| Büyücülük Dünyası yeni kurguya hazırlanıyor | |
|
+15Samuel Bright Martin Thomas Wolfiex Matthew John Worthing Issoria Lathonia Elizabéth Adrianna Malfoy Jayden Edward Nixon John Stewen Peterson Marietta Dennise Black Julie Annwyl Lovett Rocio Sycorax Malfoy Indis Oak J. Engelbert Felipe Klaus Rodrigués Charlie von Diederich Nicole Marissa Magdalene Amortentia Cécile Derwent 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Amortentia Cécile Derwent Emekli Cadı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13568 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| Konu: Büyücülük Dünyası yeni kurguya hazırlanıyor Salı 09 Ara. 2008, 16:43 | |
| Sevgili ekspres sakinleri;
Bu dönem Sihir Bakanlığı'nda gerçekleşecek olan heyecanlı kurgumuzu açıklamaktan mutluluk duyuyoruz: Bakan Seçimleri. Bildiğiniz üzere seride bakan seçimleri, iki aday arasından yapılırdı; bizim adaylarımız da konseyce tartışıldı ve belirlendi: Gençliğin ve aydınlığın simgesi Charlie Adolph Monaghan ile tecrübe ve karanlığın temsilcisi William Kunz C. Engelbert.
Seçime hazırlık dönemi boyunca çeşitli propagandalar, tarafların düzenlediği toplantılar, kavgalar, tartışmalar yaşanacak; bunlar rol oyunuyla yazıya aktarılacak. Hogwarts'taki öğrenciler bile seçim arifesinin gerginliğini yaşayacak. Seçim, dönemin sonlarında ya da bitiminde gerçekleştirilecek. Asıl tarihe ve oylandırmanın nasıl yapılacağına konsey karar verecek ve bunu üyelere duyuracak.
Olması muhtemel olan oylandırma methodu, karakteri reşit olan üyelerimizin rp ile oy vermesi olacak. Böylece gerçekten en çok oyu alan kişi Bakan koltuğuna oturacak.
Hepimizi keyifli bir dönem bekliyor. İyi rp'ler dileriz. Kurgu hakkındaki düşüncelerinizi başlık altında belirtebilirsiniz. | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Büyücülük Dünyası yeni kurguya hazırlanıyor Salı 09 Ara. 2008, 21:52 | |
| Çok süper bir sene bizi bekliyor. Böyle bir kurgu sayesinde rekabet ortamı iyice kızışıcak... Şimdiden kimi desteklediğim belli çok sevindirik oldum =) | |
|
| |
Charlie von Diederich Seherbaz Karargahı & UBBP Genel Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12545 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Büyücülük Dünyası yeni kurguya hazırlanıyor Salı 09 Ara. 2008, 22:05 | |
| Bence de çok hoş bir kurgu. Eee kurguda bulunan karakterler belli olunca falan diyerekten hava atan pozlar takınıyormuşum. xD Şaka bir yana gerçekten sitedeki rekabeti arttıracak, mücadeleyi doruğa ulaştıracak bir kurgu. Benim kimi tuttuğum şimdiden belli Nicole gibi. (xP) Şansın yok William diyerek büyük konuşuyorum, bunun da bana bir zararının gelmeyeceğini düşünerek sözümü burada noktalıyorum.
İyi olan kazansın! ^^ | |
|
| |
Felipe Klaus Rodrigués Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 292 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11925 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| |
| |
Indis Oak J. Engelbert
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 586 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11935 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: Büyücülük Dünyası yeni kurguya hazırlanıyor Salı 09 Ara. 2008, 22:22 | |
| Canım Kaan'ım benim, bende seni seviyorum x) -sen ne demek istediğimi anladın xD-
Bence çok güzel bir kurgu oldu bu, site halkını daha aktif hale getirecek, monotonluktan uzaklaştıracak bir kurgu. Ayrıca kişisel olarak ele alacak olursam William ve Charlie'nin araları zaten çok iyi olmadığından (!) daha doğrusu birbirlerinden nefret ettiklerinden bu durum işleri daha da yokuşa sürecek. Zavallı Indisciğim de arada kalacak -üzgün ve de süzgün insan modeli-. Ama Indis'i heryere bir şekilde sokuyorum ya tebrik ediyorum kendimi xP Umarım siteyi renklendirir benim kimi desteklediğime gelirsek tarafsızım (xP)
Son olarak;
İyi Olan değil Hak Eden kazansın.
