Yaklaşık iki gündür odamın lambası bozuk olduğundan hayatım felç oldu diyebilirim. Sonuçta evin diğer odalarına istisnai uğrayan bir insanım, her işimi odamda görüyorum, günlerce çıkmıyorum odamdan. Ama lambasızlık kötü oldu. Odam halihazırda karanlıkta kaldığı için hiçbir iş yapılamaz oldu televizyon izlemek ve bilgisayar başında popo büyütmekten başka. Kaç gündür ertelediğim uzun rp'leri yaptım, hatta o yetmedi 1 aydır girmediğim bir sitede bile rp'ye başladım. Lost'un 3 sezonunu da bitirdim yeniden. Uzun zamandır bilgisayar oynamıyordum onları oynadım. Online oyunlar da oynadım bilgisayardakiler yetmeyince. Ama artık sıkıldım bir şeyler izlemekten, habire bilgisayara gözü dikip mouse'a tıklayıp durmaktan... Şöyle söylemeli, gırgır'daki mesajları tek tek okur oldum. Okumak yetmedi artık gırgırın en yararlı gördüğüm başlığı olan rp yorumlamaya katılabilmek için sık yapmadığım bir şeyi yapar oldum: etrafta dönen rp'leri okumak (biliyorum bazılarınız kızacak bu söylediğime, ama fazla zamanım olmadığından ve ana kurguyu fazla etkilemeyen kurguları pek de merak etmediğimden, ve bir de uzun rp'leri sevmediğimden okumuyorum. evet sevmiyorum gereksiz yere, zorunluluktan uzatılan rp'leri. Tabi soracaksınız peki sen enden yazıyorsun uzun diye, sitenin kuralıdır, okumayı seveni vardır. Beni çok da zorlamıyor. Neyse parantez bile ayrı bir destan oldu...)
Kısaca: sonunda beklettiğim rp'leri yapabilmek ve diğer rp'leri okuyabilmek için güzel bir fırsat oldu lambamın bozuk olması. Ama gördüğünüz üzere bu başlığı bile sıkıntıdan açtım...
Eee size, en havanızda olmadığınız zaman rp yaptıran şeyelr var mı? Ya da rp yapmak için ihtiyaç duyduğunuz dış etkenelr? gibi gibi...