| Veritaserum | |
|
+135Euphoria Szôlôssy Howard Dorémieux Angelica Myth Glauce Nauplius Maximilian Wildstein Jasmyne S. Dionne Vilerus Chas Le'Borge Awifor Radolph Korrigan Dryas Pheragas Dionysius Rudolphus Luigi Orfeo D'Aloise Rocìo del Nieves Marjory Lillian Ottilie Vynsja Croweix Irina Vera C. Lyudmila Janice Dylan Lovett Malachy Grandley Laetitia Prevensie Isadora D'alora Cyprius Camilla Rivalta Anitchka Tanja Glazkova Lucille Raiden Aleksey Vasili Majewski Nikolai Belaia Nagihan Narin Sönmez Lily L. Black Dora B. Pennington Christine Moes Jackie Adrien Green Alarica Viola Sonnette Amenhotep Busiris Katherine Daphné Widmore Charlotte Alice Russell Franciné Widmore Nicholas Ryan Scofield Aphrodisia Dorés Nydeln Lalita Gynea Wolfrec Stefan Dequarté E. Niggle Borland Constantia Inés Kalliope Julie Ella Roubanis Fanchone Lawrance Ariadne Barthory Léxie Evely Lou'wers Kaitlynn Wanders Pyotr Vitrenko Felice Jade Mathé Sidonia Scarlet Kristian Eivind Espedal Valentius Nathaniel Philips Jacqueline Iris Molyneux Isis Leititia Francés Marjoline Clodiën Enric Sandro Valério John Stewen Peterson Geoffrey Andrew Conradina Xenophilius Waffling Desdemona Meadows Cyrela Synchlaer Pekka Postinen Natashia Hellä Irna Heimdäll Naerwéna Pansy Swéslent Clarance Rothstein Tristan Edwin Coleridge Rose Evelyn Constantine Alberic Chris Morrison Helmina Thetis O'Neil Symphonie Iréne Bright Dianna Rosalind Presley Ulaş Kazancı Acheron Leandros James Grott Brothing Abigail Allesworth Sylvia Lucretia Worthing Lysander Pheragas Lucinda Alexis Breandan Eurydice Black Scythia Samuel Bright Marveille Croweix Laryssa Irina Archibald Dyex Rain Blood Christopher Raikes Christopher Alex Peterson Adrâsteia Agniezska Raynard Miquel L'Angley Charles Ernest Bright Angélique Killingsworth Elena Russell Fleur Isabéllé Villiers Aurore Eulalie Arceneau Desmond Rousseau Joël Marcel Alaire Stuart Rousseau Dawnielle Constantine Ophelia Liv Lynn William Julian O'Neil Issa Philippe Helena Sofia Derjinov Oriane Pheria Rosalié Donna Pietra Aurora Clayborne Tatyana Johnson Frances Sibi Chapman Julie Annwyl Lovett Deniz Özden Dorothée Juliette Lemieux Martin Thomas Wolfiex Maurellé Nemesis Argyris Renae Shawnee Holzhauser Frankenstein Kranstone Maudié Jimena B'lorié Johnny Amoux Malfoy Edward Marcéllus Dawson Angel Elizabeth Widmore Svetléna Rosselyn Widmore Crestencia Ethél Fletcher Nicole Marissa Magdalene Charlie von Diederich Lisa Wanders Simona Floros Vanessa Diane O'Leary Hestia Nathaniel James Crawford Prosper James Diederich Steward Joseph Vaisey Christian Dayrnt Black William Kunz C. Engelbert Vasili Von Holtz Magnus Lars Hallstad Kiera Angela O'Neil Odessa Meredith Poulter 139 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Veritaserum Cuma 02 Ocak 2009, 20:29 | |
| İtiraf ediyorum; yarının gelmesini istemiyrum. İtiraf ediyorum; kimi kızlardan nefret ettim. Özellikle kendisine bakmayanlardan. İtiraf ediyorum; Duman'ın şarkılarını LimeWire'de bulamıyorum. İtiraf ediyorum; sadece tek kişiyle mesajlaşmak daha güzel. |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11782 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Veritaserum Cuma 02 Ocak 2009, 21:20 | |
| İtiraf ediyorum; bugün bana öyle yapmasına izin vermemeliydim. ><" | |
|
| |
Julie Annwyl Lovett Biçim Değiştirme Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12572 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Veritaserum Cuma 02 Ocak 2009, 23:50 | |
| İtiraf ediyorum; eğer bu durum Pazartesi'ne kadar devam ederse, buna katlanamam! Rrrr... Onu, öbürünü ve kendimi öldürmek istiyorum! | |
|
| |
Elena Russell Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 465 Yaş : 30 Kan statüsü : - Galleon : 11804 Ekspresso Puanı : 8 Kayıt tarihi : 29/12/08
| Konu: Geri: Veritaserum C.tesi 03 Ocak 2009, 00:46 | |
| İtiraf ediyorum; Sir'den nefret ediyorum!! | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11782 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Veritaserum C.tesi 03 Ocak 2009, 14:50 | |
| İtiraf ediyorum; seni seviyorum derken ciddi olup olmadığından hiç emin değilim.
