| Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? | |
|
+92Audra Pharrines Andromeda Beata Neaux Magnus Lars Hallstad Florina Cléymins Stefania Valérie Bécaud Arina Vera Lavern Lyrica Ixchel Lavern Avience Laci Despair Scur C. Lynch Andrea Mirlyne Anderson Mendel Ville Petit Lynette Anna Scavo Angélique Killingsworth Cordelia Lucifer Bramble Tara DeBateau Aimee Leala Matisse Anna Luaná del Muñeco Xiejila Pharrines Jeconiah Disbel Molaco Maurellé Nemesis Argyris Christian Dayrnt Black Hans Gunther Diederich Desmond Rousseau Adalyn Rousseau Lavena Maire Forsythe Stuart Rousseau Andreã Cymone Zcfieldern Ignatius Dave Baldwin Vëslania Veshaza Dimitri Borislav Miguel Andres Ruselló Christopher Alex Peterson Aléida Emilié Widmore Mireila Alverad Frankenstein Kranstone Valencia Claudía Ruselló Charles Walter Lawrence Edward Marcéllus Dawson Alexander M. Breandan Roxanne Elena Miller Phaédra Emilié Meraud Lisa Wanders William Kunz C. Engelbert Charlie von Diederich Julie Annwyl Lovett Issa Philippe Gabriella Adeliné O'Brien Rocio Sycorax Malfoy Maudié Jimena B'lorié Helena Sofia Derjinov Océane Diederichs Dawnielle Constantine Enric Sandro Valério Laryssa Irina Archibald Crestencia Ethél Fletcher Lycia Sonia Lonyttå Ophelia Liv Lynn Prosper James Diederich Reneé Xanthia Dëfrim Norwen Jonathen Soulthen William Julian O'Neil Simona Floros Renae Shawnee Holzhauser Oriane Pheria Lluvia Sellistinä Frances Sibi Chapman Kiera Angela O'Neil Pavel Oleksiy Bazarov Melanie Stacy Gracia Simon Kænlynn Nylwen Jinelle Soulthen Marveille Croweix Catheriné Marcelline Aurore Eulalie Arceneau Rosalié Donna Pietra Nicole Marissa Magdalene Elizabéth Adrianna Malfoy Indis Oak J. Engelbert Issoria Lathonia Hestia Aaron Robert Stenson Aurora Clayborne Clariss Luisa Pietra Svetléna Rosselyn Widmore Amortentia Cécile Derwent Johnny Amoux Malfoy Eurydice Black Steward Joseph Vaisey Martin Thomas Wolfiex Lily L. Black Joël Marcel Alaire 96 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 16 Ara. 2008, 23:20 | |
| Evcil hayvanlarının ismi tandık geliyor. |
|
| |
Gabriella Adeliné O'Brien
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 150 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11658 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 16 Ara. 2008, 23:25 | |
| Profilinin RP Partneri kısmı hoşuma gitti. Ünlüsünü de çok severim. x) İyi bir izlenim bıraktı bende. ^.^ | |
|
| |
Crestencia Ethél Fletcher Yazar ~ Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Kanının statüsü hakkında hiçbir fikri yok. Fakat damarlarında lanetli kanın aktığına inanıyor. Galleon : 11813 Ekspresso Puanı : 16 Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 16 Ara. 2008, 23:27 | |
| Siteye yeni üye oldu sayılır, sevimli birine benziyor ^^ | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 478 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11756 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Salı 16 Ara. 2008, 23:36 | |
| Ünlüsü çoook boş bakıyor gibime geldi xD | |
|
| |
Adalyn Rousseau
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11648 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Çarş. 17 Ara. 2008, 00:47 | |
| İşine gelince rpyi krutarıp işine gelmeyince kurtarmayan Mozilla'dan girdiğim sitedeki bir üye. Nedense bu kadar sevimli bir ünlüyle Slytherin'i şe edemiyorum. Çok sevimli biri^^ Adı da Selin'miş ama benim Selin'm dğeil sanırım xD | |
|
| |
Norwen Jonathen Soulthen Baş Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1001 Yaş : 34 Kan statüsü : P.B. Galleon : 11848 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Çarş. 17 Ara. 2008, 00:57 | |
| Henüz tanıştığımızı hatırlamama rağmen bana msnden çok ilginç bir soru yönelten üye. | |
|
| |
Adalyn Rousseau
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 29 Kan statüsü : Melez Galleon : 11648 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Çarş. 17 Ara. 2008, 01:19 | |
| Çok da ilginç sayılmazdı O.o
İhihi neyse iki karakterinin ünlüsüne de özellilke Ville'ye tapıyorum *-* Tanrım gözlere bak, surata bak. Ahh ah xD | |
|
| |
Joël Marcel Alaire Ursula's Death - Vokalist
Mesaj Sayısı : 137 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11664 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 06/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Çarş. 17 Ara. 2008, 01:25 | |
| ''İhihi'' diye gülme tarzına bir türlü alışamadığım üye, sevmediğimdendir. Yine virgülü yanlış kullanmadım değil mi? Kendisi bana virgüllere ve -de ekine alıştırmış olan biri, sınavda bundan yanlışım çıkmıyor artık sevindirik oluyorum xP Öyle işte xP Ha bir de resimlerine baktım, msnden falan yorum isterse söyleyebilirim xD Oha işte ilk kez bir mesajımın ciddi olduğu andır o.O | |
|
| |
Adalyn Rousseau
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Çarş. 17 Ara. 2008, 01:39 | |
