| Şiir Yazmaca | |
|
+14Audreanna Vichroné Daphne Zoe Launy Stefan Dequarté Rosalié Donna Pietra Issa Philippe Stuart Rousseau Steward Joseph Vaisey Aurora Clayborne Vynsja Croweix Christian Dayrnt Black Magnus Lars Hallstad Kiera Angela O'Neil Nicole Marissa Magdalene Odessa Meredith Poulter 18 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Odessa Meredith Poulter Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11971 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Şiir Yazmaca C.tesi 15 Kas. 2008, 20:32 | |
| Oyun açık. Herkes üstteki üyenin dizelerine uyumlu dizelerle karşılık verip; şiiri devam ettirecek. Buyrun benden birkaç dize:
Aklı da yüreği de düğümler yumağı aşamıyor bir türlü karanlık yalnızlığı | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Şiir Yazmaca C.tesi 15 Kas. 2008, 20:38 | |
| Her seferinde Biraz daha yaklaşıyor O derin kuyuya Baktıkça görüyor Bu karanlık günün Bir gün sona erip Mutluluğa erişeceğini Bunu bilerek bekliyor Gün be gün Yaklaştığını Hissediyor. | |
|
| |
Kiera Angela O'Neil
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1115 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11852 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Şiir Yazmaca C.tesi 15 Kas. 2008, 23:32 | |
| Sonuna yaklaşıyor Her seferinde daha da acıtıyor Geçmiş aklıma geliyor Korkuyorum Birgün bitecek diye belkide Uzaklaşmaya çalışıyorum Başaramıyorum..
(saçmaladım biraz ama idare edin xD...) | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12032 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Şiir Yazmaca Paz 16 Kas. 2008, 15:20 | |
| Yoruldum artık Başarısızlıktan, senden kaçmaktan, korkularımdan kaçmaktan en önemlisi kendimden kaçmaktan yoruldum. Bıraksın artık karanlık peşimi Hükmü son bulsun bu şehirde Ve melekler insin gökyüzünden Seni alsınlar, getirsinler yanıma Sonra sarılsam sana, İçime çeksem lavanta kokan saçlarını, Uyanmasam bu rüyadan... | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Şiir Yazmaca Paz 16 Kas. 2008, 20:53 | |
| Artık inanabilsem beni sevdiğine Hiç kuşku çekmesem o karanlık gecelerde Sensizlik bir sessizlik oluşturmasın üzerimde Sevgimiz ulaşsın diğer evrenlere. Neden böyle yaşıyoruz diye duyuyorum seni Sakın aklından geçirme bu tür sözleri Eğer beni unuttuğunu düşünürsen Aklına getir o eski günler. || Saçamaaa! xD || | |
|
| |
Vynsja Croweix The Nocturnal Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1500 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12298 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 11/02/08
| Konu: Geri: Şiir Yazmaca Ptsi 24 Kas. 2008, 18:34 | |
| tişörtümü de ters giymişim zaten neden her şey bktan, neden? eğer sen olsaydın şimdi burda bir cips alırdım bakkaldan, bir de kola. eğlenirdik doyasıya. sonra kola mola dökülür üstüme, sen temizlersin onu sessizce. evinin kadını ol işte ulan ses etme, getir bana bir kaban.
Yazdığım en iyi şiir. Dizesi. | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Şiir Yazmaca Paz 30 Kas. 2008, 00:10 | |
| Bir kaban, kimine göre ısınma Kimine göre içinde ki özlem Belki de Gözlerinde ki bilinmezlik Durmadan normal olmanı isteyen Kendini bilemeyen gizemli insanlar Sen kendi bakışını seç arasından Kendi bakışınlı ışık saç bütün aleme Yeni yeni yerler keşfet bunun için Gerekirse şehirden şehire Bir şeye ulaşmak için gez ve dolaş Sev hiç sormadan karşınındakinin Ne hissettiğini bilmeden her seferinde Kalbin kırılıyorsa uzaktan bak ellerini Hissetmeden sev onu zor olanı seç Hayatının bir döneminde ki Yaşamaya alışabilesin Daha rahat tutanabilesin Şu bilinmeyen dünya da ki Derinlikte Bilinmeyen o sensiz içine çekilircesine Bazılarının hissedemediği Bazılarının derinden hissedip yaşadığı DERİNLİĞE | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 30 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11776 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Şiir Yazmaca Çarş. 03 Ara. 2008, 23:39 | |
| Yeşil yeşil resimler Senin ruh halini yerler Slytherin'in gururu Ben sana sonra sorarım bi' soru
Sallama. XP | |
|
| |
Steward Joseph Vaisey
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 237 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11680 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/11/08
| Konu: Geri: Şiir Yazmaca Çarş. 03 Ara. 2008, 23:45 | |
| Alaycı, asil, zeki Her şeye verir tepki İçinde sakladığı sevgi Bir bilmece gibi
Ne zaman görsem onu İsteğinin yok bir sonu Sesi Slytherin tonu Yok hiçbir sorunu.
