| Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? | |
|
+92Audra Pharrines Andromeda Beata Neaux Magnus Lars Hallstad Florina Cléymins Stefania Valérie Bécaud Arina Vera Lavern Lyrica Ixchel Lavern Avience Laci Despair Scur C. Lynch Andrea Mirlyne Anderson Mendel Ville Petit Lynette Anna Scavo Angélique Killingsworth Cordelia Lucifer Bramble Tara DeBateau Aimee Leala Matisse Anna Luaná del Muñeco Xiejila Pharrines Jeconiah Disbel Molaco Maurellé Nemesis Argyris Christian Dayrnt Black Hans Gunther Diederich Desmond Rousseau Adalyn Rousseau Lavena Maire Forsythe Stuart Rousseau Andreã Cymone Zcfieldern Ignatius Dave Baldwin Vëslania Veshaza Dimitri Borislav Miguel Andres Ruselló Christopher Alex Peterson Aléida Emilié Widmore Mireila Alverad Frankenstein Kranstone Valencia Claudía Ruselló Charles Walter Lawrence Edward Marcéllus Dawson Alexander M. Breandan Roxanne Elena Miller Phaédra Emilié Meraud Lisa Wanders William Kunz C. Engelbert Charlie von Diederich Julie Annwyl Lovett Issa Philippe Gabriella Adeliné O'Brien Rocio Sycorax Malfoy Maudié Jimena B'lorié Helena Sofia Derjinov Océane Diederichs Dawnielle Constantine Enric Sandro Valério Laryssa Irina Archibald Crestencia Ethél Fletcher Lycia Sonia Lonyttå Ophelia Liv Lynn Prosper James Diederich Reneé Xanthia Dëfrim Norwen Jonathen Soulthen William Julian O'Neil Simona Floros Renae Shawnee Holzhauser Oriane Pheria Lluvia Sellistinä Frances Sibi Chapman Kiera Angela O'Neil Pavel Oleksiy Bazarov Melanie Stacy Gracia Simon Kænlynn Nylwen Jinelle Soulthen Marveille Croweix Catheriné Marcelline Aurore Eulalie Arceneau Rosalié Donna Pietra Nicole Marissa Magdalene Elizabéth Adrianna Malfoy Indis Oak J. Engelbert Issoria Lathonia Hestia Aaron Robert Stenson Aurora Clayborne Clariss Luisa Pietra Svetléna Rosselyn Widmore Amortentia Cécile Derwent Johnny Amoux Malfoy Eurydice Black Steward Joseph Vaisey Martin Thomas Wolfiex Lily L. Black Joël Marcel Alaire 96 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Gabriella Adeliné O'Brien
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 150 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11658 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Cuma 26 Ara. 2008, 17:05 | |
| Halloween için bayağı zahmete girmiş üyemiz. ^^ | |
|
| |
Stuart Rousseau Rousseau's Bar Sahibi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 32 Kan statüsü : Pureblood Galleon : 11714 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Cuma 26 Ara. 2008, 17:22 | |
| Eski avatar imza takımı daha güzeldi diye düşündüğüm üye^^ | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Cuma 26 Ara. 2008, 18:06 | |
| Bana kendisini hatırlatan tatlı insan=) | |
|
| |
Florina Cléymins
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 32 Kan statüsü : Annesi melez, babası ise safkan. Galleon : 11624 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 24/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Cuma 26 Ara. 2008, 19:17 | |
| Slytherin sınıf başkanıymış. ^^ Tırstım kendilerinden bir an xD | |
|
| |
Eurydice Black Slytherin Bina Sorumlusu, İksir Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Cuma 26 Ara. 2008, 19:19 | |
| Niye tırstın ki aslında melek gibi biri xD
Animelerden hoşlanmamama rağmen imzan bir hoş gözüktü gözüme o.O | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12677 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Cuma 26 Ara. 2008, 19:39 | |
| Kendine has tatlı bir baş belası=) | |
|
| |
Simona Floros Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 893 Yaş : 31 Galleon : 12366 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/03/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Cuma 26 Ara. 2008, 19:52 | |
| Çok kibar, sempatik biri ve şeker ünlülü bir üye.. | |
|
| |
Pavel Oleksiy Bazarov
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 34 Kan statüsü : Hem PureBlood Hem de A Rh + Galleon : 11660 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Cuma 26 Ara. 2008, 20:02 | |
| Modeli nedense bana eroin bağımlısı gibi gelen. Tanışmak istediğim üyelerden ^^ | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2206 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 12422 Ekspresso Puanı : 89 Kayıt tarihi : 05/06/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Cuma 26 Ara. 2008, 23:01 | |
| Rp'mizi başlatmaya çok üşendiğim insan xP | |
|
| |
Aurora Clayborne Slytherin 5. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11778 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Cuma 26 Ara. 2008, 23:08 | |
| - Pavel Oleksiy Bazarov demiş ki:
- Açık sözlüyüm diyerek bana her yaptığı yorumda yada sağda solda sevmediğim üye felan diyen ya da beni hiç mi hiç tanımadan eski bir üyeyle kıyaslayan, ancak yaptığının açık sözlülük değil Patavatsızlığın Alâ'sı olduğunu en sonunda yüzüne vurmak zorunda kaldığım, her sabrın bir de sonu olduğunu ekleyip yorumumu Beni* Sevmeyen* Üye* olarak bitirdiğim.
