| Ekspres hakkında neler düşünüyorsunuz? | |
|
+22Maurellé Nemesis Argyris Charlie von Diederich Angel Elizabeth Widmore Kiera Angela O'Neil Constantia Inés Kalliope Angelina Voleta Anderson Aléida Emilié Widmore Edward Marcéllus Dawson Cordelia Lucifer Bramble Frances Sibi Chapman Jhony Mac Philson Nicole Marissa Magdalene Vasili Von Holtz Eurydice Black Johnny Amoux Malfoy Mathilda Mythill John Stewen Peterson Christian Dayrnt Black David Kevin Johnson Genevieve Tessa Malfoy Şişman Keşiş Amortentia Cécile Derwent 26 posters |
|
Ekspres hakkında neler düşünüyorsunuz? | Mükemmel bir site, geleceği parlak. | | 77% | [ 106 ] | İyi bir site ama eksikleri var. | | 12% | [ 17 ] | Fena değil ama çok eksiği var! | | 5% | [ 7 ] | Çok kötü, hiç beğenmedim. | | 6% | [ 8 ] |
| Toplam Oylar : 138 | | Anket kapatıldı |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13570 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Ekspres hakkında neler düşünüyorsunuz? Ptsi 25 Ağus. 2008, 19:41 | |
| Anketimiz eskidiğinden yenisini açtık. Tüm üyelerimizden oylamalarını ve düşüncelerini yazmalarını rica ediyor, hepsine şimdiden teşekkür ediyoruz ^.^ | |
|
| |
Şişman Keşiş Hayalet
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 39 Yaş : 70 Kan statüsü : Gri Galleon : 12073 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Ekspres hakkında neler düşünüyorsunuz? Ptsi 25 Ağus. 2008, 19:46 | |
| İki yıl gerçekten uzun bir süre. İlk geldiğimde de hiç bir eksik görememiştim. O zamandan bu zamana kadar kendini daha da geliştirdi. Keşke açıldığından beri üye olabilseydim bu siteye. Böyle bir site için tüm emeği geçenlere teşekkürler... | |
|
| |
Genevieve Tessa Malfoy Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 487 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12062 Ekspresso Puanı : 15 Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: Geri: Ekspres hakkında neler düşünüyorsunuz? Ptsi 25 Ağus. 2008, 19:50 | |
| Şans eseri tanıştım bu siteyle ve bu kadar mükemmel olabileceğini tahmin bile etmemiştim. Gerek adminiyle, gerekse üyeleri ile gerçekten muhteşem bir site. Rp düzeyi oldukça yüksek ve şuan kurulu olan bütün rp sitelerinde en üstün olanı. Böyle bir siteyi kurmuş ve bizlere sunmuş oldukları için bütün adminlere teşekkürler. ^^ Mükemmel bir site , geleceği parlak | |
|
| |
David Kevin Johnson Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 412 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12288 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/01/08
| |
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12312 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Ekspres hakkında neler düşünüyorsunuz? Ptsi 25 Ağus. 2008, 19:58 | |
| İyi bir site ama eksikleri var. | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12196 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Ekspres hakkında neler düşünüyorsunuz? Ptsi 25 Ağus. 2008, 20:00 | |
| Benim durumum pek çok arkadaştan farklı oldu biraz. Geldim başta çok soğuk ve pek anlaşamayacağım insanlarla dolu buldum ve ayrıldım. Sonra da buradan ayrılan Barış sayesinde geri döndüm. Döndüğümde burası o soğuk ortam değil sımsıcak bir yuva gibiydi. Sonrasında çabuk alıştım. Bence gelişeceği ve ilerleyeceği kesin bir site... Mükemmel bir site, geleceği parlak | |
|
| |
Mathilda Mythill Slug & Jiggers Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 34 Kan statüsü : safkan Galleon : 11993 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: Ekspres hakkında neler düşünüyorsunuz? Ptsi 25 Ağus. 2008, 20:16 | |
| Yöneticilerin ilgilenmesi ve üyelerin siteye katkıları açısından kesinlikle mükemmel. Yeni üyelere mükemmel bir rp okulu oluyor. Aktif üye sayısı hayli iyi. Kendi açımdan eksiğini bulamıyorum, benim beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor. En son bir sitede bu kadar aktif olduğumda, bilgisayar kapalıyken "acaba neler oluyor şu anda" diye sorduğumda yaklaşık 4 sene önceydi. Yaklaşık 2 ay oldu geleli, ama artık bilgisayarı sadece ekspres için açıyorum diyebilirim...Yıllardır böyle bir site aradığım doğrudur, bu siteyi bu hale getiren herkese teşekkür ederim | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Ekspres hakkında neler düşünüyorsunuz? Ptsi 25 Ağus. 2008, 20:42 | |
| - Mathilda Mythill demiş ki:
- artık bilgisayarı sadece ekspres için açıyorum diyebilirim...
