| Karakterleriniz | |
|
+26Amaranth Azaleia Chloris Andrea Rachel McBrayn Marjoline Clodiën Adrâsteia Agniezska Feodora Providentia Johnny Amoux Malfoy Issa Philippe Naerwéna Pansy Swéslent Helena Sofia Derjinov Lily L. Black Lumina April White Magnus Lars Hallstad Vasili Von Holtz Klara Ivanov Aurora Clayborne Norwen Jonathen Soulthen Oriane Pheria Felipe Klaus Rodrigués John Stewen Peterson Eurydice Black Julie Annwyl Lovett Maurellé Nemesis Argyris Frances Sibi Chapman Disbel Molaco Amortentia Cécile Derwent 30 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Marjoline Clodiën Slytherin 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 323 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11672 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 18/03/09
| Konu: Geri: Karakterleriniz Perş. 19 Mart 2009, 22:24 | |
| Norah Alachromes Prudéncia Léac Lillium Mariethe Laeverance Draveit Adélaide Léac | |
|
| |
Andrea Rachel McBrayn
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 208 Yaş : 31 Kan statüsü : Bulanık Galleon : 11546 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 08/03/09
| Konu: Geri: Karakterleriniz Perş. 19 Mart 2009, 23:01 | |
| Melix P. Black Cemre Kemer Cemre Kajmer Gabriella Sydney D'Owen Luna Lovegood Adelphia Annabell Olivia McPower Olivia Rachel Mcpower Leila Rachel McBrayn
Çooook daha fazla var ama sadece bu siteye yoğunlaştığım için bunlar aklıma geldi | |
|
| |
Azaleia Chloris Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 72 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11513 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 01/03/09
| Konu: Geri: Karakterleriniz Perş. 19 Mart 2009, 23:04 | |
| | |
|
| |
Amaranth
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 198 Yaş : 29 Galleon : 11593 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/09
| Konu: Geri: Karakterleriniz Cuma 20 Mart 2009, 15:43 | |
| Höhe *-* Buraya yazmıştım ancak yeni nickler nedeniyle hatırlamayanlar olabilir diye yeniden yazmak istedim. Bu sefer sıralama en yenilerden eskilere doğru olurdu xD
Avelon Charita Ceremonia Quintana Lleweyn Chloris Helen Providentia Vera Laquisha Covenant* (Wade'in Leydisi *-*) Marietta Edgecombe (HP kurgulu ve aynı karakterin kullanıldığı bir siteden kalan çok eski nickim) Valentina Vantela Monica Vanity (Soyadımı hatırlamıyorum) Josette le Lieth Amaranthiné Ines Calanthe Amaranthiné Cros Darchelle Jacqueline VanCamp Mstislava Iraida Conchita Norje Greene Eva Lynn Cross (İlk nick, Ala'lı nick, unutulmaz.) | |
|
| |
Fanchone Lawrance
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 31 Galleon : 11521 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/03/09
| Konu: Geri: Karakterleriniz Salı 21 Nis. 2009, 11:15 | |
| Persephonié için; İlk Melyssa Nelly Roviuné diye kayıt olmuştum, bu sitedeki ilk üyeliğimdi. Hatta ben Rav.'dım Eso'lar Sly. çok içerlenmiştim. Sonra bu isim Persephonié Agnes Symoné'ye döndü. Ardından Agnes'in çok bebiş bir anlamı olduğu için Agnes'i kaldırdık Persephonié Bramble yaptık. En son da Persephonié Marquéz oldu, her an değişebilir. Eso'dan sinyal bekleniyor o.O
Aleida Emilie Widmore Fanchone Lawrancé [İlk nickim Jeremiah Barker'idi.] André De la Fontaine [ Yeni aldım xP Deria için aldım.] | |
|
| |
Julia Leppanen The Wizard's Daily/Velhoen Päiviä Editörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 251 Yaş : 34 Kan statüsü : Melez Galleon : 11328 Ekspresso Puanı : 13 Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Karakterleriniz Cuma 03 Tem. 2009, 19:48 | |
| sadece Julia Leppänen o da şu anlık...İlerde ne olacağını kestiremiyorum ama : D | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12032 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Karakterleriniz C.tesi 04 Tem. 2009, 12:24 | |
| - Magnus Lars Hallstad demiş ki:
- ben,
Magnus Eirikur Haukkson Magnus Arthur Snape Magnus Axminster Gauss Magnus Norrman Somerset Maugham
ve bunlar dışında Magnus ile denediğim çeşitli varyasyonlar... Albert Sven Hallstad Sofia Lamartine Erszébet Dora Csézy | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 30 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11776 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Karakterleriniz C.tesi 04 Tem. 2009, 12:40 | |
| - Aurora Clayborne demiş ki:
- Helen Black
Fleur Delacour Aimeé Aeshandras Audrey Nemesis Bowen Gabrielle E. Bowen (E. ne oluyordu hatırlamıyorum XD) Chloe Gaunt Gabriellé R. Aéshandras (Ohaa! Ben bu nickle bu siteye taaa 07/08/07'de üye olmuşum! 3 yıl lan! XD) Adrâsteia L. Dixyqué Vynsjã A. Croweix Vynsjã Arnjaste Caitlin Alessia Alexz Adrâsteia Agniezska Josephine Joyeaux*Dreux*J'oureaux üçlüsü (eux-eaux :Ç) Aurora Clayborne
Eskiden yeniye doğru. Aurora daha en bebişi. ^^ | |
|
| |
Anitchka Tanja Glazkova
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 257 Kan statüsü : Safkan, bu önemli mi? Galleon : 11306 Ekspresso Puanı : 9 Kayıt tarihi : 18/06/09
| Konu: Geri: Karakterleriniz Cuma 10 Tem. 2009, 12:24 | |
| Roxanne Lyra Liquid Roxanne Alexandra Rousseau Roxanne Rousseau Anitchka Kronskaya Lucrezia Anitchka Tanja Glazkova Anitchka Glazkova Kurt Fitzgerald Jacques Thorez Polina Mado Lancier | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12032 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Karakterleriniz Ptsi 20 Tem. 2009, 20:48 | |
| - Magnus Lars Hallstad demiş ki:
- Magnus Lars Hallstad demiş ki:
- ben,
Magnus Eirikur Haukkson Magnus Arthur Snape Magnus Axminster Gauss Magnus Norrman Somerset Maugham
ve bunlar dışında Magnus ile denediğim çeşitli varyasyonlar... Albert Sven Hallstad Sofia Lamartine Erszébet Dora Csézy +Maximilian Blachard | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Karakterleriniz Ptsi 20 Tem. 2009, 20:53 | |
| Teodor Amberiotis Carmilla Capucine Chevalier Nicole Marissa Magdalene Elliott Abbott Dilara Tutku Toylan Christine Moes Elena Larisa Sergeevna Şu ana kadar kullandığım karakterler halende kullanmaktayım o da ayrı. | |
|
| |
| Karakterleriniz | |
|