| Veritaserum | |
|
+135Euphoria Szôlôssy Howard Dorémieux Angelica Myth Glauce Nauplius Maximilian Wildstein Jasmyne S. Dionne Vilerus Chas Le'Borge Awifor Radolph Korrigan Dryas Pheragas Dionysius Rudolphus Luigi Orfeo D'Aloise Rocìo del Nieves Marjory Lillian Ottilie Vynsja Croweix Irina Vera C. Lyudmila Janice Dylan Lovett Malachy Grandley Laetitia Prevensie Isadora D'alora Cyprius Camilla Rivalta Anitchka Tanja Glazkova Lucille Raiden Aleksey Vasili Majewski Nikolai Belaia Nagihan Narin Sönmez Lily L. Black Dora B. Pennington Christine Moes Jackie Adrien Green Alarica Viola Sonnette Amenhotep Busiris Katherine Daphné Widmore Charlotte Alice Russell Franciné Widmore Nicholas Ryan Scofield Aphrodisia Dorés Nydeln Lalita Gynea Wolfrec Stefan Dequarté E. Niggle Borland Constantia Inés Kalliope Julie Ella Roubanis Fanchone Lawrance Ariadne Barthory Léxie Evely Lou'wers Kaitlynn Wanders Pyotr Vitrenko Felice Jade Mathé Sidonia Scarlet Kristian Eivind Espedal Valentius Nathaniel Philips Jacqueline Iris Molyneux Isis Leititia Francés Marjoline Clodiën Enric Sandro Valério John Stewen Peterson Geoffrey Andrew Conradina Xenophilius Waffling Desdemona Meadows Cyrela Synchlaer Pekka Postinen Natashia Hellä Irna Heimdäll Naerwéna Pansy Swéslent Clarance Rothstein Tristan Edwin Coleridge Rose Evelyn Constantine Alberic Chris Morrison Helmina Thetis O'Neil Symphonie Iréne Bright Dianna Rosalind Presley Ulaş Kazancı Acheron Leandros James Grott Brothing Abigail Allesworth Sylvia Lucretia Worthing Lysander Pheragas Lucinda Alexis Breandan Eurydice Black Scythia Samuel Bright Marveille Croweix Laryssa Irina Archibald Dyex Rain Blood Christopher Raikes Christopher Alex Peterson Adrâsteia Agniezska Raynard Miquel L'Angley Charles Ernest Bright Angélique Killingsworth Elena Russell Fleur Isabéllé Villiers Aurore Eulalie Arceneau Desmond Rousseau Joël Marcel Alaire Stuart Rousseau Dawnielle Constantine Ophelia Liv Lynn William Julian O'Neil Issa Philippe Helena Sofia Derjinov Oriane Pheria Rosalié Donna Pietra Aurora Clayborne Tatyana Johnson Frances Sibi Chapman Julie Annwyl Lovett Deniz Özden Dorothée Juliette Lemieux Martin Thomas Wolfiex Maurellé Nemesis Argyris Renae Shawnee Holzhauser Frankenstein Kranstone Maudié Jimena B'lorié Johnny Amoux Malfoy Edward Marcéllus Dawson Angel Elizabeth Widmore Svetléna Rosselyn Widmore Crestencia Ethél Fletcher Nicole Marissa Magdalene Charlie von Diederich Lisa Wanders Simona Floros Vanessa Diane O'Leary Hestia Nathaniel James Crawford Prosper James Diederich Steward Joseph Vaisey Christian Dayrnt Black William Kunz C. Engelbert Vasili Von Holtz Magnus Lars Hallstad Kiera Angela O'Neil Odessa Meredith Poulter 139 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Veritaserum Çarş. 19 Kas. 2008, 20:42 | |
| -Dayrnt'ın ağzından- İtiraf ediyorum; Hala Lisa'nın soğuk olduğunu düşünüyorum. Daha yeni Lejantımdaki kurgusunu okudum ve gerçekten yalnış düşündüğümü anladım. Salak ben. xP En ekısa zamanda -RP boşluğu yakaladığımızda- onunla RP yapmak istiyorum. XD |
|
| |
Lisa Wanders Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12217 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Veritaserum Çarş. 19 Kas. 2008, 20:46 | |
| İtiraf ediyorum; bende rp yapmayı isterim ne zaman boş vakit olursa xD (Lisa derken karakterin mi soğuk olduğunu düşünüyorsun benim mi? Merak ettim xD) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Veritaserum Çarş. 19 Kas. 2008, 20:48 | |
| İtiraf ediyorum; ikisinide XD Emin değilim ama. XD Kütüphanede tanıştığımızıda hatırlıyorum. XD |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 654 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12217 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 15/03/08
| Konu: Geri: Veritaserum Çarş. 19 Kas. 2008, 20:53 | |
| İtiraf ediyorum; aslında soğuk biri değilim ben yaa xD | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Veritaserum Çarş. 19 Kas. 2008, 20:54 | |
| İtiraf ediyorum; avatar ve imzan hiç öyle söylemiyor. xP |
|
| |
| Konu: Geri: Veritaserum Çarş. 19 Kas. 2008, 20:55 | |
| İtiraf ediyorum; karakterde var biraz soğukluk xD Yetişkin olunca modelimi değiştirmeyi düşünüyorum zaten =) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Veritaserum Çarş. 19 Kas. 2008, 20:56 | |
