Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  EkspresEkspres  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Yanlış anlamazsanız bir soru.

3 posters
YazarMesaj
Danny Lynette

Danny Lynette

Erkek
Ruh hali : Yanlış anlamazsanız bir soru. 14lb7
Galleon : 11856
Ekspresso Puanı : 0

Yanlış anlamazsanız bir soru. Empty
MesajKonu: Yanlış anlamazsanız bir soru.   Yanlış anlamazsanız bir soru. Icon_minitimePtsi 08 Eyl. 2008, 16:07

Sorum Quidditch hakkında 2 Quidditch karşılaşmasınıda sonuna kadar takip ettim fakat kafama takılan birşey var. Eğer dikkat ederseniz iki maçta yaklaşık 00.00 civarında bitmiş sizce bu bir tesaddüf mü? Bana pek tesadüf gibi gelmiyor. Artık bu saaten sonra katılım azalır diye zoraki birine snitchi tutturulmuş gibi geliyor. Bence bu sorunu arayacılara gelecek zar seviyesini 1-2 kademe düşürerek halledebilirsiniz ama böyle pek reelist olmamış :S
Elizabéth Adrianna Malfoy
Perfect Li(f)e Yazarı

Kadın
Ruh hali : Yanlış anlamazsanız bir soru. Heyup7
Kan statüsü : Safkan
Galleon : 12567
Ekspresso Puanı : 41

MesajKonu: Geri: Yanlış anlamazsanız bir soru.   Yanlış anlamazsanız bir soru. Icon_minitimePtsi 08 Eyl. 2008, 16:10

Sen yaptığın suçlamanın farkında mısın?! Maçlar arasında 1 saat fark var ayrıca, biri 11'de diğeri 12'de bitmiş. Sana tesadüf gibi gelmiyorsa oynamazsın olur biter. Zaten örnek maç yapmamızın sebebi sistemde ki hataları görerek gerçek maçta düzeltmek ve üyelerin bu sisteme alışmasını sağlamaktı ama senin yaptığın suçlama haddini aşıyor bilesin! Kimse böyle bir şey yapmaz burda, haydi beni geçtim belki bana güvenmeyen kişiler çıkabilir bu sitede ama sen admini bile suçlu duruma düşürmüşsün bu konuda. Ona da güvenmiyorsan sana denilebilecek tek bir söz vardır ama onu ben demeyeceğim. Cecile'in kendi söyler nasıl olsa..
http://www.hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164
Amortentia Cécile Derwent
Emekli Cadı
Amortentia Cécile Derwent

Kadın
Ruh hali : Yanlış anlamazsanız bir soru. Hmbl7
Galleon : 13570
Ekspresso Puanı : 24

MesajKonu: Geri: Yanlış anlamazsanız bir soru.   Yanlış anlamazsanız bir soru. Icon_minitimePtsi 08 Eyl. 2008, 17:20

Yaptığın suçlamanın farkındasın ki başlığın adını 'yanlış anlaşılmazsam' koymuşsun. Merak etme, çok doğru anladık. Haddini ve yerini bilmeni öneririm, yoksa zararlı çıkan sen olursun. Buradaki hiçbir üyenin bu konuda böyle bir şey düşündüğünü sanmıyorum, ayrıca zamanla ilgili bir derdimiz olsaydı o süreçte tekrar zar atar, büyük gelenin snitch'i tutmasını sağlardık, ki bunu da yapmadık.

Tekrar söylüyorum, haddini bil. Sınırlarını aşar, tahammül sınırlarımızı zorlarsan kaybedenin biz olmayacağına emin olabilirsin. Ell'de bunu gayet güzel açıklamış zaten.
http://hogwartsekspresi.com/lejantlar-karakter-kartlary-f164/amo
Danny Lynette

Danny Lynette

Erkek

MesajKonu: Geri: Yanlış anlamazsanız bir soru.   Yanlış anlamazsanız bir soru. Icon_minitimePtsi 08 Eyl. 2008, 18:51

Haddimi sizden öğrenecem zaten. İşe bak iyice kendilerini bulunmaz hint kumaşı görmeye başladılar. 15 Yaşında bu nasıl bir egodur böyle ergenliği atlamamış bir tipsin heralde. Sana simdi Kombinasyon-Permütasyon-Olasılık konusunu analtayım kardeşim bu yıl göreceksin galiba okulda.