Evet bende öyle.Mükemmel bir site, geleceği parlak demek isterdim ama zaten gördük. Daha ne kadar parlak olabilir ki. Yalan söylemiyorum. Birçok rp sitesinin kalitesi hakkında bilgim var. Birçoğunda adminlik yaptım çünkü. Şu ana kadar gördüğü en iyi ve en kaliteli rp sitesi. Bize bu siteyi sunan adminimiz Amortentia Cecile Derwent'a teşekkürlerimi sunuyorum ^^ | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Ekspres hakkında neler düşünüyorsunuz? Salı 26 Ağus. 2008, 00:01 | |
| mükemmel bir site arama motorundan şans eseri öğrendiğim ve ne yazıkki birkaç hafta sonra ayrılmak zorunda kalacağım yer
En son Elizabeth Clara Murtle tarafından Çarş. 27 Ağus. 2008, 00:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Vasili Von Holtz Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1259 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11861 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Ekspres hakkında neler düşünüyorsunuz? Salı 26 Ağus. 2008, 12:51 | |
| Kendini hep gelştirdi bu site.Özeleştiri yapa yapa geliştirdi.İlk halinide bilen biri olarak sölüyorum.Geleceği parlak. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Ekspres hakkında neler düşünüyorsunuz? Çarş. 27 Ağus. 2008, 00:18 | |
| Ben bu siteyi bilmesem kendimi ve yazılarımı bu kadar geliştiremezdim çok güzel insanı saran ve geleceği de bir hayli parlak olan bir site=) | |
|
| |
Jhony Mac Philson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 43 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11864 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Geri: Ekspres hakkında neler düşünüyorsunuz? Çarş. 27 Ağus. 2008, 15:14 | |
| yeni üye oldum ama süper bir site.herkez çok eğlenceli | |
|
| |
Frances Sibi Chapman Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 287 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11845 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 20/09/08
| Konu: Geri: Ekspres hakkında neler düşünüyorsunuz? Paz 28 Eyl. 2008, 08:44 | |
| Her yönüyle çok beğeniyorum.. | |
|
| |
Cordelia Lucifer Bramble
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 525 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11782 Ekspresso Puanı : -2 Kayıt tarihi : 29/09/08
| |
| |
Edward Marcéllus Dawson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 587 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11784 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Ekspres hakkında neler düşünüyorsunuz? Paz 02 Kas. 2008, 02:01 | |
| Mükemmel bir site ve geleceği parlak.. Umarım bu halini hiç bozmaz.. | |
|
| |
Aléida Emilié Widmore
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 638 Yaş : 31 Kan statüsü : Bu da Soru mu? Tabi ki safkan Galleon : 11926 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/08/08
| Konu: Geri: Ekspres hakkında neler düşünüyorsunuz? Paz 02 Kas. 2008, 15:15 | |
| # 'Mükemmel' bir site geleceği parlak"
Bu sitedeki üye ortamından ve rp kalitesinden çoookk memnunum şahsen x) Harika bir site.. Üyelerin çoğu da olgun.. Hem eğlenmenin hem de rp yazmanın derecesini biliyorlar.. Sadece rp outa yüklenmiyorlar.. İstisnalarda kaideyi bozmaz xD | |
|
| |
Angelina Voleta Anderson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 590 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12204 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Ekspres hakkında neler düşünüyorsunuz? Paz 02 Kas. 2008, 15:52 | |
| Ben bu site sayesinde kendimi geliştirdim; ayrıca bence süper bir site. | |
|
| |
Constantia Inés Kalliope Kalliopé de Fuska Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1363 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan ~ Galleon : 12446 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 23/01/08
| Konu: Geri: Ekspres hakkında neler düşünüyorsunuz? Paz 02 Kas. 2008, 16:02 | |
| İlk geldiğim günden beri çok sevdiğim,geleceği parlak ,tek kelimeyle harika bir site. | |
|
| |
Vasili Von Holtz Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1259 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11861 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Ekspres hakkında neler düşünüyorsunuz? Paz 02 Kas. 2008, 17:05 | |