Ben de salladım. xP | |
|
| |
Stuart Rousseau Rousseau's Bar Sahibi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 32 Kan statüsü : Pureblood Galleon : 11712 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Şiir Yazmaca C.tesi 13 Ara. 2008, 01:04 | |
| Onundur tüm soluklar. Bulanıklar ondan korkar, Kanundur attığı adımlar. Yolu Slytherin yoludur.
Uçar gider tüm dertleri, Asalettir tek güvendiği, Beyninde bilgiler besbelli, Yolu Slytherin yoludur.
Anca bu kadar çıktı xD | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 478 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11754 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: Geri: Şiir Yazmaca Paz 14 Ara. 2008, 00:34 | |
| Bu yol ki bilir herkes Karanlığa gider Bu yol ki bilir herkes Kimse düzgün çıkmaz. xDxD ben ve şiir yazmak yan yana gelmez ama sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım | |
|
| |
Rosalié Donna Pietra Dansçı & Solist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 632 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11829 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 22/09/08
| Konu: Geri: Şiir Yazmaca Paz 14 Ara. 2008, 02:26 | |
| Issa, kız ünlün ne tatlı senin Acaba kendin de öyle misin ?? Kızıl saçlı cadı ünlün Kadar sen de şeker misin ??
Valla salladım işte bişeyLer xD | |
|
| |
Stuart Rousseau Rousseau's Bar Sahibi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 32 Kan statüsü : Pureblood Galleon : 11712 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Şiir Yazmaca Paz 14 Ara. 2008, 14:57 | |
| Kendi ütopyamda saklı, kurduğum tüm hayaller. Bu gözler unuttu kendini, karanlıktan kurtulmak ister. Böyle tatlı huylu playerlarla, Stuart'ta RP yapmak ister.
XD Ahah. Berbat oldu. | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Şiir Yazmaca Salı 16 Ara. 2008, 23:28 | |
| Ne yazayım bilmiyorum Kelimeleri seçemiyorum Ne yapmam gerektiğini buldum O yüzden şimdi susuyorum. asdasd
En son Christian Dayrnt Black tarafından Paz 12 Eyl. 2010, 19:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Yazmaca Perş. 01 Ocak 2009, 16:36 | |
| Gözler oh kahredisi baktığında anda yakıcı olan gözler Her şeyin aynası oysa biz de onların Birer yansımasıyız Aynı bir ayna gibi Kırılgan Kendine düşkün Hassas Ama tamir edilebilr Kelimelerle O sözcükler varya cümleye Dönüşen ve yazıya dökülen Sözler beni benden alır her anında Farklı bir yere sürükler Tembelleştirir Hayran bırakır Sonuç olarak tadı damağında kalır O aynada yansıyan Kırık Eskimiş Ama ışıl ışıl göz kırpan Aynalar işte Her şeyin Temsilcisi Oymuş Anladım artık... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şiir Yazmaca Perş. 01 Ocak 2009, 21:06 | |
| Aşk dediğin bir yalan işte. Ne var şimdi avuçta elde. Yarin kalbi kapalı sevgiye Unut dersin unutmaz bu deli yürek. Sevdiyi gömdük serin topraklara Yalnızlığımla giderim açık sulara. Seni hatırlarım bu şiir sayfamda Gittim desende kalır burda bu yürek. |~| Nicole, kesme şu cümleleri tam tam kur bi' kerecik. XD |~| |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Yazmaca Perş. 01 Ocak 2009, 21:26 | |
| Gözlerin yokken hiç bir şeyin anlamı olmuyor. Sen yoksun gene başımda bir ağrıyla çekiyorum, İtiraf ettim söyledim, ama sen gene de şaşırdın Ve halen yoksun. Aslında beklentilerim çok fazla değil senden, Belki bir arkadaş oluruz iki muhabbet ederiz, Belki de bir sevgili olur sonsuzluğa açılırız. Korkuyorum yaptıklarımın başıma bela olmasından, Çünkü halen hiç bir güven veremiyorsun bana, Zor biliyorum senin içinde çok zor, ama benim için, Daha da zordu. Bir kızın birine hislerini açıklaması, İnanılmaz ve görgü kuralına uymayan bir şey, Fakat ben sana olan hislerimi elimden tutmaktan korktum Ve kaçtım beklemekten senin bana açılacağını, Ya da hiç olmayacak bir aşkın peşinden düştüğümü, Şimdi beni anlayabiliyorsan ne mutlu sana. | |
