| Veritaserum | |
|
+53Constantia Inés Kalliope Cherina Shadén Fayette Laryssa Evelyn Aéryll Vanessa Diane O'Leary Elizabéth Adrianna Malfoy Brujah Edward Marcéllus Dawson Angelina Laura Widmore Scythia Alana Aleece Dia Silver Olivia Brave Craftsman Jayden Edward Nixon Marjorie Widmore Lycia Sonia Lonyttå Klara Ivanov Issoria Lathonia Vynsja Croweix Disbel Molaco Eurydice Black Barhloew C. Down Rosalié Donna Pietra Lycaon Reno Tybalt Miller Drusilla Feodora Providentia Christian Dayrnt Black Froggy Rocio Sycorax Malfoy Vasili Von Holtz Kiera Angela O'Neil Aurore Eulalie Arceneau Marguriette Alvarie Mitt Svetléna Rosselyn Widmore John Stewen Peterson Marveille Croweix Lily L. Black Indis Oak J. Engelbert Cordelia Lucifer Bramble Magnus Lars Hallstad Nicole Marissa Magdalene Stefania Valérie Bécaud Aléida Emilié Widmore Charlie von Diederich Frances Sibi Chapman Miharu Yuriko Gekkou Johnny Amoux Malfoy Riley Xaviér Severn Clariss Luisa Pietra Mathilda Mythill Daphne Zoe Launy Lumina April White Adolf Maynard Griswald Amortentia Cécile Derwent 57 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Edward Marcéllus Dawson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 587 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11784 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Veritaserum Çarş. 29 Ekim 2008, 18:34 | |
| İtiraf ediyorum Kiera'nın bu dedikleri karşısında onunla karşılıklı Age Of Empires oynamak istedim.. xD | |
|
| |
Lily L. Black Sihirli Oyunlar ve Sporlar Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2960 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12322 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Veritaserum Çarş. 29 Ekim 2008, 18:44 | |
| - Kiera Angela Leander demiş ki:
- Vasili Von Holtz demiş ki:
- Kiera Angela Leander demiş ki:
- İtiraf ediyorum inanamıyorum!! Tam 1 haftadır Age Of Empires oynamıyorum ne kadar kötü bir insanım ben ve şimdi hemen gidip oynuyorum....
itiraf ediyorum bu itirafı çok garipsedim İtiraf ediyorum Age Of Empires'ı ilk çıktığından beri oynarım (yani 7 yaşından beri falan) oyunlarından 1-2-3-4 hepsi var ve Age hastasıyım. Fena da oynamam hani =P Çok seviyorum kısacası. Gerçi 'çok seviyorum' sözü az kalır ya neyse.. İtiraf ediyorum üsttekinin oyunlarını çalma planım var xP Şaka bir yana bende severdim okul bilgisayarında vardı bizim xD İtiraf ediyorum fen çalışmam ve lejant hazırlamam gerekirken hala geyikte takıldığımdan ve bir süre sonra star wars'a kaldığım yerden devam etmek için çıkcağımdan kendimi suçlu hissediyorum İtiraf ediyorum fena halde Stawr Wars'a sardım.. İtirad ediyorum saçma derecede uzattım mesajı. | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Veritaserum Çarş. 29 Ekim 2008, 18:47 | |
| İtiraf ediyorum haftaya sınavlarım başlıyor ve ben herhangi bir dersi dinleme zahmetine katlanmadığımdan ne yapacağımı merak ediyorum. | |
|
| |
Edward Marcéllus Dawson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 587 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11784 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Veritaserum Çarş. 29 Ekim 2008, 18:49 | |
| İtiraf ediyorum, içimden yarın sabahın köründe uyanıp servise bindikten sonra okula gitmek gelmiyor.. | |
|
| |
Olivia Brave Craftsman
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 28 Kan statüsü : Melez!Bir sorunun mu var? Galleon : 11770 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/10/08
| Konu: Geri: Veritaserum Çarş. 29 Ekim 2008, 22:01 | |
| - Edward Marcéllus Dawson demiş ki:
- İtiraf ediyorum, içimden yarın sabahın köründe uyanıp servise bindikten sonra okula gitmek gelmiyor..
İtiraf ediyorum: Aynen!Helede yarın türkçe dersi var | |
|
| |
Lumina April White Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 419 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12116 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: Veritaserum Çarş. 29 Ekim 2008, 23:39 | |
| İtiraf ediyorum Samsun gezisinden döndük ve çook yorgunum. Ama kendimi bilgisayarın başına atmayı beşardım. Birazdan ayrılırım siteden. Off yarın okul var! | |
|
| |
Marveille Croweix Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2182 Yaş : 29 Kan statüsü : safkan yani nolcak ki başka. Galleon : 12728 Ekspresso Puanı : 22 Kayıt tarihi : 11/11/07
| Konu: Geri: Veritaserum Perş. 30 Ekim 2008, 18:08 | |
| İtiraf ediyorum şu anda soru çözüyor olmam gerekiyor. | |
|
| |
Kiera Angela O'Neil
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1115 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11854 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| |
| |
Kiera Angela O'Neil
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1115 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11854 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| |
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Veritaserum Cuma 31 Ekim 2008, 17:28 | |
| ~İtiraf ediyorum liseye gelmiş öğrencilerin sınıf öğretmenleri tarafından kız-erkek oturtulmasına gıcık oluyorum. Bırakın kardeşim kim kimle oturmak istiyorsa otursun.
