| Kitap Komisyonu | |
|
+7Feodora Providentia Nicole Marissa Magdalene Marguriette Alvarie Mitt Lisa Wanders Johnny Amoux Malfoy Elina Lora Dark Amortentia Cécile Derwent 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13568 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Kitap Komisyonu C.tesi 04 Ekim 2008, 18:53 | |
| Komisyonumuz; dün yaptığı toplantıda; aktif eleman almak üzere bir başlık açılmasına karar vermiştir. Bildiğiniz gibi bu komisyon; Harry Potter serisinin 8. kitabını yazmakla yükümlü. Bu konuda üyelerimize yardımcı olabileceğinizi ve yeterince aktif olduğunuzu düşünüyorsanız aşağıdaki formu doldurarak bu başlık altına gönderirseniz seviniriz. ^^ - Kod:
-
Ad Soyad: Rp Deneyimi: Neden Ekspres?: Aktiflik Süresi:
En son Amortentia Cécile Derwent tarafından C.tesi 04 Ekim 2008, 19:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Elina Lora Dark
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11952 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: Kitap Komisyonu C.tesi 04 Ekim 2008, 19:15 | |
| Ad Soyad; Elina Lora Dark rp deneyimi; Yaklaşık iki yıl. Neden ekspres; Neden ekspres; Çünkü... sanırım orta sondan beri Harry Potter aşığıyım. Oks'ye çalışmak için odama tıkıldığımda tek yaptığım ya kitap okumak yada hayal kurmak tı. Bir süre uzun uzun bir süre hayallere dalarak geçirdim zamanımı; derslerde, otobüslerde, odamda sürekli kontrol altında tutamadığım bir hayal kurma merakı oluştu. Sonra baktım bu iş böyle devam etmiyor. Açtım kırmızı kaplı bir defter tüm hayallerimi ona yazdım, kontrolsüz hayallere dalmam azaldı ama bir süre sonra hayallerimi yazıya dökmek zor geldi. Sonra Ekspresi buldum. Hayallerimin çok ötesindeki bu site artık kontrolsüz hayal kurmamı engelliyordu. İşte benim hikayem bu, biraz tuhaf ama paylaşayım dedim. Aktiflik süresi; günde bir saat hafta sonları ve cuma günleri sınırsız. | |
|
| |
Johnny Amoux Malfoy Tılsım Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1643 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12195 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/03/08
| Konu: Geri: Kitap Komisyonu C.tesi 04 Ekim 2008, 21:08 | |
| Ad-Soyad: Johnny Amoux Malfoy Rp Deneyimi: 11 ay ^^ Neden Ekspres: Buraya üye olduğum zaman fazla uyum sağlayamayacağımı düşündüm. Ama buraya tutunmamı sağlayan birkaç üye oldu. Buraya geldiğim zaman rp'lerimin ne halde olduğunu eski üyelerin hepsi biliyor. Bu kadar fazla gelişeceğimi hiç tahmin etmiyordum. Eminim ki bu site sayesinde geliştim ve devam da ediyorum. Eskiden üye olduğum sitelere uğramaz oldum. Hayatım oldu bu site artık. Aktiflik Süresi: Çoğu zaman aktif olabiliyorum. Okul başladı evet. Ancak bu gibi etkinliklere yer verebilecek kadar zamanım var. Hatta fazlası. En azından her gün görünebiliyorum...
En son Johnny Amoux Malfoy tarafından Ptsi 13 Ekim 2008, 16:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12217 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Kitap Komisyonu C.tesi 04 Ekim 2008, 22:11 | |
| Ad Soyad: Lisa Gaunt Rp Deneyimi: 1.5 Yıl oldu! 2 yıla az kaldı xD Neden Ekspres?: Çünkü bu site rp konusunda beni ben yapan site oldu. Buraya ilk üye olduğum zaman asla şimdiki gibi rpler yazamayacağımı düşünürdüm ve burada o harika rp yapan üyelere imrenirdim. Şimdi ise çok farklı. Rplerim iyi sayılabilecek düzeye geldi. Daha çok gelişmem gerek farkındayım ve gelişmek içinde bu siteye ihtiyacım olduğunu düşünmekteyim. Buraya ilk geldiğimdeki durumumun vahimliğini belkide en iyi üye adım açıklar =) Lisa Gaunt hiç özgün bir nick değil farkındayım ki zaten o zamanlar özgün olma gibi bir derdimin olduğuda söylenemezdi. Şimdi asla hiçbir siteye bu şekil nicklerle üye olmuyorum tabiki. Hala üye adımını değiştirebilirim hatta ama istemiyorum. Çünkü bu siteye kendimi bu nick ile kabul ettirdiğimi düşünüyorum. Bu siteyi gerçekten seviyorum ve bu site için birşeyler yapmayıda çok istiyorum... Aktiflik Süresi: Okullar sebebiyle gğnde 2 saate düştü online sürem. Ama haftasonları dahada artıyor... | |
|
| |
Marguriette Alvarie Mitt
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11800 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/09/08
| Konu: Geri: Kitap Komisyonu C.tesi 04 Ekim 2008, 22:46 | |
| Ad Soyad:Marguriette Alvarie Mitt Rp Deneyimi:2 yıl Neden Ekspres?:Rp yapmak için harika bir site, her gün daha da gelişiyor. Çoğu site de aradığım aktifliği, heyecanı vb şeyleri bulamama rağmen, bu site de aradığım her şey mevcut... Aktiflik Süresi:4-5 saat
