| Göz Yanılması | |
|
+11Clariss Luisa Pietra Nicole Marissa Magdalene Riley Xaviér Severn Daphne Zoe Launy Christian Dayrnt Black Vasili Von Holtz Elina Lora Dark Mathilda Mythill Alana Aleece Dia Silver John Stewen Peterson Lumina April White 15 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Lumina April White Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 419 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12116 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Göz Yanılması Perş. 11 Eyl. 2008, 20:16 | |
| Arkadaşlar, ben son zamanlarda bu tür şeylere bayağı ilgi duymaya başladım.. Bir sitede bulduklarımı da paylaşmak istedim.. Neyse resimler spoilerde. ^^- Spoiler:
Göz Yanılması
Ekspres halkı lütfen resimlerin altındaki yazıları okuyunuz xD Açıklama verilmiş xD
Sizce mor kare, tam bir kare mi, yoksa ortalardan bukuluyor mu? [Bende ortalarda bukuluyor Oo]
Tabloya bakin ve renkleri soyleyin Kelimeleri degil ! NEDEN ZORLANIYORSUNUZ?? (SAĞ-SOL BEYİN ÇAKIŞMASI,SAĞ BEYNİNİZ RENKLERİ SÖYLEMEYE ÇALIŞIRKEN,SOL BEYİN OTOMATİK OLARAK OKUMAYA ÇALIŞIYOR! ) [Biraz zorlandım]
Biraz zorlayin bakalim, bilyeleri raflara yerlestirebilecek misiniz? [Bunu anlamadım xD]
Ortadaki yuvarlaklardan hangisi daha buyuk ? (CVP:elbette ki ikisi de aynı,İNANMAZSANIZ ÖLÇÜN!) [ ]
resme ilk baktığınızda kızgın yüz solda sakin sağda.. şimdi yerinizden kalkıp 2-3 metre geriye gidin ve tekrar bakın.. bazen herşey göründüğü gibi değildir.. [Yorum yok ]
gözünüzü resmin üzerinde gezdirin noktoların oynadığını göreceksiniz fakat aslınada noktolar yerinde duruyo sadece göz yanılması [Bende hareketlendiler..]
üstteki yanılma resme odaklanınca şekiller oynuyomuş gibi gözüküyo fakat oynamıyo sadece göz yanılması... [Fıldır fıldır xP ]
Mor sekiller mukemmel birer kare ... ister inanin, ister inanmayin [İkinci kare bayağı yamuk O.o]
Teknik resim derslerini ciddiye almaliydiniz!
Ortadaki siyah noktaya odaklanin ve kafanizi ileri geri hareket ettirin [...]
Resmin üstündeki noktalar sabit ama onları aklınız büyütüyor ilginç..
Resime bakın, bulanıklık mı var? (CVP : resim tamamen düzdür hiçbir bulanıklık yoktur. onu bulandıran beyniniz. inanmıyorsanız paintte üstünden çizgi çekin)
İmkansız üçgenler
Resme konsantre olup bakarsanız arada sanki bir akıntı varmış gibi oluyor değilmi? (CVP : resimde gif değildir yani hiçbir hareket yoktur beyniniz hareket ettiriyor) Çizgiler düzdür hiçbir şekilde çapraz gitmiyorlar. Beyaz noktaların içini beyniniz siyah yapıyor. normalde hepsi beyazdır.
Ortadaki siyah noktaya kendinizi odaklarsanız kenardaki gri renklerin kaybolduğunu göreceksiniz. (beyin oraya odaklandığı için başka yerleri algılayamaz)
Bu resim oynamıyor, beyniniz dalgalanıyor.
İnanmicaksınız ama resimdeki çizgiler düz.
Asker nerede duruyor?
Bunu okuyamıyorsanız gözlerinizi yandan tutup gerdirin (bir çinli gibi) - (İNANILMAZ BİŞİ!) No Sex Causes Bad Eyes Yazıyor !