Saygılar xD | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 2101 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12545 Ekspresso Puanı : 49 Kayıt tarihi : 05/05/08
| Konu: Geri: Büyücülük Dünyası yeni kurguya hazırlanıyor Salı 09 Ara. 2008, 22:25 | |
| Buna cevap yazmadan duramam. İyi olan kazansın Duygu. Ayrıca son gülen ben olacağım. Bu da benim daha iyi güleceğimi söylüyor. Neyse. Ben de seni çok seviyorum diyorum ve başlığı gırgıra çevirmeden gidiyorum. Laf edersen yine gelirim haberin olsun. XD | |
|
| |
Rocio Sycorax Malfoy Azkaban Kaçağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 974 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12342 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 24/01/08
| Konu: Geri: Büyücülük Dünyası yeni kurguya hazırlanıyor Salı 09 Ara. 2008, 22:26 | |
| Valla kim kazanırsa Bakan kardeşi olcan Indis xD Ve son sözün çok güzel söz, çok anlamlı... Yaşasın kötülük!!
Kaan plz kızma benm diğer favorim de sensin xD
| |
|
| |
Julie Annwyl Lovett Biçim Değiştirme Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12566 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Büyücülük Dünyası yeni kurguya hazırlanıyor Salı 09 Ara. 2008, 22:29 | |
| Şahsen ben "Deniz" olarak tabiki Kaan destekçisiyim. Ancak karakter "Ann" olarak, niye istesin Yoldaşlık yanlısının Bakan olmasını xD Hayat hiç adil değil. Üzgünüm Kaan. Seni seviyorum ama Ann Charlie'yi sevmiyor xD
İşte bu kurgu gerçekten hareket getirecek siteye. Zaqten hareketliydik biraz daha hareketlenince ne olacağız bilemiyorum xD | |
|
| |
Rocio Sycorax Malfoy Azkaban Kaçağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 974 Yaş : 35 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12342 Ekspresso Puanı : 20 Kayıt tarihi : 24/01/08
| Konu: Geri: Büyücülük Dünyası yeni kurguya hazırlanıyor Salı 09 Ara. 2008, 22:33 | |
| Her yerde bas bas bağırıyorum, burada da bağırıyım!
William'ı destekle kampanyası başlatılmış durumda karanlık tarafta, PM atılan üyeler gelsin başlığa.. Ancak Rpde neden geldiğinizi bilmiyorsunuz ona göre xD | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1343 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13568 Ekspresso Puanı : 24 Kayıt tarihi : 26/08/06
| |
| |
Marietta Dennise Black
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 260 Yaş : 36 Kan statüsü : safkan Galleon : 12341 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Geri: Büyücülük Dünyası yeni kurguya hazırlanıyor Salı 09 Ara. 2008, 22:37 | |
| Vay be süper bi dönem olacak desenize. Kurgu harika. Biz ölüm yiyenler tarafımızı belli ediyoruz galiba. Bir tür oy falan mı kullanılacak? Ne zaman olacak bu? | |
|
| |
Julie Annwyl Lovett Biçim Değiştirme Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 900 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12566 Ekspresso Puanı : 63 Kayıt tarihi : 13/02/08
| Konu: Geri: Büyücülük Dünyası yeni kurguya hazırlanıyor Salı 09 Ara. 2008, 22:41 | |
| Ohooo! Ama adil değil ki bu! Tuba, Kaan'a veriyor! Cidden bedel yani xD Neyse alışsam iyi olur. Hayatın kendisi de adil değil zaten xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyücülük Dünyası yeni kurguya hazırlanıyor Salı 09 Ara. 2008, 22:41 | |
| - Marietta Dennise Black demiş ki:
- Vay be süper bi dönem olacak desenize. Kurgu harika. Biz ölüm yiyenler tarafımızı belli ediyoruz galiba. Bir tür oy falan mı kullanılacak? Ne zaman olacak bu?
