| Alanlarınız? | |
|
+37Felice Jade Mathé April Jacquéline Fioré Bessié Laétiã Tahmõres Nicholas Ryan Scofield Léxie Evely Lou'wers Elianne Beatrice Widmore Clarance Rothstein Frances Sibi Chapman Marveille Croweix Amortentia Cécile Derwent Jacqueline Iris Molyneux Desdemona Meadows Cyrela Synchlaer Andrea Rachel McBrayn Natashia Christian Guite Azaleia Chloris Abigail Allesworth Dora B. Pennington Michelle Rodriguez Angélique Killingsworth Gabriella Adeliné O'Brien Fleur Isabéllé Villiers Haley Brooke Scott Stuart Rousseau Helena Sofia Derjinov Feodora Providentia Ophelia Liv Lynn Steward Joseph Vaisey Daphne Zoe Launy Elina Lora Dark John Stewen Peterson Mathilda Mythill Magnus Lars Hallstad Edward Marcéllus Dawson Nicole Marissa Magdalene Odessa Meredith Poulter 41 posters |
|
Alanınız? (+ Lise 2) | Sayısal | | 32% | [ 18 ] | Eşit Ağırlık | | 52% | [ 29 ] | Sözel | | 4% | [ 2 ] | Yabancı Dil | | 12% | [ 7 ] |
| Toplam Oylar : 56 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Odessa Meredith Poulter Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11971 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Alanlarınız? C.tesi 15 Kas. 2008, 21:47 | |
| Okuduğunuz alan hangisi? Pişman mısınız; yoksa memnun musunuz hayatınızdan? Ne olmak istiyorsunuz? gibi soruların cevaplarını paylaşalım... Örneğin ben lise 3 öğrencisiyim ve lise 2'de bir sayısal öğrencisiyken hayatımda aldığım en doğru karar olduğunu düşünerek tm'ye geçtim. Mutlu mesud bir hayat sürüyorum; yurt dışında okumak gibi hayallerim var ama Türkiye'de olacaksa Bilkent Hukuk istiyorum. Böyle... Ya sizler?
En son Odessa Meredith Poulter tarafından C.tesi 15 Kas. 2008, 22:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Alanlarınız? C.tesi 15 Kas. 2008, 21:50 | |
| Dil tarih veya çevirmenlik olabilir.... Dünyayı gezerek bütün diileri de öğrenmek istiyorum. Buda dil seçmemin sebebi sanırım. | |
|
| |
Edward Marcéllus Dawson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 587 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11782 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Alanlarınız? C.tesi 15 Kas. 2008, 21:54 | |
| Ben de Ankara - Binnaz-Rıdvan Ege AL'de sıradan bir sayısalcı 10 sınıf öğrencisiyim.. Geçen sene elime tercih formu verilene kadar hayalim TM seçmekti fakat ne zaman ki Endüstri Ürünleri Tasarımıyla tanıştım, o zaman Mimar Sinan Üniversitesi hayalimdir dedim.. Yani benim MF seçmem biraz zorunluluktu ama az biraz kasarsanız sayısal o kadar da zor değil.. | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12032 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Alanlarınız? Paz 16 Kas. 2008, 15:10 | |
| Bodrum Anadolu Lisesi son sınıf eşit ağırlık. Aklım başımda olsaydı Sözel seçerdim ama artık çok geç sözelde olsaydım Türk Dili ve Edebiyatı(Türkoloji) isterdim ama şimdi Uluslararası İlişkiler veya Felsefe istiyorum | |
|
| |
Mathilda Mythill Slug & Jiggers Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 34 Kan statüsü : safkan Galleon : 11991 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: Alanlarınız? Paz 16 Kas. 2008, 19:21 | |
| Sayısal ve son sınıfım. ve beni birazcık tanıyanların farkedilebileceği üzere canım çıkıyor. gerçi tarih felsefe gibi derslerle kıyaslarsam fizik kimya falan daha kolay geliyor tabi yani bu zorlanmadan hayli hoşnutum. tıp istiyorum ve hatta aklımda başka meslek de yok, tıp olmazsa ne yapacağım konusu beni sürekli geriyor. sırf bu yüzden aşırı çalışma ihityacı hissediyorum. şimdilik puanlar iyi ve yeterli görünüyor ama bakıcaz artık... bir fm gencinin öss yılındaki programını açıklamak gerekirse: sabah kalkış.(benim için 06:20) okula gidiş. okulda test çözüş. test çözüş. test çözüş. dersaneye soru çözümüne gidiş. ek derse giriş. yeniden soru çözümüne giriş. eve dönüş.(akşam 7-8 civarı oluyor) yemek yiyiş. (eğer altından kalkabilecekseniz) evde de test çözüş. yatış... (ya da gerçekçi deyimle "bayılmak") hele bir de sınav haftasıysa herşey daha da birbirine giriyor. nerde olduğunuzu şaşırabiliyorsunuz. ben evde çalışma kısmını geçip direk bayılılyorum mesela. tabi temelim iyi olduğu için ders konusunda beni geride bırakmıyor pek... ama evde de gecenin bir yarısına kadar çalışıp net yükseltmeye çalışan kişiler biliyorum. (bana kalırsa 100 soru çözmektense 2 saat fazla uyumak daha mantıklı geliyor) oo uzun yazdım. neyse rp'ye başlicam şimdi. ısınma turu oldu... | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12194 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Alanlarınız? Paz 16 Kas. 2008, 23:52 | |