~İtiraf ediyorum sıra arkadaşım fena biri sayılmaz ama çok hızlı konuşuyor.
~İtiraf ediyorum Türk Edebiyatının Dönemleri'nden nefret ediyorum. Hele de Divan Edebiyatı'ndan... | |
|
| |
Vasili Von Holtz Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1259 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11861 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Veritaserum Cuma 31 Ekim 2008, 17:34 | |
| İtiraf ediyorum bu siteden çıkıyorum.Merak etmeyin sadece bu gecelik ^^ | |
|
| |
Cordelia Lucifer Bramble
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 525 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11782 Ekspresso Puanı : -2 Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: Veritaserum C.tesi 01 Kas. 2008, 19:29 | |
| İtiraf ediyorum, yarın ve ondan sonraki Çarşamba'ya kadar olan tüm günler Matematik yazılısına çalışacağım. Bugün ekran karşısında keyif çatıyorum ve son birkaç saat kaldı. xS Derslerden nefret ediyorum.
| |
|
| |
Svetléna Rosselyn Widmore Psikiyatrist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1051 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11857 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Veritaserum C.tesi 01 Kas. 2008, 20:19 | |
| İtiraf ediyorum; yüzmeyi sevip sevmediğimi bilmiyorum ama yeni gelen yüzme hocasından nefret ettiğim kesin! | |
|
| |
Brujah Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11784 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Veritaserum C.tesi 01 Kas. 2008, 20:36 | |
| İtiraf ediyorum; 'Mustafa' filmini izlediğimden beri büyük bir hayal kırıklığı ve öfke içerisindeyim. Bu tür küçük oyunlarla milleti yanlış yönlendirmeye çalışmayı Can Dündar'a hiç yakıştıramadım... | |
|
| |
Kiera Angela O'Neil
| Konu: Geri: Veritaserum C.tesi 01 Kas. 2008, 20:42 | |
| - Brujah demiş ki:
- İtiraf ediyorum; 'Mustafa' filmini izlediğimden beri büyük bir hayal kırıklığı ve öfke içerisindeyim. Bu tür küçük oyunlarla milleti yanlış yönlendirmeye çalışmayı Can Dündar'a hiç yakıştıramadım...
İtiraf ediyorum ben de bugün Mustafa'ya gittim ama neden kızdığını anlayamadım.. x/ | |
|
| |
Brujah Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11784 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Veritaserum C.tesi 01 Kas. 2008, 21:31 | |
| Siyaset kokan yazılar yazma niyetinde değilim elbette ama filmi dikkatle izleyen herkesin görebileceği gerçekler var ortada.
En yakınlarını bile ipe gönderecek kadar acımasız bir diktatör olduğu gösterilen Atatürk kürtlere özerklik verilmesini talep etmiş.
İlk meclisi duayla açan Atatürk, filmin sonunda bir 'dinsiz' olarak verilmiş.
Atatürk son günlerini çevresinde hiç seveni kalmamış bir halde geçirmiş. Enteresan tabii; ölümünün hemen ardından intihar eden bir yaveri olan bir lidere bu yakıştırmanın yapılması.
Atatürk bir gazeteye sahte isimle İsmet İnönü hükümetine yönelik Hatay konusunda eleştiri yazısı yazmış.
Atatürk caf caflı bir hayatın özlemiyle yanış tutuşurken; parasızlığına ağlamış.
Bu ve bunun gibi insanların bilinç altlarına gizliden gizliye yerleştirilmeye çalışılan bir sürü nokta var. Bekir Coşkun'un bu konudaki yazısını aradım; buraya da koyuyorum meraklısı için:
Atatürk ’Mustafa’yı görse...
DİYELİM ki Atatürk beyaz atının üzerinde çıkageldi, yanında İsmet Paşa, komutanları, yaverler... Aşağıda Cumhuriyet Bayramı ve herkes "Mustafa"yı seyretmek için kuyruklarda.
Atatürk, İsmet Paşa’nın kulağına eğilerek: "Şu arkada, elinde bazuka gibi boru olan, topçu neferi midir?.."
İsmet Paşa: "Hayır Gazi Hazretleri, o Can Dündar, muharrir... Elindeki kamera aleti, hususiyeti sinema çeker..."