Birincisi, eğer kişi hakkındaki şahsi görüşlerimizi belirtemeseydik böyle bir başlık olmazdı. O halde ben senin hakkında düşündüklerimi istediğim gibi söylerim ve sen de bu durum karşısında bana bir çift laf bile edemezsin, çünkü başlığın amacı bu. Ayrıca "sağda solda" derken nereyi kastediyorsun ki? Ben seni sevmediğimi gidip alakasız başlıklara taşıyacak kadar sana takmış değilim ki sen benim dikkatimi çeken en son kişisin sitede. Seni Vasili ile kıyaslamış da değilim. Bana göre ona benziyorsun, evet. Kıyaslasaydım 'Vasili hebeydi sen hödösün" falan gibi şeyler derdim, bunların arasında fark var. Ayrıca kimseyi, kendisine karşı nedensiz bir kin veya nefret duyacak kadar tanımıyorum. Sen sadece benim gördüğüm ve daha baştan hoşlanmadığım bir üyesin o kadar. Önyargılı da diyebilirsin çünkü öyleyim, insanları tanımadan etiket yapıştırırım ama tanıdığım zaman da bu etiket pek değişmez, bu yüzden önyargılı oluşumdan muzdarip değilim. Evet, seni son derece sevimsiz ve antipatik buluyorum ve bunu da istediğim yerde istediğim şekilde söylerim çünkü hakkım var ve sana düşen sadece okumak.
Iska ~
Gerçek Frankenstein Félipe'i çok kıskanacak. Onun gelini Félipe'inki kadar güzel değildi. XP
Slytherin'in gördüğü en tatlı insanlardan biri. Seviyoruz onu. ^^ | |
|
| |
Florina Cléymins
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 32 Kan statüsü : Annesi melez, babası ise safkan. Galleon : 11624 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 24/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? Cuma 26 Ara. 2008, 23:44 | |
| İmzasına baktıkça bakasım geliyo O.o Nası güzel bi şeydir o öyle o.O Elbise mükemmel zaten *mitiş* O.o | |
|
| |
Issa Philippe Ravenclaw 7. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 478 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11756 Ekspresso Puanı : 12 Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? C.tesi 27 Ara. 2008, 00:10 | |
| Ouvvv yeni üye avatar*imzası çok tatlı üye xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? C.tesi 27 Ara. 2008, 00:12 | |
| Kız kardeşim... Seviyoruz onu ama imzasından da tırsıyoruz hani xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? C.tesi 27 Ara. 2008, 00:48 | |
| Mesajlarının silinip durmasına sinirlenip duran arkadaşım... | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 150 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11658 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? C.tesi 27 Ara. 2008, 11:20 | |
| Sevimli Slytherin x) Yakın zamanda tanışmak istediklerimden ^^ | |
|
| |
Stuart Rousseau Rousseau's Bar Sahibi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 354 Yaş : 32 Kan statüsü : Pureblood Galleon : 11714 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? C.tesi 27 Ara. 2008, 11:45 | |
| Tanışıp bol bol RP yapmak istiyorum. Ama bana da, arkasından her sinsice yaklaşana yaptığı gibi, beden kilitleme laneti yapar diye korkuyorum. ^.^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? C.tesi 27 Ara. 2008, 11:47 | |
| Çok tatlı ve sıcakkanlı birine benziyor. Kısa süre içinde tanışmalıyız xD | |
|
| |
Pavel Oleksiy Bazarov
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 281 Yaş : 34 Kan statüsü : Hem PureBlood Hem de A Rh + Galleon : 11660 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? C.tesi 27 Ara. 2008, 14:22 | |
| - Josephine Drueux demiş ki:
- Pavel Oleksiy Bazarov demiş ki:
- Açık sözlüyüm diyerek bana her yaptığı yorumda yada sağda solda sevmediğim üye felan diyen ya da beni hiç mi hiç tanımadan eski bir üyeyle kıyaslayan, ancak yaptığının açık sözlülük değil Patavatsızlığın Alâ'sı olduğunu en sonunda yüzüne vurmak zorunda kaldığım, her sabrın bir de sonu olduğunu ekleyip yorumumu Beni* Sevmeyen* Üye* olarak bitirdiğim.