Alıntıdır xD Mavi yazılanlar benimkiler ö.ö
| |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12196 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Göz Yanılması Perş. 11 Eyl. 2008, 21:08 | |
| Aa bunlarla bir ara epey ilgilenmiştim. Hatta sitenin bir oyunu olarak düşünüp çıkartmaya bakmıştım falan Gerçekten çok ilginç.. | |
|
| |
Lumina April White Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 419 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12116 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/04/08
| |
| |
Alana Aleece Dia Silver
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 28 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11876 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: Göz Yanılması Perş. 11 Eyl. 2008, 22:22 | |
| Bende çok seviyorum bütür şeyleri bi arkadaşım bana atıodu mail olarak tşkler çoğunu biliodum oyüzden çok iyi bi paylaşım yha | |
|
| |
Mathilda Mythill Slug & Jiggers Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 34 Kan statüsü : safkan Galleon : 11993 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: Göz Yanılması Cuma 12 Eyl. 2008, 17:21 | |
| bir zamanlar (yıllar yıllar önce) bilim çocuk dergisinin kartalrıyla bunlardan birsürü verilmişti. hala saklıyorum... güzel şeylerdir bunlar. Sık rastladıkça bu tür şeylere, göz yanılmasını nasıl engelleyeceğinizi de öğreniyorsunuz... | |
|
| |
Elina Lora Dark
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11954 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: Göz Yanılması Cuma 12 Eyl. 2008, 17:25 | |
| Ayh ağzım açık kaldı canım gönderdiğin için sağol çok güzeller.... | |
|
| |
Vasili Von Holtz Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1259 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11861 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Göz Yanılması C.tesi 13 Eyl. 2008, 14:36 | |
| baya güzellerdi valla teşekkürler paylaşım için | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12312 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Göz Yanılması Paz 14 Eyl. 2008, 09:21 | |
| Çok Hoşuma gitti, eline sağlık. xD | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12455 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| |
| |
Mathilda Mythill Slug & Jiggers Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 34 Kan statüsü : safkan Galleon : 11993 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: Göz Yanılması Cuma 26 Eyl. 2008, 18:14 | |
| bir de bana şahan'ın "adeta gerçek" skecini hatırlatıyor bu başlık
"hepsi bir göz yanılmasıydı Mehmet bunu anlasaydı keşke Şenol yaşardı böyleceeee....."
3D köpek :p | |
|
| |
Riley Xaviér Severn
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11911 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: Göz Yanılması C.tesi 27 Eyl. 2008, 11:40 | |
| | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Göz Yanılması C.tesi 27 Eyl. 2008, 12:33 | |
| Hmm çok ilginç kareler bir ara bende sarmıştım. Çok şaşırtıcı kareler çıkınca meraktan kalmıştım. Nese paylaşım için çok teşekkürler hepsi çok güzeller.=) | |
|
| |
Clariss Luisa Pietra Model
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 641 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11844 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: Göz Yanılması C.tesi 27 Eyl. 2008, 20:34 | |
| Gerçekten çok ilginç böyle şeyleri çok seviyorum, paylaştığın için çok teşekkür ederim xD | |
|
| |
Kiera Angela O'Neil
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1115 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11854 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Göz Yanılması Salı 14 Ekim 2008, 23:52 | |
| Güzeller de ^^ resme ilk baktığınızda kızgın yüz solda sakin sağda.. şimdi yerinizden kalkıp 2-3 metre geriye gidin ve tekrar bakın.. bazen herşey göründüğü gibi değildir.. Ben bunu yaptım bana böyle birşey olmadı ama şunu farkettim gözlerinizi kamaştırarak bakarsanız yüz ifadeleri değişiyor... Paylaştığın için sağol ^^ | |
|
| |
Svetléna Rosselyn Widmore Psikiyatrist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1051 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11857 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 01/10/08
| |
| |
Dean Odd
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11764 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/10/08
| Konu: Geri: Göz Yanılması Perş. 16 Ekim 2008, 21:09 | |
| Bazı resimlerde oynadığına dalgalandığını yada haraket ettiğini söylemişsin. Ben beynimi kullanmayı öğrendim ve onları (isteğe göre) haraket ettiriyorum yada durdurabiliyorum.
Sizde deneyinn... | |
|
| |
Robert Lee Stevenson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 29 Kan statüsü : AB Galleon : 11634 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/12/08
| Konu: Geri: Göz Yanılması Cuma 19 Ara. 2008, 17:42 | |
| | |
|
| |
| Göz Yanılması | |
|