| Ejderhalar [Özel] | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mathilda Mythill Slug & Jiggers Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 34 Kan statüsü : safkan Galleon : 11991 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/06/08
| |
| |
Elina Lora Dark
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11952 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: Ejderhalar [Özel] C.tesi 27 Eyl. 2008, 20:39 | |
| Ben katılmak istiyorum... Ama herhangi bir kurgu yok aklımda dersin gelişmesine göre bir kurgu ayarlayabilirim sanırsam.... Elina Lora Dark/ 6.sınıf/ hufflepuff | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 34 Kan statüsü : safkan Galleon : 11991 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: Ejderhalar [Özel] Paz 28 Eyl. 2008, 11:03 | |
| aklına bi kurgu gelmesi için düşünmeye başla o zaman. Kendi kurgu önerileriyle gelenler bir adım önden başlar söyleyeyim. | |
|
| |
Disbel Molaco Hufflepuff Bina Sorumlusu, SYB Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 398 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11934 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 19/08/08
| Konu: Geri: Ejderhalar [Özel] Perş. 02 Ekim 2008, 00:58 | |
| Disbel Garda Molaco Lumina April White
Hufflepuff | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: Ejderhalar [Özel] Perş. 02 Ekim 2008, 01:09 | |
| Hufflepuff'lar, başvurunuz ve kurgunuz kabul edildi.
Diğer öğrenciler de katılmak istiyorlarsa başvurularını yapsınlar. En kısa zamanda ders rp'sini yazacağım. Özel bir krugu olduğu için sonradan alım yapılamaz.
Bu arada başvuran öğrenciler dersleri de aksatmamalıdırlar, hatırlatırım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ejderhalar [Özel] Cuma 03 Ekim 2008, 13:40 | |
| Bu derse başvurular kapanmıştır. Derse katılacak olan öğrenciler *geyiğe bağlamadan* bir soruları varsa ya da herkese ulaşmak istiyorlarsa bu başlığı kullanabilirler.
Ben yeniden katılan öğrencileri uyarıyorum: Rp'lerinizi satır satır irdeleyeceğim, kolay puan veremem. En küçük ayrıntıya bile dikkat edeceksiniz, sadece kurgunuza güvenmeyin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ejderhalar [Özel] C.tesi 04 Ekim 2008, 19:56 | |
| Ejderha Çiftliği forumu altındaki dersin linki: http://www.hogwartsekspresi.com/ejderha-ciftlikleri-f140/sihirli-yaratyklaryn-bakymy-gezisi-t4613.htm#198796Toplanma ve Yasak Orman'a girişle ilgili rp'lerinizi yazabilirsiniz, isterseniz küçük yan kurgular yaşayabilirsiniz (benden izin almak koşuluyla). Herkes yürüyüş rp'sini bitirdikten sonra çiftliğe giriş ve dersle ilgili konuşmamın geçtiği bir rp yapacağım. Ardından tüm ipler sizin elinizde olacak. Baş görevlimiz Bay Stinson, ben bazı özelliklerinden bahsettim, bu özelliklere uymak koşuluyla npc olarak bu karakteri rp'nize dahil edebilirsiniz. Sorusu olan? | |
|
| |
| Konu: Geri: Ejderhalar [Özel] Çarş. 08 Ekim 2008, 18:02 | |
| Hızlı bir rp olacak diye planladık ve bu grubu uyarmama bile gerek kalmayacak sanıyordum?!
Pazar gününe kadar (12 ekim) ilk rp'ler yazılmazsa önceden belirttiğim her türlü cezayı uygulayacağım! | |
|
| |
| Konu: Geri: Ejderhalar [Özel] Paz 02 Kas. 2008, 20:15 | |
| (özellikle -hatta sırf- benim yüzümden ) rp ilerlemiyor hızlı. bu yüzden bence alternatif, çok zorlu, komplike ve ilginç bir şeyler deneme vakti geldi. hepinizin katılabileceği bir msn konuşması ayarlayalım. siz gün ve saati kendi aranızda kararlaştırın ben size uyarım çok erken bir saat olmadıkça. aklımda dersin geri kalanını hayli deneysel yapabilecek bir rp fikri var. kurgunuzla ilgili değil, rplerinizde farklı bir anlatım tarzı uygulamakla ilgili... ayrıntıları msn'de açıklarım. ya da birbirinizi bulmakta da zorlanırsanız pm atabilirsiniz bana. yapabilirsek gerçekten ilginç ve yepyeni bir şey olacak... | |
|
| |
| Ejderhalar [Özel] | |
|