Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13568 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Quidditch Cuma 05 Eyl. 2008, 01:12 | |
| 5 Eylül 2008 Cuma günü, akşam saat 17:00'da örnek Quidditch maçımız başlayacaktır. 19:00'da ara verilecek, daha sonra 21:00'da maça devam edilecektir. Tüm takım üyeleri bu zaman aralıklarında maçın sistemini öğrenecektir. İlk maç yarın Ravenclaw - Hufflepuff takımları arasında gerçekleştirilecektir. Oyuncu olmayan öğrencilerimiz; tribünlerde rp yapacaklardır.
* Oyuncu bir mesajında en fazla bir hamle yapabilir. Doğru: Quaffle'a doğru uzanıyorum. Yanlış: Quaffle'a uzanıyorum ve çemberlere uçuyorum. [Nedeni quaffle'ı tutup tutmadığını Dm'nin belirleyecek olması.]
* Oyuncu sadece hamlesini yazabilir, sonuçlarını seçtiği sayı doğrultusunda DM belirler. Doğru: Snitch'e doğru hamlemi yapıyorum. Yanlış: Snitch'e uzanıyorum ve tutuyorum.
* Oyuncu şimdiki zaman kullanmalıdır. Doğru: Gözlerimle bir bludger arıyorum. Yanlış: Tüm sahayı tarıyordu, bludger görmek için pür dikkat kesilmişti.
* Oyuncu, özellikle Vurucular, amaçlarını veya hedeflerini belirtmelidir. Doğru: Bludger'a doğru hızla vuruyorum, amacım Ainra'yı vurmak. Ya da; Bludger'a doğru hızla vuruyorum, hedefim Ainra. Yanlış: Bludger'a doğru vuruyorum.
* Oyuncu; hamlesini yapar ve hedefini belirlerken; yazdıklarını ufak betimlemelerle desteklemeli, yaratıcılığından faydalanmalıdır. Kuru, basit bir hamle yerine; süslenmiş bir cümle daha hoş görünecektir. Doğru: Quaffle'i tuttuğum gibi artistik bir şekilde dönerek bana paralel uçan Marv'a göz kırpıyorum; bir yandan da topu çemberlere savururken. Yanlış: Quaffle'i tuttuğum gibi çemberlere fırlatıyorum.
En son Amortentia Cécile Derwent tarafından Cuma 05 Eyl. 2008, 15:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13568 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: Quidditch Cuma 05 Eyl. 2008, 01:12 | |
| Takımlar - Tüm oyuncularımızı tebrik eder, başarılar dileriz.
Slytherin
Takım Kaptanı: Elizabeth Adrianna Malfoy Arayıcı: Alessia V. Devereux Kovalayıcı: Marveille Lydia Wisténd Kovalayıcı: Elizabeth Adrianna Malfoy Kovalayıcı: Genevieve T. Malfoy Vurucu: Amaranthiné I. Calanthe Vurucu: Nylénia Ethel Calanthe Tutucu: Nicole Marissa Magdalene
Ravenclaw
Takım Kaptanı: Lily L. Black Arayıcı: Lily L. Black Kovalayıcı: Stefania Valérie Bécaud Kovalayıcı: Indis Oak J. Engelbert Kovalayıcı: Odessa Meredith Poulter Vurucu: Lisa Gaunt Vurucu: Beverly Joanne Dore Tutucu: Johnny Amoux Malfoy
Hufflepuff
Takım Kaptanı: Disbel Molaco Arayıcı: Disbel Molaco Kovalayıcı: Karyn Mia Silethe Kovalayıcı: Belinda Adria Blauia Kovalayıcı: Lumina April White Vurucu: Elina Lora Dark Vurucu: Tiffanié Ysabél Vaillanté Tutucu: Paula Lilith Do'urden
Gryffindor
Takım Kaptanı: Charlie Adolph Monaghan Arayıcı: Charlie Adolph Monaghan Kovalayıcı: Brooke Alliandre Larisen Kovalayıcı: Christopher Alex Peterson Kovalayıcı: Cabriana Leilwin Carand Vurucu: Severus Rodney Antony Vurucu: John Stewen Peterson Tutucu: Joshua Oliver Anthony
En son Amortentia Cécile Derwent tarafından C.tesi 06 Eyl. 2008, 15:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| Konu: Geri: Quidditch Cuma 05 Eyl. 2008, 01:30 | |
| - Giremeyecek olan üyeler bir günlüğüne şifrelerini değiştirerek güvendikleri bir üyeye verebilir, kendilerinin yerine oynanmasını sağlayabilirler. - | |
|
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12565 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Quidditch Cuma 05 Eyl. 2008, 01:49 | |
| Arkadaşlar kurallara çok dikkat edin lütfen. Özellikle şimdiki zaman kuralına. Rp'ye alışık olduğunuz için alışması zor gelebilir çünkü ^^ Lütfen giremeyecek kişilerin de mutlaka şifrelerini alın ve yerlerine yazın ki maç duraklamasın, eğlenceli bir şekilde devam etsin.. | |
|