| N I C O L E | |
|
+17Miranda Jennings Helmina Thetis O'Neil Julie Annwyl Lovett Symphonie Iréne Bright Matthew John Worthing Simona Floros Jean Cassidy Belissiamos Felipe Klaus Rodrigués Prosper James Diederich Clarance Rothstein Norwen Jonathen Soulthen Clariss Luisa Pietra Christian Dayrnt Black Charles Ernest Bright Andreã Cymone Zcfieldern Maurellé Nemesis Argyris Nicole Marissa Magdalene 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Nicole Marissa Magdalene Fontjoncouse Otel Ortağı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12679 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: N I C O L E Salı 16 Ara. 2008, 19:52 | |
| - Genel Bilgiler
Karakterin Tam Adı: Nicolette Marissa Magdalene Lakabı: Nicole Cinsiyeti: Bayan Sihirsel Soy: Safkan Yaşı: 17 Doğum Tarihi: 15 Aralık Doğum Yeri: Florida/Amerika Ana Dili: İngilizce Bina: Slytherin Ek Bilgiler: Slytherin Quidditch Takımı Tutucusu, Sınıf Başkanı
- Fiziksel Özellikler
xx
Saç Rengi: Kahverengi Saç Şekli: Dalgalı, Uzun Göz Rengi: Mavi Ten Rengi: Beyaz Boy: 1.71
İpeksi bir teni, suyun berraklığı kadar maviye çalan bazen de alaca karanlığa dönen gözlere sahiptir. Bu gözler hissetiklerine göre değişir sanki. Her seferinde farklı bir duyguya bürünmeyi adet haline getiren Nicole'e arkadaşları bu yüzden bir anlam veremez. Bir hayalet gibi sessiz görünmesini sağlayan pamuk gibi kaygan beyaz yüzü ilk tanışmalarda soğuk ve anlamsız gelir insanlara; fakat içinde kendi yüzü kadar sıcak bir ev vardır. Bu eve herkesi sokmadığından insanlar anlam veremeden onun çok gizemli, sessiz ve güvenilemez biri olduğunu zanneder. Biraz içten pazarlıklı yanı olsa da bu yanını sevdiği biri için gösteremez. Sevdiği insan için yapmayacağı yoktur. Zaten gözlerinde sıcaklığı da sadece güvendiği ve kendine benzyen insanlara gösterir. Vücudu da gözleri ve yüz hatları gibi kusursuzdur. Zaten bu yüzden kendi vücut hatlarını ortaya çıkaran ve yakıştığını düşündüğü kendine harz kıyafetler giymeyi uygun görür. - Karakteristik Özellikler
xx
Nicole denizde doğmuştur; annesi bu yüzden ona 'denizde doğan' anlamına gelen Marissa adını vermiştir. Ama Nicole bu isminden oldum olası nefret etmiş, hiç kimsenin ona bu şekilde seslenmesine izin vermemiştir. Ailesi tarafından hep şımartılmıştır, bu yüzden doyumsuz olmuş, her istediğini elde edebileceğine inanmıştır. Lider yapılı olmasa da söylediklerini herkese kabul ettirir, istediği şeyi mutlaka elde eder. Aile dostları sayesinde arkadaş çevresi de oldukça geniştir. Kibirli ve kendini beğenmiştir, safkanlığıyla övünmeyi sever, etrafta bir melez ya da Muggle doğumlu varsa söylemediğini bırakmaz. Sevgi kavramı ona çok uzaktır, hayatında kimseye bağlanmamıştır; ne annesine, ne de babasına. Etrafındakileri kendisine hizmet etmek için yaratılmış hizmetkârlar olarak görür ve sürekli ister. Arkadaşlarının düşündüğünün aksine kendi içinde Nicole çok karışıktır. Her şeyi sorgulayıp ve zor beğenen bir yapıya sahiptir. Aynı kıyafetleri gibi her konuda kendine has kimsenin bilmediği şeyler düşündüğünden belki herkes onu soğuk ve sessiz biri olarak kabul eder. Ama bu sessizliğini bozan tek şey sevdiği brine zarar gelmesidir. O zaman aşırı derece de değişip tamamen farklı bir yapıya bürünür. Bir anda atılgan veya saldırgan bir hale gelip herkesin gününü kendi amaçları için zehir edebilir. Dudakları da çok fazla açılmaz; fakat bir konuşmaya başladı mı da susturamazsın. Çünkü bildiği konuda ciddi bir şekilde anlatıp dinletmeye yönelik bir yönü vardır. Bunların yanında kendine biraz zıt olduğunu düşünse bile iç dünyasında herkesin kurtarıcısı olabileceğine inanır. Kendi dünyasından çok başkalarını yargılayarak kendine çözümler yaratmaya çalışır. İyi gözlemci ve araştırmacı bir yapıya sahiptir; ama sevmediği konuda çok kararlı ve zalimdir. Bu yüzden başına çok bela açılacak gibi olsa da her zaman inandığı kaderi her zaman ona yardım etmiştir. - Aile Tanıtımı
xx
Magdalene ailesinin gurur verici, uzun bir geçmişi olmasa da, uzun zamandır soylarının bozulmasına izin vermemiş, aileye bir melez ya da Muggle doğumlunun girmesini engellemişlerdir. Mr. Magdalene, Amerika Sihir Bakanlığında yöneticidir, Mrs. Magdalene ise doğumdan sonra çevirmenlik yaptığı gazeteden ayrılmıştır. Eliza; tek kızına çok önem verir ve her istediğini yerine getirir. Charles ise işlerinden dolayı ailesine pek vakit ayıramaz, Nicole'un da bunu umursadığı yoktur. Aile Slytherin'den başka binaya öğrenci vermemiştir.
