder. Kafasına koyduğu şeyi yapmak konusunda oldukça istikrarlıdır. Kendisine insanları kolayca inandırabilir hatta bazen söylediği yalanları kendi bile inanır... Asla etrafa cesurluk taslayan bir tip değildir. Çok zekidir. Başı belaya girince başkasını ender özelliklerle kendini kurtarmaya çabalar... Uğursuzluk büyüsü yapmaya bayılır, tabi Muggle ve Bulanıklar'a... İkisi de ona göre düşüktür ve onları koruyan safkanlar da aynı derece düşüktür Kate’in gözünde. Kate aklındakileri söylemekten asla utanmaz veya çekinmez. Ukala, küstah ve umursamazdır. Ailesinin kan özelliğinden olsa gerektir ki Kristin'i görü yeteneği çok fazladır. Hisleriyse çok kuvvetlidir.
Ailesi ve yaşamı: GreenGrass ailesi çok soylu bir ailedir. Kötü tarafta kalmayı becermiş tek tük ailelerdendir... Çünkü Voldemoprt'un gücünü yitirdiği zaman hepsi Z.A.Y'a dönmüştür. Ancak GrrenGrass ailesi Voldemort'un en güvendiği ailelerdendir. Kate’nin abisi öldürülmüştür. Aslında hak etmiştir. Çünkü Voldemort tarafından ayrılmıştır ve tüm aileye ihanet etmiştir. Tabii en büyük ihanetide Voldemort'a yapmıştır. Voldemort güçlendiğinde bulduğu yerde diğerleri gibi onuda öldürmüştür. Kate ise tabiîkide onun yolunda ilerleyecektir. Bu arada annesi Ölüm Yiyenlerdendir. Şuana kadar yaklaşık -19–20 seherbaz öldürmekle onurlandırılmuştır. Ailenin çok özel sırlarından biri de Annesinin bu başarılarıdır. Ancak annesi bilinmez bir sırla öldürülmüş Kate için kötü günler başlamıştı. Babası annesinin ölümünden sonra başka bir kadınla evlenmiş, Hayat Kate için çekilmez olmuştu.
Fiziksel Görünüş Uzun kahve Saçları Vardır. Gözlerinin Gerçek Rengi yeşildir. Ama bunun çok göze batacağını düşündüğü İçin siyah Lens Takar.(yeşili gözleri olduğunu gördüğünüz zaman anlamalısınız Ki Kate Çok Mutludur)Güzel bir kızdır. Yüz hatları bazen çok sert, bazen ise çok yumuşaktır. Dişleri inci gibi dümdüz ve bembeyazdır. Saçlarının rengini istediği zaman değiştirebilir.(Ruh Haline Bağlı).Asıl saç rengi çok açık sarı gibi kahverengidir ama çoğunlukla siyah rengi kullanır. Beyaz tenli ve zayıftır. Yüz hatları çok ölçülü ve çok güzeldir. Kate kendiyle övünmeyi çok sever. Vücudundaki en beğendiği yerler Burnu, Gözleri Ve Yüz Yapısıdır.
Basit Rp Örneği Hava kararmaya başlamıştı. Etraf sessiz ve ürkütücüydü. Kate her akşam yaptığı gibi yürüyüşe çıkacaktı. Bunu her gece yapardı... Kumsala gider, uzanır ve ayı seyrederdi... Üstünü giyinmiş ve birazdan evden çıkacaktı... Yavaş adımlarla aşağıı indi ve daha sonra mutfağa girerek
_'Merhaba nasılsın' ?
dedi. Üvey annesinin gözlerine utanarak bakıyordu. Onu hiçbir zaman gerçek annesi yerine koymamıştı. Annesini 3 yıl önce kaybetmişti ve annesini kaybettiğinden beri her gün Kumsala giderdi. Bunları düşünürken üvey annesinin deniz mavisi gözlerine bakıyordu. Yüzünde bir anlam yoktu. Sadece boş boş bakıyordu. Daha sonra annesi titrek bir sesle
_'Yine gidiyorsun değil mi? Neden her gün gidiyorsun! '
Kate annesinin sözünü keserek ciddi bir ifadeyle
_'Bu seni hiç ilgilendirmez, benim hayatım ve sen bana karışamazsın !'