| Facebookta da grup kuruldu.Ama duyurusunu daha yapmadı admin.Facebook iyi kullanılırsa çok üye kazanılır. | |
|
| |
Kiera Angela O'Neil
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1115 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11854 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Ekspres hakkında neler düşünüyorsunuz? Paz 02 Kas. 2008, 17:13 | |
| Bu siteye geldiğimden beri hergün sitedeyim hiçbir gün aksatmadım aksatmakta istemedim. Her zaman aktif biryer. O kadar çok sevdim ki tüm vaktimi burada geçiresim geliyor arada... Uzun lafın kısası 'Mükemmel' bir site geleceği parlak!!!" | |
|
| |
Angel Elizabeth Widmore
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 29 Kan statüsü : A Eraş Pozitif Galleon : 11711 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 11/11/08
| Konu: Geri: Ekspres hakkında neler düşünüyorsunuz? Perş. 20 Kas. 2008, 20:14 | |
| Açıkçası bu site hakkında yorumların hiç iyi değil... Tamam site biraz da olsa gelişmiş. Ama en önemli -rp sitesi olmasına rağmen rpden bile önemli- şeyi unutmuşlar. Sitede sevgi aile gibi yakın olunabilecek sırlar bile anlatılabilcek derecede bağ yok! Bu sitede herkes rpye seviyeye takmış durumda! Kimin umrunda sevgi kimin umrunda bağlar! Bu siteyi bir arkadaş önerdi. Çok güzel harika rpsi iyi falan filan. İlk olarak bakmak için girdim ve biraz siteyi gezdim. Ancak RPLERİ ÇOK İYİ OLMASI İÇİN SÜREKLİ RP YAPANLAR sitenin arkadaşlık seviyesini baya düşürmüş. Benim şimdi girdiğim ve her siteden daha çok özenildiğini düşündüğüm bir site var ve bazıları hatta %50 gibi bir orandaki kişiler o siteye üye. Herşeye rpye siteye çok önem veriyorlar ama SEVGİYİ BAĞLARI ihmal etmiyorlar işte! Ama bu sitenin bağlar umrunda bile değil! İşte bu yüzden site çok geride! | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Ekspres hakkında neler düşünüyorsunuz? Perş. 20 Kas. 2008, 22:29 | |
| Eğer bu başlık altında tartışmaya devam edersiniz, ciddi uyarı alacaksınız adınız her ne ise. *Angel Elizabeth Widmore* Site içinde kimsenin birbirini incitmeye, küçümsemeye hakkı yoktur! Bunu hakkı gibi görüp, insanları rahatsız edenler için de sonuna kadar ne işlem varsa uygulanacaktır. Sizi uyarıyorum, eleştiriniz varsa da uygun dille söyleyin. Gelip buraya üyeleri rahatsız ederek, efendilik taslamayın. Şu ana kadar banlamadığıma dua edin ama tekrarlıyorum ve uyarıyorum. Bir daha hiçbir mesajınızda tartışma içerikli eleştiri ya da yorum görmek istemiyorum.
Not: Tartışma içerikli tüm yorumları, mesajları sildim. Herkesten site adına özür dilerim.
En son Charlie Adolph Monaghan tarafından Perş. 20 Kas. 2008, 22:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Angel Elizabeth Widmore
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 29 Kan statüsü : A Eraş Pozitif Galleon : 11711 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 11/11/08
| Konu: Geri: Ekspres hakkında neler düşünüyorsunuz? Perş. 20 Kas. 2008, 22:30 | |
| | |
|
| |
Maurellé Nemesis Argyris Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11982 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/11/08
| Konu: Geri: Ekspres hakkında neler düşünüyorsunuz? Cuma 21 Kas. 2008, 01:27 | |
| Bahsi geçen Asena bendim. İlk olarak bence site çok başarılı. Bu sitede de dostluklar ve arkadaşlık bağları gayet güçlü. Rp dalında öncü sitelerden biri bence. Seviyeli olması hiçte kötü bir durum değil. Hem yakından tanıyanlar buradakilerin ne kadarda sıcak davrandıklarını anlayacaktır. Benim o kızla alakam yok. Benim düşüncelerim olumlu. Beni bilen iyi biliyor. Tabi kuşkuya düşenleri bilemem! | |
|
| |
Angel Elizabeth Widmore
| Konu: Geri: Ekspres hakkında neler düşünüyorsunuz? Ptsi 24 Kas. 2008, 18:10 | |
| Gerçekten çok özür dilerim site halkından. Yaptıklarım çok yanlıştı. Siteyi yanlış tanımışım. Site aslında oldukça gelişmiş ve güzel bir siteymiş meğerse. Kabaca gözden geçirip o yorumları yazdığımiçin çok üzgünüm ve kendimden utanıyorum. Sitenin güzelliğini fark etmemişim. Site gerçektende güzelmiş. Sitede kalmak istiyorum ama sizin beni abul etmeniz daha önemli. Beni affedebilecek misiniz x( | |
|
| |
| Ekspres hakkında neler düşünüyorsunuz? | |
|