Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Rp yapmak için...

4 posters
YazarMesaj
Mathilda Mythill
Slug & Jiggers Sahibesi
Mathilda Mythill

Kadın
Ruh hali : Rp yapmak için... Yeasj3
Kan statüsü : safkan
Galleon : 11993
Ekspresso Puanı : 0

Rp yapmak için... Empty
MesajKonu: Rp yapmak için...   Rp yapmak için... Icon_minitimeCuma 15 Ağus. 2008, 23:36

Yaklaşık iki gündür odamın lambası bozuk olduğundan hayatım felç oldu diyebilirim. Sonuçta evin diğer odalarına istisnai uğrayan bir insanım, her işimi odamda görüyorum, günlerce çıkmıyorum odamdan. Ama lambasızlık kötü oldu. Odam halihazırda karanlıkta kaldığı için hiçbir iş yapılamaz oldu televizyon izlemek ve bilgisayar başında popo büyütmekten başka. Kaç gündür ertelediğim uzun rp'leri yaptım, hatta o yetmedi 1 aydır girmediğim bir sitede bile rp'ye başladım. Lost'un 3 sezonunu da bitirdim yeniden. Uzun zamandır bilgisayar oynamıyordum onları oynadım. Online oyunlar da oynadım bilgisayardakiler yetmeyince. Ama artık sıkıldım bir şeyler izlemekten, habire bilgisayara gözü dikip mouse'a tıklayıp durmaktan... Şöyle söylemeli, gırgır'daki mesajları tek tek okur oldum. Okumak yetmedi artık gırgırın en yararlı gördüğüm başlığı olan rp yorumlamaya katılabilmek için sık yapmadığım bir şeyi yapar oldum: etrafta dönen rp'leri okumak (biliyorum bazılarınız kızacak bu söylediğime, ama fazla zamanım olmadığından ve ana kurguyu fazla etkilemeyen kurguları pek de merak etmediğimden, ve bir de uzun rp'leri sevmediğimden okumuyorum. evet sevmiyorum gereksiz yere, zorunluluktan uzatılan rp'leri. Tabi soracaksınız peki sen enden yazıyorsun uzun diye, sitenin kuralıdır, okumayı seveni vardır. Beni çok da zorlamıyor. Neyse parantez bile ayrı bir destan oldu...)

Kısaca: sonunda beklettiğim rp'leri yapabilmek ve diğer rp'leri okuyabilmek için güzel bir fırsat oldu lambamın bozuk olması. Ama gördüğünüz üzere bu başlığı bile sıkıntıdan açtım...

Eee size, en havanızda olmadığınız zaman rp yaptıran şeyelr var mı? Ya da rp yapmak için ihtiyaç duyduğunuz dış etkenelr? gibi gibi...
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/mat
Daphne Zoe Launy
Son Dakika Editörü
Daphne Zoe Launy

Kadın
Ruh hali : Rp yapmak için... 43772825vu8
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12455
Ekspresso Puanı : 7

Rp yapmak için... Empty
MesajKonu: Geri: Rp yapmak için...   Rp yapmak için... Icon_minitimeC.tesi 16 Ağus. 2008, 05:58

Aynen senin gibiyim. Sıkıldığım zaman rp yapmak daha çok hoşuma gidiyor. Şu sıralar hayatımda yeni bir heyecan yok... Bu da azlasıyla rp yapmya itiyor beni. Ama şimdi canım hiç yapmak istemiyor. Zaten kötüyüm, neden yapayım ki diye düşünüyorum. Ama insanın hayatında yapacağı bir şey olmayınca eskilere sarılıyor işte :zuha:
Mathilda Mythill
Slug & Jiggers Sahibesi
Mathilda Mythill

Kadın
Ruh hali : Rp yapmak için... Yeasj3
Kan statüsü : safkan
Galleon : 11993

Rp yapmak için... Empty
MesajKonu: Geri: Rp yapmak için...   Rp yapmak için... Icon_minitimePaz 17 Ağus. 2008, 11:50

Şu anda anladım ki dersanenin başliyacak olması da beni daha da rp yapma siteğiyle dolduruyor. Şu anki rp'lerime bi cevap gelmediği için yazamıyorum ama... Yeni rp yapmaya da korkuyorum çünkü dersanenin de başlamasıyla bi anda bir sürü rp binerse üstüste geç cevap yazıcam biliyorum... Bir de dönem bitmesiyle okul içi rp'leri de bitirme telaşı var. Ve bu telaş beni herşeyi bırakır güzel bir tom hanks filmi seyretmeye de itmiyor değil hani...

:zuha:

Rp yapmak emek ister... öf ne bilim...

Hep ikilemde kalıyo insan rp yapmadan önce..
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/mat
Jhony Mac Philson

Jhony Mac Philson

Erkek
Ruh hali : Rp yapmak için... Yaaati6
Galleon : 11864

Rp yapmak için... Empty
MesajKonu: Geri: Rp yapmak için...   Rp yapmak için... Icon_minitimePerş. 28 Ağus. 2008, 14:25

ben internete wireless tan giriyorum rp yapmak isteyince internet kapalı oluyor istemince hep açık oluyor. Sad
http://hogwartsekspresi.com/secmen-apka-f121/jhony-mac-philson-t
Şişman Keşiş
Hayalet
Şişman Keşiş

Erkek
Ruh hali : Rp yapmak için... Glensuratdw9
Kan statüsü : Gri
Galleon : 12073

Rp yapmak için... Empty
MesajKonu: Geri: Rp yapmak için...   Rp yapmak için... Icon_minitimePerş. 28 Ağus. 2008, 14:36

Başkasının wirelessını mı kullanıyosun? Özür dilerim konuyu böldüm ama yazmadan edemedim...
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/mus
Jhony Mac Philson

Jhony Mac Philson

Erkek
Ruh hali : Rp yapmak için... Yaaati6
Galleon : 11864

Rp yapmak için... Empty
MesajKonu: Geri: Rp yapmak için...   Rp yapmak için... Icon_minitimePerş. 28 Ağus. 2008, 14:40

bizim apartman 7 katlı 12 tane buluyor biri şifre koymamış onun internetine bağlanıyorum
http://hogwartsekspresi.com/secmen-apka-f121/jhony-mac-philson-t

Rp yapmak için...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-