Birincisi, eğer kişi hakkındaki şahsi görüşlerimizi belirtemeseydik böyle bir başlık olmazdı. O halde ben senin hakkında düşündüklerimi istediğim gibi söylerim ve sen de bu durum karşısında bana bir çift laf bile edemezsin, çünkü başlığın amacı bu. Ayrıca "sağda solda" derken nereyi kastediyorsun ki? Ben seni sevmediğimi gidip alakasız başlıklara taşıyacak kadar sana takmış değilim ki sen benim dikkatimi çeken en son kişisin sitede. Seni Vasili ile kıyaslamış da değilim. Bana göre ona benziyorsun, evet. Kıyaslasaydım 'Vasili hebeydi sen hödösün" falan gibi şeyler derdim, bunların arasında fark var. Ayrıca kimseyi, kendisine karşı nedensiz bir kin veya nefret duyacak kadar tanımıyorum. Sen sadece benim gördüğüm ve daha baştan hoşlanmadığım bir üyesin o kadar. Önyargılı da diyebilirsin çünkü öyleyim, insanları tanımadan etiket yapıştırırım ama tanıdığım zaman da bu etiket pek değişmez, bu yüzden önyargılı oluşumdan muzdarip değilim. Evet, seni son derece sevimsiz ve antipatik buluyorum ve bunu da istediğim yerde istediğim şekilde söylerim çünkü hakkım var ve sana düşen sadece okumak.
Tek bir çift laf edemeyeceğimi kim söylemiş? Eğer bana yaptığın yorumlardan rahatsız olmasaydım, seni ve yorumlarını hiç takmazdım. Ancak üslubun ve buradaki insanları sadece yazdıkları yazılarından ibaret hilkat garibeleri olarak görmen, beni son derece rahatsız ediyor. Burası eğer tüm forum umumuna açık bir üye yorumu başlığıysa, seni benim hakkımdaki kötü düşüncelerini, diğer insanların etkileneceği şekilde yazmaktan men ediyorum. Rahatsızlık veriyorsun çünkü. Burası eğlence başlığı ya da insanları daha iyi tanımak için kullanılan bir başlıksa, senin beni sadece kendi kuruntuların ve sorunların doğrultusunda insanlara kötü tanıtmaya hakkın yok. Bende senin gibi sana yorum yapsaydım, senin hakkında düşündüğüm şeyleri buradaki insanlar okuyup, senin hakkında ister istemez öyle düşüneceklerdi ki ben senin o düşülemeyecek seviyene kadar düşüpte böyle bir yorum yapmadım hiç. Ha bana diyeceksin ki beni tanıyan tanıyor. Güzel, ancak beni kimse tanımıyordu ve senin yüzünden bir çok insan bana önyargıyla yaklaştılar. Ama ben tek kelime etmedim yakın çevrem haricinde. Belki susarsın diye şu ana kadar sustum. Velhasıl, Senin beni insanlara kötü tanıtmak gibi bir hakkın yok, sadece senin değil kimsenin yok. Eğer yorum sırası bendeyse, bana yorum yazma bundan böyle. Eğer illa yazıcam diyorsan da, bunu buranın yetkilisi kimse onunla da konuşmaya hazırım. Eğer hala bana diyecek bir şeyin varsa, daha fazla buradaki diğer insanların göz zevkini bozmaya da hakkımız yok. ÖM denen butonu kullanıp bana ulaşman yeterli olacaktır.