|
| |
Stefan Dequarté Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1226 Yaş : 31 Kan statüsü : Angels Walk Among Us o.O Galleon : 11948 Ekspresso Puanı : 43 Kayıt tarihi : 23/03/09
| Konu: Geri: Şiir Yazmaca Ptsi 13 Nis. 2009, 23:59 | |
| Başlık en altta idi. Canım sıkıldı yazayım dedim. Nicole'ün modeli dövecek gbi bakıyor. Kendisi şeker gibi. | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12453 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Şiir Yazmaca Salı 14 Nis. 2009, 20:31 | |
| Sıkıldım, sıkıldım, böö Aynaya bak aynaya bak Öğğ Tipe gel tipe gel Öv kendini övv... | |
|
| |
Audreanna Vichroné Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 37 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11276 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/06/09
| Konu: Geri: Şiir Yazmaca C.tesi 20 Haz. 2009, 21:44 | |
| Kendini övmek neye yarar? Biraz sakin vermeli karar. Sonra arkadaşlarını arar, Muhabbete anında sarar.
-sdas- xD | |
|
| |
Xylia Dorémieux Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu Şifacısı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 95 Yaş : 32 Galleon : 11398 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/04/09
| Konu: Geri: Şiir Yazmaca Ptsi 22 Haz. 2009, 17:02 | |
| Süperim süperim demiş ne var bunda Her süper insan kendini över sonuçta Bir tek o söyleyince mi batmış adama Haketmeyen kıskanır anca.
Ö.O 'ya. | |
|
| |
Rocìo del Nieves Suikastçı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 800 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11259 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/07/09
| Konu: Geri: Şiir Yazmaca Paz 12 Eyl. 2010, 15:40 | |
| Sabah kalktım önce, Korktum pazartesi diye; Değilmiş. Bu yüzden gidip, Yaprak sarması yedim. | |
|
| |
Jessica Spangler Gryffindor 6. Sınıf Öğrencisi & Sınıf Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 157 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11298 Ekspresso Puanı : 18 Kayıt tarihi : 14/07/09
| Konu: Geri: Şiir Yazmaca Paz 12 Eyl. 2010, 16:07 | |
| Eğlencesine de olsa uydurayım dedim, Haftanın başı ya ondadır naifliğim. Döndüm baktım sonra dizelerime, Bu da neciymiş azizim Allah belasını tepsin dedim. haha | |
|
| |
| Konu: Geri: Şiir Yazmaca Paz 12 Eyl. 2010, 19:48 | |
| Şiir yazmak ben kokuyor ılk defa Ne kadar oldu kı yazmayalı Daha dun dedım yazmamalı dıye Dayanamıyorum elım kaleme gıdıyor Tesaduflerde yakıyor bılıyor musunuz Bazen olumden ote yerler vardır Ayrı sehırler ve kentlere acılır Iste ben sıırın ben kokan o dızesıyım Hıcte gıdemedım sıırın ben kokulu o dızesınden... | |
|
| |
Charlotte Alice Russell Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11821 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 31/01/09
| Konu: Geri: Şiir Yazmaca Ptsi 13 Eyl. 2010, 02:02 | |
| ..Sen demek ben demekti ya hani bir zamanlar, İşte yine öyle bir haldeyim şimdi. Ben koksa da o dizeler, Aslında hep seni anlattılar. Ne çok sensiz kaldım şu günlerde, Ne çok şiirsiz kaldım senden sonra. Ruhum sıkışıp kaldı şu bedenimin içinde, Gel de artık beni azad et sensizlikten, sıkışıp kalmaktan.. | |
|
| |
| Şiir Yazmaca | |
|