En son Nicole Marissa Magdalene tarafından C.tesi 28 Şub. 2009, 18:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
| |
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 4533 Yaş : 32 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12679 Ekspresso Puanı : 75 Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: N I C O L E Salı 16 Ara. 2008, 20:00 | |
| | | İ L İ Ş K İ L E R | |
~ ARKADAŞLAR ~
[Gerçek Dost] [Yanımda Olanlar] [Yakın] [Değer Verdiklerim] [Kanımın Isınık Oldukları] [Sıradan] [Göz aşinalığı olanlar] [Tanıdık] [Nötr]
~ D Ü Ş M A N L A R ~
[Nefretten de öte] [Ölümcül derecede nefret ettiğim] [Düşmanlarım] [Rakiplerim] [Hoşlanmadıklarım] [Zararsız]
~ A Ş K ~
[Şimdiki] [Gözümün kaldıkları] [Eski] [Kullandıklarım] [Karşılıklı] [Hoşlandığım]
~ ÖĞRENCİLER ~ [Sevdiklerim] [Yeni Projelerim] [Yetenekli] [Öğrenci İşte] [Uğraşılmaz] [Elimden Çekeceği Var] [Bu Okuldan Sağ Çıkarsa Şükretsin]
~ AİLE ~
[Kardeş] [Kuzen] [Amca&Dayı] [Hala&Teyze] [Büyükanne&Büyükbaba] [İkinci Kuşak]
En son Nicole Marissa Magdalene tarafından C.tesi 14 Mart 2009, 14:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: N I C O L E Salı 16 Ara. 2008, 20:01 | |
|
Elizabeth Black
[Gerçek Dost] [Yanımda Olanlar] [Yakın]
Onu kelimelerle anlatmak o kadar zor ki deli dolu etrafa neşe saçan biriyken bir anda insanı hayrette düşürerek bir anda dünyanın en mutsuz insanı olabiliyor. Slytherin'e adım attığından beri arkadaşı olan bu kız onun her şeyine ortak olmuştur. Ta ki kaderin cilvesi onlara bir oyun oynayana kadar. Senin ısırılmanla benim bir yanım eksik kaldı. Ne kadar çok görüşmek istesemde o laneti kendim üstüme çekmek yerine senin üstüne çektiğimi sandığımdan şu Profesör olmuş halimizle bile bakamıyorum. Kim bilir başka ne zaman görüşürüz. Görüşeceğimize eminim çünkü bir gün kendimi toplayıp sana olanlara üzüldüğümü ve halen hayatını devam ettiriyor olmana sevindiğimi söylemek istiyorum. xx
Julie Annwyl Lovet
[Değer Verdiklerim] [Kanımın Isınık Oldukları]
Az kahrımızı çekmedi değil hani, şimdi bende onun gibi bir Profesör'üm. Gene bir çok konuda başını ağrıtacağım galiba. Çünkü onun o engin bilgilerine ihtiyacım var. Bir Profesör'den çok arkadaş ve yol gösteren bilgin kişi oldu. Öyle herkesi sevmeyen bir yapım olduğundan ona saygım ve sevgim sonsuzdur. Bizi buralara getiren Profesör bir bakıma o oldu ne de olsa...
xx
Clariss Luisa Pietra
[Yetenekli] [Sevdiklerim]
Eskiden ortak derslerde gördüğüm bir öğrenciyken şimdi belki de sevdiğim ve yetenekli bulduğum öğrencilerden biri olacaksın. Bilmiyorum, arkadaşken selamlaşmadan öteye gitmezdi konuşmamız, ama belk sen dersime girersen içinde ki yeteneği keşfetmeni sağlayabilirim.
