| Meredith hakkında... | |
|
+5William Julian O'Neil Tatyana Johnson Adéline Michelle Malfoy Nicole Marissa Magdalene Odessa Meredith Poulter 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Odessa Meredith Poulter Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11973 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Meredith hakkında... Paz 17 Ağus. 2008, 22:38 | |
| Bu başlığı açıp açmamak konusunda bayağı tereddüt etmeme rağmen, sonunda artık ekspresin bunu bilmesi gerektiği kanısına vardım. Odessa Meredith Poulter, benim; yani Amortentia Cécile Derwent'ın açtığı ikinci bir karakter. Ravenclaw binasındaki eksikler nedeniyle aldığım, ama sonradan çok ısınarak rp'lere devam ettiğim ve kurgusunu bozamadığım karakterim. Bunu şimdiye dek çoğu üyeden saklamış olmamın sebebi ise, bir adminle ve bir üyeyle konuşurken insanların üsluplarının değişmesi. Ben ekspresteki üyelerin Meredith ile konuşurken kendileri olmasını istedim. Bir süreliğine bunu başardım da. Artık tüm üyelerin bunu duyması çok iyi olacak; üslup benzerliklerinden dolayı soran kişi sayısı artmaya başladı çünkü. Şaşırtıcı olduğunu biliyorum, ancak zamanla alışacağınızı umuyorum.
Okuma zahmetine katlandığınız için teşekkür ederim. Sevgiler; Amortentia // Meredith. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Meredith hakkında... Paz 17 Ağus. 2008, 22:48 | |
| Bu arada bunu da ben söyleyim bu kadar gelişmeme sebep insan bu iki karakteri de ustalıkla yöneten çok değer verdiğim bu arkadaşımdır. Seni çok seviyorum, her şeye dört elle sarılan ve tuttuğunu koparan sen, hep böyle kalman umuduyla | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11973 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/07/08
| |
| |
Adéline Michelle Malfoy Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 453 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12367 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/12/07
| |
| |
| Konu: Geri: Meredith hakkında... Paz 17 Ağus. 2008, 23:12 | |
| Sitedeki disiplini sağlamam için belli bir ciddiyeti yakalamam gerekiyor Adéline. =) Meredith'in de laubali olduğu söylenemez pek, genelde öyle insanlardan da hoşlanmam zaten. Ancak bir nevi haklısın, o Amor kadar sert ve tehlikeli görünmüyor. XD | |
|
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Meredith hakkında... Paz 17 Ağus. 2008, 23:48 | |
| Çok şaşırdım yalnız Meredith'in karakterini çok güzel yansıtmışsınız. Birde hep merak ediyordum acaba nasıl bir öğrenci karakteri olurdunuz diye, bunuda bu sayede göstermiş oldunuz. Teşekkürler=) | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 453 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12367 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/12/07
| |
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11960 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| |
| |
Mathilda Mythill Slug & Jiggers Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 34 Kan statüsü : safkan Galleon : 11993 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: Meredith hakkında... Paz 17 Ağus. 2008, 23:55 | |
| İlk geldiğim zamanlar zaten şaşırmıştım sitenin her köşesiyle bu kadar dikkatle ilgilenmene, alışılmadık gelmişti (onca kötü adminle tanışınca). Bir de bu ilgiye bir öğrenci karakteri daha eklenince daha da şaşırdım. Saygı duydum. Takdir ediyorum site için yaptığın herşeyi ve rp'ye olan aşkını. Ve en önemlisi, teşekkür ediyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Meredith hakkında... Ptsi 18 Ağus. 2008, 00:06 | |
| Asıl ben sana teşekkür ederim Mathilda; sadece anlayışın bile beni son derece mutlu etti gerçekten. Söyleyebileceğim sözler sınırlı, ne desem hakkımdaki güzel düşüncelerinin karşılığı olamaz.
Tatyana, Adéline, size de çok teşekkür ediyorum. Ve William tabii ki; yeni bir üye olmasına rağmen isteklerimi anlayışla karşılayabildiği için... Kimsenin konuşmasına karışmak istemiyorum; herkes nasıl rahat ediyorsa üslubunu öyle şekillendirir. Benim hoşlanmadığım şeyler uç noktalar; saygısızlık ve yağcılık boyutuna varabilen övgüler... Ama Meredith benim de bir insan olduğumu anlamanız için gerçek bir kanıt oldu sanırım. =)
Hepinize tekrar teşekkür ediyorum. | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| |
| |
Tatyana Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12414 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/11/07
| Konu: Geri: Meredith hakkında... Ptsi 18 Ağus. 2008, 12:14 | |
| Sanırım Adminimizin istemediği şey oldu ve Meredith'ken bile siz'li hitap başladı Gerçi benim bir şey söyleeyecek kadar tanıdığım söylenemez.. mi
Gerektiği zaman gerektiği şekilde konuşulması gerektiğine inanıyorum. Kendisi zaten benim ona karşı nasıl konuştuğumu gayet iyi biliyor. Gerektiği zaman mesafeli gerektiği zamanda samimi.... | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Meredith hakkında... Ptsi 18 Ağus. 2008, 14:18 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Meredith hakkında... Ptsi 18 Ağus. 2008, 14:25 | |
| Neyse böylece adminimizin gözlükle Rachel Bilson' a benzediğii öğrenmiş olduk x) (bknz.üye resimleri) | |
|
| |
Elina Lora Dark
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11954 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: Meredith hakkında... Ptsi 18 Ağus. 2008, 14:35 | |
| Ana çok şaşırdm... açıkcası Odessa bana fazla mesafeli geliyordu... Aslında Cecile'ye arada kızıyordum bazen cidden çok sert oluyor ama tesadüf sonucu bir kaç gün arkadaşımın yerine adminlik yaptım hemde sadece okul için açılmış bir sitede okul arkadaşlarım ile ayyy kafayı yedim kibar davranmaya gelmiyorrr... deli ettiler beni hemde çok üye yoktu ... bir de bu sitenin admini yani Cecile'yi düşündüm valla tebrik ediyorum sizi... Gerçekten büyük başarı... Tekrar Tebrik ediyorum ve bu siteyi kurduğunuz içinde çok teşekkür ediyorum gerçekten bir sürü insan ile tanıştım ve sayenizde Dil ve Anlatım dersinde kompozisyon sınavından 76 aldım... Konuda çok abuktu.. Neyse uzattım çok teşekkürler... | |
|
| |
| Meredith hakkında... | |
|