Iska
Rp yapmaya bi türlü başlayamadığımız üye ^^ | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1472 Yaş : 31 Kan statüsü : Pure-Blood Galleon : 11778 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 28/11/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? C.tesi 27 Ara. 2008, 15:21 | |
| Ben sana ne dedim? Seni sevmiyorum. Şahsi birşey değil mi? Diğerlerinin ne düşünecekleri umrumda değil, sonuçta ben kendimi fikrimi belirtiyorum. Eh eğer diğer üyeler benim fikirlerimden etkilenip sana önyargıyla yaklaşaklarca, hiç kimse geyikte takılmasın ki başkaları onların fikirlerinden etkilenmesinler. Başka kişiler de senden hoşlanmıyorsa senin hakkındaki görüşlerim yüzünden beni suçlamaya hakkın yok. Ayrıca şu konuda tamamen haksızsın; kim söyledi sana benim burdakileri yazılarından ibaret hilkat garibeleri olarak gördüğümü? Eğer birisini o şekilde göreceksem o da sen olursun, 'düşülemeyecek seviyem' bunu gerektiriyor ya. Söylediklerimden rahatsız olan bir kişi göster bana senin dışında? Sitede senin hakkındaki düşüncelerimden rahatsız olup, senin hakkındaki görüşleri benim yüzünden değişen kafası karışık insancıklar yok, evet. Bu arada, ÖM denen butona basacak kadar uğraşamam senin için. Zaten şu anda düşündüklerimi söylüyorum. Yani tam yeri oluyor.
Ee, Pavel hakkındaki son derece olumsuz görüşlerimden rahatsız olup, ona karşı düşüncelerini etkilediğim insan var mı? Varsa yazsın lütfen ki ben de bir daha görüşlerimi belirtme hatasını işlemeyeyim. Yoksa insanların psikolojisini bozar, onları önyargılı yaparım. | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12547 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? C.tesi 27 Ara. 2008, 16:07 | |
| Uyarı: Lütfen sakin olun. Ayrıca şahsi sorunlarınızı özel mesaj yoluyla halletmeniz gerektiğini düşüyorum. Karışmak istemem ama, haksız yolla birilerini suçlamak yanlış bence. Birbirinize yorum yapmak istemiyorsanız yorum da yapmazsınız olur biter. Kötü düşünüyor ve bunun diğerlerini etkileyeceğini düşünüyorsanız zaten yorum yapmaz bir başka kişinin yazmasını beklersiniz.
Her ne kadar haksız veya haklı da olsa şahısa hakaret etmek, suçtur. Bir daha tekrarlanırsa daha ağır yollara gidileceğine inanıyorum. | |
|
| |
Valencia Claudía Ruselló Baş Şifacı ~ İksir ve Bitki Zehirlenmeleri
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 547 Yaş : 44 Galleon : 12264 Ekspresso Puanı : 15 Kayıt tarihi : 09/03/08
| |
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? C.tesi 27 Ara. 2008, 18:57 | |
| Ünlüsünü çok severim ^^ Bir yerlerden tanıyormuşum gibi geliyor biraz ama dur bakalım. ^^ | |
|
| |
Kiera Angela O'Neil
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1115 Yaş : 30 Kan statüsü : Melez Galleon : 11854 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? C.tesi 27 Ara. 2008, 19:04 | |
| İlk görüşte ünlüsünün psikopat olduğu görüşüne vardım O.o | |
|
| |
Magnus Lars Hallstad Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü, Gryffindor Bina Sorumlusu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1515 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12034 Ekspresso Puanı : 27 Kayıt tarihi : 01/10/08
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? C.tesi 27 Ara. 2008, 19:16 | |
| az önce avatarını değiştirmiş yine güzel ama kırmızı yakışmamış Ravenclaw'a | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? C.tesi 27 Ara. 2008, 19:30 | |
| İmzasının fazla büyük olmasıyla dikkatimi çeken üye. Ayrıca RP Partneri kısmını her gördüğümde gülüyorum. =D | |
|
| |
| Üstteki ekspresso ile ilgili düşünceleriniz? | |
|