En son Marguriette Alvarie Mitt tarafından Paz 05 Ekim 2008, 14:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Kitap Komisyonu C.tesi 04 Ekim 2008, 23:36 | |
| Ad Soyad:Nicole Marissa Magdalene Rp Deneyimi: 3 4 ay oldu sanırım Neden Ekspres?:Hmm çünkü her şeyiyle harika olan bir site... Aktiflik Süresi: 5 6 saat | |
|
| |
Feodora Providentia Omnia Mutanter Kitapçısı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 121 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11936 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: Kitap Komisyonu Paz 05 Ekim 2008, 14:25 | |
| Ad Soyad: Nylénia Ethel Calanthe Rp Deneyimi: 1.5 sene Neden Ekspres?: Elina ile benzser bir şekilde benim de hayal kurmak gibi bir merakım var. Yürürken, otobüste hemen hemen her yered hayal kurabilirim. Özellikle de müzik dinliyorsam, bu daha da zevkli oluyor. Fakat nasıl aktaracağım konusunda bir fikrim yoktu. O dönemlerde rp ile tanıştım. Sonra hayalim de ne varsa, orada anlatmaya başladım diyebilirim. Bundan birkaç ay önce de Ekspres'e geldim. Aslında daha önecedenm bildiğim bir siteydi ama beceriksizliğim yüzünden asla o aktivasyon koduna ulaşamamıştım. Bu siteyi seviyorum çünkü iyi rp yapan insanlar ve onların yazlıarını okudpumda daha da çok gelişmemi sağlıyorlar. Daha değişik kurgular bulabiliyorum burada sanırım. Öz geçmişime kadar inmeden bitireyim artık. Aktiflik Süresi: Hafta içi girmem zor oluyor. Fakat haftasonları sınırsız girebiliyorum. | |
|
| |
Disbel Molaco Hufflepuff Bina Sorumlusu, SYB Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 398 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11934 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 19/08/08
| Konu: Geri: Kitap Komisyonu Ptsi 06 Ekim 2008, 00:20 | |
| Ad Soyad: Disbel Garda Molaco Rp Deneyimi: Bu yaz 4 yılı bitirdim Neden Ekspres?: Eh söylenecek çok şey var. Harika site demek en kısa yol sanırım =) Rp denilince aklıma gelen dört siteden biri =) Aktiflik Süresi: Bol bol xD | |
|
| |
Aurore Eulalie Arceneau
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1077 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12203 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Geri: Kitap Komisyonu Ptsi 06 Ekim 2008, 21:54 | |
| Ad Soyad: Brooke Alliandre Larisen Rp Deneyimi: Yaklaşık 1.5 yıl Neden Ekspres?: Rp'yle tanışmam tamamen tesadüftü. Çevremde rp yapan kimse olmadığı için kendi kendime başka rp'leri okuyarak öğrendim rp yapmayı. Ama 'gerçekten' rp yapmaya bu sitede başladım diyebilirim. Bu site, benim şimdiki halime gelmemdeki en büyük etken. Üyeleri, rp kalitesi, her şeyiyle mükemmel bir site. Artık bilgisayarı sırf bu site için açıyorum diyebilirim rahatlıkla. Aktiflik Süresi: Hafta içi 1-2 saat (bazen daha da uzayabiliyor), hafta sonu bazen 3-4 saat kadar. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13568 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Geri: Kitap Komisyonu Paz 12 Ekim 2008, 20:25 | |
| Sonuçlar 17 Ekim 2007 Cuma tarihinde açıklanacaktır. Başvuru süresini uzatıyoruz, katılmak isteyen üyelerimizin başvuru formunu doldurup bu başlık altına göndermeleri rica olunur. Gecikme için ayriyeten özür dileriz. | |
|
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12311 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Kitap Komisyonu Ptsi 13 Ekim 2008, 16:19 | |
| Ad Soyad: Amaranthiné Ines Calanthe Rp Deneyimi: 3.5 Yıl Neden Ekspres?: Acemi olduğum dönemlerden beri bildiğim bir siteydi. İlk üyelerinden olmama karşın doğru düzgün ilgilenememiştim. Rpmi diğer sitelerde geliştirdim ama gerçek anlamda ilk rplerimi ekspreste yaptım diyebilirim. Kısa bir süre önce siteye geri dönmeme rağmen hala sıcak bir site olduğuna inanıyorum ve bir engel çıkmadıkça da bırakmaya niyetim yok. Aktiflik Süresi: Haftaiçi 2-3 saat. Haftasonu ise 1.5 saat. | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Kitap Komisyonu Çarş. 15 Ekim 2008, 19:26 | |
| Ad Soyad: Dayrnt Bill Black Rp Deneyimi: 5 sene civarında. Neden Ekspres?: Çok hoşuma giden bir site, nedense karakterleri çok hoş olan bir çok insanla karşılaştım. RP kalitesi yüksek ve karakterler seviyeli. URL de etkili bir yerde. Unutmuyor insan xD. Aktiflik Süresi: Çok aktif olamıyordum fakat internet sonunda -yine- geldi. Salı günü hariç her gün 1-2 saat girebilirim diye umuyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kitap Komisyonu Perş. 30 Ekim 2008, 17:52 | |
| Değerlendirme bir sonuca vardığına göre; arşive gönderilmiştir. | |
|
| |
| Kitap Komisyonu | |
|