20 Yüzlü iki zarın birincisinin 18-19-20 ve ikincisinin 19-20 gelme olasılığı. 3/20 x 2/20 den = 3/200 dür. Yani bunun türkçe meali 200 Tane zar atsanız bunların sadece 3 ü bu istenen şartlardaki gibi gelir. Ama bakın siz şu işe ki 2 maçtan birincisinin sadece 8. sinde denk geldi hadi buna ŞANS gelir gelir diyelim. Ama diğerinde ise 7.sinde gelmiştir... Kimseyi falan suçlamıyorum gerçekleri söylüyorum. Bu millet enayi değil kandırasınız. Hadi buyrun olaya MANTIK açısından yaklaşın. Bekliyorum merakla cevabınızı:

Dipnot: Sakın bu konuyu mantıklı bir işe dönüştürmeden banlamayın. Ben tatmin olunca zaten siteyi bırakacağım.

Hadi eyw.
Perfect Li(f)e Yazarı

Kadın

MesajKonu: Geri: Yanlış anlamazsanız bir soru.   Yanlış anlamazsanız bir soru. Icon_minitimePtsi 08 Eyl. 2008, 20:09

Çocuğum bu zar sadece bir kez atılmıyor. 14 KİŞİ için her turda 14 kez atılıyor bu zar. Daha benim yönettiğim ilk maçın İLK TURUNDA gelmiş mesela 20;

Alıntı :
Stefania Valérie Bécaud (1), Odessa Meredith Poulter (9), Belinda Adria Blauia (5), Lumina April White (1), Indis Oak J. Engelbert (20), Karyn Mia Silethe (9)

Oysaki ben bu zarı 200 kere falan atmadım - sırf olasılığı düşürmek için bana ard arda bir çuvaldan şunu çekeriz problemleriyle gelme ayrıca eğer onda takılı kalacaksan illa buyur daha sonra ki turda ardı ardına attığım iki zar; [ ki burada snitch tutturma gibi bir gayem de yok gördüğün gibi, hani tesadüf gibi gelmiyor sana ya, onu belirteyim dedim özellikle;

Alıntı :
Indis Oak J. Engelbert (20), Belinda Adria Blauia (19); Belinda kıl payı ile kaçırıyorsun topu, çemberlerden geçiyor;

Sen kendi kendini çelişkiye sokuyorsun bence. Sistemi bilmediğinde belli ki bizim aynı kişi için iki defa zar attığımızı falan sanmışsın galiba. Benim daha zarları attığım ilk turda 3 defa 20 geldi, sen ne diyorsun ya? Zarları atarken kişi için sırası çok önemli bizim için, hamlenin yazılma sırasına göre atıyoruz ve bu kadar didik didik önem verip, kimseye adaletsizlik olmasın diye uğraşırken senin kalkıp dediğin şeye bak.

Yani bu zarı bir kez atıyoruz zannediyorsun sen herhalde? Ya da şöyle söyleyeyim asıl sen kendini olayı bu mantık çerçevesine sokarak pek bir bulunmaz hint kumaşı zannediyorsun galiba? Burada her zarın gelme olasılığı zaten 1/20 olduğu için, kaç olursa olsun, her turda herhangi bir zarın gelme olasığı eşittir. Çok zeki olduğunu sanıyorsun herhalde çocuk? Sen Olasılık konusunu daha yeni öğrenirken ben ÖSS'de soru çözüyordum.. Biz Arayıcılar için Snitch'i gördüklerinden sonra birde tutmaları adına ikinci bir zar atmıyor, diğer tur için hamlelerini yapmalarını bekliyoruz. Buda daha önce hamle yapan kovalayıcılar vs düşünüldüğünde arayaca girecek 5-6 kişiden sonra yada önce oluyor, yani senin öyle birinci zarın gelme olasılığı, ikinci zarın gelme olasılığı yöntemin işe yaramaz burda. Bence önce sistemi öğrende gel ki gerçekten mantık dolu bir tartışma içerisine girebilelim..
Danny Lynette

Danny Lynette

Erkek

MesajKonu: Geri: Yanlış anlamazsanız bir soru.   Yanlış anlamazsanız bir soru. Icon_minitimePtsi 08 Eyl. 2008, 21:16

BEN BİR SALAĞIM, DANGALAĞIM VE GERİZEKALININ TEKİYİM! EVET ÖYLEYİİİİİİİİİM              
Perfect Li(f)e Yazarı

Kadın

MesajKonu: Geri: Yanlış anlamazsanız bir soru.   Yanlış anlamazsanız bir soru. Icon_minitimePtsi 08 Eyl. 2008, 21:17

Zuhah cevabın olmayınca yapışırsın böyle, insanlığını şimdi gördük senin. Seviyesiz şey xD Yazık sana acıyorum, başka lafım yok yazıııııııııııık xD

Yanlış anlamazsanız bir soru.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bir soru.
» Alttakine Soru..