Kate bunları söylerken çok sakin davranıyordu daha sonra
_'Ben çıkıyorum iyi akşamlar !'
dedi ve kapının yanına doğru hızlı adımlarla ilerledi, montunu aldıktan sonra kapıyı açtı çıkacakken annesinin söylediği bir kaç cümleyi duydu
_'Onun hala yaşadığına inanıyorsun Kate! Bunu biliyorum ama o artık yok anladın mı yok !'
Kate çok sinirlenmişti çünkü üvey annesinin söylediklerine anlam veremiyordu daha sonra sinirli bir şekilde ve bağırarak
_'Hiç bir şey bildiğin yok anlıyor musun hiç bir şey! Kapa çeneni! Annem hakkında en ufak bir şey söyleyemezsin bunu anlıyor musun ha anlıyor musun !’ ??
Kate çok sinirlenmişti ve gözleri kızarmıştı arkasını döndü tam çıkacakken üvey annesi Jacqueline nin sesini duydu
_'Senin için korkuyorum yaptıkların çok saçma artık tam bir deli olduğunu düşünüyorum anlıyor musun!'
Kate çıkarken kısık bir sesle söyleniyordu daha sonra kapıyı sert bir şekilde çarptı ve evden çıktı. Dışarı her gecekinden daha soğuktu umursamazca kumsala doğru yürümeye başladı daha sonra sinirli bir şekilde hala söyleniyordu
_'Aptal kadın! Kimse hakkında yorum yapamaz.'
Kendi içinde bu olayı kapatmaya karar verdi ve daha sonra adımlarını hızlandırmaya başladı. Sonunda kumsala gelmişti ayakkabılarını çıkarttı ve kum üzerinde çıplak ayakla yürümeye başladı. Kum soğuktu. Eğildi ve kumu eline aldı daha sonra kendi kendine
_'ilginç'.
dedi ayağa kalktı ve biraz dolaştı aklından çok şey geçiyordu ve Kate bu kadar şeyi aynı anda düşünürken yoruluyordu... Saçlarını topladı, yere uzandı ve ayı izlemeye başladı... Gerçekten bugün yorucu bir gün olmuştu ve çok yorulmuştu... Bu kasaba da yaklaşık 4 yıldır oturuyordu ama hiç arkadaşı olmamıştı. küçükken çok dışlanmıştı ve ezilmişti. Annesinin ölümü, babasının tekrar evlenmesi Kate için kaldırması ağır bir yük haline gelmişti. Bu yaşadıkları sonucunda artık hayattan ve yaşamaktan nefret ediyor, kimseyi sevmiyordu. Babası ve dedesi sayesinde neredeyse her isteği yapılsa da hiç mutlu olmuyordu. Çünkü dedesi ve babası ilgisizliklerini sürekli pahalı hediyeler alarak kapatmaya çalışıyorlardı. Kate bu yaşananları anlamamış gibi gösterse de her şeyin farkındaydı aslında... Uzun düşünceler içinde hapsolmuştu... Birden kendine geldi ve ayağa kalktı daha sonra saatine bakarak
_'Lanet olsun geç kaldım !
dedi ve hızlı bir şekilde ayakkabılarını giydi daha sonra koşarak oradan ayrıldı ve bir süre sonra karanlıkta gözden kayboldu... | |
|
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Kate GreenGrass C.tesi 02 Ağus. 2008, 23:27 | |
| 2, Sınıf Slytherin
- Büyücü Konseyi - | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kate GreenGrass Paz 03 Ağus. 2008, 00:54 | |
| |
|