Çıkmıyorum sonuçta çocukla ama neden bu kadar taktım ona, onu da bilmiyorum. | |
|
| |
Angélique Killingsworth Exuo Vexillum Bestia Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 439 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11750 Ekspresso Puanı : 5 Kayıt tarihi : 14/12/08
| Konu: Geri: Veritaserum C.tesi 03 Ocak 2009, 15:30 | |
| ~İtiraf ediyorum ; Hayatımda saçma sapan çoğu şey yaptım sonuçlarına katlandım ama pişman değilim. Çevremde çok insan olmasına karşın hep tek başıma ilerlemek istedim. Hep böyle yapmalıydın gibi akıl verenlere kapıyı gösterdim. tezatlık bu olsa gerek bu durumda bile karşımdaki mutlu olsun diye uğraştım. Yaşamları alt üst edecek bilgilerim olsada asla bunları kullanmadım. Hiç bi sabah bu gün ne olacak kaygısıyla uyanmadım. Gülebildikten sonra gerisi nohing else matters diye düşündüm. Kalıcı değişiklikler yaratacak, üzülecek ve üzecek şeyler yaptım. Sonuçlarını hakettim ve hakettirdim ^^ | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12316 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Veritaserum C.tesi 03 Ocak 2009, 18:47 | |
| İtiraf ediyorum; kötü bir gün gibi geliyor. Deneme sınavımdan 409 aldım. Sibel'le konuşuyoruz. Film izlemek istiyorum - yine. Annemle tartıştım. Sırf telefonu alabilmek için gururumu ayaklar altına aldım. Rezilim. XD | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12681 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Veritaserum C.tesi 03 Ocak 2009, 21:30 | |
| İtiraf ediyorum, dünya hiç bir zaman düşündüğüm gibi olmadı olmayacak, daha fazla kendimi kandırmamalıyım... Onu düşünmemeli silip atmalıyım. Benimle dalga geçtiğini sanıyorsa yanılıyor, elbet bir gün beni kaybettiğini anlayacak... Keşke düşünmesem bir günlüğüne tüm geçmişimi dondursam. Yeni bir seneye başladım, ama daha ilk günden duvara tosladım. Bakalım bundan sonra ne olacak? Ama Nihal o eski Nihal olur mu bunu o zor görür*** | |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11905 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Veritaserum Paz 04 Ocak 2009, 14:24 | |
| İtiraf ediyorum kursa gitmektense bütün gün sitede kalmak için bir çok şey yapabilirdim akşamın altısına kadar yokum Hmm... Belki o zamana kadar pm'me yanıt gelir sinir oluyorum bu zamanlamadaki salaklığıma -_- Hep pm attığım kişi çıkarken atıyorum ya x( | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12551 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Veritaserum Paz 04 Ocak 2009, 14:27 | |
| İtiraf ediyorum, dershane ve türlerinden bıktım. Üçte çıkıp yedide gelmek tam bir işkence. İki ders Matematik? Beş sayfa detaylı yapılması gereken Matematik ödevi? Hayır, olamaz bu. | |
|
| |
William Julian O'Neil Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1164 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11964 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Veritaserum Paz 04 Ocak 2009, 23:46 | |
| İtiraf ediyorum tamamen Charlie'ye katılıyorum -_- Dersane mi beter okul mu karakr veremediğimi de ekleyeyim... Okul forması mı yedide mi kalkmak daha beter? İkisi de sanırım... Pöff... | |
|
| |
Raynard Miquel L'Angley
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11622 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 27/12/08
| Konu: Geri: Veritaserum Ptsi 05 Ocak 2009, 18:14 | |
| İtiraf ediyorum; az sonra ders çalışmaya başlamam gerekiyor, ama ekspreste dolanmak çok daha uygun görünüyor. | |
|
| |
Adrâsteia Agniezska Vampir & Ruhe im DunkeL - Piyanist + Geri Vokal
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 88 Yaş : 37 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11990 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: Veritaserum Ptsi 05 Ocak 2009, 19:31 | |
| İtiraf ediyorum; The Sacrament'i eğer daha hızlı olsaydı bütün gün dinleyebilir, izleyebilirim. :looove: | |
|
| |
Christopher Alex Peterson Fontjoncouse Otel ~ Genel Müdür
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 212 Yaş : 32 Kan statüsü : Melez Galleon : 11948 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 25/08/08
| Konu: Geri: Veritaserum Salı 06 Ocak 2009, 07:58 | |