| Ben 11. sınıf eşitağırlığım ve bundan memnun-dum. Ancak şu son açıklamalar kafamı karıştırmadı değil. Psikoloji sözele geçince sırtımı dayadığım PDR ve Psikologluk falan gibi bölümlerin TM'de kalması da sarsıntıya girdi. Hukuk Bölümünü zorlasam da sırtımı onlara dayamam kendimi güvende hissettiriyordu. Alan değişimi için de epey geç gibi görünüyor. O yüzden sözele geçme kararının kesin olmamasına bel bağlayıp umut ediyorum bakalım. | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12032 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Alanlarınız? Cuma 21 Kas. 2008, 16:06 | |
| - Mathilda Mythill demiş ki:
- Sayısal ve son sınıfım. ve beni birazcık tanıyanların farkedilebileceği üzere canım çıkıyor. gerçi tarih felsefe gibi derslerle kıyaslarsam fizik kimya falan daha kolay geliyor tabi yani bu zorlanmadan hayli hoşnutum. tıp istiyorum ve hatta aklımda başka meslek de yok, tıp olmazsa ne yapacağım konusu beni sürekli geriyor. sırf bu yüzden aşırı çalışma ihityacı hissediyorum. şimdilik puanlar iyi ve yeterli görünüyor ama bakıcaz artık...
bir fm gencinin öss yılındaki programını açıklamak gerekirse:
sabah kalkış.(benim için 06:20) okula gidiş. okulda test çözüş. test çözüş. test çözüş. dersaneye soru çözümüne gidiş. ek derse giriş. yeniden soru çözümüne giriş. eve dönüş.(akşam 7-8 civarı oluyor) yemek yiyiş. (eğer altından kalkabilecekseniz) evde de test çözüş. yatış... (ya da gerçekçi deyimle "bayılmak")
hele bir de sınav haftasıysa herşey daha da birbirine giriyor. nerde olduğunuzu şaşırabiliyorsunuz. ben evde çalışma kısmını geçip direk bayılılyorum mesela. tabi temelim iyi olduğu için ders konusunda beni geride bırakmıyor pek... ama evde de gecenin bir yarısına kadar çalışıp net yükseltmeye çalışan kişiler biliyorum. (bana kalırsa 100 soru çözmektense 2 saat fazla uyumak daha mantıklı geliyor)
oo uzun yazdım. neyse rp'ye başlicam şimdi. ısınma turu oldu... bilirim nasıl olduğunu . artık dayanamıyorum akşam 8.30da uyuyakalıyorum sanırsam site halkı bize acıyor | |
|
| |
Elina Lora Dark
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 405 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11952 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: Alanlarınız? Cuma 21 Kas. 2008, 20:29 | |
| 11. sınıf eşit ağırlık öğrencisi... Bu hafta Felsefe, sosyoloji ve demokrasi sınavlarının hepsini klasik olduğumda acaba yanlış seçim mi diye düşündüm... ama değil galiba ... Bende bir çene var amanınnn ... Valla bıkıolar benden ... Bu nedenle uzun yıllar öğretmenlerimin ve arkadaşlarım tavsiyeleri üzerine hukuk düşünüyorum... Yakışır bana galiba ... Dokuz eylül hukuk fakültesini istiyorum... | |
|
| |
Daphne Zoe Launy Son Dakika Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1162 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12453 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 21/12/07
| Konu: Geri: Alanlarınız? Paz 23 Kas. 2008, 16:50 | |
| Hani meslek :'( Turizm meslek lisesi konaklama ve seyahat bölümü | |
|
| |
Steward Joseph Vaisey
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 237 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11680 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/11/08
| Konu: Geri: Alanlarınız? Ptsi 01 Ara. 2008, 00:56 | |