Ata: "Niye atlarımızın kıçını çekiyor?.."
İsmet Paşa: "Buna ’insani boyut belgeseli’ diyorlar..."
Ata: "İlke ve inkılaplar yönü ile de belgesel imal ederler mi bu fikriyatta olanlar?.."
İsmet Paşa: "Sponsor lazım..."
Ata: "Sponsor bir nevi milli şuur gibi bir şey midir?.."
İsmet Paşa: "Hayır Gazi Hazretleri, parayı veren... Parayı kim veriyorsa, şuur o cihette nüks etmektedir..."
Atatürk: "Pekiiii... Aziz milletimiz sinemaya girip, aziz askerlerimizin cephelerde elde ettikleri muazzam zaferleri vefa hissiyatları içinde mi seyretmekte?.."
İsmet Paşa: "İnsani yön belgeseli hesabıyla bakmaktadırlar, gece karanlıkta önderimiz ne yapmakta..."
Ata: "O karanlık gecelerde uykusuz kalıp bir hür vatan yaratma sancılarımın acısını anlamışlar demek ki..."
İsmet Paşa fısıldayarak: "Hayır, bir oturuşta büyük rakı içtiğiniz, gece karanlıktan korktuğunuz ima edilmekte..."
Atatürk hüzünle: "Buna asıl aydınlıktan korkan hilafetçiler sevinecekler... Onlar hálá dergáhlarında oturuyorlar mı İsmet?..."
İsmet Paşa: "Hayır Gazi Hazretleri, devletin tepesinde oturuyorlar..."
Ata: "Peki, Cumhuriyet Bayramı diye neyi kutlamaktadır bu millet..."
İsmet Paşa: "Cumhuriyetten geri kalanını..."
Atatürk, atını çevirir: "Gidelim Paşa..."
* Herkes öğrenmek istediğini bundan sonra araştırarak bulur, konu burada kapanırsa sevinirim. Site admini, Amortentia. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Veritaserum C.tesi 01 Kas. 2008, 21:39 | |
| Çok şaşırdım bu habere sinirlerim bozuldu diyebilirim... Yarın gitmeyi planlıyordum. Şimdi acaba gitsem mi diye düşünmeye başladım. Şoktayım belki de= / | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Veritaserum C.tesi 01 Kas. 2008, 21:48 | |
| O.o Bende gitmeyi planlıyordum açıkçası ve üstteki yazıyı okuyunca şok geçirdim. Neyse konu kapansın denilmiş kapatalım. Turkcell neden sponsor olmadı anlaşılıyor herhalde -___-" Neyse gelelim başlığın konusuna; İtiraf ediyorum dershanede Sıvıların Kaldırma Kuvvetinden çözdüğümüz sorulardan hiçbir şey anlamadım. Ek ders alma yoluna başvuracağım -____-" | |
|
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12567 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| Konu: Geri: Veritaserum C.tesi 01 Kas. 2008, 21:49 | |
| İtiraf ediyorum, Emin Çölaşan'dan sonra en çok sevdiğim köşe yazarlarından biridir Bekir Coşkun ve yazdığını okudum da, yine muhteşem bir üslupla anlatmış derdini. Filmi izlemedim ama okuduğum eleştirilere bakarsak fazlasıyla hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. Neyse uzatmayayım cidden, eline sağlık Cecile ^^ | |
|
| |
Edward Marcéllus Dawson
| Konu: Geri: Veritaserum C.tesi 01 Kas. 2008, 21:57 | |
| İtiraf ediyorum üstteki söylenenlerden sonra şimdi büyük bir şok içersindeyim.. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Veritaserum Paz 02 Kas. 2008, 02:07 | |
| İtiraf ediyorum sonunda istediğim bir avatar imzaya sahip oldum=) | |
|
| |
Vanessa Diane O'Leary
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 82 Yaş : 30 Kan statüsü : melez Galleon : 11883 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/08/08
| Konu: Geri: Veritaserum Paz 02 Kas. 2008, 04:40 | |
| İtiraf ediyorum: 12 sayfa olan bu başlıkta, tek kişinin mesajını aradım. İşin sevindirici yanı buldum. İşin kötü yanı, beklediğim gibi değildi. | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12197 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Veritaserum Paz 02 Kas. 2008, 13:16 | |
| İtiraf ediyorum bugün dershanede Fenden sınav var ve ben yine en az 1 yanlış yapmayı planlıyorum. Kaldırma Kuvveti olmasaydı full olurdu da xS | |
|
| |
Cordelia Lucifer Bramble
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 525 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11782 Ekspresso Puanı : -2 Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: Veritaserum Paz 02 Kas. 2008, 14:20 | |
| İtiraf ediyorum, Rp yapasım var. xS Ama aklıma hiçbir şey gelmiyor. | |
|
| |
Kiera Angela O'Neil
| |
| |
| Veritaserum | |
|