| İtiraf ediyorum bu aralar hp-rpg yapmayı canım istemiyor. Bu yüzden bir arkadaşla bile tartıştım. Sonum hayırlı olur umarım. o.O | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11905 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: Veritaserum Salı 06 Ocak 2009, 17:05 | |
| İtiraf ediyrum, sıkıntıdn patama derecesindeyim | |
|
| |
Kiera Angela O'Neil
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1115 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11858 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Veritaserum Salı 06 Ocak 2009, 19:15 | |
| İtiraf ediyorum çözmem gereken 400 soru var... O.o Bu kadar biriktiğine inanamıyorum pof! xS | |
|
| |
Adrâsteia Agniezska Vampir & Ruhe im DunkeL - Piyanist + Geri Vokal
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 88 Yaş : 37 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11990 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: Veritaserum Çarş. 07 Ocak 2009, 21:48 | |
| İtiraf ediyorum; yasak şeyleri yapmak çok hoşuma gidiyor. Ama bu seferki tehlikeli olacak sanki... Oldukça. -_-" | |
|
| |
Christopher Raikes Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 193 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11660 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 04/01/09
| Konu: Geri: Veritaserum Çarş. 07 Ocak 2009, 23:19 | |
| İtiraf ediyorum; ödevimi yarım yamalak yaptım ve korkmuyorum. Uykum geldi ve Batu'ya biraz sinir oldum. Hakkı tabii çocuğun, ben olsam bende öyle derdim. Zaten şu RP'yi okuyamadan yatacağım için aklım bir karış havada olacak yarın. Ah Sibel ahh. XP | |
|
| |
| Konu: Geri: Veritaserum Çarş. 07 Ocak 2009, 23:37 | |
| İtiraf ediyorum pek bir pozitif takılıyorum bugün de... Okul dışında... Hayır bazen şaşırmıyorum sınıftakilerin çoğunun hakkımdaki izlenimlerine... Pehhfff... İtiraf ediyorum rp deyince o ne beee diyenlerle hiç işim olmaz xD İtiraf eidyorum bir garibim bugün... Kabul ediyorum, normal değilim | |
|
| |
| Konu: Geri: Veritaserum Çarş. 07 Ocak 2009, 23:57 | |
| İtiraf ediyorum; o salak hüzünlü şarkıyı indirmek istiyorum. Bana süper bir slayt ile sunulunca insan ister istemez bağlanıyor.
Ayrıca yine itiraf ediyorum; bugün sitede sıkıldım azıcık. Çok az kişi mesaj atıyordu saat 9'dan önce. Oo | |
|
| |
Kiera Angela O'Neil
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1115 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11858 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| |
| |
Dyex Rain Blood
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11584 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/01/09
| Konu: Geri: Veritaserum Perş. 15 Ocak 2009, 22:25 | |
| İtiraf ediyorum, saat 10 da yatmak zorundayım... | |
|
| |
Laryssa Irina Archibald Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi & Sınıf Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11695 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/11/08
| Konu: Geri: Veritaserum Perş. 15 Ocak 2009, 22:27 | |
| İtiraf ediyorum onu gerçekten çok özledim... | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12681 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Veritaserum Cuma 16 Ocak 2009, 00:00 | |
| İtiraf ediyorum, hiç bu kadar huzur dolu olmamıştım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Veritaserum Cuma 16 Ocak 2009, 00:34 | |
| Hmm... İtiraf ediyorum matematik sınavında yine bir şey yapamayacağım İtiraf ediyorum bence bu sefer avatar imzam fena olmadı ya Pride and Prejudice'a kafayı takıp 5. bölümünün ilk parçasının hatalı inişi yüzünden büyük hayal kırıklığına uğramış biri olarak Evet, itiraf ediyorum Colin Firth Matthew Macfadyen'den bin kat daha iyi bir Darcy xD Hmm... İtiraf ediyorum Jane Austen dönemi bana son zamanlarda bayağı ilginç göründü. Sbs ve sınav dertleri olmayan tek dertleri hangi baloda ne giyecekleri olan insanlar... Balo kısmı çok açmaz ama zevkli görünüyor. Üst üste fazla kitap mı okudum? Evet ^^ İtiraf ediyorum İnay beden eğitiminde beni doğrayacaktı Korkuyorum O.o İtiraf ediyorum uzattım... | |
|
| |
| Veritaserum | |
|