xx
Adreane A. Liliana Bianchi
Ah bu kız beni benden alıyor. Zeki biri olduğunu biliyorum; ama bu kadar da olmaz ki nese ki onun da yeteneği olduğunu bildiğimden değer verdiğim bir katogoriye kouyuyorum. Ne de olsa o da bir Slytherin mezunu olacak.
xx
Clarance Rothstein
Çok bir konuşmuşluğumuz olmasa da yeni yeni başlayan Profesör'lük hayatımda onu etrafımda görmeyi istiyorum. Çünkü gözlerinde ki ışık bana onla çok güzel işler başarabileceğimizi söylüyor.
xx
Andreã Loretta Zcfieldern
[Öğrenci İşte] [Uğraşılmaz]
İşte öğrenci demeye bin şahit isteyen biri, ne kadar onunla karşılaştığım derslerde nasıl bir yapıya sahip olduğunu bilmesemde şimdi de pek bilmek istemiyorum. Kendime karakter olarak pek yakın göremiyorum seni sanırım.
xx
William Julian O'Neil
[Elimden Çekeceği Var] [Bu Okuldan Sağ Çıkarsa Şükretsin]
Baş belası ve her şeyin başından çıkacağını düşündüğüm bir tip, dersime girdiği an elimden çekeceği var. Diğer türlü de kader bizi buluşturacak gibi geliyor da nese. Sen bir öğrencisin bunun farkındayım, ama senin bir Profesör gibi elimden çekeceğin var. O kadar nefret mi ediyorum ben birinden yaa bilemiyorum. Ama seni gördüğüm an kan beynime sıçrıyor.
xx
Sylvia Lucretia Worthing
[Elimden Çekeceği Var] [Bu Okuldan Sağ Çıkarsa Şükretsin]
Evet bir sorunlu tip öğrenci daha ne kadar sana ilk olarak ısınsamda o soğuk tebbesümünle beni kendine düşman ettin. Yani bile bile lades dercesine beni kendinden nefret ettirdin. Gelecekte olacakları bilemem, ama şunu bil ki genç bir Profesör olsam da senden büyüğüm ve bana buna göre davranmanı öneriyorum.
xx
Amortentia Cécile Derwent
[Değer Verdiklerim]
Eskiden çok sevmediğim bir insandın, ama bana güveninle hayatımda önemli bir yer kazandın. Seni seviyorum diyemem; fakat senin yolundan ilerlemeyi herkes arzuladığından bende bu yolda yürümeyi istiyorum. Her şeye bu kadar katı ve sıcak bakabilen bir kimseye değeri olmayan bir anlam vermek benim gibi Slytherin mezunu biri için bile imkansız anlayacağın, saygım ve bununla oluşan güvenim sonsuzdur.
xx
Lily L. Black
[Sıradan] [Göz aşinalığı olanlar] [Tanıdık]
Çok fazla tanımadığım birisin. Ama görüyorum ki herkesi büyüleyecek bir yapıya sahipsin bu yüzden senin o büyüleyileyici gözlerin ve saçlarına hayranım. Belki de bundan sonra tarafsız olmak zorunda kalan bir işe sahip olduğumdan bir gün tanışırız.
xx
Charles Ernest Bright
[Hoşlanmadığım] [Düşmanlarım]
Bazen insanların yüzünde meymenet yok derler ya bende senin için öyle düşünüyorum. Çok tanışmışlığımız yok, ama bunu kendi özel hislerimle hissedebiliyorum. Senin sonun benle tanışırsan iyi bile olmayabilir. Bu yüzden ayağını gene de her şekilde denk al.
xx
Helmina Thetis O'Neil
[Zararsız] [Nötr]
Belki oğlundan önce senle tanışsaydık bir çok ortak noktamız olduğunu anlardık; fakat oğluna bu kadar nefret beslerken seni sevebilmem imkansız görünüyor. Benden büyüksün bu yüzden sana az da olsa saygı gösteririm bir de mesleğin çok büyük emek istiyor. Bu olay da saygımı az da olsa artırır işte.xx
Miranda Jennings
[Hoşlanmadıklarım] [Baş belası]
[b]Bir baş belası gibi herkese musallat olan birine ne denebilir ki! Oldum olası seni de haberlerini de sevmedim. Hep yalan yanlış ve baştan sağma yapıyorsun. Hakkını versen hakkını yemeyim diyeceğim; ama sen yalancı bir dedikoducusun. Bu yüzden bu yorum bile fazla sana.