Dönemin sonunda oylar, rp ile verilecek. Yani karakterleriniz verecek oyu, siz değil. Siz sadece konuşturacaksınız onları. ^^
- Julie Annwyl Lovett demiş ki:
- Ohooo! Ama adil değil ki bu! Tuba, Kaan'a veriyor! Cidden bedel yani xD Neyse alışsam iyi olur. Hayatın kendisi de adil değil zaten xD
Ama oyları karakterlerimiz veriyor Ann. ^^ Yani ben Tuba olarak değil, Amortentia olarak veriyorum. Yoksa Indis'î de çok seviyorum. ^^ | |
|
| |
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12675 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: Büyücülük Dünyası yeni kurguya hazırlanıyor Salı 09 Ara. 2008, 22:43 | |
| Oha süper olacak valla başlasa da bu çekişmeler biz de rplerle bir an evvel versek oyları ayy çok heyecanlandım. =) Sanki bana oy verecekler ya yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum Kalbim kötülükten yana XD | |
|
| |
John Stewen Peterson Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 813 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12194 Ekspresso Puanı : 6 Kayıt tarihi : 15/03/08
| |
| |
Jayden Edward Nixon Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 58 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11783 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/10/08
| |
| |
Elizabéth Adrianna Malfoy Perfect Li(f)e Yazarı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1443 Yaş : 36 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12565 Ekspresso Puanı : 41 Kayıt tarihi : 15/02/08
| |
| |
Issoria Lathonia Ira
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12311 Ekspresso Puanı : 2 Kayıt tarihi : 25/02/08
| Konu: Geri: Büyücülük Dünyası yeni kurguya hazırlanıyor Çarş. 10 Ara. 2008, 00:57 | |
| Hiç düşünmedim fakat seçim zamanı o piti piti yaparım herhalde çünkü ikiside çok iyi rpciler ve aralarından birini tercih etmek zor bana göre | |
|
| |
Matthew John Worthing Sihrin Uygunsuz Kullanımı Bürosu Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 156 Yaş : 50 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11841 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Büyücülük Dünyası yeni kurguya hazırlanıyor Çarş. 10 Ara. 2008, 01:12 | |
| Lily'le sana oy versem avadayı yerim de Matthew'la arkandayım Kaan İyilerden biri oturmalı bakan koltuğuna xP | |
|
| |
Martin Thomas Wolfiex Fontjoncouse Otel Koordinatörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 344 Yaş : 33 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11731 Ekspresso Puanı : 11 Kayıt tarihi : 26/11/08
| Konu: Geri: Büyücülük Dünyası yeni kurguya hazırlanıyor Çarş. 10 Ara. 2008, 10:50 | |
| Bence William kazanacak. Öğrenciler de oy kullansalar Charlie'nin Bakan olmaolasılığı çok artardı çünkü şu anda iyilik yolunda ilerleyen 2 öğrencim var. Diğer karakterimle ise kötü olacağım - Dayrnt'la yani. İki üyeciğimizi de çok seviyorum fakat sanırım William'a oy vereceğim. Yoksa Dayrnt'la iyi olursam rezalet olur. Hak eden kazansın, hakaten! XP | |
|
| |
Samuel Bright Ravenclaw Bina Sorumlusu, Uçuş Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 903 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11801 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: Büyücülük Dünyası yeni kurguya hazırlanıyor Çarş. 10 Ara. 2008, 11:38 | |
| Kurt adamlar oy verebiliyor mu? | |
|
| |
Lycaon Kurtadam
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 46 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11987 Ekspresso Puanı : 3 Kayıt tarihi : 26/06/08
| Konu: Geri: Büyücülük Dünyası yeni kurguya hazırlanıyor Çarş. 10 Ara. 2008, 14:01 | |
| Seni bilmem ama benim Bakanlık'la falan işim olmaz xD | |
|
| |
Samuel Bright Ravenclaw Bina Sorumlusu, Uçuş Profesörü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 903 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan. Galleon : 11801 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: Büyücülük Dünyası yeni kurguya hazırlanıyor Çarş. 10 Ara. 2008, 14:03 | |
| Niye ya bizde bir aday çıkarardık mesela sen xP Oy vermiyeni yerdik | |
|
| |
Haley Brooke Scott Oyuncu
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1158 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 13365 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 07/09/06
| Konu: Geri: Büyücülük Dünyası yeni kurguya hazırlanıyor Çarş. 10 Ara. 2008, 18:40 | |
| Kurgu süper,heyecanlı bir sene bizleri bekliyor (: Hakeden kazansın ne diyim | |
|
| |
| Konu: Geri: Büyücülük Dünyası yeni kurguya hazırlanıyor Çarş. 10 Ara. 2008, 18:43 | |
| Aaa aşkolsun Haley, sen yoldaşlıktan birisi değil misin? xP | |
|
| |
| Büyücülük Dünyası yeni kurguya hazırlanıyor | |
|