| Tey tey mutlu oldum xD Ve işte Türk Edebiyatı'na kazandırdığım biri daha xD Ayrıca doğru^^ Gerçi orada noktalı virgül de olurdu hatta daha da güzel olurdu ama fark etmez. Ouv bana ciddi yorum? Sağolun efenim xD Ve lütfen msnden rahatsız etsin evet, sıkılıyorum xD Ki isterse yorumlayabilir istemezse bakıp da geçebilir xP Aa üç üye kuralı -.- O kadar yazdım ama ya silmesem? | |
|
| |
Pavel Oleksiy Bazarov
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 34 Kan statüsü : Hem PureBlood Hem de A Rh + Galleon : 11660 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/12/08
| |
| |
Aimee Leala Matisse Ressam
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11688 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 30/11/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Çarş. 17 Ara. 2008, 14:34 | |
| ZAY için fazla karanlık bir avatar-imza sanki xD Ama Aytül yapmış olacak o kadar xD | |
|
| |
Andreã Cymone Zcfieldern
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 79 Yaş : 30 Kan statüsü : H.B Galleon : 11704 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 14/11/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Çarş. 17 Ara. 2008, 16:50 | |
| Ünlüsü çok tatlı geldi bana.. Asasının özellikleri oldukça ilginç o.O Sempati duydum üstteki üyeye xD | |
|
| |
Julie Annwyl Lovett Biçim Değiştirme Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12568 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Çarş. 17 Ara. 2008, 16:51 | |
| Ahaha ünlümü sevimli bulmuş. Ben de onun ünlüsüne bayılmıştım xD | |
|
| |
Tara DeBateau
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 34 Kan statüsü : Melez Galleon : 11640 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 16/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Çarş. 17 Ara. 2008, 17:59 | |
| İkizi var sanırım, gerçekten çok ilginç bir imza. | |
|
| |
Pavel Oleksiy Bazarov
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 34 Kan statüsü : Hem PureBlood Hem de A Rh + Galleon : 11660 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Çarş. 17 Ara. 2008, 18:49 | |
| Aramıza yeni katılmış, hoşgelmiş üye. ^^ | |
|
| |
Stuart Rousseau Rousseau's Bar Sahibi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 32 Kan statüsü : Pureblood Galleon : 11714 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Çarş. 17 Ara. 2008, 19:23 | |
| Arh+ kan grubuna sahip. Benim gibii. xD | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1001 Yaş : 34 Kan statüsü : P.B. Galleon : 11848 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Çarş. 17 Ara. 2008, 19:29 | |
| Ravenclaw'a gelir gelmez binası için çalışma hırsını takdir ettiğim üye. | |
|
| |
Stuart Rousseau Rousseau's Bar Sahibi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 32 Kan statüsü : Pureblood Galleon : 11714 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Çarş. 17 Ara. 2008, 19:31 | |
| En Teşekkür ettiğim ve Villie Rulz Dediğim üye. ^^
| |
|
| |
Oriane Pheria Ravenclaw 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11722 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Çarş. 17 Ara. 2008, 19:48 | |
| Forum kuralını unutan üye. Binamızın başarısı için verdiği fikirler bir yana bu konuda yardım edeceğim için sevinçliyim x3 | |
|
| |
Pavel Oleksiy Bazarov
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Çarş. 17 Ara. 2008, 19:56 | |
| Kedisiyle modelini birbirlerine acayip benzettiğim. Tanışmak istediğim yakın zamanda^^ | |
|
| |
Desmond Rousseau
Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 31 Kan statüsü : Melez Galleon : 11648 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Çarş. 17 Ara. 2008, 20:11 | |
| Teşekkürlerini esirgemeyen ^^ | |
|
| |
Adalyn Rousseau
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Çarş. 17 Ara. 2008, 20:21 | |
| Ahahahah imzasındaki yazıyı okuyunca koptum resmen xD Çok yaratıcı xD xD Ay Uğurm ya xD Çok çok çok tatlıdır, komiktir, zekidir, yaratıcıdır, hayal gücü geniştir xP Son olarak da RyuzakiFanlardan ^^
Edit:
Dil bilgisi hatası varmış ama yeni fark ettim O.o | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12312 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Çarş. 17 Ara. 2008, 20:31 | |
| Ünlüsü çok hoşuma gitti. ^+^ | |
|
| |
Cordelia Lucifer Bramble
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 525 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11782 Ekspresso Puanı : -2 Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Çarş. 17 Ara. 2008, 20:32 | |
| Kurt Cobain'i kullanıyor, ne diyebilirim ki? Bu bile onu sevmeye başlamamın sebebi olabilir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Çarş. 17 Ara. 2008, 20:35 | |
| Zamanı şu sıralar iple çeken üye. | |
|
| |
| Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? | |
|