xx
Norwen Jonathen Soulthen
[Yeni Projelerim] [Yetenekli] [Sevdiklerim]
Evet o bir Ravenchlaw'lı olabilir, ama içinde kanımca katil potansiyeli var, o otoriter kimseyi takmaz tavırları öğrenci olduğumdan beri aklımda. Kavgaya karşı, fakat içinde ki çelişkiyi güzel bir çalışmayla atabilir. Kanımca onun dersime girip benim düzenleyeceğim projelere katılmasını söylüyorum. Belki derse girmeyenler için de gönüllü bir proje açabilirim, hem bu olay herkesin zevkli bir şekilde not almasını sağlayabilir.
xx
Prosper James Diederich
[Öğrenci İşte] [Uğraşılmaz]
Kendini tam olarak veremeyen sorumsuz bir öğrenci gibi geliyor gözüme, belki de çok çalışıyor; fakat benim gözümde onun elektriği bana tamamen zıt.
xx
Felipe Klaus Rodrigués
[Öğrenci İşte]
Henüz seninle ilgili bir bilgim yok; fakat seni hiç bir zaman bir Slytherin bile olsan gözüm tutmamıştı nedense? Hep bir negatif bir durum var; ama bu sene dersime girersen ya da sana rastlarsam seni anlayacağım sanırım.
xx
Kronos
[Ölümcül derecede nefret ettiklerim] [Baş Belası]
Seni nasıl sevebilirim ki en sevdiğim arkadaşımı elimden alan küçük bir katilsin sen, hayatımda bir parça aldın götürdün. Karşıama çıksan; seni tüm nefretim ve kinimle avadalamak istiyorum.
xx
Jean Cassidy Belissiamos
[Kanımın Isınık Oldukları] [Sıradan] [Göz aşinalığı olanlar]
Çok sıcakkanlı ve nazikliğiyle kalbimde yer kazanmaya hak sahibi olanlardan; ama halen onunla ilgili çok bir şey bildiğimin farkında değilim. O yüzden pek yorum yapamıyorum.
xx
Euphoria Szôlôssy
[Kanımın Isınık Oldukları] [Sıradan] [Göz aşinalığı olanlar]
Aynı binadan mezun olmamıza rağmen bu kadar zıtlık anlaşılamaz bir durum olsa gerek; fakat benim kararsızlığımla oturmaya çalışan kişiliğimden dolayı bu ayrım belirli kişilerde var. Tabi senin aşırı otoriter ve kararlılığınla benim durumum çok farklı kalıyor. Gene de seni seviyor ve bir yandan da örnek alıyorum biliyor musun? Herkesin içinde biraz farklılık varsa sende benim içimde ki farklı yönü bir anlığına bastırmamı sağlayan kişisin.
xx
Persephonié Marquéz
[Yeni Projelerim] [Yetenekli] [Sevdiklerim] Nereden başlasam acaba, onu gördüğüm anda farkettim mi böyle biri nereden geldi diye kaçtım m? Kaçsaydım sevdiğim insan olmazadın. Bu yüzden mutluyum. Değişik bir karaktere sahip. Slytherin kanına işlememiş; ama kendi ayrı bir Slytherin kurmuş.
xx
Matthew John Worthing
[Şimdiki] [Karşılıklı] [Hoşlandığım]
İlk görüşte aşka inanlara inat ben inanmamaya karar vermiştim. Kendimi bir hapishanedeymişcesine aşka küstürüp günlerce içten içe haykırmalarımda yeriydi hani; fakat sen gelince her şeyin değişebileceğini nereden bilebilirdim. Ya da her zaman ki gibi kendimi kandırarak bir kere daha büyük bir yanlışın içine mi atıyorum. Şu an sana karşı hislerim çok karışık. Her zaman ki gibi kararsızım; ama kim bilebilr ki!