| İtiraf ediyorum; Ravenclaw çok çekici bir bina. XD |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Veritaserum Çarş. 19 Kas. 2008, 21:06 | |
| İtiraf ediyorum cuma günü ben bittim.... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Veritaserum Çarş. 19 Kas. 2008, 21:07 | |
| İtiraf ediyorum; merak ettim. XD |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Veritaserum Çarş. 19 Kas. 2008, 21:10 | |
| İtiraf ediyorum cuma günü ingilizce sınavım var ve ben hiç bir şey yapamamaktan korkuyorum Bu seferde yapamazsam beni bu ingilizceci öldürür.... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Veritaserum Çarş. 19 Kas. 2008, 21:11 | |
| İtiraf ediyorum; komiğimde gitti. xP |
|
| |
| Konu: Geri: Veritaserum Çarş. 19 Kas. 2008, 21:22 | |
| İtiraf ediyorum davulun sesi uzaktan hoş da gelir komik de gelir ama gel gör de bir yaşa yaşadıklarımı of of=) | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Veritaserum Çarş. 19 Kas. 2008, 21:24 | |
| İtiraf ediyorum; yazdığım şiirde her şey açık. xP | |
|
| |
Vasili Von Holtz Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1259 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11859 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Veritaserum Çarş. 19 Kas. 2008, 21:40 | |
| İtiraf ediyorum birazdan yurda gitmek için çıkmak zorundayım :'( | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12310 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Veritaserum Çarş. 19 Kas. 2008, 22:53 | |
| İtiraf ediyorum, Samet'i merak ettim. xD | |
|
| |
Vasili Von Holtz Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1259 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11859 Ekspresso Puanı : -1 Kayıt tarihi : 23/08/08
| Konu: Geri: Veritaserum Perş. 20 Kas. 2008, 16:02 | |
| - Dayrnt Bill Black demiş ki:
- İtiraf ediyorum, Samet'i merak ettim. xD
itiraf ediyorum üye resimlerimden resimlerimi bulabilir | |
|
| |
| Konu: Geri: Veritaserum Perş. 20 Kas. 2008, 17:58 | |
| İtiraf ediyorum; bakıcam. xD | |
|
| |
Crestencia Ethél Fletcher Yazar ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11811 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: Veritaserum Perş. 20 Kas. 2008, 19:30 | |
| İtiraf ediyorum; sitenin yeni hali hiç hoşuma gitmedi x/ | |
|
| |
| Konu: Geri: Veritaserum Perş. 20 Kas. 2008, 19:31 | |
| İtiraf ediyorum, yeni hali derken neyi kastettiğini anlamadım. xD | |
|
| |
Svetléna Rosselyn Widmore Psikiyatrist
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1051 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11855 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 01/10/08
| |
| |
| Konu: Geri: Veritaserum Perş. 20 Kas. 2008, 20:07 | |
| İtiraf ediyorum; öyle fakat yeni değil diye düşünüyorum. xD | |
|
| |
Kiera Angela O'Neil
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1115 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11852 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Veritaserum Perş. 20 Kas. 2008, 22:29 | |
| İtiraf ediyorum şu attığım 900'üncü mesajım xD | |
|
| |
Angel Elizabeth Widmore
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 29 Kan statüsü : A Eraş Pozitif Galleon : 11709 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 11/11/08
| Konu: Geri: Veritaserum Perş. 20 Kas. 2008, 22:31 | |
| İtiraf ediyorum ki; Edward'ın Asena'ma laf atmasına çok sinirlendim :@ | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12545 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Veritaserum Perş. 20 Kas. 2008, 22:38 | |
| - Svetléna Rosselyn Widmore demiş ki:
- İtiraf ediyorum; Mozilla'da bir sorun mu var diye düşünmeye başladım.
Sizlerde de böyle değil mi O.o İtiraf ediyorum, panelden bu sorunun nereden çıktığını aramaya çalışıyorum. Lanet olsası problem nereden çıktı bilmiyorum ki! -_-'' Çok da kötü gözüküyor yani hele benim gibi simetri hastalığı olan deliler için daha kötü. xD Bir an önce çözmeliyim bu sorunu. -_-'' *Tabii panelden kaynaklanmışsa* | |
|
| |
Edward Marcéllus Dawson
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 587 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11782 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 05/10/08
| Konu: Geri: Veritaserum Perş. 20 Kas. 2008, 22:40 | |
| İtiraf ediyorum bende görüntüyle ilgili bir sorun yok.. --- İtiraf ediyorum şu an msn'de Asena'yla konuşuyorum ve Angel adlı üyeyi tanımadığını iddia ediyor.. | |
|
| |
| Veritaserum | |
|