| Ben Denizli Erbakır Fen Lisesi'nde okumaktayım. Herkesin bileceği veya tahmin edebileceği gibi çok yoğun bir çalışma temposu altındayım. Hatta yeri geldiğinde ezilmekteyim de diyebilirim. Sayısalcıyım demeye gerek bile duymuyorum. Hedefim GATA ( Gülhane Askeri Tıp Akademisi ). Eğer olmazsa genetik mühendisliğini düşünüyorum. Ama herhangi bir aksilik olup da bunlara gidemediğim takdirde de güzel bir mühendislik veya tıp bölümünü tercih edebilirim. Yani alanımın dışında meslek zor gözüküyor. Edebiyat ve sanata büyük önem veririm ama hayatın zorluğu, geçim sıkıntısı, işsizlik vesaire derken bunlarla ilgilenememekle birlikte adeta bir robot gibi çalışmaya mahkûmum. Bu eğitim düzeninden nefret ediyorum kendi adıma. Hatta bazen bu düzeni değiştirmek için bakan filan olayım diyorum ama sonradan saçmaladığımın farkın varıyorum. İşte hayatım böyle zikzaklarla, her türlü sıkıntıyla bezeli. Neyse konuyu fazla dağıttım. Kısacası sayısalcıyım. | |
|
| |
Ophelia Liv Lynn
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 156 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11662 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 04/12/08
| Konu: Geri: Alanlarınız? Paz 07 Ara. 2008, 22:30 | |
| Sayısal'dım ben de. Hiç bir zaman pişman olmadım ve bölümümü gerçekten çok sevdim. En büyük hayalim biliminsanı olmak olduğudan Fizik okumak istedim. Zaten bildiğiniz gibi puanları çok bir şey değil. Hacettepe Üniversitesi Fizik Mühendisliği bölümünü kazandım ve oldukça mutluyum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum vb Ahaha çok saçmaladım | |
|
| |
Feodora Providentia Omnia Mutanter Kitapçısı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 121 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11936 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 13/08/08
| |
| |
Helena Sofia Derjinov Gryffindor 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 411 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11827 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 05/12/08
| Konu: Geri: Alanlarınız? C.tesi 13 Ara. 2008, 20:24 | |
| Bende GS istiyorum Kesinlikle TM seçip Hukuğa gireceğim. Her ne kadar o okuldan ve bölümden mezun olmuş dayım 'hayatının hatası' olarak nitelendirse de. Kararlıyım dönmeyeceğim xD | |
|
| |
Stuart Rousseau Rousseau's Bar Sahibi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 32 Kan statüsü : Pureblood Galleon : 11712 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Alanlarınız? C.tesi 13 Ara. 2008, 23:20 | |
| Hasan Sadoğlu Lisesi'nde okuyorum ve Eşit Ağırlığım bende -10. Sınıf-. Bütün öğretmenler geçen dönem Sayısal ya da Yabancı dil'i önerseler de ben Eşir Ağarlığı istedim ve mutluyum da. Matematik çok zorluyor. Belki bu yüzden sınıfta kalırım bilmiyorum xD Ya da bir dönem olsun eve teşekkür ya da takdirle dönmem ne bileyim. Çelişkiler var çok xD | |
|
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13365 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: Alanlarınız? Paz 14 Ara. 2008, 01:02 | |
| Sitenin çoğu Tm ilginç | |
|
| |
Fleur Isabéllé Villiers Obscurus Kitapçısı Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 527 Yaş : 33 Galleon : 12626 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/08/07
| Konu: Geri: Alanlarınız? Paz 14 Ara. 2008, 23:07 | |
| Öss senemde sayısaldan eşit ağırlığa geçmiş bir insan olarak 'zararın neresinden dönülse kardır' cümleciğinin en net örneğiyim bence(: 14-15 yaşında insanların bir meslek seçmek zorunda bırakılması çok kötü. Ama buna isyan edip amaç belirlemeden de olmuyo malesef. Ne istediğimizi bilmek zorundayız.. Ama aranızda net olmayanlar varsa merak etmeyin, bir yerde kendinizi yeterince tanıyıp yolunuzu çiziyorsunuz. Artık çok mutluyum mesela(:: | |
|
| |
Gabriella Adeliné O'Brien
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 150 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11656 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Alanlarınız? Salı 16 Ara. 2008, 21:20 | |
| Fen Lisesindeyim ve doğal olarak sayısal okuyorum. Ama sözler dersler çok daha fazla ilgimi çekiyor. Tamam, matematikte yetenekli olabilirim, ama bu istediğim dalda okuma özgürlüğüm olmadığı anlamına gelmez, değil mi? Annemler işte. Kahrolsun pressure. -_-" | |
|
| |
Angélique Killingsworth Exuo Vexillum Bestia Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11744 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 14/12/08
| Konu: Geri: Alanlarınız? Cuma 19 Ara. 2008, 13:46 | |