xx
Symphonie Iréne Clyde
[İkinci Kuşak]
Eklenmek İçin; Ad/Soyad: İcon: Eklenmek İstediğiniz Yer: [/center]
En son Nicole Marissa Magdalene tarafından Paz 29 Mart 2009, 21:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 49 kere değiştirildi | |
|
| |
Maurellé Nemesis Argyris Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11984 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/11/08
| Konu: Geri: N I C O L E Perş. 18 Ara. 2008, 17:58 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: N I C O L E Perş. 18 Ara. 2008, 22:18 | |
| | |
|
| |
Maurellé Nemesis Argyris Slytherin 6. Sınıf Öğrencisi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11984 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 09/11/08
| Konu: Geri: N I C O L E Cuma 09 Ocak 2009, 22:16 | |
| İconun var mı senin? Hiç göremedim de. Seni ekleyeceğim. | |
|
| |
Andreã Cymone Zcfieldern
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 79 Yaş : 30 Kan statüsü : H.B Galleon : 11706 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 14/11/08
| Konu: Geri: N I C O L E Paz 11 Ocak 2009, 00:07 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: N I C O L E C.tesi 17 Ocak 2009, 13:50 | |
| Halledilmiştir. Benim ünlüm değişeceğinden şu an sana bir ikon atmıyorum; fakat yeni ünlüme geçtiğim andan itibaren size ikonumu atarım ve sonra da eklersiniz. | |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11903 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: N I C O L E Paz 18 Ocak 2009, 22:30 | |
| Will, Lily, Ernest, Matthew, Kurguları sen çok güzel yazarsın eminim Errmm... Yazarsın yazarsınn.... Di mi :yollananterlik/avada/iksirşişesivebenzeriherhangibirşeydenkaçar: | |
|
| |
| Konu: Geri: N I C O L E Ptsi 19 Ocak 2009, 21:57 | |
| | |
|
| |
Christian Dayrnt Black Britanya ve İrlanda Qudditch Karargahı Başkanı
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1281 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 12314 Ekspresso Puanı : 4 Kayıt tarihi : 28/01/08
| Konu: Geri: N I C O L E Cuma 23 Ocak 2009, 21:16 | |
| | |
|
| |
Clariss Luisa Pietra Model
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 641 Yaş : 31 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11846 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/09/08
| Konu: Geri: N I C O L E Çarş. 28 Ocak 2009, 15:22 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: N I C O L E C.tesi 28 Şub. 2009, 16:04 | |
| Tüm iconlarınız gittiğinden en kısa zamanda bir daha düzenleme yapcağım bu yüzden iconu yok olanlar iconlarını atabilirlerse çok sevinirim. | |
|
| |
Norwen Jonathen Soulthen Baş Şifacı ~ Yaratıkların Yol Açtığı Yaralanmalar
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1001 Yaş : 34 Kan statüsü : P.B. Galleon : 11850 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 02/10/08
| |
| |
| Konu: Geri: N I C O L E Cuma 06 Mart 2009, 19:59 | |
| Ekledim başka isteyen ve başvurduğum kişiler bana iconlarını atarsa sevinirim=) | |
|
| |
Clarance Rothstein Vampir
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 34 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11777 Ekspresso Puanı : 7 Kayıt tarihi : 02/11/08
| |
| |
| Konu: Geri: N I C O L E C.tesi 07 Mart 2009, 00:41 | |
| Ekledim yazıları sonra ekleyeceğim=) | |
|
| |
Prosper James Diederich
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 118 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11704 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 18/11/08
| |
| |
| Konu: Geri: N I C O L E Paz 08 Mart 2009, 00:08 | |
| Ekledim. Başka isteyen varsa söylesin=) | |
|
| |
Felipe Klaus Rodrigués Büyücü
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 292 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11929 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 03/08/08
| Konu: Geri: N I C O L E Paz 08 Mart 2009, 18:29 | |
| NikoL'cüX ekLe beni de ^^ Kurguyu saLLa :Ç | |
|
| |
Charles Ernest Bright MDP Genel Başkanı & Seherbaz
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 1870 Yaş : 29 Kan statüsü : Safkan Galleon : 11903 Ekspresso Puanı : 19 Kayıt tarihi : 02/01/09
| Konu: Geri: N I C O L E Paz 08 Mart 2009, 18:40 | |
| Ya Prosper tamam da.. Kronos? xS | |
|
| |
| Konu: Geri: N I C O L E Paz 08 Mart 2009, 18:57 | |
| Ay eklemeyi unutmuşum tamam şimdi ekledim. Başka isteyen?*** | |
|
| |
Jean Cassidy Belissiamos Caliginosus Pagina Kitapçısı - Dükkan Sahibesi
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 207 Yaş : 31 Kan statüsü : Saf Galleon : 11548 Ekspresso Puanı : 0 Kayıt tarihi : 01/03/09
| |
| |
| Konu: Geri: N I C O L E Paz 08 Mart 2009, 20:03 | |
| | |
|
| |
Simona Floros Muggle
Ruh hali : Mesaj Sayısı : 893 Yaş : 31 Galleon : 12368 Ekspresso Puanı : 1 Kayıt tarihi : 14/03/08
| |
| |
| N I C O L E | |
|