| Anadolu Öğretmen Lisesi 10.sınıf tm öğrencisiyim. Dil ve tm arasında çok kaldım.Tm seçtim. Fizik ve kimyam feci. Dil okumayı isterdim ama çok fazla katlanamam sanırım. Dil benim için sadece zevk hobi gibi birşey.Kim bilir belkide seneye dile geçerim zaten mat ve geo sorunum var ^^ Ama psikoloji alanında birşeyler istiyorum. (Pdr özellikle). Belirli bi' hedefim yok. Kendi karakterimde belirttiğim gibi sadece fırsatları değerlendirmek istiyorum. Uluslar arası ilişkilerde düşünüyorum. Bunun için okuldaki dil öğretmenleri dil öğrencisiymişim gibi yardımcı oluyor sağolsunlar ^^ . Bizim stajlarda var eğer öğretmenlik hoşuma giderse oda olabilir bakalım (: | |
|
| |
Michelle Rodriguez
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11856 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/08/08
| |
| |
Dora B. Pennington Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 117 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11567 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 01/02/09
| Konu: Geri: Alanlarınız? Paz 01 Şub. 2009, 16:23 | |
| Lise 1'deyim şu an ama ilgi alanlarımı ve yeteneklerimi göz önünde bulundurursam tm gibi görünüyor. Sayısal alanlardan pek hoşlanmıyorum. | |
|
| |
Abigail Allesworth
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 31 Kan statüsü : - Galleon : 11561 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 24/01/09
| Konu: Geri: Alanlarınız? Salı 03 Şub. 2009, 12:13 | |
| - Angélique Killingsworth demiş ki:
- Anadolu Öğretmen Lisesi 10.sınıf tm öğrencisiyim. Dil ve tm arasında çok kaldım.Tm seçtim. Fizik ve kimyam feci. Dil okumayı isterdim ama çok fazla katlanamam sanırım. Dil benim için sadece zevk hobi gibi birşey.Kim bilir belkide seneye dile geçerim zaten mat ve geo sorunum var ^^ Ama psikoloji alanında birşeyler istiyorum. (Pdr özellikle). Belirli bi' hedefim yok. Kendi karakterimde belirttiğim gibi sadece fırsatları değerlendirmek istiyorum. Uluslar arası ilişkilerde düşünüyorum. Bunun için okuldaki dil öğretmenleri dil öğrencisiymişim gibi yardımcı oluyor sağolsunlar ^^ . Bizim stajlarda var eğer öğretmenlik hoşuma giderse oda olabilir bakalım (:
Vuv öğretmen lisesi kısmını atarsak tamamı aynı işte. =] | |
|
| |
Azaleia Chloris Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 72 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11513 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 01/03/09
| |
| |
Christian Guite
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 146 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11607 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 18/03/09
| Konu: Geri: Alanlarınız? Perş. 19 Mart 2009, 23:24 | |
| Ben de gariban bir 11. sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim ve açıkçası şu yeni sistem yüzüden feci stres yapıyorum x_x Aslında stres bir bakıma iyi oldu, özümde nasıl birinek olduğumu fark ettim xD aylardır btiremediğim mat 1 soru bankasını 1 haftada bitirdim aferin bana xD
marmara hukuk istiyorum ve başka aternatifim yok, çünkü üniversitede de matematik içeren bir bölüm okursam hayatta mezun olamam biliyorum -_- aslında yalnızca burada açık ettiğim bir hayalim de felsefe seçmek fakat iş,güç, geçim sıkıntııs filan... Yani ancak doğru düzgün br diploma aldıktan sonra zevkten felsefe bölümünü tercih edebilirim, bu konuda nedense kader kısmetçiyim xD | |
|
| |
Natashia Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 427 Yaş : 32 Kan statüsü : Vampir *-* Galleon : 11706 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/03/09
| Konu: Geri: Alanlarınız? Perş. 19 Mart 2009, 23:31 | |
| 11.sınıf TM bir insan olarak mutluyumm iyiki seçmişim ama beni tek zorlayan ders Geometri diyebilirim o da üç karnede xD Kısmetse bende siyasal bilimler istiyorum ama xD Politikacı olacağım xP | |
|
| |
Christian Guite
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 146 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11607 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 18/03/09
| Konu: Geri: Alanlarınız? Perş. 19 Mart 2009, 23:34 | |
| hahaha yakışır sana xD sülalem siyasetçi ama cıks yok bende o maya | |
|
| |
| Alanlarınız? | |
|